БСП прие проекта "Визия за България"

Националният съвет гласува с пълно единодушие документа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждал съм ви виаията роден съм 1956 г. Ивях и пти тошо и при луканов и при първанов и при жан и при станишер и при лешничарски.... МЕРСИ за визията знам само че при вас е по зле.

В България всички тези социалисти, са бивши или настоящи комунисти. Нямат нищо социално да се отличават, името сменят, да не им се подиграват.

Не случайно дивата Корнелия е лъжлива, това е принцип на партията им фалшива. Не се знае точно на какво се е учила, но явно, лъжите добре ги е усвоила.

Знае ли чичо от село значението на думата "визия"? Едва ли! Но словосъчетанието "пълно единодушие" няма как да не помни ;)

Ние тоя филм сме го гледали,айде благодарим.

Дори и философията си пропиляха, след като подарените пари видяха.

ЕМЕС

Всичко се прави за народното заблуждение жалко , че има вярващи на тяхното “учение”.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия уведомяваме управляващите, че проектът влиза в сила след обнародването му във вестник Дума.

ЕМЕС

ЕМЕС В компартията съществува голямо брожение, нали всички там са от крадливото сдружение.

готина визия лошото за курнелия е, че червената армия умре, и няма кой да наложи изпълнението на тази визия!

ЕМЕС

ЕМЕС Комунистите са прости, за да се съжаляват, са безкруполно жестоки, за да се уважават.

Иде края на мутрафоните и тиквените калинки! Дано по-бързо социалистите започнат пълна промяна, почистване и съживяване на България!

Ще , ще , 41ви век след новата ера .

НОВ БАРДАК със СТАРИТЕ К.вИ!

Виждам, че форумът е налазен от калинки, които неистово се опитват да променят фактите. Давайте, докато можете! До изборите.

На гол бесепарски г-з, СПолуки и Визии бол.

След герб всеки друг ще управлява по-добре! Стигнахме дъното, време е за кардинална промяна.

Всеки друг , но не и кликата бсп/дпс , при тях няма как да се получи , доказвали са го нееднократно .

Кой е приел документа?

Ти па документ ?!? Проект някакъв , ненаучна фантастика с кофти стилистика .

Павле, Дай първо да прочетем окончателния вариант ,после да го наплюем,а?;)

То па се едно си струва баш тия да ги плюем .... само разход на матРял ;-)

БСП прие проекта "Визия за България", който ще доведе до увеличаване на партийните членове олигарси като Георги Гергов и е далеч от защитата на интересите пролетариата, с каквато би следвало да се занимава една социалистическа партия.

И Гергов, и ДПС подкрепят герб. Това, че подменяте тезисите/ако знаете какво означава това/, е капан за наивници.

Пак си пропуснал приема . Тия хапчета не случайно са ти ги предписали , взимай ги редовно !

България ,изборът,няма никакво значение!Всичко е само като театър за пред простолюдието ! Нима очаквате България да е като Австрия и Германия!То и преди имаше един цар който обещаваше да разсее синьо червената мълга и да промени морала на българският елит но се провали позорно и стана за подигравка и посмешище!Герб обаче наистина доскучаха!

Няма как да стане. Първо - Австрия и Германия не се намират на Балканите. Второ - там никога не са управлявали комунисти. Трето - тук мозъчната дейност на индивидите се движи в паралелен свят, който е на стотина години назад във времето.

Тези престъпници и мошенници ще ми говорят за визия!!!Никой не им вярва вече на визиите и ще видят какво дърво ще ядат на изборите.

Точно те държат страната ни последна в ЕС, взимат погрешни решения, спират важни енергийни проекти, строят опасни пътища, правят ни за смях с грандоманско самочувствие без покритие. Я се сетете кой управлява от десет години?

Като излезе Курнела на трибуната,чи кату кресни....и ми идва на бегом да бягам да гласувам!Толкоз мъй страх от нейната ,,визия”

Бивул , женски некъф , кво да я праиш ?!?

А, и Корнела да върне сина си от САЩ и да го прати в любимата си Русия.

пак намесваш Русия бе тъпчо. За друго не ти ли плащат господарите ти.

синът на Курнелия е в САЩ, а не в Русия, затова. Щото Курнелия много обича Русия, обаче синът ѝ е в САЩ.

обича да прави руски свирки

Поне е дпечелил мястото с качества, не с връзки като някои други.

Дали наистина е така? Всъщност, тя не даде отговор на въпроса как го е издържала да учи там. То е ясно как де, но явно не е за казване.

