Нинова: Приватизацията не стига - и мутрите на показ

БСП ще подкрепи ГЕРБ, ОП и ДПС в искането да отпадне давността за приватизационни престъпления. Но постави условия.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Приватизацията не стига - и мутрите на показ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, тук Корнелия Нинова започва да ми харесва и много приятно ме изненадва. Както и аз казах когато се разбра за много отдавна дължимото искане ЗА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА БАНДИТСКОТО РАЗГРАБВАНЕ В Българрия, наречено приватизация, ТОВА БЕ ЕДИН, САМО ЕДИН, МАКАР И ГОЛЯМ ЕТАП ОТ ПЛАНОМЕРНОТО РАЗГРАБВАНЕ И ОГРАБВАНЕ НА АКТИВИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ОБЩИНИТЕ И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! А етапите на разграбването от 1989 година (и дори преди нея) СА ПРЕДЕЛНО ЯСНИ И ИЗВЕСТНИ ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ: - РАЗГРАБВАНЕТО И ДАЛАВЕРИТЕ С ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ; - РАЗГРАБВАНЕТО НА ВАЛУТНИЯ РЕЗЕРВ (Андрей Луканов, Тодор Вълчев,...) и след това ОТКРОВЕНОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО - обявяване на спиране на плащането на заемите, поради което България е ИЗОЛИРАНА ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ, поради неплатежоспособност!?!? - АМИ ЕСТЕСТВЕНО, СЛЕД КАТО ПРЕДИ ТОВА ОГРАБВАТ ВАЛУТНИЯ НИ РЕЗЕРВ - 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ХАЗНАТА! След това мисля всички помним Лукановата зима... - РАЗГРАБВАНЕТО НА АКТИВИТЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА - това е особено варварско и осъществено (както и останалите) от офицети на 1-во и 2-ро ГУ на ДС и респ. КГБ - става дума за около поне 1.5 МИЛИАРД ДОЛАРА! - РАЗГРАБВАНЕТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИНА ЧРЕЗ ПРЕДИЗВИКАНА ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ И ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, И СЛЕД ТОВА ДИРЕКТНО ОГРАБВАНЕ НА БАНКИТЕ И ВЕРИЖНИТЕ ИМ ФАЛИТИ; - РАЗГРАБВАНЕТО НА АКТИВИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ ДРУЖЕСТВА - ВСИЧКИТЕ, КАТО ОБИКНОВЕНО ПРЕДИ ТОВА СА ИЗТОЧЕНИ И ДОВЕДЕНИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА, С ФИРМИ НА НАЗНАЧЕНИТЕ НОМЕНКЛТУРИ И ПЕРКЕНДЕТА ОТ ДА ТЕХНИ ДИРЕКТОРИ ИЛИ БЛИЗКИ ДО ТЯХ, ЗАСТАНАЛИ НА ВХОДА И ИЗХОДА ИМ (продават скъпо суровините и изкупуват на ниски цени и след това реализират печалба от разликата; - МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ - ново поредно разграбване, маскирано така...

- КАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ - С ОТКРАДНАТИТЕ ПРЕДИ ТОВА ПАРИ ИЛИ ОТ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ (вкл. контрабанда, наркотици, оръжие, проституция, трафик на хора и пр. или просто с "червените куфарчета" определените хора от ДС и червената номенклатура осъществиха ново разграбване и по този начин; - ОГРАБВАНЕ НА ПАРИ ЧРЕЗ ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ (особено сладък вид кражба, лидер в тези кражби се самообяви че е Ахмед Доган, но сега виждаме,че Борисов и Пеевски като партия далеч не изостават с подставени лица и фирми; - ОГРАБВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ И ФОНДОВЕ ЗА България,... и т.н., и т.н....

По-голяма мутра от Корнелия Нинова не виждам - за това е толкова яростна.

Ми Христо Бисеров от какво переше пари?

Ами кой създаде мутрите Нинова?кой раздаде куфарчетата на мутрите?значи вие си осветлете вашите мутри.още нещо:това на Нинова е тупкане на топката.не иска да подпише..

