17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тебе и твойта колежка Мая Общата-Галева кога ще ви разследваме??? И двете хубавко си облажихте душичките с парички от олигарсите, нали???Пари откраднати от народа точно от вашите олигарси - Божков, Цв.Василев, В.Златев, баневци, баневци, ветковци... Затова ти Корнело имаш огромно имение в гр.Мизия и 200 квадрата апартамент на пъпа на София, нали?И имаш очила със златни рамки марка Cartier за 10 000 лева, а??? А Мая Общата носи маркови дамски обувки на Dolce&Gabbana за 1000 евро чифта и маркови дамски чанти Michael Kors за 4 000 евро бройката!А в същото време бълг.народ си брои стотинките за хляб;Защото вие комунягите го ограбихте до шушка тоя нещастен народ! Всички вие мърши такива сте големи комунисти и социалисти, по цял кажете срещу капитализма, ама иначе много ви се усладиха точно капиталистическите благинки, а???

"За период от по-малко от три години, от 2017 г. до края на 2019 г., СЪМ ПРЕДАЛ ДИРЕКТНО НА Владислав ГОРАНОВ И на министър-председателя Бойко БОРИСОВ НАД 60 МИЛИОНА ЛЕВА ПО ТЯХНО ДИРЕКТНО ИСКАНЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ“, твърди в сигнала си до прокуратурата бизнесменът Васил Божков. Божков сезирал и ЕК. Значи има доказателства. Съд! Затвор! Конфискация! Тулупа бил СКОПЕН и не можел да говори. А дано проговори пред Кьовеши!

АБЕ ИДИОТ ПРЕДСТАВИ СИ КАКВО ПРЕСТВАЛЯВАТ КАТО ОБЕМ 60 МИЛИОНА, ПЪК ДОРИ И 6 МИЛИОНА НА КУП В ЧАНТИ, КАШОНИ,ЧУВАЛИ И ПОМИСЛИ КАК ТАКАВА ПРАТКА СЕ ПРЕДАВА ДИРЕКТНО И НИКОЙ НИЩО НЕ ВИЖДА, А ПЪК ПОЛУЧАТЕЛИТЕ ЗАТВАРЯТ ПАРИТЕ В БУРКАНИ И ГИ КРИЯТ В МАЗЕТО. ТРЯБВА ДА СИ МНГО ТЪП ЗАДА ПОВЯРВАШ НА ТАКОВА ТВЪРДЕНИЕ. НАПОМНЯМ, ЧЕ КОГАТО ОТ КТБ БЯХА ИЗВОЗЕНИ НЕ МИЛИОНИ, А НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ИМАШЕ СВИДЕТЕЛИ. А В СЛУЧАЯ СЕ ПРЕНАСЯТ ЕДНИ МИЛИОНИ И НИКОИ НЕ ВИЖДА НИТО САМОТО ДЕЙСТВИЕ НИТО ПЪК СЕ ПРОСЛЕДЯВА ПЪТЯ НА ПАРИТЕ, АКО ГИ ИМА ТЕ/ПАРИТЕ / СЕ ПОЯВЯВАТ НЯКЪДЕ. СЪЩИТЕ РАБОТА, КАТО С МИЛИОНИТЕ НА КОСТОВ, КОИТО ТОЙ БИЛ ОТКРАДНАЛ/НЕ ЯСНО ОТ КОГО/.

Нинова плаче за Божков защото фалира БСП, а основни спонсори са в ареста

Опорките на герберастите кефят. :) 1. Щом БСП иска проверка, значи е с Божков. А значи и че президент Радев и той. 2. Кааак може на обвиняем със 18 800 обвинения да му се обръща внимание и да се вслушват в глупавите му и недостойни приказки. Горките герберасти. И нещо позабравят как се издъниха с Апартаментгейт, с имотите на Шехерезада и т.н. Без крадене, скъпи герберасти, такива имоти и палати са невъзможни. Крадене не със стотици хилади лева, а с десетки милиони.

агент Черепа на ДС-КГБ нали си е бил от край време към службите на комунистите...

Тая не разбра ли, че даже и на Бойко вече не е интересна :)

БСП иска проверка на сигналите които сама пуска като "на баба клюките"..ха.ха.ха голям майтап..ха.ха

А и проблема не е в слуховете - проблема е, че никой от обвинените не може да обясни високия си стандард на живот. В БГ политическата класа оформя топ 5% от най-богатите в страната - това е валидно само в банановите републики, където друг бизнес освен корупцията няма.

