Коментари - БСП пожела европейски анализ за качеството на магистралите, от АПИ не искат въвличане в "политически разправии" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези, вече изтъркани магистрали и точки по тях, са се втръснали на всички от прекомерно обръщение. Вместо да работят съвместно всички парламентарни групи, за да има успехи и развитие на Държавата във всички области и сектори на икономиката, те са се хванали за гушите и се надпреварват кой на кого да вади непрекъснато кирливи ризи. Каква огромна енергия, какви потенциални сили, какво губене на време и на средства, потъват в дън земя от безкрайните крамоли, дандании и патардии. И при тази зловеща и нелицеприятна атмосфера сред нашите "парламентаристи и управленци", дали някога обикновенните българи ще дочакат добри дни и години?

Сега как ще го върнат на БСП. Не могат да им проверяват магистралите защото такива по времето на БСП нямаше.

Лошо лошо при соца, но виж братя Аргирови тази вечер при Слави. Не всичко минало млади хора е било зле, качество,, и не всичко сега е хубаво и Елена Й. Не отстъпва на младите, умна е, има млади днес, но има и, които до докарват от друго... Успех на всички, а днес с пари

БСП днеска има друга тема на хоризонта бе от Марс ли падате, кой го е еня за вашште и на Герб магистрали....

БСП обвинява Боко в кражба... отговор и Вие крадяхте, когато бяхте на власт... Това обяснява всичко в БГ...за умните,де...

Чудят се вече с какъв фейк да привлекат електорат, ама няма. Иначе нали за да пуснат нещо в експлоатация по европейска програма то вече е минало през евро анализ? Ама щом се заканват да плащат, да платят а не като с връщането на ония 4110лв на ден за ловното изложение където щяха да ги връщат. Или като плащаненето по Техноимпекс, примерно.

Господин Дончо Атанасов, само тъй наречените такива усещания имаш или и още някакви други по-особени усещания, които още не са се появили! Да се чуди човек какви хора ни управляват, дето вярват и са специалисти по усещанията а не по българските стандарти и закони. Лек ден.

Ебах ти и наглия пед@л тези "магистрали" са като трасе за мотокрос тоя защо си мисли че въобще имаме магистрали - да погледне в съседна Гърция ,за Словения ,Италия даже не ми се говори ГРАНДИОЗНО И УНИКАЛНО СТРОИТЕЛСТВО ,КАЧЕСТВО прилежаща инфраструктура - 100 години са пред нас

обаче ако Ганьо трябва да плати 20 лв от София до Бургас както е в Гърция и Италия ще изреве и ще хване подбалканския път

От кога не пишете автора на статийката? От както Калинка пише под диктовка на БСПТВ?

Ебах ти и наглия пед@л тези "магистрали" са като трасе за мотокрос тоя защо си мисли че въобще имаме магистрали - да погледне в съседна Гърция ,за Словения ,Италия даже не ми се говори ГРАНДИОЗНО И УНИКАЛНО СТРОИТЕЛСТВО ,КАЧЕСТВО прилежаща инфраструктура - 100 години са пред нас

И таз добра, "политически разправии"! Какъв ви е проблемът? Ако всичко ви е наред не би следвало да се притеснявате. Ако обаче се окаже, че качеството е друго, че са икономисвани материали и се е крало на корем, тогава има прокуратура. Пак да попитаме: "Ако всичко е наред, защо се притеснявате?" Каква политика има в това? В България през последните 30 години е така. Когато хванеш някого за ръката и го попиташ защо краде, го обръща на политика. Започва да говори за комунизма и комунистите. Какво общо има това?

Някой трябва да плати анализа. БСП само иска, но някой друг да плаща. Това си е популизъм. Да плати анализа и да покаже резултата. Тогава ще говорим.

Що сямо на матистралите? Отговорът на този въпрос, че по времето на БСП магистрали почти не се строиха... С иначе лошо няма да се направи сериозна проверка. Лошото е, че аку случайно дофтасаш на власт построените под твое ръководство магистрали ще бъдат без забележки, щото няма да се построят и 100 м. От тях....магистралите де.

За мен бонусите, за Вас АПИ - Гепи

ква проверка бе

Корнелия и Йончева дават шанс на Асфалт Паша да докаже твърдението СИ, че строи "най-евтините и качествени магистрали" :)))

БСП пожела европейски анализ за качеството на магистралите, от АПИ не искат въвличане в "политически разправии" Тея какво ще прававят сега,ще "прекопават" магистралите ли? На нас ни е ясно какво е дереджето на пътищата, а то е една голяма "корупционна" яма. Ама БСП да ми казва това,ми идва в повече.

Срам ме е да го кажа, но не знам дали едно управление на БКП ,макар и със цената на нова национална криза , няма да поразчисти тия боклуци... Страшно звучи и грозно от страната на АНТИ-комунист като мен. БСП/БКП да са ми по-симпатични от Борисов и Герб. Смятай какво извратено управление трябва да си имал, за да накараш убедени анти-комунисти да искат да гласуват за комунистите от БСП. Защо за БСП - ами просто малките партии нямат шанс и гласовете пак ще отидат в ГЕРБ. Това е ужасно което го пиша и ме е срам от дядовците ми ...

Ако вие сте анти-комунист здраве му кажи.от такива анти-комунисти го докарахме до тук.

Кажете ИДТ как да се отървем от ГЕРБ? Срещу БСП /БКП се протестира след изборите по-лесно - ФАКТ. Дайте идея или ББ да остане на власт?

А дано ама...

