БСП и президентът се разминаха за предсрочните избори

На Драгомир Стойнев му се наложи да излиза от ситуация в кулоарите на парламента

Обратно в новината

Коментари - БСП и президентът се разминаха за предсрочните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бая пара май вземате ежедневно да плюете Президента.. И защо ако смея да попитам трябва БСП да има еднакво мнение непременно с него???Май май само и само да го споменавате, защото за истинска журналистика акъл нямате...

Ох, а твоят акъл къде е? Защо го защитаваш този нещастник?! Та то е очевАдно - в един глас с БСП. Грам собствено мнение няма. Каквото му напишат от БСП, това казва. Защо не си гледа авиацията ...

Все пак е трогателна гледка как Другарят Десислав се опитва да се прави на независим и да демонстрира различно мнение... Поздравления за сценаристите!

Президентът наби канчето на БСП поне в 2 пункта:. 1.Че опозицията в лицето на БСП трябва да изготви убедителна алтернатива на статуквото,т.е...той им каза,че не са готови да поемат управлението..ха ха 2. Че предсрочни избори сега НЕ решават проблемите...ха ха КОРНИ и най- вече Ламбо били бедни,дори били в прединфарктно състояние..Такова ПРЕДАТЕЛСТВО не се ПРОЩАВА!!! КОРНИ получи и херпес на устните...Да забиеш нож в гърба на тези които те издигнаха и избраха за президент..само една тъпа фуражка може да се иска така..Те си поверваха,че вече Боко ..сдава властта и ..хоп те ти булка Спасовден...ха ха.

Е от москва не се ли обадиха да стиковат нещата.

Стойнев ,ти не се обаждай!

Президентът не би ли трябвало да е независим.

Ами той си е независим и си казва мнението ама на някой им трябва измислена интрига за да си получават заплатите.. Президента е една институция а депутатите са друга така че всеки си казва мнението от камбанарията на институцията в която е..

Приятели мой, не работят,пият бира по цял ден или играят на компа и плюят правителството, Борисов им виновен.Оставка.Новите като дойдат ,дали ще им направят бирата бесплатна?Ули ще ги вземат експерти по IT технологиите?Който си е говнар, говнар ще си остане и Путин да дойде с Трамп се тая.

тая влашка истеричка и давам живот като лидер на бсп има няма два месеца .

Много ми е тъжно и за двамата! Сега какво едни в парламента други в отпуск ... ! Комунистически фасони!

Е как така!

Не харесвам БСП,но са прави вървим към диктатура

КЪМ РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА И МАСОВОНО И НАПУСКАНЕ ОТ МЛАДИ И КАДЪРНИ ХОРА.

ти си под диктаКура ...затова мислиш така .

Е,наистина тази курналелка не е психически добре.Българи,до там ли стигнахме.Една безумна жена и един хвърковат буратино да ни управляват.Но,пасаран.

БСП не предлага никаква алтернатива за промяна от която има остра нужда обществото!! ЕТО КАКВО ИСКА ОБЩЕСТВОТО ИСАКА БЪЛГАРИНА: 1/ Премахване на сбърканата данъчна система с ПЛОСЪК ДАНЪК толерираща богатите. 2/ Въвеждане на електронно правителство и решаване на въпроса с РАЗДУТАТА БЮРОКРАЦИЯ и КОРУПЦИЯ 3/ Отчисляване от заплатите на държавните служители на ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ, които в момента са в тежест на бюджета. 4/ Налагане на наказания пропорционални на ДАНЪЧНАТА ТЕЖЕСТ, а не определящи се субектино от съда или контролния орган. 5/ Премахване на търговските дружества наречени БОЛНИЦИ!! Ползването на средствата от ЗДРАВНАТА КАСА само и едниствено от ДЪРЖАВНИТЕ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ. ТОВА КОЕТО СЪМ ИЗБРОИЛ ПО ГОРЕ СА ЕЛЕМЕНТИ ОТ ЗАПАДНАТА ОБЩЕСТВЕНА СИСТЕМА, А НЕ ОТ ТАЗИ НА НЯКАКВИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БЪЛГАРСКИ ОЛИГАРСИ ПРЕВЪРНАЛИ НИ В РОБИ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА.