То па курни се едно може да обясни нейния ?

А и не знам изобщо защо тука някои хора подлагат на съмнение факта, че голяма част от политиците ни (включително премиера) са взели по нещо. Няма как, просто Бойко е достатъчно умен и не парадира.

Какъв цирк! Някакъв самозванец поръчва комикси и чертае схемички с едничката цел да дискредитира правителството. Защото в България да наречеш публично премиера или някой министър без доказателства крадец, лобист, рекетьор или убиец не е наказуемо. В страната няма и свестни журналисти, които вместо да блокират подобен "сигнал", защото е непроверен и идва от много съмнителен източник, го разпространява с кеф в публичното пространство - скандалите продават! - и хуква към Бойко Борисов, за да го пита дали е вярно и защо Божков така казва. У нас няма и кадърна опозиция, след като по най-спекулативни начин Нинова и дружина се втурнат да дърдори, че в медиите били публикувани "смущаващи информации", а на Ушатко всичко му звучало много убедително. Обесихте човека, преди някой да е поднесъл каквото и да е достоверно доказателство! Пак казвам: цирк!

Има го този момент, но корупция се доказва изключително трудно където и да е по света. За това в нормалните държави, до и само слух да тръгне, полтиците си подават оставката и повече не се завръщат. Политиката е като банките - и двете са основани само и единствено на доверие. Изчезне ли то, свършват. Така че чакаме момента, в които бг политиците като истински европейци, ще си подават оставките дори и при най-малките съмнения. А и както се казва - няма дим без огън :П

То това не трябва ли да се случи след като бъде предоставено поне едно доказателство, нещо като присвояването на Техноимпекс примерно? Не друго ами така само се затвърждава, че самата курни е взела нещо от черепа след посещението си при него и сега си го заработва.

Наежил съм се като петел и съм готов за борба с Бойко

Абе, Нинова, 2014-та му гласувахте на Черепа намаляване на данъците, сега ревете, че не ги бил плащал! Ама да, късно го подхванаха, но го подхванаха! България трябва да се изчисти от червените метастази, за да тръгне напред и единственият начин е скалпел. На който му е мъчно и тъжно за Черепа, да си гласува за БСП, те ще му осигурят спокойствие, както в последните 30 години.

Саламче тук, саламче там, а а наденичката е за мен. Автор на текста Бойко Методиев Борисов

Всички комунисти на оборка във варненското езеро!

Това отнася ли се комунистите в ГЕРБ начело с Баце?

Тече ми сперма от катерицата. Некой много яко се изпразнил вътре и я напълнил

Какво има да разглеждате? На всички е ясно, че шайката краде на корем, дори Главният им Тулуп си има лична инкасо служба.

На мен не ми е ясно. От дългогодишния си опит съм разбрал, че само много прости същества говорят от името на всички!

Говорим за еди къщи в Барселона и Бистрица, бездомни министри, кражби на пари от европейските данъкоплатци, подпорни стени .....нещо лошо? Не разбирам защо Тулупа не застане да се отсрами, да се закълне във внуците си и накрая да се прекръсти като езичник.

То и за сестра ти говорим

Сестра ти е к.урва. Я сега излез и докажи, че не е!

Обикновено се правят за да озаконяват и оневиняват престъпниците с власт

Странно. А защо не внесат сигнал срещу Нинова, Гечев, Р.Овч. и прочие? Те се подвизаха много принпрехода!

Във всички комисии на Парламента Управляващите плюс ДПС, които са от същата шайка, имат съкрушително мнозинство! Нали се сещате какви ще са резултатите, каквото и да разглеждат! Виновнии по някакви описани от Комисиите начини ще са Правителствата на Станишев и Орешарски в миалото и агентите на ДС! ГЕРБ са толков силни, че отдавна при необходимост превръщат и най голямият си гаф в небивал триумф на управлението! Евала! Могат го!

Парламентарната Комисията за борба с корупцията първо да разгледа приватизацията на ТЕХНОИМПЕКС

БСП = мафия, крадци и комунисти

БСП са слаба ракия, щом се спря само на тези трима. Забравят например за пиарката, която нашумя буквално преди часове, а колко хора от властта на всички нива заслужават да ги проверят, безброй са. Но нищо няма да постигнат, или няма да има проверки, или ще се окаже, че всичко е наред. Само изброените да не ги удари вируса, трябва да са здрави за евентуални проверки.