Абе за казване е, ама не е за разправяне!

Да си приемат проекта "Визия за Русия" и да се махат от България тези безродни продажници!

чакайте бе хора,дайте им шанс,ето дори вече и в Италия,5 звезди сега са на власт,защо не и задунайская губерния Болхария!какво му е лошото !отдавна не са били на власт,техните партийни обръчи от фирми отдавна са зажаднели за свежи ПАРИ!Едно нещо ме озадачава ,както се знае Бойко Борисов е бил охрана на първият и най важен човек на единтвената партия на България БКП,а да си охранител на Тодор Живков по това време трябва непременно да си заклет верен комунист!Та има ли значение ГЕРБ или БСП се чудя аз и не мога да разбера българското простолюдие!

Цветан Цървулът сега плюнчи молив, пъшка и с пот на пъпеша пише отговор-----"Визия на герберската пасмина за затриване на България"!;))))))) ...нали трябва да извади нещо в отговор,не може само с голо плюене !?;))))))

Сполуките на БСП ги знаем - фалит при Луканов, фалит при Виденов. Няма нужда някой да плюнчи молива.

То за това на сърГей управлението се счита за единственото успешно за бсп , защото не успя да докара България до фалит . Но пък и нищо не направи освен да си го мести от единят в другия крачол и да намали цената на вазелина щото бил помощно средство .

ЕМЕС

ЕМЕС Комунистите което правят, е само лозунги да съчиняват.

Tози народ няма избор!Властта принадлежи само на ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака,тези патии и техните хора са собтвениците на българската територия,реалистичен факт с кой трябва да се примирим,а на този който тези бизнес властелини не му харесват има шанса спокийно да напусне България и да рабноти и живее в Германия!която и партия е на власт без значение ще се самохвали за постигнати успехи!Да ни е честито статуквото на тези партийни лидери и техните обръчи от фирми на нашите врени хора!

Слагаш всички партии в миризливият кюп на обслужващите Русия БСПДПСАТАКАНФСБВОЛЯВМРО! ГЕРБ всеки ден доказват,че : ... навеки тука остава...построеното тука от ГЕРБ (перефразирам Пеньо Пенев) Народа вижда и затова ги избира ,а ,,визията”знаем : Помните ли кокво беще едно времи и вижте колко е лошо в Европа сега !Грозна визия!

Абе всичките партии в парламента са руски мекерета.

Те поне предлагат нещо. Опитват се да направят нещо. А тия какво правят? Постоянно отчитат растежи, а доходите са във фризера, а цените растат ли растат! На драскачите, които само плюят искам да кажа: Няма как ГЕРБ да ги бъде с тази политика! Няма кой да ги чака!

Я посочи какво конкретно предлагат, освен да харчат пари покрай кражбите?

Щом ти е гот при това управление, добре! Няма лошо! Само че, няма да питаме само теб. Каквото кажат по-многото. А дали по-многото ще търпят подобно управление е много спорно. Ще има остър шут и то много скоро! А ти си заработвай левчетата с тъпашки писания.

Тъй де , "по-многото" твърдо заявяват , който и да е само не и бсп !

И ад съм трлъгнал курбан да ставам за тоз народ.Ето вижте какви олигофрени има у нас .Цитат : Визия за България (нерегистриран) Кураж народе, светлото бъдеще е съвсем близо - на един кур разстояние и после малко тичане (за вас) и плюскане (за нас). КПСС-БКП! Вечна дружба, вечна служба!

Мда, аз пък помня „Сполука за България“ и „Заедно за България“. Толкова беше хубаво, колкото да не си уцелиш ташаците с тухли.

щом обучават дс ченгета още в академията на мвр, за кфо говориме изобщо

Кураж народе, светлото бъдеще е съвсем близо - на един кур разстояние и после малко тичане (за вас) и плюскане (за нас). КПСС-БКП! Вечна дружба, вечна служба!

Изглежда на теб мутренското светло бъдеще по ти е при сърце. С мизерията и циганските набези. Ще гледаме колко време ще ви бъде!

Всеки отговаря за себе си и бъдещето е такова, каквото човек сам си го направи, без да броим Божията воля, разбира се. На мен никой никога не ми е пречил да си върша работата, дори и правителствата на дедо Дърваря, Станишев и Орешарски. Само дето крадяха като световни шампиони в тази дисциплина.

