БСП иска оставката на Екатерина Захариева заради общата позиция със САЩ срещу Русия

Социалистите настояха външният ни министър да оттегли подписа си от декларацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОСТОТИЯТА ТИ СЕ ПОКАЗА СОРОСЧО,ДЪРТАТА ЖАБА НЕ ТЕ ЛИ НАУЧИ ДА Я КРИЕШ ?

ПОМАЦИ ЛИ КАЗА,НАЛИ НЕ Е ИМАЛО НАСИЛСТВЕНО ПОКРЪСТВАНЕ С ЯТАГАН,ЕНИЧАРИНА НЕ Е ЛИ НАСИЛСТВЕНО ПОКРЪСТЕН ,.....ПЛАЧЕТЕ ЗА НЕОКАСТРЕНА ТОЯГА ВАЩА МАМА...ГАДОВЕ

Един от най-любимите ми - и не само на мен - поети и певци в младежките ми години бе неповторимият бунтар Висоцкий, със специфичния му глас и стил! Вероятно мнозина сте чували изпълненията му, ето куплет(и) от една от песните “Поручик Галицин”: Над Доном угрюмым идем эскадроном. На бой вдохновляет Россия-страна. Поручик Голицын, раздайте патроны, Корнет Оболенский, налейте вина. ........ Ах русское солнце, великое солнце, Корабль "Император" застыл, как стрела. Поручик Голицын, а МОЖЕТЕ ВЕРНЕМСЯ? ЗАЧЕМ НАС, дружище, ЧУЖАЯ ЗЕМЛЯ?!?!?

9-ТИ МАЙ- ДЕН ПОБЕДЬI!!!

Фак русия ! Да живее БЪЛГАРИЯ !

2020-05-11 19:42:29 БРАВО (нерегистриран) ПРОСТОТИЯТА ТИ СЕ ПОКАЗА СОРОСЧО,ДЪРТАТА ЖАБА НЕ ТЕ ЛИ НАУЧИ ДА Я КРИЕШ

без РУсия, България щеше да е турски вилает, а ти щеше да говориш на турско български диалект, юроде!

Избрани във властта по наследство първо цоцаха от червената крава ся от синята със звездичките накарая ще цоцат всите от БИКО,ЗАХАРИЕВА ПАСИ И ПЛЮВНЬО МУНЬОАЛИИЕВ-ОФШОРНИЯТ КОМСОМОЛЕЦ 3РАЗРЯДЕН НЕДОКЛАТЕНИК, ТЕ СА ОСВОБОДИЛИ ЕВРОПА ОТ НАЦИЗМА МЪРШИИИИИИИИ 3мата глупаци Захариева,Плювньо,Пасито И техния БОС МУТРА.НА АЛЬОША ШПАГИНА ДА БАРАТ ТИЯ ШВЕСТЕРИ НЕДОКЛАТЕНИ МАРШТЕ ПРИ "ДОБРИТЕ ЧИЧКОВЦИ" ЗАПТИЕТАТА ДА ВИ КЛАТЯТ ВАШТА СЕМКА ПРЕДАТЕЛСКА КОМСОМОЛСКО СЕКРЕТАРАСКА УУУУУУУУУ

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ БЪЛГАРСТИЯТ И РУСКИЯТ НАРОД ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ НЕЗАВИСИМО КАКВО ГОВОРЯТ ПОЛИТИЦИ И "ИСТОРИЦИ" !!! ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!! БРАТУШКИ! КОЙ ДРУГ НАРОД НИ НАРИЧА ТАКА И НИЕ НЕГО!?

връзката с "братушките" по темата цените на горивата направо братски цени-долни пияндурници

