БСП обеща реиндустриализация и постави ултиматум на ЕРП-тата

На семинара на БСП и правителството в Боровец Сергей Станишев обеща реиндустриализация. Драгомир Стойнев заплаши ЕРП-тата с прокурор и отнемане на лицензите.

Обратно в новината

Коментари - БСП обеща реиндустриализация и постави ултиматум на ЕРП-тата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не и боливийците са тъпаци, ама ние уж сме в европа, свен това българина е крадец и се предава за пари, защото е мързелив и некадърен

Реиндустриализация? Що се майтапите с хората, бе?! А еврогейските и презатлантическите ви партньори, заради които съсипахте индустрията, знаят ли какви ги приказвате сега? Колкото до здравеопазването и инфраструктурата на малките населени места, това са социални разходи, а не е индустриализация. Либералните ви партньори съгласни ли са?

Стига глупости бе комуняги!!!!Абе откъде ги раждате тези простотй? За съжаление 60 г. управлявате с едно голямо ЩЕ. Ако и този път ви се вържат и аз Ще обява масовия българин за най- големия тъпак на планетата.

Комунист и социалист НИКОГА не са правили индустриализация. Не е било, не е и няма да го бъде. НИКОГА! БСП от 3 управления вкараха 3 икономически спада, в момента влиза дефлация, която е уникално вредна за икономиката, а тези келеши приказват за индустриализация?! Не, могат само да изхарчат икономическия ръст, който вкара Борисов, след което да се изхлузат като еди каква си миризлива връв. Не само, че няма да им е за пръв път, а ше е онова, което без изключение са правили. Друга партия няма от 25 години до сега, която да е потигала икономически спад. И БСП няма мандат, който да не е вкарал спад до 3-тата година. Това,ч е българското стадо е сляпо, не значи, че няма данни за държавния баланс, които с неумолима яснота показват кой какво може.

Ха-ха-ха, някои хора казват, че аз съм правел не ре-индустриализация, ами рушветизация на икономиката :)))

А някой случайно да е чул Боко да каже нещо лошо за Гоце, Л. Гоцев, В. Вълков или Бр. Аспарухов ? Забравихте ли как Боко си пазеше Гоце, докато той беше на 'Дондуков' 2 и дори не даваше на Цветанов да се прекара закон за гоцевата НСО, която тогава беше над закона и не подлежеше на никакъв контрол от никого ? Е, как тогава Боко може да е бил опонент на Гоце и да е борил наистина престъпността ? Нима Боко каза нещо за убийствата на Емил Кюлев и Манол Велев ? Или за убийствата на Стоил Славов и Александър Тасев от СИК ? Цветанов дори използва агентурния псевдоним Гоце, а Боко му се скара, като каза, че никой освен него няма да има право да критикува доносника на ДС от Сирищник - това също е факт, който всички ние видяхме ! Боко сигурно си мисли, че ние сме прости и имаме къса памет ? Да, ама НЕ ! И защо тогава и за какво да му вярвам на Боко ? След като Боко се взимаше на сериозно за император, как тогава той може да е гладиатор, как тогава той може да е Спартак ? Преди време споменах за един случай за поход на Ал. Македонски през пустинята, където войската му остава без вода. Един от войниците намира паница с вода, но той я излива, като казва, че след като няма вода за войската му, няма да има вода и за него . Тогава попитах и къде някой вижда нещо общо между Боко и Ал. Македонски, след като Боко НЕ даваше Коледни надбавки на бедните пенсионери, но наливаше пари от винетки в една по - специална банка - това също е факт, който всички ние видяхме !

В едно свое интервю преди няколко месеца Цветанов беше казал, че любимата му книга е 'Спартак' . Аз споделям това негово мнение ! Забравихте ли как Боко, докато беше на власт, си беше внушил, че е император . Доста хора го иронизираха , но той наистина си беше внушил, че е над държавността и над Закона . Доказателство за това е просташкия му разговор в Банкя, където той заедно със своя прокурор разтваряха чадър над корумпирания Миро наденицата , който е ' топлата връзка ' между Боко и Доган . Миро наденицата беше вкарал тонове развалено месо, когато беше близък до Доган през 2005 - 2009 г. , а през 2009 - 2012 г. чрез свои любовници е източвал европейски пари - през това време той беше любимецът на Боко , с когото ходеха заедно да убиват животни и дори на футболни мачове - за справка - стадион ' Арена ' . Факт е, че Миро наденицата НЕ е клиент на прокуратурата, а това САМО доказва кой назначи Цацаров на този пост. Миро наденицата не преставаше да излива помия по адрес на Цветанов, но никога не каза нищо лошо за приятеля си Боко и покровителя си Доган - това е факт !

