Коментари - bTV е медията с най-високо доверие сред зрителите в изборния ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най фалшивата и продажна медия в България е БТВ. Следват Нова, канал 1, Европа, и да не забравя Евроком, Скат и т.н. Чак ме е гнус да им пиша имената.

То доверие, ако излъчват новини. Аз там виждам само стендъп комеди сериали, само дето са седнали и четат от аутокю, турски сериали, разказвачи на вицове, които пак четат седнали, и много леки жени, и джендерасти. На кое от изброеното са му измерили доверието, само те си знаят.

Няма как да не ни развеселят с поредната си интерпретация на гледаемост и доверие..

BTV,телевизията с най фалшивите новини!

Всички са такива, че от едно и също място им ги доставят...

Най-гледната не значи с най-голямо доверия. Аз всеки ден гледах натрапника Кирчо, но нито за секунда не съм му имал доверие.

БТВ е същата слугинска медия подчинена на краварите, като НТВ, БНТ, само мисирките им са по засукани, а като цяло разлика няма лъжат и манипулират неспирно! Това мисирките от толкова лъжи започнаха сами да си вярват и награди да си раздават за фалшиви новини като самите тях! Търся телевизор с чистачка, като ги плювам да се чисти сам, защото омръзва да го чистя цял ден!

Сложете едно "Платена реклама", че вони на платен пиар и се не трае. Иначе за 25 стинки... босфор-хабер е като смъртника. За тях или добро или нищо.

Хахахаххахахахахахахахсхахахахахахахахах !!!!!!!!!

Няма ли пак да излъчат за 1086 път Властелина на Пръстените и Умирай Трудно ?

Ше ги призная за баш сапунджията ако пуснат онази 2000 серийна амерканска боза "Далас". А ако пуснат и "Седморката на Блейк" ще се абонирам за "кольо" да ги гледам и по интернет.

ДИР-а, защо не пишете, че това е платена публикация? А и на кой му е притрябвало да слушя, чете и гледа нещо в изборния ден, резултатите ги обявява ЦИК когато му дойде времето.

Който има доверие на нашите медии е за лудницата. Само пропаганда и слагачество.

Най-доброто решение, което взех преди 25 години беше да изхвърля телевизорите от къщи. Прекрасно се живее без тази кутия за полиране на мозъчни гънки.

Първият Мечо Пух бях аз навремето, но за останалото си напълно прав. Не че останалите новинари са много читави де...

БТВ и Нова с амедиите, които ме отказаха от новини и новинарски предавания. Скапани "медии" на чужда хранилка.

Я сиктир, да ви еба козяшката телевизия. Пълна с грозни шутки облечени като проститутки.

Мноооого мазна медия, и се води национална.

СМЯХ В ЗАЛАТА..

Аз пъл мислех, че близ трябва да са нумер уно по доверие. Не си ли падате по жълти новиди? ейй, че и с претенции сте.

щом този лъжлив и манипулативен американски парцал е с най-високо доверие за какви бройлери става дума в България.

Естествено. Кой не е гледал джафкането на мария пит.булова, и преобръщането на босфора тв. Такава индийско - турска драма , типично за босфоратв и хекимянКа. Беше чак комично.