Кръвен данък от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към навигациятаНаправо към търсенето Събиране на кръвен данък, османска миниатюра Кръвният данък (девширме) е периодично събиране в Османската империя на християнски момчета, които са използвани в еничарския корпус и на други държавни служби. Първоначално еничарският корпус се попълва главно от християни, пленени в хода на военните действия при експанзията на Османската империя на Балканите и в Мала Азия. С времето този източник на попълнения става недостатъчен и в края на 14 век, по времето на султан Баязид I Йълдъръм, е въведена практиката за събиране на кръвен данък. Той засяга най-силно балканските страни, където се запазва значително християнско население, но някои области, като Цариград, Галата и Родос, са освободени от този данък.[1] Според първоначалния замисъл кръвният данък трябва да се събира веднъж на 5 години, но на практика този срок често не се спазва. Всяка година той се събира в различни области, така че годишният набор да бъде приблизително постоянен. В средата на 15 век обичайният брой на събраните деца е 2000 – 2500 годишно. Момчетата се подбират сред здравите, интелигентните, сръчни и красиви деца на възраст 7 – 10 години, но тази възраст не винаги се спазва и, особено в по-късния период, често се събират и по-възрастни деца. Това става причина на много места момчетата да се женят на по-ранна възраст, около 12 години, за да избегнат кръвния данък[1]. След отнемане момчетата се изпращат в определени за тях центрове в Цариград, Галата и Одрин. Те се обрязват и получават ислямско възпитание. Разделят се на 2 групи – ишоглани и аджемоглани. Първите получават изключително добро образование, като се подготвят за висши държавни постове. Останалите са готвени за еничарския корпус или за обслужващи длъжности в двореца, като междувременно много от тях работят в градините на султана или на други места. След навършване на пълнолетие (20 години) повечето от тях стават еничари.[1] Кръвният данък се счита от балканските народи за един от най-тежките. Свидетелство са множеството народни песни и предания, разказващи за него.[1] Не са малко и случаите на доброволно предаване на християнски деца от родителите им. Това се прави с оглед на големите перспективи за бъдещето им, свързани с получаване на образование и възможност за израстване в имперската администрация. Често, бедни мюсюлмани предлагат на съседите си християни, да си разменят децата при събиране на този данък със същите мотиви.[2] Последното споменаване за набиране на християни по девширме се отнася към началото на 18 век.

И БАТАК И ТОЙ ЛИ Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА ......ЕХ ЧЕ СОПА НЕОКАСТРЕНА

Да, цялата история е градена по картина на полски художник, а основните виновници в Батак са помаци, а не турци !!! Понял ?

Естествено, наследниците на изедническата БКП и руски подлоги ще искат историята да продължи да се фалшифицира. Приветствам и подкрепям ИЗЦЯЛО достойното опълчване на бивша Източна Европа срещу руската пропаганда. На БКП и наследниците им пожелавам най-сетне да се преселят в любимата им русия, да си обърнат всичките пари в рубли и да се наслаждават на живот в единомислие с путин.

Знаеш ли Николинке че такива болни русофоби като теб са само 5-6% от населението на България ,пий теси хапчетата и се откажете да накарате българите да мразят руския народ ,който няма нищо общо с фиксидеята ви за комунист който ви преследва и в тоалетната

нали срещу комунистическа Русия ,а за какъв чеп е сега ,след като Русия вече не е комунистическа държава?

А каква е Путинярска пРосия днес - подобие на демокрация …. Днес е жалко да си руснак … !!! Понял !!!!

за това ли сазабранени демонстрациите и това зомби е пожизнен управляващ нещо като северна корея

Днес Русия счита България за ВРАГ и то съгласно доктрината на Русия, която приема всяка страна членка на НАТО за заплаха !!! Поняли, товарищи пещерни комуняги от креатурата наречена БСП ….

гнусен

е все едно да се гордееш че си гнусна твар

КОГА най сетне ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ТЕРОРИСТИЧНАТА БКП/БСП в България ??? КОГА ще се премахне МОЧА и останалите болшевишки паметници на територията на България ??? КОГА ръководството на БКП/БСП ще бъде напъхано в панделата ???

Н И К О Г А

Много скоро , много скоро ще се появи употребявана тоалетна чиния върху пиедестала, а ти ще трябва да я целуваш !!!

а защо германците не бутнат концлагерите си ?! бутнеш ли паметта на един народ, утре той ще повтори грешките си!! паметника е като гроб, НЕ ГО ПИПАШ!

200,000 хиляди оставили костите си за да се казваш Петър ,а не Осман ...и те ли са комунисти ?

500 години българите са си се казвали Петър, Иван, Георги и т.н., то ще разправяш небивалици, че някой щял да се казва Осман ….

тИ ЗА ЕНИЧАРИ ,ЧУВАЛ ЛИ СИ БЕ ГОВЕДО,ГЛЕДАЙ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ДОКАТО ОЩЕ КРЕТЕНИ КАТО ТЕБ НЕ СА ГО ЗАБРАНИЛИ

Така нареченото "време разделно" е художествена измислица за ниско интелигентни, създадена под влияние на руска пропаганда. За хора мислещи, подобни глупости са недопустими !!! Понял !!!!

са живяли толкова етноси и са говорили толкова много езици и са имали тескерета и не са билив един ощ лагер макар исоц ама лагер.

Другари комунисти и руски подлоги! колкото и да ви боли, ние сме в ЕВРОПА!!!! Тази декларация даже е закъсняла! В същтност тя трябваше да бъде иницирана точно от наше правителство, защото точно България е най- ощетена от съвецката окупация!А вашето национално предателство тепърва ще лъсва! Вие сте толкова жалки, че ако руснаците ви обръщаха внимание сигурно сами щяха да съжаляват , че Хитлер не победи!