Боко дори изпростя и по адрес на Плевнелиев, като по най - просташкия начин , каза, че докато той искал да е президент, нямало да заеме мястото му. Дали по този начин той не унижава Плевнелиев , като внушава на масите, че той го е сложил там и той може да го свали, когато си пожелае ? Казаното от Боко е не просто унижение и гавра с Плевнелиев ! Това е гавра и с президентската институция, гавра и с държавността , защото президентската институция е най - яркият израз / лицето / на държавността у нас . П.П. Да не пропусне някой и сега да ме изкара болшевик, защото не възхвалявам простотиите на един бивш телохранител на правешкия сатрап, който няколко години възхваляваше и др. Т. Живков , и ' царя ' , който беше доведен в БГ / както сам каза и Е. Сугарев / от кукловода на ДС Л. Гоцев , за да унищожи Костов ! Нека още веднъж да припомня какво е казвал Костов ! Костов беше казал , че Гоце е някъде около главата на октопода. Беше казал и че старците от кръга 'монтерей' Л. Гоцев и В. Вълков контролират амфетамините . Да си припомняме ли за триъгълника, който съществува между Боко, Трактора и Цв. Бориславова ? Как може Боко и Трактора да са опоненти, след като и двамата са близки с Гоце ? Мислете логично ! Ако можете ?

Какво би станало , ако Боко и Цв. Бориславова живеят с по 150 лв месечно ? Интересен въпрос, нали ? Може би , ако Боко започне да живее с по 150 лв месечно, досущ като 700.000 български пенсионери, които той по просташки начин определи като " лош мат'риал " , тогава ще започне да мисли реално и може би тогава ще стане наистина човек от народа ? Похвално е това, че Е. Сугарев написа доста статии за различните кукловоди и марионетки на ДС ! Но защо не понапише нещо и за Боко и Цв. Бориславова и респ. техните парички ? За сравнение само ще кажа, че в това отношение ЖАБАТА е доста по - обективен . Благодаря ! П.П. Наистина ли не забелязвате, че Боко вече не говори нито за операция ' Октопод ' , нито за операция ' Наглите ', нито за операция ' Килърите ' ? Не ви ли се струва странно това негово поведение ? Нали имаше претенции, че бореше гръбнака на престъпността заедно с Цветанов ? Разбираемо е защо Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган, Д. Пеевски , Слави Бинев, сестра Галева, др. Корнелия, Трактора, Пешо сумиста, Маргините, братя Галеви, Златко баретата и сие мразят Цветанов ! Но защо Боко им припява от известно време , като започна да се гаври с Цветанов, разправяйки просташки вицове по негов адрес ?

Най плювани са ЧЕЗ защото някои от тези иска да го вземе такъв като Бисеров със сумати суларни фирми тези нямат никакви задръжки не знам останаха ли хора да им вярват. Но техния лекторат е голям защото циганите са много .погледнете към кои са насочени помощите ,а сега ще има и за Великден точно преди изборите .

БСП лъжите са като сияйните хоризонти на комунизъма!Каква реиндустриализация,бе червени мушеници!Все едно да реставрираме ръждясал запорожец от бунището,та да заприлича на wv!Хайде,скрийте се с лъжите си,смешни сте дори и на червените баби!

Целта изобщо не е да се развиваме успешно, напротив целта е да се намрами ЕС и изобщо чуждите инвеститори. В последствие наши фирми ще поемат тези дейности и дрането ще е по жестоко - справка цената от трите ЕРП за битови клиенти: ЧЕЗ дневна - 0,17939 нощна - 0,1021 Енерго-про дневна - 0,1915 нощна - 0,10634 EBH дневна - 0,18392 нощна - 0,10411 Познайте кое ЕРП е с български собственици. Познайте кое ЕРП е с най-ниска цена за потребителите и кое ЕРП е най-плюваното.

Станишев, води голото хоро.

Преди избори стана модерно да се захващат все със тока или отрасъл които що годе работи отрасъл от които взимат тлъсти пари самите управляващи.Какво ще кажат за техните например ВИК и всички други които трябва да управляват но не го правят.Хората вече не са глупави ходи да говориш на циганите на които даваш помощи.

СЪС СТАРИ....НОВ ЦИРК НЕ СТАВА....НАРОДА СЕ СЪБУДИ...

