БСП: Защо Христос изгони търговците от храма?

По-често в нашите делници да се обръщаме към православните ценности, призова в декларация за Великденски празници депутатът Васил Антонов от "БСП за България".

Обратно в новината

Коментари - БСП: Защо Христос изгони търговците от храма? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щот са били комунисти

техните съпартийци убиха свещеници,гонеха хората от храмовете точно по Великден, събориха църкви и стържеха икони. Бориха се с религията като прасе с тиква, страшно нахъсано. И те да говорят за християнски ценности, няма да се учудя, ако на този приказливец му се парализира езикът.

Че как ние русснаците можем, те да не могат. Та най-православният на света е нашият президент Путин, който докато беше в КГБ в Дрезден, тайно се е молил на Господ Исус Христос и е палел свещи с риск да бъде пратен в лагер.

Православни ценности от комунистите? Правова държава и борба с корупцията от ГРОБ? Та ние сме държава на чудесата и абсурдите!

Като чуя КОМУНИСТ и се хващам за кобура. Изтребването им би било алтернатива на тази зараза. Трий дирчо, трий.

Има нещо много сбъркано и нередно, когато комунист поучва, облягайки се на религия.

до преди тридесет години клаха свещеници, сега се правят на християни и говорят за православни ценности. А извинихте ли се за терора през 1944-1962 година? 18 години нищо ли са? А извинихте ли се за разоренията и фалитите на народа от 1944 до 1997 година? Върнаха ли вашите поне един лев от окрадените пари ? Не ви ли е срам да говорите за вяра и православие, след като всичките владики са все от ДС? А някой извини ли се, че не давахте да се влиза в църква по Великден? Едната част от вас дори щеше да ни пробута Истанбулската конвенция и това ли е нищо? За какво говори този лицемер фарисейски?

БКП извършва поредната куца манипулация. Едно време убиваха и пращаха в лагери свещеници. Днес говорят за вяра. Лошо, но помним кои го направиха. БКП днес говори за Христос, който изгонил търговците от храма... Ами вие нещо направихте ли с вашите търговци като Р.Овч. К.Нинова и т.н. Всъщност БКП мимикрира и се прави на агънце под което се крие зло чудовище. докато едни ви карат да мизерствате и да не си искате заплатите, хора от тази партия като Шиши държат националния капитал и цели монополи. Извършват международна дейност и ги пишат из други държави като трафиканти, но тук властта ги пази. Тук престъпността е на власт. Сори , но БКП ви убива всяка минута, а вие палете свещи. Няма лошо- Господ гледа. Бог да ви прости за тъпотията. само едно трябва да знаете- вие загробвате децата си и ги обричате на робски живот на същите тия лъжци.

Какви времена?Доживяхме комунисти да ни тълкуват библията.Доживяхме да влизат в църкви и да се кръстят.Доживяхме да коленичат пред патриарси.Лицемерието на червената групировка е цинично и безгранично.

В днешно време първо би изгонил лицемерите, каквито са и поповете (бивши доносници и агенти), и "вярващите" бивши комунисти, възхваляващи лагерите и терора.

Чудесно е, че този човек е чел Библията. Най-важната мисия на Исус Христос беше да спаси света от вечната погибел на падналото в греха човечество, затова Той даде живота Си, взе греховете на хората на Себе Си, проля святата Си кръв и ни изкупи. Но смъртта не можа да Го задържи, Той възкръсна в третия ден според Писанията, възнесе се на небето и седна отдясно на Отец. Той е жив и днес, и има цялата власт и сила, както на небето, така и на земята. Исус Христос е Спасителят, Помазаникът, обещания Месия, Който изпълни перфектно спасителния план Божий. И сега всеки, който повярва в Него ще бъде спасен. Спасението минава през ПОКАЯНИЕТО. Когато се покаят всички и се обърнат към живият Господ Бог, когато имат страх от Бога, когато започнат да обичат ближните си както себе си, когато започнат да изпълняват Божиите заповеди, тогава ще дойдат благословения над този народ. И казва Словото Божие: Псалми 33:12 12. Блажен оня народ, на когото Бог е Господ, Исус идва скоро, завръща се и този път ще съди света според делата му, всеки ще си получи заслуженото, на едни ще бъде вечен живот, а на други вечно наказание в огненото езеро. Сега е времето на Божията благодат, сега е време за спасение. Покайте се днес, утре може да е късно. Исус възкръсна! Наистина възкръсна!

goose

Хахаха, комунист да говори за религия ... Щеше да е смешно, ако не беше жалко :-)

и за онова което ни прави човеци... ха ха ха комунист и човек ??? как беше оная ...не човек а желязо , на комунист... чугуни !!!