Визиите за България на БСП през годините 1. "Визия за България" на Андрей Луканов при първото правителство на БСП: РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА По данни на БНБ публикувани и в пресата, бедстваща България извършва масово „кредитиране” на фирми и лица зад граница, с пари от валутния резерв. Извършва се голямото изпразване на държавната хазна. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта. 2. "Визия за България" на Жан Виденов при второто правителство на БСП: ДЪРЖАВЕН ФАЛИТ През 1996 цената на един български лев спрямо един щатски долар скача до 500 лв. За по-малко от 2 месеца цената на 1 щатски долар от 500 достигна до 3000 лв., фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., цени на тока 45 лв., телефоните1 импулс - 25 лв. Средната заплата пада до 5 $. на месец 3. "Визия за България" на Сергей Станишев при третото правителство на БСП: МАФИЯ Заменки на гори, приватизация на Кремиковци, Хохегер, енергетиката, организираната престъпност в България е инвазивна и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите. Корупцията в кабинета и полицията е всеобхватна, практически безнаказана. Ендемична корупция, конфликти на интереси, политически чадъри над мафията, липса на политическа воля за контрол над източването на европари. 4. "Визия за България" на Пламен Орешарски при четвъртото правителство на БСП: ЛЪЖА Едно изключително слабо правителство на конци, крепено от една партия като БСП, която излъга обществото за увеличаването на доходите, за плоския данък, за разкриването на 250 000 работни места, за експертното правителство, за връщането на България на хората, за подслушването, за полицейщината, за партийните субсидии, за пенсионната възраст, за икономическия растеж, за рестарта на икономиката, за строителството на Белене, за реформата в здравеопазването, за Костинброд и тн. Едно правителство под контрола на ДПС, Ахмед Доган и Делян Пеевски. Едно правителство, срещу което Европейския Съюз стартира наказателна процедура, което прокара руски проект против волята на Европа. Едно ДПС/БСП правителство, при което лъжата и манипулациите станаха стил на управление, а антидемократичното фалшицициране на избори нормална практика! Едно правителство на задкулисието! Едно правителство на зависимоста от частни интереси в сянка.

преди избори "Колизия за България".След като им ядохме попарата от"Сполука за България",сега ни бутат друга притоплена попара.Дръж се Българийо,Курни и камарила се готви да те мачка.

С тази визия чистачката на летището последна ще затвори втатата...!!!

Визия за България на БСП 1. Властта за нас 2. Комисионите за нас 3. Парите за нас 4. СПА и кеф за нас и нашите момчета Очите, Баневи, Ветко и Гергов За вас обещаваме Пари за пенсионери, майки, цигани, бедни и гладни Обещаваме да реформифаме България, ЕС и Галактиката О ещаваме морета от мед и водка Обещаваме да се побратимим с Русия, с Турция, с ЕС, с САЩ и с Ирак и Венецуела Лбещаваме да не крадем.... много, ама малко по нататък и то някъде в бъдещето И давайте предложения какво друго да обещаем

"Визия за България" на партията на бесните сатанисти е писана в ЦРУ и дадена за реализация на бесните, при положение, че партньорите им Герб паднат от власт, а те както по стар обичай ще управляват с ДПС.

Ето какво включва Визия за България на БКП/ БСП 1. Вечна дружба с братския Съветски Съюз на другаря Владимир Илич- Путин! Ура другари! 2. България вън от НАТО и Европейския Съюз 3. Корнелия Нинова доживотен генерален секретар на ЦК на БКП и председател на Държавния съвет на Народна република България (министър председател) 4. Народна република България се управлява единствено от БКП в коалиция с ДПС. Всички други партии са врагове на народа (БКП) 5. Верните ятаци на БКП, тъпканите от фашистката европейска хунта дисиденти, борците за народни права Бенчо Бенчев, Цветан Василев, Слави Бинев, Ветко Арабаджиев, Николай Банев и Георги Гергов ще бъдат обявени за национални герои и наградени с орден Стара Планина!

Смешни до ниво жалки са това социалистите . Визията им пак базирана на "комунистически манифест" , всичко в розУво , ама само на приказки . Е как няма да я приемат на 100% ?!? Доказали са , че са като мангала на сватбата . Това , че обещават , не значи , че ще се случи . Важното за тях е да докопат властта поне за малко та да загладят косъма щото последно време глад . Хубавото е , че не се очертава да вземат властта близките педесетина години .

Визията на комунягите я знаеме вече над 100 години. И тя е унищожавай, унищожавай, унищожавай!