министър-председател Симеон Сакскобургготски НДСВ заместник министър-председател, икономика Николай Василев НДСВ заместник министър-председател, труд и социална политика Лидия Шулева НДСВ заместник министър-председател, регионално развитие и благоустройство Костадин Паскалев [1] независим външни работи Соломон Паси НДСВ вътрешни работи Георги Петканов НДСВ образование и наука Владимир Атанасов НДСВ финанси Милен Велчев НДСВ правосъдие Антон Станков НДСВ отбрана Николай Свинаров НДСВ земеделие и гори Мехмед Дикме ДПС транспорт и съобщения Пламен Петров НДСВ държавна администрация Димитър Калчев [1] независим околна среда и води Долорес Арсенова НДСВ министър без портфейл Неждет Моллов ДПС здравеопазване Божидар Финков НДСВ култура Божидар Абрашев МНОГО ПОЗНАТИ ИМЕНА НАЛИ И СЕГА СЕ НАТИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ

министър-председател Сергей Станишев БСП заместник министър-председател, външни работи Ивайло Калфин БСП заместник министър-председател, образование и наука Даниел Вълчев НДСВ заместник министър-председател, държавна политика при бедствия и аварии Емел Етем Тошкова ДПС финанси Пламен Орешарски независим вътрешни работи Румен Петков БСП правосъдие Георги Петканов НДСВ отбрана Веселин Близнаков НДСВ икономика и енергетика Румен Овчаров БСП труд и социална политика Емилия Масларова БСП земеделие и гори Нихат Кабил ДПС регионално развитие и благоустройство Асен Гагаузов БСП транспорт Петър Мутафчиев БСП държавна администрация и административна реформа Николай Василев НДСВ околна среда и води Джевдет Чакъров ДПС здравеопазване Радослав Гайдарски БСП култура Стефан Данаилов БСП европейски въпроси Меглена Кунева НДСВ

КОЯ ГОДИНА ИДВА ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ?ГОДИНАТА Е 2004.КОЙ УПРАВЛЯВА?ДПС И НДСВ.КОЙ ВЗЕ ПАРАТА?НДСВ ГИ НЯМА ИМА САМО ОСТАТЪЦИ ОТ НЕЯ(МИГЛЕНА КУНЕВА).ДПС УПРАВЛЯВА И АКО ЧЕЗ ПРОГОВОРЯТ ЩЕ ИМА ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЦИ.НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ,ЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ....БАЛЪЦИТЕ СВЪРШИХА.НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА....

КОЯ ГОДИНА ИДВА EVN В БЪЛГАРИЯ?ГОДИНАТА Е 2005.КОЙ УПРАВЛЯВА ?БСП,НДСВ,ДПС.СЕШАТЕ КОЙ ВЗЕ ПАРАТА.НЯМА КАК ДА ИМ ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗА,ЗАЩОТО АКО EVN ПРОГОВОРЯТ ЩЕ ИМА ЗАТВОР ЗА ДЕЙСТВАЩИ ПОЛИТИЦИ.КОГО ЛЪЖЕТЕ.....НЯМА БАЛЪЦИ...

Най-хубавото , което могат да направят крадците от БСП и ДПС е да ПОДАДЪТ оставката на правителството си съставено от НЕКАДЪРНИЦИ!!Всичко друго е предизборен популизъм!!!

з съм известният Петър Волгин. Затова тъпунгери, слушайте като ви кажа нещо!!!! Peиндустриализацията ще има!!

Аз съм известният Димитър Димитров. Затова ти Петър Волгин, слушайте и аз да Ви кажа нещо!!! Peиндустриализацията НЯМА да има!!! Пред света има нова ПАРАДИГМА, за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ. Развитие за постигане на благоденствие, изобилие, радост и щастие. Разбира се, че днес звучи като Утопия, но може да се каже, че вчера на еврейския празник Пурим-празникът на радостта, разпадът на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД започна..

Абе, каква реиндустриализация ви гони?! 25 години рушите и грабите. Съборихте и разпродадохте заводи за жълти стотинки и сега ще ги откупите от вашите хора по-скъпо. Вместо да ги бяхте рушили да ги бяхте обновили, като искате да има икономика. Не лъжете хората, никой вече не ви вярва.

Тандемът Станишев - Стойнев! Единия лъже, другия маже! Единия говори празни приказки, а другия това, които са му написали на шаблонната бланка!