БСП отд 100год предлага едно и също, казано по различен начин! Според мен да си тзберем един модел на държавно управление и да го следваме .../задължително без БСП/

Естествено президентът да не иска предсрочни избори, той е президент на държавата не на част от народа а всяка опозиция иска сваляне на властта. Защо всеки път ги слагате господа журналисти Президента и БСП под един калпак. Това показва че той мисли за България, за родината ни.

Ако бяхте лява партия нямаше да вкарвате ПЛОСКИЯ ДАНЪК !!! Кога ще избършите застарния си задник и ще поискате да бъде въведено ПРОГРЕСИВНОТО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ!! КОГА БЕ СТОЙНЕВ?!

И тогава с какво ще сме атрактивни за инвеститорите?

НАЙ ГОЛЕМИЯТ ИНВЕСТИТОР В ТАЗИ ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВА СА ДВАТА МИЛИОНА РАБОТИЩИ В ЧУЖБИНА БЪЛГАРИ, ПЛРАЩАЩИ ПАРИ НА СВОИ БЛИЗКИ И РОДНИНИ. ТИ НАРИЧАШ ИНВЕСТИТОРИ ОФШОРКИ КАТО "АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ" на които след като платихме задълженията към кредиторите и ги направихме щастливи собственици на едни централи, СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ НОВИТЕ ЗАЕМИ. ИНВЕСТИТОРИ ЛИ СА РАЗНИ ГИНКИ И КАЛИНКИ ДОШЛИ ТУК ЗА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ КРЕДИТОРИТЕ , А ТЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЩАСТЛИВИ СОБСТВЕНИЦИ?! АЙДЕ СТИГА!! МОЛЯ ТЕ!!

До КАКВИ ИНВЕСТИТОРИ БЕ! (нерегистриран): Бъркаш, има стотици компании в ИТ например които тука си развиват производството, също и колцентровете им са тука. За другите сектори не мога да кажа нищо, че там не съм компетентен.

май амбициите на генералчето надминаха тези на коенеездачката и отказва да слушка повече... какво ли ще последва - нов политически проект ?

Максимум нова политическа чекия

джоланоядяч нов политически проект ...не става .

Е,по нагли същества няма от комунистите.И Буратино и той с неговите тъпи изказвания.Кой те бръсне ,бре президентеее.Жив майтап си.

Пулни малоумници са курни и свитата и,просто не си заслужават да се коментират...жалки и безочлеви...отврат...!!!

и при нови избори пак борисов и пак някаква тъпа коалиция. Или по някакъв начин БСП печели и те ще правят някакви тройни коалиции. Какво се променя?

Бесепе да не си прави илюзии,гласувах за Радев ,но никога за бесепе!!!

Колко е наивно да си мислиш, че не си гласувал за БСП , след като си гласувал за този мъж под чехъл заобиколен от всяка страна с жени от БСП. Просто президента е избързал с изказването си, със сигурност са му набили канчето да внимава друг път какво ще каже.

До Аз съм българче (нерегистриран): Буташ темата към предния президент - може би не беше много представителено, но пък за сметка на това благодарение на него има построен бизнес парк, какво има след сегашния? До сега е известен с това, че може да прави коремни на лост и с неуспешни опити да направи кобрата на пугачов на самолет на който не му е в спецификацията да ги прави тези неща.

Колко е наивно да си мислиш, че не си гласувал за БСП , след като си гласувал за този мъж под чехъл заобиколен от всяка страна с жени от БСП. Просто президента е избързал с изказването си, със сигурност са му набили канчето да внимава друг път какво ще каже.

Наш, наш, ама пък колко да е наш?

ТАЯ не разбра ли, че пак няма да стане нейната, "с" или "без" избори. Пуста алчност за власт, тотално я е ослепила. Само с постановката "вие не ставате" не се изгражда стабилен имидж на надеждна партия, трябва нещо градивно, народа не е вечно прост да лапа тая гола кука 30 години.