Смесването на комунизъм с руснаци ,издава простотията ти

Я пак прочети какво съм написал! За да си руска подлога не е необходимо да си комунист , макар че се припокрива на 80%( По професор Иво Христов). А инак последнато ми изречение е точно обратното на твойто бръщолевене!

Напротив...,промени се ..разбра че е жестоко излъгана ,разбра че запада не иска тя да е демократична ..а просто да я няма

Бъди готов с цветя на Дунава ,ще дойдат в незнаен ден и в незнаен час

Те идваха и в Тутракан и Добруджа преди сто години и ген. Колев ги изкла! Ако бяхме ние на Сталинград, а не италианци и румънци сега България въпреки агло-саксонската помош за болшевиките ще ше да е в истинските си граници!

по някога закъсняват но винаги идват

Една труженичка от околовръстното ,за власт и майка си би продала ,като началника си

Е шпионин на сорос

”Калинки ,сър. !

Ко муууу нистите са руски агенти и национални предатели, и трябва да бъдат прогонени от България в любимата им Русия, а МОЧА, АЛЬОША и ГАЛЬОША ДА БЪДАТ ВЗРИВЕНИ, писна ни уя от тези терористи и болшевишки изроди, защо не забраните бандитската им партия, това че се прекръстиха на социалисти не изми кръвта от ръцете им...

, а на американските агенти на Българска държавна служба да се радваме...нали ?

Ти що си емигрант,от хубаво ли си забягнал ?

Няма никакво значение за какво се е изходила и чия оставка иска една бесепарска пачавра.

а ти си копеле

Червената мутреса от бесепето иска оставки.Абе що не искаш оставка на Путин - затова, че окупира Украйна и Грузия.

Германия беше променена изцяло - стана демократина. Русия не се промени. Режимът на Путин продължава да окупира съседни държави - превзе 1/3 от територията на Грузия, окупира Крим, Източна Украйна -Донецк , Луганск. В Кремъл продължава да властва фашистки режим воден от Путин.

Само факта че го празнувате на 9ти а не на осми показва какви червени московски ватенки сте. Корнелке. 23:01 на 8ми е подписана капитулацията. Нищо че в Масква е било девети.

1.След ПСВ Германия е на колене. Няма право на въоръжение, на производство, изплаща непосилни репарации. Версайската система на мирни договори полага основитеза последвалите конфликти. За това всички са виновени. 2. СССР сключва договор с Германия през 20-те години - според него германците започват военно производство и обучение в Русия. Хитлер е като кученце на Сталин. В този период Германия е много назад след Сталиновата сатрапия (как сатрапията произвежда толкова ли - ами погледнте милионите умрели от глад и мизерия и ще разберете) 3. Какво има на герба на СССР - сърб и чук над Земного кълбо - те претендриат за световно господство. 4. Сталин има най-многобройната и добре обурудвана армия е Европа поради изброените предни точки в периода 20-те, 30-те години на 20 в. Всички тези данни ги има в документи. С индекси и цитати. Можете да си потърсите в книгите на Виктор Суворов и други руски автори. Към 1939-1940 г., обаче, Германия много бързо настига и задминава руското въоръжение. 5. През 1939 г. е сключен пакта Рибентроп-Молотов, по силата на който СССР и Германия започват ВСВ. Германия напада Белгия, Холандия .....СССР влиза в Латвия, Литва, Естония и напада Финландия (там милионна руска армия губи от малобройна финландска - как побеждават ли - ами с брока!). Двете държави нападат Полша. Кажете ми - как е възможно при доказани, документални факти, които даже не са скрити, все още да има хора, които твърдят, че преди 1941 г. история няма! До 1941 г. освен споменатите завзети територии - Западна Европа е на колене пред Хитлер, а СССР си развява байряка из Източните части, завземайки Буковина и Бесарабия! Хората си завзимат територия, насилват, грабят и унищожават... Какво стаав след края на ВСВ - през 1956 г. всички знаем какво става в Будапеща, през 1968 г. всички знаем какво става в Чехословакия...До 1949 г. в България без съд и присъда са избити хиляди българи, замите и парите им ограбени, производствата унищожени, на България се налага да празнува съветски празници, българските мемориали са унищожени, потъпкани и смазани, бългастките празници са омерзени, а хората са принудени да маршируват под такта на Великата отечествена война - на паради, в лагери за затворници, в училища...Да гледат образите на "вождовете", да им се "кланят", в Югозападна България е извършено предателство - чрез насилие, убийства и терор са писани хора като "македонци".... Как може България да търпи паметникът на описаното по-горе робство и господство все още да властва над София! Това е срам и позор за България и българите! Как може българите да търпят партия, която се гордее, че е наследник на мракобесния режим. Как може всяка година тези хора да не признават нищо и да не отбелязват жертвите на комунизма (а даже и да рушат по места тези паметници) и как може Президента, който все говори за обединение, нито веднъж да не спомене или да отбележи тези жертви? Срам ме е от тези хора. Срам ме е, че съществуват. А държаите, които са се подписали под тази декларация има защо да се подпишат - ВСВ свършва, но те са поробени, те са присвоени и насилени. Няма как да празнуват собственото си унищожение.

