БСП подкрепя 14-те мерки на кабинета, защото повечето били техни

Социалистите ще настояват за минимална заплата от 760 лева от 1 юли и за нулева ставка от ДДС върху хляба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за наличието на всяка една Социалдемократична партия в държавата, но за Комунистическа, каквато е БСП- твърдо не! Кой идиот гласува за тези хрантутници, дето в последните 30 години остаряха в парламента и общинските съвети, нямат наяждане ей, нямат, а нахалството им- е, за него мяра няма измислена още!!

БСП не защитава интереса на социално слабите, а лобира за богатите. Това ли е социалната партия : на най-бедните пенсиите се увеличават най малко,(от 370 на 450 лв ) а на богатите най-много ( от 1500 на 3400 лв.).. Защо не се вдигнат всички пенсии с еднакъв процент?

Приели 14 глупости за по 12,50 лв, като човек може да се възползва максимум от 2 от тях. А не са обсъждали най интересната и най лесната за въвеждане - необлагаем минимум или намаляване на ДОД

Защо са помощи за бизнеса, каро бизнеса вече е калколирал високите цени в цената на стоките. Може би очаквате цените да паднат, щото два месеца ще замажете очите на бизнеса с малко помощи?

БСП са руски подлоги. БСП заедно с руските Солдати, са ни избили интелигенцията и по- свястната част от българското населения. Да им вдигнем паметници на всички бесепари със забито червено дилдо в гъза. Щом Альоша и Моча са много важни, нека да има и паметник на Свиленски с дилдо в гъза.

Освен БСП никой друг в това смотан правителство няма идея за нищо.

Идея за какво има БСП? За даване на помощи, пенсии….въобще за харчене на пари.

Сега заедно с надбавката пенсията ми е 435 лева, а от юли - 450.Ще падне едно увеличение, не казвай на никой. Само гърмят, а реалностите са съвсем различни.

Бйе Сйе Пйе ще види друг парламент през крив макарон

Пуснала си нещастният рогоносец в атака. А момата къде е?

Махнете ги тия двамата продажници. Искаме другаря Румен Гечев да дойде да обясни, как ще направил лева 3000 долара. Ако може и другарката Нинова да обясни още веднъж, че с нейния подпис не изнасяме оръжие за Украйна. Щото нещо не разбрах преди

Голям зърнен производител в Бургаски регион: Правителството ни притиска да задържим част от износа на българско жито, но това няма как да стане. В България от години не се произвежда хляб и брашно от българско зърно, защото то е 3.5 пъти по скъпо от сортовете ГМО, които се предлагат на пазарите. Хляба от това зърно ще струва 6 - 8 лева, тоест ще е непродаваем. Затова българското зърно се изнася, а за производство на хляб се внася нискокачествено ГМО зърно. За да оставим част от българското зърно, ще трябва държавата да го плати на цени, по които го изнасяме, а не по цени, които се внася.

"В опит да се закрепи още известно време на власт правителството ще източи държавната хазна, за да заглуши протестиращите браншове. Един по един. Вчера, след поредица от несполучливи разговори, работодателите получиха обещания за така исканите компенсации за ток и газ. Конструктивният диалог на правителството с бизнеса едва ли бе породен от загрижеността на Кирил Петков и Асен Василев към реалната икономика. Ако беше така правителството щеше да продължи преговорите с „Газпром” за нови доставки, а не да се ползва пак руски газ, но на много по-високи цени, заради скъпи посредници. Управляващите изгубиха почва под краката си и ясно виждат, че общественото недоволство срещу тях съвсем скоро ще ги разхвърля като торнадо. Крехкият коалиционен мир ежедневно е разтресен от протести на превозвачи, ресторантьори, енергетици и миньори, моторджии. Но докато преди седмица премиерът Петков играеше на смел в стремежа си да покаже кой командва и показваше вратата – днес нещата се обърнаха. Сега кабинетът на “Промяната” се моли само да оцелее, за да довърши започнатото - договори за обществени поръчки през договори с посредници и различни схеми, които да направят харвардските братя още по-богати. Готови са да източат и последния лев от бюджета на страната ни, за да си купят още малко спокойствие. И да е доволен бизнесът (и там не е ясно докога обаче), за обикновените хора безпаричието и лавинното покачване на цените ще продължи. Инфлацията ще върви нагоре, а хората ще са на ръба на оцеляването. Голяма част и отвъд ръба. ..." Да му мислят тези, дето ще връщат заемите. Някои сме с единия крак ...оттатък.

Ми то правителството си е на БСП барабар с Бойкикиев, Кирчо, Слави и Румен. Сите са на Решетников и Митрофаова. :)

Яяяя виж ти! Баджо Свиленски

Мръсни червени боклуци!

Язе съм доволен пенсията ми я 1500 лева сига ши стане къдя 1800лева

По американкси модел ще се печатат пари в несвяст.Хипер инфлация-това е мечтата БСП и кировците.Пак ли ще сме на 3000 лв за долар. Спомнете си лятото на 1996г

Слава Богу, след Виденов и валутния борд - имаме абсолютна забрана да печатаме пари. Само монетите си сечем сами.

Всичко разбрахме. Обичат и пенсионерите, и семействата с деца, и избирателите... но не и колкото обичат властта и постовете си.

Всичко е много хубаво само не разбрах от къде ще намерят пари. Може би пак ще се тегли кредит от 500 милиона който ще се връща от фризьори и сервитьори.

Естествено, иде петък, все пак!

"Очакванията на българските граждани не са за депутинизация, вълнуват ги цените, стоките и доходите, които ще получават". Смешници.... благодарение на смотльото путин - сега сме в това положение, и колкото по-скоро светът се отърве от него, толкова по-добре.

"Очакванията на българските граждани не са за депутинизация, вълнуват ги цените, стоките и доходите, които ще получават"... Обикновения човек не се интересуваше и от закриването на Спецправосъдието. Тогава пак го интересуваха инфлацията, цените, доходите. Спецправосъдието беше проблем на мафията и олигарсите, тЪ пако Свиленски Баджанака

Защо ще плащате 80% от тока на Тере м и другите орЪжейн и заводи, които имат приход от 8 милиарда ?????? Защо ??? Защо ще давате равно увеличение на пенсиите на пенсионери, работещи или имащи по 2-3 хотела ????? Работещи пенсионери - пенсия + Мин.1400 лв.заплата ???

Ще ни докарат хиперинфлация като при Виденов. Тъпи комундели.

Дефолт ще ни докарат, вървим уверено към гръцки сценарий, с тая разлика, че нас няма да ни спасяват, щот ние сме трета ръка хора. Трета ли казах?... Не, четвърта сме.

Бие Сие Пйееееееееееееееее!!!!

"От 1 юли пенсиите ще бъдат увеличени с 21%. Коалиционните партньори са съгласни от 1 октомври да се случи преизчисляването на пенсиите към средноосигурителен доход 2021 година" Лъжа. Ще ги увеличат с 4,65%, но за да не изглежда жалко, каквото е, слагат към парите, с които вдигат пенсиите и 60-те лв., които сега са като добавка. Смешници! Реално я увеличават от 430 на 450 лв., а това не са 21,5%. Демагози гадни!

Айде изчезвайте вие бе заедно с вашия чорбаджия миризливия чорап Мунчо

нещо забравихте за неублагаем минимум 1 500 000 работят на минималната заплата и взимат чисто 500 лв мизерия в разкош

Все тая, бегом - марш всички, начело с Кирчо и Кокорчо!

УмрЕ.