на Божков е заминал до Legal Servicesна ЕК, до посолствата на САЩ и Великобритания, и до наши институции и партии. А сега дискутирайте.

САЩ са написали 120 страници доклад за Божков!

НАРОДЕ ЧИТАВИ НЕМА ВСИЧКИ СА У КАЦАТА С ГОВНА И ЗА ГЛЪТКА СВЕЖ ВЪЗДУХ СЕ ТЪПЧАТ И ДУШАТ ЕДНИ ДРУГИ АФЕРА СЛЕД АФЕРА,ПАРТИЙНОФИРМЕНА ИНТРИГА СЛЕД ИНТРИГА,МУТРООЛИГАРХИЧЕН СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ,АЛЧНИТЕ ЛАКОМИ КОРУМПИРАНИ ПАРАЗИТИ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ КАТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ СА ОПОСКВАТ ПРИВАТИЗИРАТ ОРИГВАТ СЕ ОБЛИЗВАТ ПРЪСТИ И ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД А БЪЛГАРИЯ И НАРОДА СА ЕДНИ ИЗТРИВАЛКИ ЗА ТЯХ.

Тази си слага гащите на устата

БСП = мафия, крадци и комунисти

Да ядат л@йн@ с чесън!

Много обичам корумпиран политик крадец да вика дръжте крадците

Един селяндур долу написал,че шайката била окупирала Нар.Събрание!А вие селските дебили дето окупирахте градовете нещо да кажеш!Ачкьопек червен!

Другарко Нинова, да сте чувала за разделението на властите/законодателна, изпълнителна и съдебна/. Народното събрание не е съдилище. За това, че в България го няма разделението на властите освен ГЕРБ сте най-виновни вие БСП /комунистите/ . Когато вие управлявахте беше същото. Борисов използва същата структура на държавата и почти същите закони. Министрите и чоновниците действат по същият безобразен и ненаказан начин. Вие политиците от всички системни партии се интересувате единствено от себе си. Вие всичките политици сте "недосегаеми" и нечувствителни за болката на българския народ. От егоисти като вас Нинова и Борисов нищо добро не очаквам за българският народ. България ще се оправи когато народа ви бие шута и на двете партии ГЕРБ и БСП.

като стигнах да чета ВИЕ БСП КОМУНИСТИТЕ и престанах да ти чета коментарът- по- големи комунисти от тези които сега са окупирали НС- НЯМА!!! Тези хора още си пазят членските книжки-- ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!!!

Да ги арестуват качулките като набедената Иванчева и да ги разкарват оковани като циркаджийски мечки по жълтите павета ...

Така ли правеха с майка ти, селската кучка

Тия тролове са отвратителни. Бас ловя, че наемат цигани.

Нинова не искайте някакви си комисийки без никакво правно съдържание ама с бонус към заплатата да се занимават с изброените.. Ако реално искате нещо да направите имате евродепутати нека те предоставят тези сигнали директно там безлким се намери някой дето не се е облажвал от далаверите на посочените и да задвижи нещо..

РОБИ кога ще разберете: "Тоз който ни освободи, той и ще ни пороби." Москва, Брюксел, Вашингтон, Истамбул... дори София са зло. Всяко място с концентрация на власт и богатство е зло.

Да ги пуснат за издирване чрез интерпол в червения бюлетин като особено крупно и опасни рецидивисти

Ма да има комисия и за техноимпекс и цялата разбойническа приватизация ,да видим ко ша излезе.

Може ли с всяка година все повече да оглупявате в шайката и да не помните че бая време все я проверяват вашите обвинители и все на камък удрят????Ами цацата е при вас нали си го избрахте попитайте какви напъни направиха ама както винаги нищо не намериха.

Ако прокуратурата разследва както трябва ще стигнат до ДС-комуношизоидите със масонски паспорти и большые красные чемоданы ПРИВАТИЗАЦИИ,ИМПЕКСИ,КТБ И ОЩЕ 1001 АФЕРИ.

Съгласен съм, и даже и привстизацията на техноимпекс която също тъне в корупция

Само Америка,ГЕРБ,Бойко Борисов и тесни пички!Всички комуняги в КЛО@К@Т@!