Кучка лае от зори а керванът си върви и от злобата голяма от уста и капе пяна диагнозата е ясна кучката е просто бясна!!!!!

...ти с Клара Цеткин не беше ли от една махала?Кажи сега ние на кой германец да вярваме - на нациста Ото Скорцени,или на комунистката Клара Цеткин???Те може да са били идеологически изверги,но в никой случай не могат да бъдат наречени МУТРИ!...Демоде си ти Отич.Виж как днес Запада не плещи антикомунистически глупости,Тръмп се прегръща с китаеца в Пекин,а ти ни агитираш против някакъв коунизъм...мухъл.

Ако се приеме предложението на Нинова да се разследва всичко, Масова, касова приватизация, концесии, всичко, червената сган гърми със страшна сила. В тази държава няма и ръждив пирон, който да не е приватизиран /откраднат/ от комунист.

...и дебил си остана

Да разследват всичко. Масова, касова приватизация, концесии, всичко. А кой да бъде в политиката и кой не, не казва Нинова а избирателят когато пуска бюлетината в урната. Помня едни времена когато ЦК на политбюро на БКП казваше кой да бъде в политиката и кой не. Тези времена отминаха. Нинова все още се изживява като комсомолска секретарка.

там,където им е мястото...в кочината!

НИНОВА МИ ХАРЕСА. СРАХЛИВЕЦ Е Б.Б.ВСИЧКИ ГО ВИЖДАМЕ ТОВА. ТЕ ГО ПИТАТ ЗА НЕГОВИТЕ ПРОСТОТИИ, А ТОЙ ВИКА:"АМА НИНОВА КАКВО Е ПОСТРОИЛА, АЗ ПОСТРОИХ." АМИ ТИ СИ УПРАВЛЯВАЩ.ОБЕЩАВАШЕ НА НАРОДА ДОБЪР ЖИВОТ, А ТОЙ,ЖИВОТЪТ Е ДОБЪР МАЙ САМО ЗА ТЯХ. КРАДЦИ, МОШЕННИЦИ И ИДИОТИ СА В ПАРТИЯ ГЕРБ. И МНОГО ПРОСТИ,БЕ

Кожичката или крачетата,а?!

Да припомня. По телевизия "Алфа" повече от година се въртя клип за добивът на злато в България и концесията за това. Посочваше се, че добивът на злато е отдаден за жълти стотинки! Много предавания имаше и за масовата приватизация и за групировките! ЗАЩО ДА НЕ СЕ РАЗСЛЕДВА ТОВА? НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ? АМИ ТОГАВА ГОСПОДА "ПАТРИОТИ" ПОДКРЕПЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА НИНОВА И РАЗСЛЕДВАНЕТО, КОЕТО ИСКАХТЕ ЩЕ ГО ИМАТЕ! ДА ВИ ВИДЯ?! СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ВИДИМ ДАЛИ СТЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ!

Да разбирам при това положение че БСП ще се саморазпуснат? При положение че никой от тях няма да може да се занимава с политика...

означава да си най-гнъсната мутра,крадец,убиец,паразит и вся остальная сволочищина

БРАВО! ЩОМ И ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА СЕ СВИ БРАВО!НЕЩО МНОГО ГИ ИЗНЕРВИ.ПИСНА НИ ОТ ТЕЗИ НЕУКИ, НЕДОЧЕЛИ МЕКЕРЕТА. ГОЛЕМИ НАГЛЕДЦИ. ЗА 6-ТЕ АПАРТАМЕНТА НА Ц.Ц. -НИЩО НАЛИ? ЗА ГЛУПОСТИТЕ ДЕТО РЪСИ Б.Б. ВСЕКИ ДЕН -НИЩО... А ОЩЕ РАДОЙ РАЛИН ГГО БЕШЕ КАЗАЛ - НИЙ СМЕ ЕДИН МАЛЪК И МНОГО ПРОСТ НАРОД. ТЕ НИ ТЪПЧАТ, НИЕ СЕ НАВЕЖДАМЕ УМРЕЛИ ОТ СТРАХ, А ПОСЛЕ ГИ ИЗБИРАМЕ. Е,НЕКА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС ЩОМ НЕМОЖЕМ ДА СЕ ЗАЩИТИМ

Деси тъпото и останалите олигофрени май не очакваха този ход.Браво, Нинова!