Ох, бе, Стойнев... 1. Това вече го гледахме неотдавна с лиценза на ЧЕЗ - имаше обилна пушилка, закани, прокурори, полицаи в ЧЕЗ... и само няколко месеца по-късно разбрахме, че "нямало законови основания за прекратяване дейността на ЧЕЗ". 2. В новините на няколко пъти стана ясно, че дружествата "прихващали суми" от дължимите към НЕК! За да прихващат суми, Стойнев, това най-малкото означава, че и НЕК им дължи някакви пари! Аз съм последния човек, който ще тръгне да защитава енергийните вампири, но пък пиарските пушилки на управляващите направо са ми противни! Още повече, че няма да доведат до никакви реални резултати!

За БСП реиндустриализацията означава да се наливат държавни пари в доверени партиини фирми, уж занимаващи се с индустрия!

Няма по-голям крадец от Сатанишев.

Докато има простаци да им вярват ще ни пробутват номера от селски вечеринки.

В държата настъпи тотален хаос. Разделят населенито и настройват всеки срещу всеки. БСП-ДПС ни готвят пъклен план.Това е повече от видно.

Моля се на господ този народ най-после да прогледне. За каква реиндустриализация говорят - ще вземат от нашите данъци, от нашите пари за да ги прелеят в джобовите на червените мафиоти. Всички експерти дадоха мнението си, че да се съживяват капитулирали заводи, които са доказали във времето, че не са продуктивни е безумие. Безумие, което ще извади парите от народа и ще облагодетелства определени лица от номенклатурата. Какви оръжия дрънка Стойнев - щял да отнеме лицензите на ЕРП-тат. Така ли става това - ще ни съсипят от съдебни дела. Нито ще има нови работни места във фалирали вече заводи, нито ще се отнемат лицензи. Всичко, мили ми народе, е да те заблудят и да гласуваш за тях. Опомни се, прогледни, помисли със главата си. Искат да те купят за 20 - 30 лв. Безработицата расте - къде са обещаните 250000 работни места. Корупцията расте, бандитизма расте. Проумейте, че тези управляващи са катастрофата на България.

Искаш невъзможното.Не става с ''проглеждане''.Трябва поне минимално количество мозък....Тъпото винаги ще си остане тъпо...''Колонизаторите'' му пречат...Ми да вземем да изгоним и Газпром и Лукойл,а?

Всъщност реинустриализацията е програма на ЕС, която цели с мерки поощряващи инвеститорите и предприемачите да върне производствата от Китай и другите азиатски страни. Това е особенно наложително след последните събития в Украйна и анексията на Крим от Русия. Тука нашите говорят за реиндестриализация в малко по извратен контекс, при който основната цел с приказките е не поощряване на предприемачите, а възстановяване на проекта Белене.

АБЕ ТОЯ GARGAMELIYS МАЙ ИМА НУЖДА НЯКОЙ ДА ГА ОПРАШИ И ПРЕДЛАГАМ ДА БЪДЕ ЗАПИСАН В ГРАФАТА НА ( КРАЙНО НУЖДАЕЩИТЕ )

То си беше ясно,че този кретен ще докара режим на тока

ДО ТЪПИЯ GARGAMELIYS ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО НЕ СЕ ПИШЕ ( ВЕ ) А СЕ ПИШЕ (БЕ) А ЗА ВТОРОТО ВЗЕМИ ТА СЕ НАДУБИ ДА ПРОБВАШ

Да, бе, от месеци дуднете за реиндистриализация, само къдете инвеститорите вместо да идват си тръгват. Рекордно ниско доверие в страната, извън нея ги нямат за хора, но другарите видите ли, щели да правят нещо си в следващата петилетка.

Предизборно се правим на строги с чуждите монополисти и пак предизборно даваме стотинки на електората...

КОГАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИ ВСЕ ЕДИН И СЪЩ НОМЕР НИ ИГРАЯТ.ХАЙДЕ МАЛКО СМЕНЕТЕ ГО,ЧЕ ТОЗИ СЕ ИЗТЪРКА....

аха, оставиха гуцанов да се спуска на ерп тата, да видим какъв ще го отнесе накрая, ще видите, че ще го оцвирят.

След като "енергийната система е част от националната сигурност. " да се намери този, който я е продал в чужди ръце и да се обеси за национална измяна.

ТОВА Е ЦАРЯ,МИГЛЕНА КУНЕВА И НЕГОВОТО ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО...