А хотела ?А убития съдружник на антонов?А далаверите др.антонов васил?

Защо Христос изгони търговците от храма? Защото не е бил лицемерен като комунист от БСП. Уж сте социалисти, а сте комунисти мечтаещи за своя диктатура. Уж сте комунисти, а в ръководството ви сте милионер до милионера, все алчни капиталисти. Уж заявявате че "религията е опиум за масите", а се заигравате с религията, нейните празници и разни патриарси, които също като вас са лицемерни доносници на ДС, дали клетва на КГБ. Хамелеони и кремълски подлоги сте вие г-жа Лъжа и национални предатели. Дебелоочието ви няма край, като лицемерието.

В Русия мръсните Комунисти се пребоядисаха в мръсни Империалисти! Ама не са познали, Христос си знае работата!

Защо Христос изгони търговците от храма? Ми да се настанят удабно в БСП на ръководни и депутатски постове! Я вижте кви са им заплатите, при тая мизерия върлуваща в България! Да сте видели депутат или Корнелия да се ровят в кофите за боклук за някоя друга мизерна калория?

От кога комунистите взеха да уважават религията!?

След като комунистите взривиха над 150 хиляди църкви в Русия! Останалите ги превърнаха в складове тюрми и публични домове!

Сега руските вандали се праят, че искат прошка от Христос, ама май не са познали! Хритос ги подгони и ги шиба от всякъде, където ги намери и където ги завари! "Късно е чадо, резето хлопна"!

Доживяхме да чуем как комунисти говорят за Христос и християнските ценности!О времена,о нрави!!!А едно време забраняваха на младите хора да влизат в храма и си боядисваха яйцата на 1-ви май.Защо ли не им вярвам сега,че са се преобразили и са станали вярващи довчерашните атеисти.

И като се замисля, че те доведоха мутрата на власт, благодарение на тях липсваше пълна лустрация, та се оказа, че режимът може да е обявен за престъпен, но хорара подържали този режим отново ни управляват. Много грехове тежат на БСП, пък и за Христос решили да приказват.

те това е върхът на наглостта! комундели да говорят за вяра, религия и Христос тъкмо преди Великден!! кори сатаната се е изчервил от срам! путин наистина е велик! каза, и комунделити завчас забравиха, че религията е опиум за народите, и от атеисти станаха по вярващи от нашият , русският, вселенският патриарси, и папата римски взети заедно!

Боже до какво доживях, комунист да ми обяснява ползите от християнската религия.

руските православни славянски комунистически пудели хахаха дето скачат в полза на народния съд и не дават да се вкарат престъпленията им в учебниците за Христос ми говорят хахаха

ЗАЩО СЕ ПРОВАЛИХА И ХРИСТИЯНСТВОТО, И ИСЛЯМА, И ЮДАИЗМА И КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ ? .... АМИ И НАРОДА ГРЕШНИЦИ И ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ И ПОПОВЕТЕ БАШ ГРЕШНИЦИ :))) ....

"...надежда, че след всяко зло идва добро, че след всяко страдание има радост..."

Пази боже бесепарските антихристи да говорят за БОГ .Те са такива маниполатори ,кога говорят истината ,когато избиваха свещеници и унищожаваха и взривяваха църкви или сега -пълни безбожници и антихристи .Но господ си знае работата ,те ще си платят за всичко което са вършели и вършат в момента .Анатема ....

Ти май не си християнин, щом думите "прошка" и "разкаяние" са ти чужди.

Кога комунистите са се разкаяли, и са поискали прошка?

Пак Есета пак гръмки слова.Все едно чета Есе от комсомолски председател...такъв надъхан. Тези не разбраха ли че с пропаганда и празни приказки не могат да нахранят хората.За последните 30години само приказки и обещания..после разкаяние ..и искане на прошка.Иска действие направете най накрая нещо бе другари .Като казвам Нещо не става въпрос за МИтинги и Революции.