Дори след напускане на системата на М.В.Р Али Боко Баба еничеря не пректратява членството си в БКП??? Панамските файлове какво ще покажат за България към момента темата е табу за меидиите,то са едни адреси имена.... Пълен текст на грамата от „Уикилийкс“ за сенчестото минало на Борисов Уикилийкс/Биволъ 26 май 2011 Амфетамини, пране на пари в банката на Цветелина, връзки с мафията; Не трябва да забравяме с кого си имаме работа, пишат от София до САЩ Борисов се снима за спомен с Хилари Клинтън по време на посещението му в Бразилия. По нищо не личи, че държавният секретар на САЩ е чела докладите за него, но това е политиката. Снимка: ЕПА/БТА В секретна грама на американския посланик Джон Байърли от 2006 г. се описват сенчестите връзки на бъдещия тогава премиер Бойко Борисов и се говори за участието му в незаконни дейности като търговия с амфетамини. Пълният текст на грамата, който следва по-долу, е разпространен от сайта „Биволъ“, който е официален партньор на „Уикилийкс“ (виж тук оригинала на английски). Посланикът е озаглавил раздела, разглеждащ криминално минало на Бойко Борисов „Мръсотията“. В коментар на сайта се посочва, че тази грама има една особеност. Тя е една от малкото в масива от 978 доклада от София, която е прегледана и одобрена едновременно от политическия съветник, военния съветник и съветника по сигурността на американското посолство, както и от посланик Байърли. Всички тези атрибути я превръщат в неоспорим и фундаментален документ, който разкрива образа на българския премиер в очите на водещата държава в света, пише сайтът „Биволъ“. Грамата е колективен труд на почти целия дипломатически екип на посолството. Освен това за достоверността на информацията е посочен и конкретен източник, на който Байърли се е позовал. Това е загадъчното SIMO, което потвърждава „оперативните“ данни за участието на Борисов в сериозни криминални структури и деяния. Проверка, извършена в публикуваните до момента около 13 000 грами в сайта на Wikileaks показа, че абревеатурата „SIMO“ се споменава едва 4 пъти. От контекста на цитатите и съдържанието може да се направи предположение, че „SIMO“ е американска държавна агенция, свързана със сигурността и информацията. В секретна грама от Буенос Айрес се споменава, че SIMO и DEA са представени в „правоохранителния комитет“ към посолството, заедно с политическата, финансовата и правната служба на легацията. Пълен текст на грамата date: 5/9/2006 10:04 refid: 06SOFIA647 origin: Embassy Sofia classification: SECRET//NOFORN SUBJECT: Най-популярният политик в България: Големи надежди, сенчести връзки Classified By: Ambassador John Beyrle, for reasons 1.5 (b) and (d). 1. (S/NF) РЕЗЮМЕ: Кметът на София и бивш генерал от МВР Бойко Борисов щурмува националната политическа сцена през последните седмици, основавайки ново движение, което бързо стана най-популярната политическа сила в страната. Борисов отрече слуховете, че ще се кандидатира за президент на есенните избори; той изглежда се е прицелил в по-влиятелния пост на министър-председателя и публично заявява, че не желае сегашното правителство да завърши мандата си. В миналото Борисов сътрудничеше тясно с Посолството в правоохранителната дейност, и, поне публично, остава силно проамерикански настроен. Борисов, обаче, е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналото и поддържа тесни връзки с Лукойл и руското посолство. КРАЙ НА РЕЗЮМЕТО. 2. (C) Борисов беше избран за кмет през ноември 2005г., след кариера в МВР като главен секретар от 2001 до 2005г. От тази позиция той се катапултира към славата, след като лично предвождаше акции срещу наркотрафиканти и автокрадци и придоби почти героичен статус в медиите като най- големият борец с престъпността в България. Борисов, който веднъж описа себе си като „най-голямата придобивка на България“ се харесва на публиката с обикновения си, но живописен език, непретенциозното си поведение и острата си критика към политическия елит на държавата. Той е най-популярната политическа фигура в момента, като поддържа постоянен рейтинг на одобрение от над 60% за последните пет години, въпреки противоречивите си успехи срещу организираната престъпност докато работеше в МВР. Нещо като феномен ––––––––– 3. (C) На 27-ми март, Софийски градски съд обяви регистрацията на свързаното с Борисов движение „Граждани за европейско развитие на България“. Въпреки че звучи странно за англоезичния слушател, името на движението е внимателно подбрано, за да отразява баланса между патриотизма и проевропейските ценности. Референцията към Европа го отличава от екстремистката евроскептична партия АТАКА, а българското съкращение „ГЕРБ“, с което то е познато, означава „герб“ като хералдически символ и има силно патриотично звучене. 