17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази още ли не е пипнала вируса?

какво дрема 30г ?

И от къде ще ги вземете, за да ги раздавате тези парички, дрогаре ????

Меркел обеща Германия да изведе ЕС от кризата "по-силен от всякога"

тая е патерица на тиквата... оня като се осерееее и корнелия веднага предлага някоя глупост... случайно да не го настигне

Марш отсюда красная абизяна

Северозападният район е отчетливо най-комунистически и отчетливо най-беден. Защо ли? И двете неща предполагат много ниско интелектуално ниво. За съжаление, акъл не се купува с пари. Ако направят фонд, малкото хитреци ще го излапат, а бедните глупаци пак ще ги зяпат.

откъдето позлатиха южна България,а оставиха да умира и да се обезлюдява северна България. Европейски фондове за регионите и пари от бюджета. Стига са пълнили гушата на хотелиелите и ресторантьорите.

Ще си продаде Офшорката на Гергов. Той ще натовари злато в яхтата на Съсела. Яхтата на Съсела ще изсипе златото в Техно инфлекса, а от там Комоциото ще го отнесе в СевероЗападния и ще направи ясла за кльопане на банани.

После ще викнат КТБ то от СРъбия и ще раздадат на пенционерите пенц-ц-ц-ц ия

PEYTSCH

Пак ли 1923 ?

Може да се оформи един фонд "Бъдещи поколения " само за тези области на първо време. Щом са обезлюдени, това си следва като логика. Всичко друго ще е за лапане.

"За хората в БСП това е дълго жадуван законопроект" В БСП "жадуват" да облагодетелстват извънредно само част от страната??? В нарушение на Конституцията??? Полудели ли са или просто там са им избирателие?

Увеличаване на "неравенствата"? Боже, опази ни, ако това е алтернативата на боко!

Не си прав другар, процеса си е естествен, има си обективни причини.

1923 помните ли?

цоциалистите друго не могат, освен с общи пари да правят блага за себе си. не можахте ли тоя фонд да ого организирате със "свински" пари, прим, а????? мбууухахахаааа.. :-))))

"Никой не може да ви даде това, което аз мога да ви обещая". Дерзайте дрОгарки и дрОгаре, идат избори все пак.

циганина банкер на ктб ще се включи ли от сърбия в акшъна, а???? :-)))) ше ма уморат од смех тия дебили... :-))))

Аз съм българка и ме боли,как половин България загива,без на никой да му трепне душата. Бъдете сигурни че ако ние не променим състоянието там,ще се намерят други. Не съм изобщо от Северна България,нито имам там роднини.

Ами беше, ама сега не е съвсем комунистически - във Враца кмета Каменов беше избран с най-големия резултат за цяла България за Герб, над 75%

аз лично помня и нулевата... :-))))

А откъде пари, корнелийо? Или важното е да те има в новините, да сипеш щедри дози популизъм, без да имаш намерение да изпълняваш безумните си обещания?

турците в северозападна бълхария ще нижат тутун, както събратята си от дпс в югоизточна бълхария! така ще има най-сетне баланс на балансьорите!!!! :-))))

скоро казах , че бб 'избягва' градовете с кмет който не е от герб. явно нинова ще 'помага' апропо някой знае ли каква 'принадлежност' са кметовете на 'посочените' градове. за плевен знам - не е от герб и не съм виждал физиономията на бойко, освен на тениска /кандидата за герб ги раздаваше/

Курнела подготвя изтакане на бюджета ужким за подпомагане на най бедните региони.Но е недоволна от помоща на правителството за хората и фирмите.Със всички сили се бореше срещу безвъзмездното саниране на панелките на обикновените хора.Със всички сили и средства се бори и срещу инфраструктурните проекти и реализации на правителството.Зер ,,асфалт не се яде”

светът е ферма за свине за цоциалистите-"демокради", но пък и за другите перверзни идиоти обединени в партийни структури, служещи на мракобесните масони нищо не е по-различно!!!! никой не служи на народа си!!! ФЪКТ, бейби!

да си толкова прост! Не е възможно да предпочетеш половин България да се обезлюди,заради партийни пристрастия. Ти българин ли си изобщо????

Във Враца кметът е от ГЕРБ и е избран на първи тур със 75 процента.

на нежната структурта на дпс, която праска минуси денонощно ще ѝ подаря дилдо за всеки минус, който ми набичва. така един ден ще стане богата на дилдота... но на мозък - едва ли... :-))))

Защо Дебнещата сова не каже защо този регион е най-беден? Защото там има само готованковци, бедняци, необразовани и мързеливи. И паринда миндават, няма да си направя фирмата сред тези влачещи се черва. Ще си я направя в Плд, където хората са активни и будни.

А парите за този фонд, ще ги осигури БСП ,начело с теб.И защо не ? Всичките сте приватизатори.

Да се наливат пари за тези търтеи е като да наливаш вино в пробита бъчва.

Хората никъде не са активни и будни, само дето там са още по - малко активни и будни от навсякъде другаде.

Защото прехода се осъществи от политици от Южна България! Как не ви е срам бе!

Северозападна България е предимно населена с пенсионери. Ако там не се изселят хора в трудоспособна възраст няма да стане. Забележете, така ще стане в цяла България като още и още бягат в чужбина.

какво да правят младите?

Да си копат нивите, как какво? Не става да сте с празнинглави, а да искате да сте генералниндиректори. Ще ставате овчари! Каквато вине прослойката!

Какво може да готви БСП: - Може да готви сутляш без ориз! - Може да готви таратор без кисело мляко,краставица и чесън/за орехи дане говорим/! - Може да готви атентат/Св. неделя/! -Но не може да си сготви една недоезряла крадла - та теп така!

В Пловдив са. Лични наблюдения. Денем работят яко, нощем спят. Не като в Шопско, да соиш цял ден и нощем ке висуваш у студентский град. А мама и тате да ти плащат за ебането.

ми си струва че ставаш ти за овчар.

Че Враца бедни ли са? Я какви каки едрогърди /и лъжливи/ пратиха за председатели на БСП?

още ли е 'от герб'

Това откога се приказва...

Общинската конференция на БСП в Монтана номинира Корнелия Нинова за лидер на партията и преизбра досегашният председател на организацията в Монтана Камелия Трифонова. Следват обещания за законопроекти във всички посетени общини с червени кметове

Петдесет години бяхте на власт и не направихте ни един закон за северозапада. Сега искате да вземете от парите на всички други за да ги дадете на тях защото гласуват за вас. Абе ние не сме почнали да ядем доматите с колците ...

Аз пък си помислий, че олигарсите на БСП ще спестят по някоя и друга закуска и ще помогнат на северозапада. Зер там са им процентно ной-много подръжниците на БСП. Апък то било- има някакви пари събрани от глупаците от ГЕРБ, дай да им ги изхарчим. Много обичат комунистите чуждите пари. Факт.

Мома от село с очила под чело лъже ,плюе и комай на партия председател май? Който си я познае метрото да копае!

jingiby

Северозападнала България е родно място на кака Курни. Там живеят предимно много стари комунисти и тъмнозелени човек?подобни. За да се спаси регионът тръбва половин София да се изсели и да работи там, което е много трудна за изпълнение идея. Имам предвид, че тъмнозелените са основния избирателен корпус на ГЕРБ, а пенсионерите на БСП.

Ама сериозно ли? След 30 години и вие се сетихте. Щото идват избори.