bTV отговори на Рашков: Противопоставяме се на всяка форма на влияние от трети страни

"Неуважението към авторитетни медии е основна причина за 112-ото място на България в класацията на Репортери без граници", смятат от телевизията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше отвратително, но още Венелин Петков като тръгна си каза- ИЗБОРИ И Т.Н......ХЕКИМЯН Е ГЕРБЕРСКО ЛАЙНО, какво очаквате?!

БанкяТВ са боклуци, винаги са спяли с властта.

Освен да обслужвате властта, друго не знаете !

Че то у нас има ли независими журналисти? Всеки служи на някого.

Гледах интервюто. Много гнусно и необективно водене. Ехидни въпро счета към Рашков целящи да го злепоставят. Тъпи въпроси от типа "Какво точно говорихте с Божков преди 30 години"?

Обезпокоително e, че има такива журналисти.

Не е правилно да се отнема правото на труд на журналистите. И правенето на свирки е труд.

Долу Рашковците и Чебурашковците!!! Да не петнят достойното име Бойко!!!

Гледах интервюто. Министърът е абсолютно прав. Даже много меко се е изказал за тези "журналисти".

Класически комунистически апаратчик.Да ни пази Господ от такива в следващите управления на страната.

Ето това е вица на хилядолетието, противопоставяли се били на натиск от 3ти страни. Точно вие БТВ и НОВА сте най-корумпираните телевизии и обслужвате на батко кефа. Не се излагайте поне като мълчахте изглеждахте по-умни. Оправихте ми деня има на какво да се забавлявам цял ден.

само Севда ТВ, ПИКо и Ива са истински журналисти, жалко че спряха инспекциите

Драги БТВ. ние сме на 112 или 122 беще място, точно заради вас Заради БТВ, както и Нова и Канал1 Видно от това, че като интервюирате гербадижии - какви въпреси задавете, по точно не задавате. а ако седне опозицията - показвате нечовешкото в себеси, като к...учки. За това от 3 години не Ви гледам и няма да ви гледам. Искате да видите как работи един нормален журналист - гледайте Евроком

Ама никак не сте поръчкови, ама моля ви се....... Позор сте!

къси крака и огромен нос на овца, стърчащи уши и безкрайно тъп поглед.....и най- беглата визуална психо диагностика говори много за човека

Гледах цялото интервю, на моменти въпросите им бяха зададени малоумно, не професионално и се насметоха, по-тъпи водещи от тези, бтв не е имала. Много некадърен тандем, пълен провал. Лицемерната Гавазова, може би без нея онзи ще се справи по-добре. Амбицията няма нищо общо с професионализма, г-жо Гавазова, вашия провинциален манталитет определено не е за там

"bTV отговори на Рашков: Противопоставяме се на всяка форма на влияние от трети страни" Кои са първите и вторите страни? Тяхното влияние как е?

Вие сте олицетворение на безпокойството

Ама разбира се, кой би си помислил за такова нещо, вие сте света вода ненапита. Е вече наистина няма да ви гледам.

Това е служебно правителство!! Откъде на къде тоя бабишкерляк Рашков ще издава присъди ?

SU-152

Радвам се, че служебното правителство сериозно се е заело да извърши подвиг, подобен на изриването на авгиевите обори от Херкулес. Те, както и нашата нещастна държава, не били чистени цели 30 години.Много, много материал се е насъбрал, но както подчерта министър Рашков - все отнякъде трябва да се започне. Народът така поиска! Успех!

"Обезпокоително е длъжностни лица да си позволяват да атакуват публично журналисти от частни независими медии.". Това е така. Само дето ьТВ не е независима и не е медия. Един слугинаж и марионетките му могат да бъдат разобличавани и това е супер. Вчера такова крещене в слушалките на двете чучела беше, че се чуваше в ефир. Жалкари.

Подайте си молбите за напускане, като изрично посочите ка причина изказването на г-н Рашко! Той и без това говори само:"казаха ми, чух, според допитване". Още 15 души ако са солидарни с вас и г-н Башко ще се завърне в бъдещето.

“ bTV се противопоставя на всяка форма на влияние или манипулация от трети страни.” Хмм, това звучи абсурдно на фона на поръчковите интервюта с гербаджии. Как так никога не зададоха неудобен въпрос на Борисов? Аааа да, той не дава съвети как би постъпил, ако беше собственик, а директно уволнява с СМС, както направи с Гарелов.

Няма угодия !!! Нали искахте чалгари, червени и военни да Ви управляват. На Ви сега ! Тепърва ще видите какво Ви чака !