А Стивън Хокинг по-глупав ли беше, за да не е религиозен? А и категорично не беше комунист. Всеки може да вярва в каквото си иска и защо да не чете Библията, която толкова пъти е пренаписвана, в угода на свещениците и поповете.

Днес има много търговци в храма, които плачат за изгонване, но първи сред тях са социалисто/комунистите. Мерзост пред очите на Бога!

ДО ВСИЧКИ УЧУДЕНИ-ми това е новата директива на Москва. Петербургската академия на науките беше в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно послужи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия,като неини платени агенти допринасят за включването на българите към славянското семейство. По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира ПРАВОСЛАВНАТА. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа. За приноса на Академии наук СССР за отродяването на Българите от Македония и създаването на македонски език е излишно да се споменава.

БСП /БКП/ са слуги на дявола!Колко живота на вярващи са погубили и сега цитират Христос!Ще гният в АДА!

Я БСП дето искаше да забрани християнството ползва цитати от библията :D

Такава е конюнктурата.

и ватенковата армия е няма ...та за това де !!!

Извинете, но това ми идва в повече! Точно членовете на партията, която положи всички усилия да ни направи атеисти, да ми четат Великденски проповеди... ми, другари, още помня как кръжахте на хайки около храмовете за "заблудени души"! Та, другари, когато БСП се лиши от плюсовете на 125 г. история на БКП може и да почна да се вслушвам в "проповедите" ви!;)

Христос е бил първия комунист в света.Той е мислил за бедните и онеправданите,изгонил е богатите търговци от храма,убиван е и е възкръснал,точно както нашата над сто годишна партия.Да им се свети името.

Аз съм на 70г.Помня какви ги вършеше вашата партия по време на Великденските празници.Следеше кой влиза в църквите и след това го привикваха по разните му организации.Пред очите ми пред св.Петка арестуваха момче и момиче,защото излезнаха от църквата със запалени свещи.Милиционери им заповядаха"Гасете това бе!"Моят кум не посмя да кръсти в църква децата ми,защото беше на висок пост.Та с 2 приказки,тези които забраняваха религията сега ни поучават.Готови са да влезнат в съюз с дявола само и само да получават пари и власт.Господ бави,но не забравя.Това да знаете нагли и долни престъпници!

ЗАЩОТО СА БИЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ - СИРЕЧ КОМУНИСТИ

Точно БСП да се прввят на православни и морални е смешно.

Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия,като неини платени агенти допринасят за включването на българите към славянското семейство. По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира ПРАВОСЛАВНАТА. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа. За приноса на Академии наук СССР за отродяването на Българите от Македония и създаването на македонски език е излишно да се споменава.

ЗАЩО КОМУНИСТИ КАТО МАРКО ФРИДМАН ВЗРИВЯВАХА ЦЪРКВИ?

Поне си трайте, не ли да тълкувате Библията...

Каква наглост!!! Тези които взривяват църкви, да говорят за християнство.

Посочи няколко адреса на взривени църкви....

площад Света Неделя 20, 1000 Център, София

3евзек

А телефоните на убитите не щеш ли?

Света София--тъпак.

Хайде не се правете на толкова религиозни! Днешното поколение няма дори ценностна система, а камо ли да ходи на църква. За повечето всичко е отричане, мразене и нихилизъм!

Сега и ако направиш изявление от името на народа, веднага ще разберем какъв бузлуджански боклук си и колко ти е червено отзад.

Просто живея съвсем близо до църквата на Бъкстон и виждам само възрастни хора и много рядко млади.

А Вие защо изгонихте българите от храмовете ? Защо взривихте Невски?

Христос изгони търговците от храма, защото е трябвало да изгони някого, а поради лисата на комунисти не е имало по-подходяща група.

Боже какво доживяхме - комунистите да ни учат да вярваме в Бог. Каква наглост.

БСП и Христос!? Идеиологическото падение на червените.

Купихме предателя Юда и разпънахме божия син за назидание пред тълпата. Литературно произведение.

Това е виц!!! Хората, които бяха забранили Великден и Коледа, да говорят за религия!! Безсрамници!

Не знам дали другаде има взривена църква, а уж червените джихадисти били християни.

Келешче----не е момента да се бъзикаш!

бъзикът е най малкото нещо което трябва да ви се причини празноглавецо !!!

Комунистическия Антихрист призовава да се обрънем към християнските ценности!!!?? Фарисей проклет!