4. (C) Борисов не е съосновател на ГЕРБ, или дори член – официално той е съсредоточен върху задълженията си на кмет. На практика, обаче, той е публичното лице на ГЕРБ и пътува из страната, изнасяйки речи на събитията на ГЕРБ и официализира нови партийни структури. Неговите усилия са добре приети; „Гражданското движение“, което е само на пет седмици, зае челото на националните проучвания на общественото мнение. В изследване, публикувано през април, 24,22% от респондентите са заявили, че ще подкрепят „партията на Бойко Борисов“, ако парламентарните избори бяха днес. Водената от социалистите „Коалиция за България“, която спечели първо място на предишните избори, зае второто място с 19 процента. 5. (C) Метеоритното издигане на ГЕРБ изсмука подкрепа от радикалните националисти от АТАКА, чийто рейтинг спадна, от 11 процента през януари (septel), до 7 процента. ГЕРБ също привлякоха привърженици от партиите в център-дясно, които в последните години са твърде разединени от личностни конфликти между лидерите, за да могат да предложат някаква смислена противотежест на управляващата коалиция. Борисовите националистически заявки за „твърда ръка“, проевропейска реторика и популистки стил, карат много от политическите наблюдатели да го смятат за единствения, който може да обедини българската десница. 6. (C) Борисов не се старае да отхвърля тези идеи. По време на скорошна среща с Посланика, Борисов говореше пренебрежително за другите десни партии, като заявяваше, че „ще унищожи“ АТАКА, и че Националното движение „Симеон Втори“ (НДСВ), с което беше свързан в миналото, „се топи“. Ако би се съюзил с някого, каза, това би бил Съюзът на демократичните сили (СДС), дясната партия, която управляваше България през голяма част от 90-те години. Партията има в момента по-малко от 5% подкрепа в проучванията, според Борисов е „свършена“, той би се замислил за партньорство, „за да запази марката“ жива. 7. (S/NF) Идеята за точния момент и за тактиката на следващия ход на кмета остават неясни, но скорошните му заявления подсказват в каква посока ще е той. На 2-ри май, в интервю за тиражния вестник „24 часа“, в подзаглавието се появи цитат „Тази коалиция трябва да си ходи бързо“. В скорошен разговор с нас, Борисов беше по-директен, като заяви откровено „Ще сваля правителството, след като се договорим за базите“. Важен съюзник в установяването на военните бази. –––––––––– 8. (S) Борисов многократно ни уверява, че подкрепя близките отношения със САЩ, включително и базирането на американски войски на българска територия. В статия на 5-ти май, той описа подписването на Споразумението за сътрудничество във военната област като „победа“ за България, подчерта ползите от съвместните учения и от американските инвестиции и призова опонентите на базите „да си държат езика зад зъбите, за да защитят Президентът Обама приема Борисов във Вашингтон. И той е чел всички справки за тъмното минало на Борисов. Снимка: Сайт на държавния департамент националните интереси“. Понякога, обаче, Борисов променя посланието, особено когато се опитва да критикува непопулярния начин по който правителството се ангажира с инициативата. В реч в Хасково на 5-ти април, той каза на публика от няколкостотин човека, че лично той подкрепя базирането на американски войски в България, но описа нежеланието на правителството да проведе референдум по темата като „фундаментален пропуск“. Други коментари, в следващо интервю, бяха по-твърди. „В Ирак (правителството) казаха, че ще изтеглят войските ни незабавно. Не ги изтеглиха, изпратиха още една бригада там. Те дадоха и бази на американците, без да поискат нищо в замяна.“ Писмо от Посланика, адресиращо категорично тези коментари, постигна желания резултат – кметът се отказа да критикува правителството по този въпрос, и в обширна статия, излязла на 5-ти май (повтаряйки дословно аргументацията на Посланика) изрази подкрепа за съвместните военни бази. Биография: От пожарникар до „Батман“ –––––––––– 9. (S) Роден на 13-ти юни 1959-та година, Борисов е израснал в Банкя, предградие на София, където е бил замесен в местни банди и е придобил репутация на местен силов авторитет. След завършване на училище е посещавал Висшия институт на МВР (главната българска академия за обучение на служители в сигурността и полицията), който е завършил през 1982г. с диплома в областта на противопожарната охрана и противопожарната безопасност. Бил му е отказан прием във военната академия и в по-елитни факултети на полицейската академия, тъй като дядо му е бил екзекутиран от комунистите през 1950 г. след показен процес. След завършване на академията, Борисов, който има черен колан, е станал треньор на националния отбор по карате, преди да се присъедини към софийската полиция като взводен командир, а по-късно и като ротен командир. От 1985-та до 1990-та г. работи в МВР и получава докторска степен по „Психологическо и физическо обучение на оперативните работници“. 