На фигуранта правителството , му е време за предсрочни извънредни избори !!! Преди 11 юли !! Не се трае вече

Нещастни подлоги на гробарската мафия. Тая босфор тв отдавна е купена от пеев и мутрата

Леко - сега се почва :), а вие вече не траете. Тепърва ще ви излизат зависимите, закупените и изнудените да ви правят евалла :).

Хyнтатa едва дойде на власт и вече се вихри навсякъде. Всички знаем, че Рашков е назначен от Радев за министър заради талончето му от комунистическото ДС. Комунстите винаги са крайно нагли, не може да ги слагат на ръководни длъжности и да очакват държавата да върви.

Ааа....Билянка Боко много си я харесва, ще е тук още дълго време. Не съм сигурен дали му е разтривала биценпсите, но очевадно тулупа си я харесва.

Какво стана с това БТВ? А беше толкова хубаво, като работеше за Чери!

112-то място ама според сороската класация, направена от НПО-то "Репортери без граници", което се финанира директно от Когреса на САЩ и фонда им National Endowment for Democracy. Не бъдете наивни. Тая класация няма нищо общо с реалността. Намибия ви е на 24-то място. Намибия в която 1/4 от хората не могат да четат и да пишат... Но са поставени на 24-то място защо? Защото си продадоха диамантените залежи на американски интеститори на цени много изгодни за американците. Така работят тия класации по свобода на словото и демократичност. Не бъдете наивни и не се поддавайте на пропаганда толкова лесно. Мислете.

Е те тоя окончателно закопа мунчо

Не ме забравяйте, яз дърпам конците.

ТРЯБВА ДА ИМ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ, само за факта, че са скъсали нервите и са ядосали мръсните червени нещастници.

Гавазова и Йочев, както и водещите на новините, са добре изглеждащи маймуни, които само четат/слушат какво им се спуска. Също гледах интервюто - Йочев беше като хипнотизиран и видимо не чуваше какво му се отговаря, докато слушаше диктовката в слушалката. Рашков е прав, но не тия двамата глупаци са за уволнение.

Рашко божков от мвр на дондук 1

Каквито и въпроси да ти задават журналистите, един политик или общественик няма право по подобен начин да си изпуска нервите. Като не му харесват въпросите - да не се е съгласявал да дава интервю. Работата на журналистите е да задават неудобни въпроси, работата да хората от екрана е да им подсказват, ако пропуснат някой важен въпрос, а работата на политиците е да отговарят пред избирателите си.

Ами Бтв-то от Божков ТВ стана Боци ТВ след като ги купиха американците. Много жалко за тях

БТВ, БТВ и Кошлук ТВ да се оплакват липса на свобода на словото, е като ГЕРБ да се оплакват от липса на Демокрация !? Пълен Нонсенс...извращение !

За журналистите сте прави, но повечето са журналя....

Че те тия дето ги назначават от дубай " и едните и другите" откъде да са чували за свобода на словото

Не сте независими бе! Аз ви чувах слушалката по телевизора. Сипвахте въпроси без да изслушвахте! Вие сте примирет, че чистката трябва да продължи!

Нека задават неудобни въпроси, но не платени въпроси! И това не са просто журналисти вземащи интервю, а водещи - водят разговора... и го водиха тенденциозно и ибрикчийски.

“ bTV се противопоставя на всяка форма на влияние или манипулация от трети страни.” Първа страна- БТВ Втора страна- ГЕРБ и Боко Тъпото Явно много им идва трета страна на тъпите журналисти Не знаят в коя посока да се нагъзят!

Тая Билян Гавазова е такова чучело през цялото време мълчи и като и кажат нещо в слушалката се обажда.

Ченгето следовател Бойко Рашков цял живот е свикнал той да задава въпросите . Сега когато на него задават въпроси той просто....се чувства като престъпник! Това е някакво душевно изкривяване, което не е оправдание, а по-скоро повод да кажем.... ...ОСТАВКА! Не ставаш за министър господин Рашков!

Тези двамата защо не изгледат записа за да разберат, че са много далече от тази професия. Това при положение, че не са продажни или не работят под натиск. Те си знаят, аз ги добавям в черният си лист при НОВА, БНТ, Европа. За сега ще слушам радио.

Трябва да се арестува 300 килограмовата свиня от Банкя, боса на мафията на крадците, социопатите, троловете и калниките, въобразили си, че са вечни. Трябва пълна деконструкция на структурите на мафията - ОПГ герб.

"... авторитетна медия с високо доверие..."