БСП внася вота на недоверие без чужда помощ

В момента здравните експерти на партията БСП пишат мотивите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тук всички политически изказвания звучат ясно, освен тези на БСП. Като че ли те предпочитат все да разбъркват кашата повече и повече.

След толкова внесени вота на недоверие и все меуспешни, не е ли редно Курнелия и ръководството на цоциалистите да подадат оставка?

трябва да знаете че ,.... на въртоглави власт не се дава .

Гербери------да ви е честит другаря мустафа карадайъ------той крепи уя на бою симитлията!:))))))))) ......както винаги!:)))))))))))))))))))

ти си си сменил името бе Пройчу . И с новото и със старото име все си същия тетрапод ...ако знаеш що е тетрапод де ?

Тях не ги интересуват "математическите изчисления" , те вярват само на свети Решетников какво им говори ! Иначе взеха да заимстват от макето зайко , ама до сега какво са заимствали нищо не им върза дикиш та надали и тоя път някой ще им обърне внимание освен по форумите .

Нинова, Нинова... Що не четеш историята, за да разбереш, че всяка тоталитарна власт се сваля само по един-единствен начин - с пари и с оръжие ? Пари имате ли ? Не ! Оръжие ? Ич ! Къде сте тръгнали ? Осигурете си спонсори , които да организират национални протести и подкупете военния министър, за да си осигурите танковете ! И едва тогава, най-учтиво помолете Боко да си подаде оставката ! Самият Ал Капоне беше казал, че с блага дума и с пищов в ръката ще постигнеш много повече, отколкото само с блага дума ! А вие- вотове !? Ха ! Не че не сте прави за пълния хаос в здравеопазването и че мястото на един финансист, какъвто е здравния министър не е там, но това, което ще постигнете с този вот е едно голямо НИЩО !

Борбата става безмилостно жестока!

Колкото повече касички гръмнат, толкова по-жестока ще бъде борбата за превземане на властта.

В полза на чужда държава.

"Воля" най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие... ...Ние по-скоро ще подкрепим ако има някакви идеи, които да подобрят здравеопазването, но най-вероятно няма да подкрепим чисто формално самия вот на недоверие, защото такава подкрепа евентуално би пратила страната в хаос, което по никакъв начин не би допринесло за решаване на проблемите в здравеопазването." Мда, хранениците се страхували от хаос без мутрофизкултурниците... На тях им е лесно - правителствена болница ги приема по всяко време; А патриархът и мюфтията ги посещават, молят се за здравето им и ги галят по кратуните....

вече никой не се връзва на дребните сценки да Нинова.

Кратка история на вотовете на недоверие... всичките неуспешни! Ако един отбор губи всеки мач, то треньора бива изритван! От 2005 до сега БСП загубиха 12 избора от 12 възможни и 8 вота на недоверие от 8 възможни! 01. Октомври 2010 ДПС и БСП внасят в парламента вот на недоверие към ГЕРБ. 10 Юни 2011 БСП и ДПС внесоха втори вот на недоверие срещу правителството на ГЕРБ. В мотивите за вота са записани "провалените антикризисни мерки, цялостната икономическа политика, антиевропейската политика. 18 Юли 2011 ДПС и БСП внасят трети вот на недоверие към правителството. Tози път вотът е за провала на политиката по вътрешна сигурност и обществен ред, отложеното присъединяване към Шенгенското пространство. 21 януари 2016 ДПС и БСП с вот на недоверие срещу правителството. Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ обясни, че този вот има превантивен характер 07 октомври 2016 По-рано тази седмица БСП проведе консултации с ДПС за внасяне на вот на недоверие към правителството за провал във външната политика 17 януари 2018 БСП внесе в Народното събрание вот на недоверие срещу правителството. Темата е несправяне с корупцията. 20 юни 2018 БСП внесоха втория вот на недоверие към кабинета "Борисов 3", заради провал в политиката по сигурността. 29 септември 2018 Националният съвет на Българската социалистическа партия /БСП/ реши Парламентарната група на "БСП за България" да внесе вот на недоверие срещу правителството за здравеопазването

Инфлация на БСП вотове. Деногуба за НС.

ФАРС и ПОДИГРАВКА, като се има в предвид, че БСП фалираха здравната система! Пресата по време на БСП правителството Орешарски 2014- 2014 6 март 2014 Бюджетите на болниците може да бъдат намалени с 20%, съобщи министърът на здравеопазването Таня Андреева. 3 юли 2014 Заместник-министърът на здравеопазването Бойко Пенков прогнозира задълбочаване на проблема с финансирането на болниците до края на годината. Дефицитът на Здравната каса е близо 0,5 милиарда лева. 05 юли 2014 Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв.

Винаги като видя тази псевдоформа на човек се питам защо се е отказал от семейната си фамилия КАЦАМУНСКИ??????Да не би да иска да скрие нещо?????

че всеки път, когато някой се опита да спре кражбите в здравеопазването, БСП скачат като ужилени. Москов се опита да въведе пръстовия отпечатък и моментално му спретнаха постановката с ваксините. Сега дори няма нищо конкретно, а БСП вече искат вот на недоверие за... намерения. Явно здравеопазването е една от хранилките на БСП и си я пазят, че спонсорите им взеха да намаляват.

От къде го извади тоя акъл бе , ебати извратеното мислене прави. Пепи Белото произведе простотия , която за щастие не му се получи.

Така е ! Олигарсите на БСП ги крепят депутатите от ГЕРБ! Едните предлагат яката лапачка, другите я узаконяват! Просто е!

коррнелия връща топката на бойко. сега един неуспешен вот и ще го "бетонира" до края на мандата му. това е основната цел.

не са участвали в бизнеса "здравеопазване"и тях се опитват да набутат. Вота на БСП няма да успее,но са длъжни да го дадат. Снощният Референдум си накъдри косата от перспективата която лобисти на лекарското съсловие се готвят да ни сервират. Разбах обаче че високотехнологична медицина ще получат само тези които имат освен задължителното и "доброволно "застраховане..... браво на лобистите нарекли се министри и депутати. Едно мога да кажа....че дори "на Запад"...частното застраховане не допуска стари и болни хора,а млади и здрави.....за за болести които според застрахователите са възникванали преди сключения договор...просто НЕ ПЛАЩАТ.

УУу бряяяя другарите са с най-големите интереси в здравеопазването ама виждате ли как вършат услуга на Боката и как си подават за нови избори, за да ни губят времето в избори и все нищо да не правят-...

ами досега "с чужда помощ" не им се получаваше. Сега "без чужда помощ" белким им се получи.

Ако ние вземем властта, ще ви плащаме, когато сте болни, а няма да ви искаме пари. Кихвате - 100 лева! Закашляте се - 200 лева! И не вярвайте на герберските приказки, че хлябът ще е 1000 лева! 1997-ма мина отдавна. Тогава беше грешка, но си взехме поука. После пак сбъркахме 2014-та, но пак си взехме поука!

Пък и минахме няколко пъти през катарзис и сме нови хора. А сега се отбиваме и до СПА, та вече скърцаме от чистота.

Този е объркал мястото си. Мястото му е в някоя количка на "майките" с черни тениски, които БСП, чалгаря и мая общата подбуждат да тормозят софиянци с протести и блокади. Погледнете го: уродлив, нагъл, никога не е работил или създал нещо, без ум, морал, чест, достойнство, изтъкан от лъжи, интриги, гадости и фекали. Пфу, малко беше на мамка му.

пено, открий сметка да ти събираме пари, че си умствено увредена.

успех на умреляците от тази нещастна партия