Драгомир Стойнев: БСП е сама в борбата с корупцията

БСП е сама в борбата с корупцията. Трябва кураж, за да се води тази битка, но няма да се откажем, заяви пред БНР Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Драгомир Стойнев: БСП е сама в борбата с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП/БКП и сродните метастази са гнездото, храма и генератора на корупцията в обществото. Хвалят се със стогодишна история и в същото време не признават престъпленията преди, по време и след соца. Всички помним Лукановите и Виденовите зими свързани с глад и хиперинфлация и Станишевските грабежи (Нинова, Моника, Масларката, Братко и Батко и т.н. и пр.). Колко са червените милионери??? Колко са подставените лица на червените милионери??? Колкото за корупцията, кумгейт, бандитгейт и презумпцията за "невинност" на изявени престъпници подвизаващи се ВСЕ още и в Парламента хората ще си кажат думата на предстоящите избори!!

само мангали в парламента,каква борба с корупцята какви 5 лева.

Преди 10-ина години по времето на Станишката БСП си създаде своя собствена система за сигурност - ДАНС. От бивши членове и бивши агенти на ДС (то, както добре знаем бивш агент, бивша курва и бивш негър няма, ама нейсе). Уж за да издигне на по-високо ниво националната сигурност ( вече нямаше доверие на МВР). А всъщност за да може да се разправя с политическите си противници. Както всичко много добре знаем ДАНС не върши нищо. Или поне нищо, с което съществено да повиши националната сигурност. освен че вземат огромни зплати и са "от голямото добрутро" за друга важна функция на ДАНС не се сещам. Сега БСП иска да напшрави подобно нещо - нова структура в спец-службите, която да с еконтролира от Позитано20. не че сега спецслужбите не се контролират от там (и редовно "снасят" информация там), но все се намира някой, който да ги изпорти. БСП не иска да с ебори с корупцията - ако беше така да се беше преборила по времето на Станишката. Или по времето на Обущарски. но нищо подобно не се случва. Все се сещат да се борят с корупцията когато ББ е на власт. И то да с еборят само там където са с еиздънили хора на ГЕРБ. Защото корупция има навсякъде, а БСП-то показва само тази с хора от ГЕРБ. От БСП може да са и най-големите престъпници, щом са наши другари значи не са виновни. Последните събития показват точно това. И последно. Я първо да отворим досиетата и да видим кой от големите бизнесмени е бил висша номенклатура на БСП-БКП и доносник на ДС. Тогава ще с еразбере за тесните партийни връзки в коруупционните схеми.

кой как е забогатявал през годините и тогава господин Стойнев коментирайте партийно.Всички забогатели по мафиотски начини ,като се започне от лидерите ви да връщат с лихвите и тогава говорете.Какво е мафиотски начин?Ами използвайки положението си да придобиеш на безценица активи многократно по скъпи.Поогледай се господин Стойнев къде има най много богаташи сега и в близкото минало.И тогава коментирайте отново ако нямате малко срам.

Сами сме ние в борбата с корупцията, партиите са си като дупе и гащи.

ВИКНАЛ КРАДЕЦА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

В окото ми плува корабче.

Пелтекът пощальон се опитва да натрапи тезата в обществото, че ГЕРБ са корумпирани. Това е поредната опорна точка на БСП и изкуфелият им избирател. Сега кажи, че БСП са корумпирани след като непрекъснато повтарят, че някой друг е корумпиран. А корупцията винаги е била естествена за Партията майка!!

драгомирчо та нали вие сте олицетворението и.нали с честения си труд ти и другите около теб станахте милионери заловете ги тръшнете ги. Ама празните ви приказки са като балончето пук и няма нищо. Заловете председателката си която от придворна на сдс и костов сега ви ръководи мъдро с натрупаните богатства от фирмите който ръководи. Да сте живи и здрави ,но не за дълго.....

КОлко на място казано БСП е корупцията ! Комунисти крадливи.

Те Гроб щото където да ги пипнеш само бяло излиза...

Каква наглост. Това партийните юристи са уникати. Без да са спечелили избори искат да управляват. От къде на къде?

като свалят крадливата пасмина герп от власт

Изринете си партията от Герговци, Гуцановци, Добревци, леля Доро от Момчиловци. Оправете се идентификацията ????? Кое ви е лявото и какво общо имате с бедните и трудовите хора у нас. Плоския данък Станишевите заменки за милиарди. Масларки и Гагаузовци в мръсотията. Стига лъжци и мафиоти. Играете с Бокуто. Вашият Бриго и Гоце милионеро го направиха генерал. Вие наложихте престъпния преход. Един Жан беше честен и неподкупен от Вас и го унищожихте.