Става дума?

Hе,за деси раздутата двуцевка

.... нюрнберски процес. Никакви половинчати работи.... на живот и смърт следващите 45 години..... няма шега.....

БСП създаде мутрите да плашат народа, докато другарите от ЦК на БСП, и агентите на ДС си разпределяха и ограбваха държавните активи. Нинова е от двете страни на приватизацията- осъществяваше я и присвояваше активи. Конфликт на интиреси в престъпен мащаб.

А защо не? Като ще се проверява нещо нека да се разшири обхватът. Защото и в масовата приватизация и в отдаването на стратегически обекти на концесия има много корупция. Там са изтекли милиарди. А защо да не се разследват и така наречените "силови групировки" от онова време? Или за по кратко, мутрите? Та те са въртели сделки за много милиарди! Кое му е лошото на предложението? АКО ЩЕ ПРОВЕРЯВАМЕ НЕЩО, ДА ПРОВЕРИМ ВСИЧКО, КОЕТО Е ДОВЕЛО ДО ТОЗИ ГРАБЕЖ! НА НАС НИ ТРЯБВА ЦЯЛАТА ИСТИНА, А НЕ ПОЛОВИНАТА? ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПИТАМ: ЗАЩО, ПО КАКВА ПРИЧИНА ДА НЕ СЕ ПРИЕМЕ ТОВА ДОПЪЛНЕНИЕ ПРЕДЛОЖЕНО ОТ НИНОВА? КАКВО ЛОШО ИМА В НЕГО? ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЗАКОНЪТ ЩЕ ИМА ПОДКРЕПАТА НА 240 ДЕПУТАТИ! ЗАЩО НЕ? КЪДЕ Е ИСТЕРИЯТА В ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ? ЗАЩОТО ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА ТВЪРДИ ТОЧНО ТОВА! СПОРЕД МЕН, НЯМА ИСТЕРИЯ, А ИМА СТРАХ! НЯКОЙ МНОГО СЕ СТРАХУВА ОТ ТАКЪВ ЗАКОН ГОСПОЖО АТАНАСОВА! ПОЗНАЙТЕ КОЙ!

Да не стане така,че мутрата от Банкя да иде зад решетките?

ТАЗИ крава Нинова , ходила ли е на училище ???? Къде е била, когато комунистът ЛУКАНОВ пусна мутрите да вилнеят из страната, а комунистите да заграбят предприятията !!!!! Сигурно е била на обучение как се краде и приватизира !!!!

Никога не съм влагал страст в политическите си пристрастия или антипатии, но г-жа Нинова ме превърна в убеден и яростен противник на БСП. Такъв просташки език на лидер на политическа партия е наистина нещо невиждано. В сравнение с нея Валери Симеонов говори като срамежлив тийнейджър ....

Тъй, тъй, ти не си пристрастен, обаче не казваш ЗАЩО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА НИНОВА ЗА ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НЕ ТИ Е ПО ДУША?! Нещо май работата не е такава каквато я представяш?!

бай Кръстю ...не усещаш ли че при стервата Курна има нещо гнило , та затова върти джегъла...

Тази Нинова яко насрана я видяхме .Велика крадла е тази Решетникова и найните авери - комунистите и Костов !!

И СЪД, СЪД да е .. т.. ма... !

МУТРИТЕ ГИ СЪЗДАДОХА БСП И ДОСЕГА СА СИ ТАМ!

ти пък тибуля ми да ядеш .

Борисов мутра? Абе той само пазеше стаята с подаръците на Маджо....Бат Венци да каже. Другите вече немогат. Съвсем случайно умряха когато Боко беше главен секретар. Удобно, а?