10. (C) След края на еднопартийното управление, Борисов се заема с бизнес. Основава собствена охранителна фирма и я превръща в една от най-големите в бранша по времето, когато „частната охранителна дейност“ беше синоним на изнудване и силови действия. През 90-те години е бил личен бодигард на Тодор Живков (по онова време вече извън властта) и по късно е бил нает като бодигард на бившия цар Симеон Сакс-Кобург Гота по време на частните посещения на бившия монарх в държавата. Когато Сакс-Кобург се завърна в България за постоянно и беше избран за министър-председател, той назначи Борисов за главен секретар в МВР – пост, който Борисов превърна в най-силната позиция в правоохранителните органи в България. В добавка към традиционните правоохранителни агенции, Борисов също управляваше Националната гранична полиция, митниците и Националната служба за сигурност, която е отговорна за контратероризма и контраразузнаването. 11. (S/NF) Борисов безсрамно си правеше реклама като главен секретар, умело комбинирайки влиятелни контакти със собствениците на медии и по холивудски перфектните си медийни инстинкти, за да осигури благоприятно отразяване, върху което се базира имиджът му. Наричан „Батман“ заради вездесъщото му присъствие, заради склонността му да носи изискани черни дрехи и заради внезапното му появяване на местопрестъплението, Борисов изгради PR машина, която му спечели подкрепа във всички възрастови и социални групи. Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи. Неговото поведение го превърна в „националния шериф“, въпреки 123-те показни убийства и липсата на арести на главните лидери на организираната престъпност. За негова чест, Борисов постигна нови нива в сътрудничеството с американските правоохранителни и разузнавателни служби и организира множество арести на наркотрафиканти, фалшификатори и трафиканти на хора. Той прави опити да използва тези свои връзки в своя полза, като често се хвали с близките си връзки със службите за сигурност на Запад, включително и тези в САЩ. Редовните му срещи с представители на руското посолство получават по-малко публичност. 12. (S) В частни разговори, Борисов се представя като яростен антикомунист – епитет (комунисти, комунистически), който той прилага към съвременната Българска социалистическа партия, както и към бившия режим. Той често споменава смъртта на дядо си от ръцете на комунистите и ръмжи срещу водещата роля на потомците на „старите комунистически семейства“, като министър-председателя Станишев, главния прокурор Велчев и председателя на Народното събрание Пирински. Въпреки уличното си образование Борисов често изглежда наивен, както когато директно ни заяви, че очаква американска подкрепа за политическата си кариера, като знак на благодарност за нашето сътрудничество. Неговата енергичност и кратък диапазон на вниманието върху даден въпрос, понякога го карат да крачи напред-назад като тигър в клетка. Той е изключително чувствителен, когато става дума за публична или частна критика. Мръсотията ––– 13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата“). 14. (S/NF) Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на „Лукойл България“ Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира „Лукойл“ в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда танто-за-танто, публичните договорки на Борисов с „Лукойл“ са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали. Коментар: Влияние върху интересите на САЩ –––––––––––––- 15. (S/NF) Бойко Борисов е непредсказуема личност с необуздана политическа амбиция и очевидно блестящо бъдеще в българската политика. Той вероятно е способен да изпълни заканата си да свали настоящето правителство, макар и не без помощ отвътре от управляващото мнозинство. Във всеки случай, малко хора очакват той да предприеме стъпки преди президентските избори през ноември или преди планираното присъединяване на България към ЕС на 1-ви януари. Борисов силно подкрепя близки отношения със САЩ, и е в позиция да подпомогне някои американски интереси в страната. Неговото ясно послание към националистическите избиратели може да го вкара в конфликт с някои политики на САЩ, но той също е в състояние да предизвика по-позитивно разглеждане на образа на Съединените щати в обществото. 16 (S/NF) Егото на Борисов може да е най-силния ни лост за влияние върху него – той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ. Ние трябва да продължим да вървим по тънката линия между това, да бъдем експлоатирани от пропагандистката машина на Борисов или да отблъснем един изключително популярен и видимо проамерикански политик, който вероятно ще бъде следващият български лидер. С други думи, ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа. Край на коментара Байърли

Ама надали? Шайката е окупирала т.нар.Народно събрание! Блокират всеки и всичко,което не им се хареса!