БСП: Не е време за хвалби, а за разкаяние и бързи действия

Промените за хората с увреждания трябваше да бъдат приети до 2016 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес гледах част от дебатите за хората с увреждания. Целият парламент и съответното министерство са за бой, защото не успяха да предизвикат качествен дебат, който да доведе до бързи решения. Просто се мотат. А ако има граждани, които се нуждаят от подкрепа ВЕДНАГА, това да точно децата и хората с увреждания. Срамота!

Този министър веднаж си подаде оставката. След като веднаж си я е подал, знаете ли колко е лесно да си я подаде пак. Просто им тегли една майна на всички и си заминава. А майки, бащи, сестри, баби и дядовци на деца-инвалиди да се оправят като знаят. Да ходят да искат пред Курнела. Да видим тя какво ще направи ( всъщност нищо няма да направи). Апропо, преди няколко години по времето на Обущарски БСП имаха цяла година да направят нещо за хората с увреждания. не направиха НИЩО. И затова сега да го духат . А пък на работещите хора жзапочна да им писва всеки да иска нещо. И никой да не казва откъде ще се вземат парите. И на мен ми писна накакви трапосерковци като Курнела и Мая Манолова да с еразпореждат с моите пари. Аз не съм ги избирал и не искам такива да ми дават акъл. Ако могат да докарат пари ( ето, застават на магистралата и все накой турски ТИР-аджия ще ги уважи) - ОК. Ако не - да си мълчат. Или да го духат.

А ГРОБ вече 10 години? Какво правят те, за каквото и да било ? Аре стига моля ви се, с тия простовати нападки по партиен адрес. Изтъркаха се вече.

Искам да обясня нещо просто. Като за 80-те % червени дебили от БСП. ГЕРБ си има предизборна програма. И си я изпълнява нея, а не програмата на БСП. Когато БСП дойде на власт ( не дай Боже) тогава да си изпълняват каквато си искат програма. Но проблема е в това че те обещават едно, а правят съвсем друго. Когато Обущарски се беше натаманил на премиерското кресло, тогава защо БСП не се загрижиха за инвалидите. Защо не се загрижиха за борбата с престъпността. Ами ммного просто - теб с егрижеха да си запазят властта. С бели автобуси и озверели червени милиционери да бият протестиращи. И да пазят червените партийни трапосерковци от "народната любов". Извинявам се, но въпреки всичките протести срещу третото правителство на ББ, аз не съм видял сега полицията да бие някого. Такива са фактите.

"Промените за хората с увреждания трябваше да бъдат приети до 2016 г.Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Георги Гьоков................А при Орешарски защо не го направихте.Или тогава бяхте заети с опазването на НС и Ореха от любовта на народа.

Стига неудобни въпроси, бе!

БСП - партията на хората с увреждания. Умствени увреждания.

Да! Казано от БСП, това е гаврат. За 30 години БСП не се извини за безобразията си но първ иска извинения. Айде да ви припомня, Филип Боков каза през 1990 г най цинично, че БСП консумирала вината само с мезе. Просто сте отвратителни!