Ти да видиш- от пазач на коли да се издигнеш до шеф на мутрите! Ал Капоне ряпа да яде!

Е, затова е казано: Злото се саморазрушава. Злото не са хората, а някои техни мисли, думи и постъпки, които ги обвързват в мрежи на алчност, жестокост, битки , омраза... Лекът е лесен:Разкайте се и раздайте. Успех! И-умната.

Махаме мутрите и на тяхно място идват чалгарите на Слави или.....Плевналиев премиер ? Щото и в БСП мутрите не са малко.

По-добре чалгар отколкото мутра!

Че ако изгонят мутрите от политиката, кой тогава ще води "към светли бъднини" изстрадалия български народ?!?

Другарката Нинова иска без премиер да ни остави.

С този призив "мутрите вън от парламента" значи ли че половината от ГЕРБ трябва да напуснат барабар с техния лидер.

и всички от БСП....

Мутри ли са тези които имат големите предприятия . ХАИДЕ ПО- ЛЕСНО В България имаше около 100 едри предприятия и заводи ДЕЙТЕ ЕДНО СПИСЪЧЕ КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ ИМ В МОМЕЕНТА

И енерегийните ли? Бива, бива.

Стига увъртания ПЪРВО ДА СЕ ОТГОВОРИ - ГЕРГОВ -МУТРА ЛИЕ, БОРЕТО -МУТРА ЛИ Е , ЗЛАТЕВ -МУТРА ЛИ Е, СЛАВИ -МУТРА ЛИ Е. ТЕ.Е ДА СЕ ДАДЕ ДЕФИНИЦИЯ ЗА МУТРА ,ММОГО Е ВАЖНО !!!!

Като си отговорим на въпроса дали народа е "МУТРА" тогава всичко ще си дойде на местото.За себе си вече съм отговорил на този въпрос.

За народа вече дадоха определение-дебилен.Защо?Зщото ако народа не бе дебилен, мутра като такава и като определение за бай ганьовски престъпник нямаше да съществува,

та публикувайте в медиите и интернета имената на всички мутри и политици от началото на прехода до ден днешен и срещу името му напишете кога какво и как е "приватизирал", в какви мутренски структури е бил, и е все още, и какво е нагушил за сметка на хората! Но в този списък не забравяйте и ежедневните пладнешки партийни грабежи на хората чрез топлофикациите, електро и водо разпределителните дружества, строежите, стойностите и печалбите на разните ел. централи на възобновяеми източници, за които реално ние плащаме и строежа и поддръжката , а печалбата е само за собствениците! Ударете калема и за "кьоравото" по разните роднински и шуро-баджанашки назначения и "обществени" поръчки! С други думи изкарайте на светло всички кирливи ризи на всичките и тогава народът ще реши и ще посочи кой лъже и кой казва истината! Иначе това, което правите, не е нищо повече от извличане на политически дивиденти и завоюване на някакви позиции по метода на "просия чрез плашене" (имитират нападение за да им се подхвърли нещо за ядене), която правят всички хищници, в това число и в зоопарка!

Тук ми миреше на разчистване на 'другарски' сметки по комунистически...

Хитруша е Нинова - ако това е приеме другарите ѝ, които искат да я свалят ще потеглят към затвора. Всички споменати престъпления са извършени от хора свързани с БСП и сега искат пак да лапат.

Я кажете верно за Булгартабак. Там давност не е изтекла и не е нужно да се пипа конституцията. Кой приватизира там кажете защото Турция е подала официално информация към Интерпол за контрабанда на цигари именно от Булгартабак. КОЙ иска да промени Конституцията? КОЙ има пълно мнозинство продажни депутати, които му служат от името на всички парламентарни партии?

Там са ДПС с Доганчо и Делянчо, а те както знаем са видни поддръжници на БСП и др. Путин. Така че тази сделка Цацаратурата нема да я проверява.

Всички ви чакаме да се махнете ма кУрнело. Ама кучка кокал пуска ли. За комунистите това важи най-много.