Даже и фатмака разбра, че с БСП няма да се прокопса и призова за извънпарламентарна алтернатива

Да бе да

КУРНЕЛКЕ , ЗАЩО ПЪРВО НЕ СПОДЕЛИШ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСТИНАТА ЗА НАПУСКАНЕТО ВИ НА ПАРЛАМЕНТА ? КАЖИ НА ХОРАТА, ЧЕ ВЕТКО СЕ КАЗВАШЕ ВЪЛЧО 80 години И БЕШЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, НА КОГОТО ДАДОХТЕ ЕДИН КУП НАРОДНИ ПАРИ ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, И СЕГА ВАШИЯТ СПОНСОР ЗА ИЗБОРИТЕ ПОРЕДЕН Е ХВАНАТ ОТ ВЛАСТТА В ИЗМАМИ !!! ТОВА Е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ВАШАТА НОВА--СТАРА ВИЗИЯ , ЧЕРВЕНА МАФИЯ !

Същото и с бенчо и гергов...

не разбра ли, че военен пилот се става, не за хоби.

със самолетчето.

ЛУНАТИЦИ! 1. Накакъв шофьор-заплес се заплеснал по бабите и обърна автобуса! 2. Съветския търговски регистър, наследен от СССР, изгърмя, понеже си беше съветски, т.е. от каменната ера! Всичко това дава повод на ЛУНАТИЦИТЕ от БКП да си мислят, че народа изведнъж много ги заобича поради гореизброените причини, и се стягат да свалят правителството и да управляват? Бахти КР.ЕНИТЕ

Тъпа соц-постановка. Целта е да покажат Радев като независим. А той си е обикновен депутат от БСП.

едва ли. Хората не са чак толкова прости (поне тези които не си продават гласовете за кебапчета и 20 лв)

Радев засрами се. Къде беше да се извиниш за наглоста на татко и на лидера ва БСП в Хасково. Спри се. България ти се подиграва.

Тактика, баджанак, правят се на интересни пред електората. Никакво разминаване няма, нали пърдят в едно гърне...

Нинова хептен се е побъркала...

Крадците на Съвременна България - БСП-ДПС и техният слуга фатмак Радев...

А защо се разминават? Не помислихте ли? Скоро какво ще има?

Колко па да е скоро? След две години и кусур.

Леле мале! Радев май сгази лука! Нещо се опъва на началниците си! БСП яко ще му дърпат ушите! БСП Илияна Йотова. 10 Септември 2016 "Йотова изсъска пред Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено! Избраната за кандидат за вицепрезидент от БСП Илияна Йотова демонстрира огромно самочувствие и предупреди бъдещ си началник Румен Радев да не се противопоставя на партията. Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна. Илияна Йотова предупреди Радев: И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено"

Сега в момента е безсмислено.хората се връщат от почивка,всичко им е наред или имат други грижи..бсп ще загуби.в това отношение Радев прави услуга на левицата.

А колко хора са ходили на почивка? И да, ще имат много грижи, само да дойде зимния сезон.

Другарю Стойчев ние нямаме нищо на против пезидента да си изразява мнението ние сме против Курни да му казва какво му е мнението и стига с тези предсрочни избори нали знаете с чии пари се плащат.

биволица и летящо магаре на маса

Червената шайка си помислила, че за тях става дума,ами не!Радев от вчера и от по преди ползва пиедестала на Дондуков за да си прави безплатна предизборна кампания в нарушение на Конституцията.Може обаче да не вземе червените ескадрони. Той щял да поеме,да заеме ,имал не знам си какво,"переспектива "било,нищо няма,само плямпа,за да създава дестабилизация,пак в нарушение на Конституцията.Да му се чудиш,взел ,че си повярвал ,и от напъни забравил правомощията си ,жалка работа!

Тук очевидно бъка от разни "посерковци" родени след 90-та. А, има и един дето е работил, дали изобщо е работил в Либия по линия на Комсомола ... те там ходеха такива, щото в България не можеха да работят. Как Инструктор в Комсомола ще работи ... че то публични домове нямаше.