пише ли кога точно ще започне светлото бъдеще? или както преди е казано само кога се предполага, че ще е старта на всенародното тичане към светлото бъдеще

герб направиха БГ невъзможно място за българите, вече нищо не може да се оправи, след Истанбулската, сега идва по-страшна - национална стратегия за детето, като добавим национална стратегия за жилищата и нещата са по-зле от турското робство.Евала на БСП че забави ИК, но герб я пробутва мръснишки, Пост.за имотите беше махнато от Президента Радев, но герб като ги избраха го върнаха веднага, БСП в опозиция няма как да спре властта, Но герб в опозиция ще са много агресивни и подли, което значи че бсп няма да може да работи, така че бягане му е майката, А най страшно е че българите дори нямат идея какви закончета гласува герб и как от ден на ден стяга примката, какво племе сте бре, дори не разбирате че ходите с примка на шията и ръкопляскате на палачите си..

ВИЗИЯТА за България ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да започне ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО. Каквото ни образованието, такива ни и полтиците, такава ни и държавата - последно място по всички жизнени показатели и население, разслояващо се по доходи. България отчита най-резкия процентен спад в разходите за образование в ЕС Според данните разходите за образование са намалели до 3,4% от БВП през 2015 г. 17.10.2018 "Консолидираните правителствени разходи за образования у нас са намалели в реално изражение с 9,1% през 2016 г. Това представлява най-рязкото процентно понижение в целия Европейски съюз. Това е едно от заключенията на годишния доклад за нивото на образованието и обучението в ЕС, изготвен от Европейската комисия. Според данните разходите за образование в България са намалели до 3,4% от брутния вътрешен продукт (БВП) през 2015 г., което е по-малко от средните за блока стойности от 4,7% от БВП." Когато Пицаря намали парите за образование, каза, че по време на криза образованието не било приоритет. Сега държавата уж цъфти. Докажете го на практика! Герберите държат на ВИДИМИТЕ неща и не могат да видят или докоснат образованието, но все пак вземете мерки. И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН тест по български език, математика и чужд език за кандидат-депутатите. Парламентът трябва да се изчисти от калинките...Да се връщат във физкултурните салони и пожарната! Кой за каквото е учил.

Senator1

А ОБРАЗОВАНИЕТО трябва да започва с химна "Де е България"

представете си визията на България през времето на виденов и последвалата приватизация при костов и тогава се замислете каква визия ни готвят новите костовисти подкрепяни от дпс,щото царистите станаха герберасти,всичкото бсп и дпс трябва да се лустрира.но гербавите са рамо до рамо с тях и не смеят,така че ще си ги избираме докато не дойде деня на старшния съд да ни отърве от смрадта политическа която сами си събираме

по минусите разбирам че троловете и от лево и от десно са безсилни да казат нещо за дупката от която им плащат с лайна,така че да го духате всичките политически сили и тролове,щото сте помияри и циганите затова ще ви хакват,защото сте политически путки и разчитате на тях а иначе лаете,а като видите циганин бегате като луди,затова сте путки политически и мнгалите ще ви лазят,щото нямате сила да изринете мангалите от прекрасната ни родина БЪЛГАРИЯ,а сте станали роби на манипулации

От социализма по-добър е само комунизма. Блазе им на хората след 15-20 г. когато комунизма ще бъде преобладаващ обществен строй избран от населението на Земята.

Социалистите по-бързо да изринат тиквения боклук и започват да ренимират и антициганизират многострадалната ни продадена и предадена България!

Ти точно на социалистите чакай . Сега пак ще си вземат евроциганите за коалиция , как последните два пъти , та да се почувстват "могъщи" .

нека шайкаджийските тролове изпълзят и коментират

да изчезнат в дън земя, крадци, убиец рекетьори, каквито и маски да си сложат всички са си те ни в унгария ,ни в чехия ,словакия словения,полша ,омагйосанийат им електорат спи ли спи ....

Визионери бе, ти да видиш. Малко вреслива им е главатарката ама нищо, нали са визионери. Не толкова малко всъщност ама карай. Такава жалка картинка е цялата имитация на многопартийна система и демокрация дето ни пробутват вече 30 години по сценарий и режисура на съветската агентурна мафия че и за смях дори не става. Към 50% от хората в БГ виждта каква гротеска е публичният живот, да можеха да станат 75 щяхме да докараме нещата и до това да имаме избор на "избори".

пак ли те изпущиха бе гаровия кенефен плъх

PEYTSCH

Бягайте, българи! Спасявайте се, за да не ви „спасяват“ социтата!

Приехме визията, започваме да лъжем и крадем.

Боже, опази! Пу, пу, пу