май стана бумеранг активното мероприятие на ЦвъЦвъ и БайХъ

Приватизационен- и мутро-акулинг. Новият спорт за богати в България.

Някой да ми напомни за Стефан Софиянски? Май го разследваха във връзка с приватизацията на Халите? Не ще да е в затвора,защото от време на време ни дава акъл от телевизионните екрани.

Както Мирослав Иванов отбеляза - за Булгартабак давността не е изтекла, но никой не смее да ревизира продажбата и. Така, че е очевидно, че целите са съвсем други. КОЙ използва двете най-големи партии за да го обслужат и в тази кражба на активи. И не, няма никакви причини за протести и искания за оставка... защото на Витошка нЕма празно. Така е във Фермата.

Две основни групировки на криминалния преход са се сграбили за гушите-групировката на мутро-бухалките и групировката на престъпната приватизация. На физкултурниците и маркучите до 2-3 месеца ще им бият камшика!

Да каже сега кои са мутрите в голямата политика?А да видим на кого ще вмени и лепне клише,че да я съди до дупка.Или БСП-т,ДПС и ГЕРБ ще вдигат пушилки за пред електората или синьо-червената кака не е със всичкия си,щото всичко се обръща срещу нея,партията им,НДСВ,ДПС и СДС,олигарсите,милиардерите и милионерите,все другари от бившия и сегашен червен политическа палитра и колорит.А ако се осветли какви са ги вършили ГЕРБ и Бойко в последните осем години,да си носят последствията. Май се почнаха да се изяждат.До сега по-големите акули изядоха по-малките и се очертава най-големите супер изгладнели акули да се мъчат да изядат другите супер големи и охранени акули.Дай боже радост за народа.

За кво ти кзава неща дето даже и малките деца знаят?! Всеки който е бил във власта след 89г е бил в играта и е виновен. Няма партии, идеологи и разни други различлия. Сите краднаха и групово съсипаха България. Просто Тиквата е последният Крадец и Предател на власт но със сигурност не е първият!

Да се добавят и заменките на Станишев.

по-голяма популярност, че комунистите и КДС са виновни за всичко, само да питам: Коя е доказаната мутра с тъмно бандитско минало, забогатял от трафик на наркотици и проституция, рекет и изнудване, събиране на плажна такса по морето?

А органите на реда де са спали? Що са го допуснали?

органите на реда! Главният секретар!

Под мутри Нинова и има предвид СЕБЕ си и мъжът и.

Вместо да ви е срам, че работите за по 500лв. тръгнали сте да оправяте политиката. Я първо измислете как да си увеличите доходите за да може пенсионерите да взимат достойни пенсии пък после се изживявайте като месии. Най-големия проблем на България е , че както се оказа според статистиката 75 % от населението е свикнало да живее в нищета и НЕ СЕ СРАМУВА ОТ ТОВА. Изключвам пенсионерите, защото те са жертва на гордите бедни, които се оправдават , че някой друг е длъжен да храни възрастните хора. Повечето от пишещите тук трябва да се СРАМУВАТ от това в което са се превърнали, а не да мислят как да оправят България. България ще се оправи , когато вместо по 500лв. на месец изкарвате поне по 2000. И за това не са виновни работодателите, защото няма закон, който да ви задължава да работите за заплата, която не ви харесва. Приватизацията ви била виновна, американците, руснаците, немците, французите, китайците. Всеки от вас има правота да работи във всяка страна от ЕС - в Германия има 1 млн. незаети места. Като местния феодал не ви плаща добре - ами научете немски и заминете аз Германия. НЯМАТЕ НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

Хубаво е наистина да има закон без мутри и комунисти в политиката но това би ги сплотило още по вече двете мафии и превърнало в симбиоза.

Не мога да разбера защо Нинова поставя тези глуповати условия, за да отпадне давността на извършени престъпления при приватизацията??? Всеки политик трябва дори сам да настоява за това и да го приеме безусловно!! БСП както винаги едно говорят съвсем друго правят!