какво изследване, какво качество? Достатъчно е да се запитаме защо на изграденият от любимците на властта Трейс участък между Оризово и Стара Загора, ограничението е 90 км/ч

Не е нужно да се питаме. Това е държавата на глобите. Караш си със 121 и си готов. Фишче за 300 кинта. Светкавично се превръщащ в спонсор. Независимо, че нагънато е само средното платно ограничението е тотално глобално. Но няма надпис край на магистралата, а само знак 90 с допълнение - 2000. И след 2000 м камерка и фишче. А знаците не са на 2000 метра. Така, че с двата крака си вътре. Ако ти се занимава жалба и дело в съда, но в Стара Загора. Системата е перфектна. 95-96 и на влизане и на излизане от Ст. Загора се кихаха по 200 кинта. Сега са на малко по-високо ниво. Дет се вика и те семейства имат и те деца деца хранят и т.н.

АПИ очаква "експертна група" на една партия да им прави оценките!? Кой ще плаща разходите на тази експертна група? А АПИ какво прави с държавните средства?

АПИ са супер. Ти им говориш за 5 годишен период, те ти разправят че имало стари участъци над 30години. И сега ще чакате да минат още 10години за да кажете че това са вече стари участъци??? Бей че сте ми умници, как се сетихте!!!! Май Белене ще се окаже е малко тесничко в скоро време...

Мечти за Белене?!

Те тези проверки назад ги започна Герджика със сегашното президентче,дето жена му чисти бузите с плюнка на други Президенти. ( толкова знае жената-така е на село) Та тези ,,проверки" целта им да калят този който прави нещо.Да кажат комунягите какво направиха,а ние да го видим колко е качествено!!

Хахахаах, най-лесния начин е като допуснат проверка и се окаже че всичко е точно и коректно. Останалото е словобудщина, както го редиш.

Абеее чилик , селянин научи се на обноски ...всичките герберя сте такива аборигени

Абе на европейски специалисти не може да се разчита. Да дойдат експертите от Чукотка - те знаят кое как се прави.

Сашкааа....хахаха

Благодарен съм на Нинова за всичко което прави за Българите ! Няма нужда да влиза в този Парламент , който се изчерпа вече и се надявам да даде в скоро време Оставка и всички да гледаме вече за кого гласуваме ! Стига с продажбата на гласовете ни за едно кебапче или 20 лева , всички да помислим за бъдещето на България ! Да живее България !!!!

"Стига с продажбата на гласовете ни за едно кебапче или 20 лева" 30 ок ли са?

Личи си последователите на чичко Сорос. хахахах

Личи си, че доста пъти си взимал по 20 лева, та знаеш тарифата.

Започна да се замълчава за проблема КТБ и на този фон се готви разпродажба та на апетотни имоти от активите на банката. Познайте кой ще определя цената и кой ще купи имотите на банката?

Престанете двете кокошки за излагате България пред света, затворете си малко тези усти. Работете за озаптяване на циганите. Там е проблемът на страната ни.

БСП вадят пред нас корупционна та схема чрез която ГЕРБ управляват 10 години и хранят с милиони националните си структури., и копуват, фалшифицират избори... .. С Милиарди Откраднати от Нас и раздадени на няколко хиляди Активисти на Герб, ДПС и в последните 2 години Патриотите.

Колкото повече АПИ се дърпа, толкова повече храна за размисъл, а не е ли така? И що се дърпат, БСП ще финансира, както се спомена, ама явно някой е похапвал и не е хубаво да се вижда, А?

Г-жо Нинова! Тия от аПИ са нагли безотговорни убийци! Къде се покриха главните виновници Румяна Павлова и нейното протеже Лазар Лазаров от партия герб? Колко хора пострадаха и не дай си Боже още ще пострадат от тяхното безхаберие и лакомия!

ПЪРВО МЕЖДУНАРОДНА ПРОВЕРКА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА ОТ 1989год ДО ДЕН ДНЕШЕН!

ГЕРБ управляват вече 10 години и не позволяват да се пипа в приватизация, държавни, поръчки, Изборни нарушения.. Не знам защо!?

АПИ са 100% от най верните ГЕРБери. АПИ отказват да си свършат работата и Инспектира качеството на магистрали за които Ние.. Не ГЕРБ сме Платили Милиарди. АПИ - ГЕРБ са Затънали в Корупция за Милиарди. От Нашите.. Не на Герб пари. ГЕРБ се самоубиха с милионите за партньора ДПС, изборните фалшификации, сега това.

са вегетарианци нали

корнела и елена ми се виждат заслабнали,дали не са фанали герберски глисти да им ядът паричките отвътре

НЕКА ПЪРВО НАПРАВЯТ ПРОВЕРКА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА ОТ 1989год ДО ДЕН ДНЕШЕН!

Ще се случи едно нищо за кралите

народна поговорка Луд умора няма. Напуска парламента и продължава.

И що ми прибра коментара , на обследване ли ? Па нищо особено немаше бре.

а па язе сакам европейски анализ на приватизацията на техноимпекс,и европейски анализ на журналисическата дейност на каката със сините очи дато крие в офшрки парички за черни дни

Добре, но откъде накъде само последните пет години.

са правени от аверите на каките

що търкате бре другари,нали казвам че така ще е най честно да се ревизират всички строежи на пътища от 10 ноември насам,да се види кой колко е украднал и отнесъл я към крушовица,я към офшорки и т н,явно баце е бръкнал надълбоко в червените джебове щом е тоя рев

а яйца не снасят,що е то?