БСП/ДПС, са онези които са измислили корупцията - ще ми говорят глупости

Когато си в опозиция и единствения продукт, който произвеждаш, освен фекалии са безсъдържателни хартийки и пресконференции, е много лесно да обявиш, че си сам в много област, вкл: - корупция - пенсии - заплати - икономика - енергетика . . . Къде , обаче, бяха БСП при борбата с корупция, когато управляваха 18 от общо 27-те години т.нар. "демокрация". Защо тогава не се изправиха срещу корупцията, а напротив, плъзнаха се по корупционната пързалка с която в момента искат да се борят, но само на хартия и приказки? Както се вика: "Дела, дела, ама само приказки!"

Нещо май не можеш да смяташ, или просто манипулация обикновенна. БСП е управлявало (Лукановх2, Виденов, Тройна коалиция, Орешарски) сумарно малко над 8 години. Десните партии (Димитров, Софиянски, Костов, ГЕРБ, + на Путьо служебните правителства) са управлявали 12 години 4 години плешвия мадридски козел 3 години има във временни правителства (Беров, Попов и оная откачалка Инджова) Те ти ги 27 години преход Проста математика приятел

БСП не е сама в корупцията Тия що се правят на честни Калудки?

Как да борим корупцията - но не и сред нашите хора.

БСП е измислила корупцията, БСП е олицетворение на корупцията, БСП е корупцията! Другите партии до една са издънки и ученици на тази партия! Всички под н.жа!

БСП гласува за допълнителния милиард за саниране, като очакваше, че ще спечели изборите и ще ги харчи, оттогава не им вярвам.

З сметка на това Бойко Тиквуня излапа предишните 2 и сегашния трети милиард за саниране

Дами и господа представяме ви поредното представление на трупа ГЕРБСП-ОПДПС - "Борци с корупцията", с любезното участие на Доброто Ченге, Лошото Ченге и Тъпото копле. В ролята на Тъпото копле - българския народ. Настанете се удобно и приятно гледане! Финалът е очакван и известен за всички!

Ако не ми е къса паметта корупцията, лагерите, демагогията и лицемерието са измислени от комунистите. Историята е доказала, че лицемерието винаги се наказва. Стойнев ти си лицемер. Все едно пияниците да поискат от КАТ да им направи лента за пияни шофьори

Божеее, какво доживяхме! БКП, които отнесоха на няколко пъти националните богатства в неведоми посоки, сега търсят справедливост САМИ. То много хора в нашата страна са такива лицемери, обаче точно тази партия трябваше да се забрани и осъди.

Посоката се знае много добре, но дрОгарията все още има силни позиции и спъва процеса.

По корумпирана и предателска партия от БСП няма в света!

Каква наглост ? ВСИЧКИ ОТ БСП СТЕ КОРУМПИРАНЕ ! АКО ИМАШЕ СЪДЕБНА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ ЩЯХТЕ ДА СТЕ ОСЪДЕНИ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ! ЩЯХА ДА ВИ ОТНЕМАТ ВСИЧКО И БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е БОГАТА ! ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЯХА ДА ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ, С КОИТО ДА ЖИВЕЯТ ДОСТОЙНО !

ХАхахахаххахахаххаххахаххахахахаххахахаххахахахахаххахахаххахахахаххахахаххахаххахахахахаххахахаххххахахахахаххаха

Безхаберни Самонадеяни и Покварени

БеСеПе -то се бори с корупцията предвождани от нейната лидерка г-жа Лъжа. Хора Вервайте!

ГЕРБ: Г мещ от Е вани Р ъбове Б унашки ----се борят с корупцията, та суджукомета им пращи и се цъфка!:))))))

за простотията почивен ден няма за Простойчо важи и през нощта.Такъв нискочелен товарач работа не върши само пърпори.

Стойнев явно големи борби е водил,защото още му личи - пелтечи от зора ,който е имал по време на борбите. Комунистите отдавна се борят,но за по-голем кокал!

Тоя каза най- тъпият виц- БСП се борело с корупцията.. Горкото заекващо момче... Иначе ми е като клоун и дори ми е малко симпатичен. НО като каже някоя комунистическа тъпотА, се чудя да се смея ли, да плача ли.. Давай, Другарю Стойнев... Не спирайте с вицовете.

Дървари вие на Сойнев на малкият му пръст не може да се упрете!

Няма място, нали вие всинца сте се Упрели на пръстето...