Толкова ли сте прости ОТ БСП, че не схванахте ---НАРОДА НЕ ВИ ИСКА , ТРИ ПЪТИ ВИ ГО ПОКАЗАХА!!! Има едни 8%ОЛИГОФРЕНИ, които гласуват за вас и останалите са купени цигански гласове, а това за 80% той ВАШИЯТ ЧОВЕК Е ДОТОЛКОВА ГРАМОТЕН , ПОВТАРЯМ НЕ 80%,, а 8% са ОЛИГОФРЕНИТЕ И ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС!

И не бъркай партийните клиентелисти с народа!

Абе, олигофрене, я си гледай оная работа дебилна, комплексар смотан. Кой беше ти да определяш и констатираш кой какъв е и какво иска! Ненормалник!

Президентът играе за ГЕРБ? Голям майтап, явно здраво са го стиснали заради катастрофата с участие на баща му. Толкова за принципността.

Догодина, по това Време, България ще е колабирала, ако се кара така ... помнете ми думата ... сега ще "скочат" парното, тока, водата ...а ще ни занимават с автопарка на Ветко и братя Диневи ... с милиони в кашони, торбички и кутии за обувки, с Бугати и разни непонятни за нас неща ....А Милионерите си изнесоха парите в други държави и континети, а стоят тук, щото тук те живеят БЕЗ ПАРИ. Е преди да разберат, че могат и да ги убият случайно от благородна завист други милионери.

Вие си искате Нинова и това е, нали! Е, ще трябва да се преборите и с вашия приятел президента, 'щото и той не е много навит :))))

Що бе ,ако дойде БСП на власт,няма да скочат ли?

Колкото по -дълго управлява Герб в третиия си мандат.....толкова повече губи избиратели...

АЛОоооооооооооо, списващият поста или редактора. Не е ли редно да ГО " озаглавите " : " БСП и Президента....." ???

Курни от трибуната гласище отвори, парламентарната врата затвори, на народа СИ да говори, а след изборите Бойко ще им каже... .... СОРИ,СОРИ.

Не са нужни избори. Нужни са бесилки за всички замесени в корупция. За всички които упорито и нагло унищожиха държавата.

Много си прав,да започнем с другарката Корнелия.

Тези пак тръгнали на избори и кой ще ги избере?пА изобщо за какво правят в НС.Правителството си работи,има проблеми,решават се.БСП като има имаха власт да ги бяха решили, демографската криза,пенсиите,доходите.Хем разгониха народа от началото на прехода,създадоха мутрите ,финансовата криза,олигархията която се окопа,сега имали "визия",ами добро утро.Нямат визия ,искат да пречат да се работи.Хайде къш,стига се натрапвайте!

Нямат шанс, но вероятно вдигат шум за да прикрият някоя далавера.

кур за бсп и нато

Президентът Радев има Истинска Политическа Ерудиция. Той много добре знае, че ГЕРБ-арите САМИ ще си предложат Оставката. За КЪВ ЧЕП да подкрепя искане на БСП. Че и аз да съм на негово място, няма да го направя. Какво, да им създавам " изкуствен имидж на революционери". Еба си, че ние сме напълно Разложени, като държава - да влизат Руснаците, ако не го искат Руснаците, тогава да влизат Сърби и Македонци ... само не Турци ...

С няколко изречения описа профила на подлия и продажен български псевдо-русофил. Сибир би бил прекалено добро място за такъв материал.

Сибир е лошо място само в посредствения ти акъл.

Пурата кубинска.Чу новината,някаква от село пурата ми взела,страшна далавера,пурата ми взела,пурата кубинска и на Бил я пратила,дето много я иска,станал е скандала,Моника импийчмънт,чу ли новината Хилари ми писа - връщам ви модела дето ни съсипа и сега седиме в селото ни родно,пури ний не пушим щото не е модно. Котараците и маците.Събраха се котаците от този парламент,писаните и маците да ходят на банкет.Кой налапа първи кокала не го пуска без война.Дай на мене кокала,а за тебе две крилца. Слънцето винаги ще изгрява и залязва.

Президента е прав. Нинова бърза. Нека властта се овъртоли още малко в лай..та си.

Властта чисти,досега не е имало чистачи,нека си работят,рублажиите затова пречат.Тези проблеми си имат начало,криминалния червен преход,но искат да го подметат,да не се дълбае,а трябва много дълбоко да се дълбае в тази яма и говори.