Меглена Кунева не е участвала в продажбата на ЕРП, а в преговорите за влизане в ЕС, където прибързано се съгласи да се затворят 3 и 4 блок с 2-4 години по-рано от предвиденото

Е колко пъти ще се стартира тази процедура?!? Нали вече стартираха процедура за отнемане лиценза на ЧЕЗ. Какво стана??? Пак хвърляме прах в очите.... предизборно.

В СЛУЧАЙ НА ВОЙНА(ДА ПАЗИ ГОСПОД) САМО НИ СПИРАТ ТОКА И ПРИКЛЮЧВАМЕ.ТОВА Е СЕКТОР ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ И СИГУРНОСТ,КОЙТО ТРЯБВА ДА Е В ДЪРЖАВАТА.АМА ТО НЯМА ДЪРЖАВА ТАКА,ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД....

Преведено на български език, това означава ново наливане на народни пари в червените фирми.

До кога ще търпим боклуците от Русия да ни диктуват цените на горивата ? Стойнев, да не си решил да продадеш ЕРПтата на Русия , след като го вземеш от ''запада''? Стойнев ,ти руска подлога ли си, или обикновен съветски трол ?

А докога ще търпим боклуците от УСА и ЕС да ни диктуват всичко останало?

А ДАНО АМА НА ДАЛИ....АКО ИСКАХА ДО СЕГА ДА СА ИМ ГИ ВЗЕЛИ.ОМРЪЗНА МИ ОТ ОПОРНИ ТОЧКИ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА....КРАДЦИ СА И ЕРП-ТА И ВИЕ ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ.ПРЕДЛАГАН И НА ТЯХ И НА ВАС НАРОДА ДА ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗА....

Да се отнеме лиценза и да се изгонят позорно от България ЕРП-тата-тия кръвопийци и кожодери!Стига сме спонсорирали богатите държави,благодарение на некомпетентни политици!Да се помисли веднъж и за българите,което значи ,че всички да си плащат сметките1

Ами то едното си е българско и то най-дере хората.

В Амстердам, човек може да си купува ток от 7(СЕДЕМ) различни доставчика! Къде е пазарния принцип тук?

АЗ ОБЕЩАВАМ НА ВСИЧКИ ЦИГАНИ КОРУЦА С ДВА КОНЯ, И РЕЗАЧКА ЩИЛЛ, ДА МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ БАЧКАТ!!

Защо забрави най големия крадец наречен цар ! Още сърбаме попарата и на тройната ламя смед това ... която е същата сега ....

Ееее, ти реши и проблема с 500 000 работни места ;)))) Стойнев, възприми челния опит!

Такова грабене не е имало от Костово време.

ЦАРЯ Е ГОЛ, АМА НЯМА КАЗВАШ, ЧЕ Е ГОЛ ДЪН МУ НАКЪРНИШ ДОБРОТО ИМЕ...АМАН ОТ ПРОСТОТИИ

Простотиите ги ръси тиквата. ХА-ХА-ХА/

Абе трол, Кутев още ли ви плаща, че при нас Йотова спря разплащанията до второ нареждане - така поне каза. Как е при вас положението?

"ДЪН МУ НАКЪРНИШ" Gargameliys дън ти накърнат дано аналното отверстие

Значи за две неплатени такси към енергото спирате тока на гражданите и ги рекетирате след това с такса за повторно включване, държавата да им спре сега тока на тези лайнари!!!

КОЕ НАКЪРНЯВА ДОБРОТО ИМЕ ВЕ ЧЕРВЕН БОКЛУК...КАТО ПЕЛТЕЧИ АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВЕН...СТАНИШЕВ КАТО Е ПЕДАЛ КОЙ МУ ВИНОВЕН...АБЕ ТЕ ПЕДАЛИ И ПИЛТЕЦИ-ХАРАТА ИМ ВИНОВНИ

То се видя кой целува мъже. ХА-ХА-ХА

Всичко е в чужди ръце. Нефт, газ, ток, комуникации. Само циганите не успяхме да продадем някъде. Не, че не опитахме, ама ни ги върнаха.

"Друга нова политика е програмата за развитие на водния сектор. Тя предвижда два нови язовира Пловдивци и Луда Яна и рехабилитация на яз. Студена." Айде бе господа , на г-н главния хидролог на Републиката Ахмед Доган му свършиха хонорарите , айде дайте пак некое "хидрологично" проектче... Да не седи гладен чиляка.И обръчите му от фирми.Време е да се изпълнява несъществуващото уж коалиционно споразумение.Пак трябва да се поразпределят малко порции в тая държава...