Само да отбележим, че Корнелия Петрова Нинова е сред 116-те гласували ЗА избирането на Пеевски за шеф на ДАНС. Тя, заедно с още 79 депутати (тогава) от БСП, повечето от които вероятно и сега са депутати. Жалки сте, бе ей!

Алкохолика: сам съм в борбата против пиянството! Отделно Стойнев трябва да научи поне да говори български без грешка, че става смешен! Казва се борба "против" нещо! Борба "с" нещо е БСП да излезе на тепиха да се бори "с" някого! Май не сме внимавали в час по български Стойнев?

До къде я докарахме, най крадливата партия да е стожер в борбата с корупцията. Ако не емигрираме масово, да вземем да се застреляме масово. Няма смисъл да се живее ако се окаже че БСП е единствена.

Пак сме тука! Ние сме други. Ние сме нови. Ние няма да ви предадем!

и пак сме си същите ...и пак и пак и.........

Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". Същите, които направиха 3000лв.=$ 1 сега обещават повече пенсии и за заплати. Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността. Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Простете ми, че не ви вярвам!

А Добрев - който ни обяснява колко другите са корумпирани забрави ли га прекарваше половин милион германски марки и петдесет хиляди долари през граница и те сгащиха и - нищо.

ЛЪЖИТЕ НА СТОЙНЕВ 1 Този човек отвори ли си устата, бълва само лъжи! СТОЙНЕВ: 17 май 2014 "Драгомир Стойнев: Икономиката ни бележи ръст" ЗАГЛАВИЯ ОТ ПРЕСАТА: 15 Април 2014 "Сериозен срив на чуждите инвестиции в България за първите два месеца на 2014 г. отчете БНБ" 30.12.2013 "Общо влошаване на бизнес климата в България през декември сочат данните на Националния статистически институт (НСИ), обявени в понеделник." 18 Март 2014 "Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат" СТОЙНЕВ: 21 септември 2013 "Драгомир Стойнев: Цената на тока няма да се увеличи" ЗАГЛАВИЯ ОТ ПРЕСАТА: 05 Март 2014 "Въпреки клетвите на енергийния министър Драгомир Стойнев, че няма да допусне увеличение на тока, Драстичното поскъпване на тока става все по-неизбежно. НЕК поиска шокиращо увеличение на тарифата си от 1 юли - със 150% Ясно е, че времето на управляващите за демагогска употреба на енергийните цени вече изтича. Досегашните 3 намаления очевидно са изстискали до краен предел резервите на фирмите от енергийната верига.

пишман пелтекполитик/ да ме прости Господ / за израза/ е много кадърен и иновативен ...може да кърпи балони ... е такива са кадрите на БСП .

Гледай и трепери,че наближава конгреса другата седмица,че май Курни и вие млади кариерисчета около нея останахте сами в борбата със вътрешната опозиция и могат да ви играят един дружен другарски шут...да борите корупцията извън "Посерано" 20.

Принципа на лъжците от БСП - крадеца вика дръжте крадеца.

Сама срещу себе си !

Борбата на БСП срещу корупцията, като борбата на рибата срещу водата.

БГ днес съществува за да се краде. От 11 години съвсем изтерясахме по тея еврофондове, кради, кради и пак кради. Как да бориш корупция и кражби - все едно да закриеш БГ.

Не сте сами в борбата другари. И ние сме с вас.

Не лъжи!

ааа, тя бсп се бори с корупцията сто години, и до днес е загубила всички преборвания, и в свободния, и в класическият стил! но от това винаги е била на печалба! те това е диалектика на материализма!

Да ви ожали човек... Каква титанична битка водят тези социални олигарси, каква загриженост за изстрадалия ни народ... Дръжте се БКП, дръжте се, защото без вас ще осиротеем... Та нали ни бяхте и майка и баща, бяхте ни всичко... Борете се борци на комсомола, борете се вий, чеда Марксистки, за равенство, за братство, за сЛобода/препратка към Македония, която така щедро подарихте/. На вас, ний, правоверните социалисти, поверяваме живота си, съдбата си, всичко!!! Сталин/да пребъде името му/ и целия КПСС да ви благослови!

БСП е най-корумпираната партия !!!

Работите на ползу роду...А?

ХА-ХА-ХА! БСП и борба с корупцията. ХА-ХА-ХА

доган като ви опъваше пак ли се борихте

Това е цинизъм.кой продаде панаира на Гергов?БСП.а сега те се борят с корупцията!Сами!!глупости на търкалета....боже боже.корупция има по цял свят.проблема е че при Бсп е норма на поведение а дпс само това прави.