Интересна теза, а защо все още има 98 Американски и 1 Британска военни бази в Германия ? или по точно, кой кого окупира ;)

Мурзилажа реве и кръв сере, трябваше да са в затвора комунягите заради геноцид срещу народа на България

Рр

...най-голямо обезселение и обезбългаряване след 1350-1450 година , май се оказа 1998-2020+ ...незнам тез 1944 къв геноцид са правили, но мноо некадърно е проведен...

Добре че нема мандри сега

Комунетата пак цвилят

Най-доброто правителство!

най-доброто за себе си !!!

Браво на Захариева! Комунягите мислят за путин повече отколкото за България.

...а Захариева мисли за България ? (вицове Български)

ДВЕ.МАНДРИ.ОКРАЛИ ПАРТИЯ.НАПРАЛИ КОМУНЕТАТА.ОСРАНИ

Браво, че се излезе с обща позиция на Източна Европа по този въпрос! Не може Русия да продължава да изменя историята. Освободила била Европа от фашизма... Така стана, че в България(само, а не общо за източна европа) има повече фашисти от германия (нацисти). Сравнете за осъдените в народния ни съд и тези на нюрнбергския процес... Стига са говорили простотии и да спрат да си поддържат глупавата пропаганда за фашизъм и с това да си оправдават престъпленията, а именно избиването на хората, можещи да се противопоставят на марионетните режими въведени в Източна Европа! Стига лъгаха и изменяха историята... Брутално е това което правят. Някакви истини ( побеждаването на нацистите-фашисти) да ги примесват с откровени лъжи(че в източна европа е имало фашизъм- това, че са избивани партизани, които са се опитвали с кървава революция (подобно на тероризъм) да свалят легитимно правителство или легитимна монархия не е фашизъм!!! И си го набийте в тъпите глави). Източно европейските страни въобще не са искали никакви войни, включително България. Това, че сме се опитали да лавираме между шамарите, за да се отървем от лошото в крайна сметка е било безсмислено, защото както цар Борис отказва да влезе в съюз с Ссср поради страх именно да не се разпсдне монархията и замени революционно с комунизъм, в крайна сметка какво става- същото. Източно европеиските страни сме една жертва на нацистите и ссср и това трябва да се каже. Слаби сме така е, няма да се лъжем и с нас са си направили каквото си поискат... Но ссср не е цвете за мирисане и не им робувайте с тези празници и глупости...

Соросоидния бардак на мутрата ,пак ни излаг

, те само да ни излагаха добре...направо ни продадоха

България никога не е имала по-калпаво правителство

Захариева е калинката на Плевнелиев, която срами българщината по света. И не само тя трябва да подаде оставка

курнелия явно неможе още да загрее, че България от доста време не е нито в сив нито във варшавския договор нито е сателит на ссср! не за друго, ми щото тия отдавна са мъртви! днес България е в ес и нато!

Да ядат лайна от Бсп!!!!!

Поебе се ,поебе се ...стане поетеса

Няма никакво значение какво е подписала една изцъклена сороска пачавра.

колкото циганина на снимката

Не лъжеха. Казваха ,,Камунизмът е на хоризонта!,,. А сега отиде и зад хоризонта.

Ром е Костов ,драгалевския мръсник

Декларация за ...бардак??

Ще преосмислим и ...,,гъзовите въпроси,,!

Няма никакво значение какво е подписала една изцъклена сороска пачавра.

Само вижте зад Екатерина знамето на ФАШИСТКО НАТО със знака по средата стилизирана ляво въртяща Синя СВАСТИКАс издължени лъчи

Че какво не е ясно? Истинското освобождение дойде '89, след падането на Комунизма! Другото е край на война! А за България конкретно: от какво или кого да бъде освободена? Тя не е била нападната от Германия, нито са били избивани българи от хитлеристките войски! Или го отрича някой? Тогава лъже и отрича историята. И не забравяйте че още през май '44-а в София са американците. Червената армия идва чак 4 месеца по-късно!

...халал да са ти американците, пак са тука !

Крушовската ромка да си го начука в Техноимпекса!

на Бацето!

Незабавна оставка на това недоразумение, секретарката на Плевнелиев пастирков.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!! ПОКЛОН ПРЕД СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА!!! ВЕЧНА СЛАВА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ!!!!

Моля?