Стефан Марков: БСП е патерица на ГЕРБ

Ако ГЕРБ има патерица, то тя е БСП. Цялата държава се занимава с нечии братовчеди, стринки и лели.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Марков: БСП е патерица на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво момче младо! Не виждаш по далече от носа си! Не знаеш ли, че зад въпросните назначения и "стринките" се въртят милиони левове?!На каква стойност са обществените поръчки, които се печелят по втория начин? КОРУПЦИЯТА И ЖУРОБАДЖАНАЩИНАТА СА ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! ЗА ВАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ОБАЧЕ, ТОЙ Е НЕСЪЩЕСТВЕН, НЕВАЖЕН! Стои някъде в периферията. Ето защо казвам, че не виждаш по далече от носа си. Има и друго. Ако наистина се смяташ за демократ, би трябвало да си разтревожен от това което става, защото то обезсмисля самата идея за демокрация. Защо ли? Ами по този начин ГЕРБ винаги ще печелят изборите. Те са си отгледали "калинките" точно по тази схема и тия хора монолитно и до един гласуват за тях. Защото си пазят добре платеното, но постигнато с връзки работно място! Къде е демокрацията? Аз не я виждам! Защо вие не се притеснявате от това? Ами защото за вас е важно БСП да вземат колкото се може по малко гласове, а не че са нарушени принципите на демокрацията. Тоест вас ви движи омразата, а не принципна позиция. ГЕРБ на власт; това ви устройва! Каква е разликата между вас? Никаква! Нали сте от една кръвна група! Нали сте братовчеди!

Затова сте извън парламента, защото сте с изчанчено мислене. Щом това виждате, значи бързо трябва да отскочите до "Пирогов". Аз виждам, че "патерица" са патриотите, а в предния кабинет бяхте вие! Така ли е, или нещо бъркам?

Окумуш-момче, всичките ги натакова и строи в ъгъла. Занули историята и тя тепърва може да започва. От него.

Като за наивници. Засмукаха всички улици за синя и зелена зона, а сега вият. Гръм да ви удари всичките! БСП са съучастник в лапачката, а не патерица. Патерица за инвалидите, БСП са лапачи във всяка далавера, защото с ГЕРБ са от една партия по произход.

МАЛЕЕЕЕ КАКВА ЗЛОБА И КАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТАКЪВ ЗЛОБАР ЧЕ ТОЙ ИМАМ ЧУВСТВОТ ЧЕ ЩЕ МЕ НАСТЪПИ И НЯМА ДА СЕ ОБЪРНЕ - О НЕ! НЕИСКАМ ТАКИВА ХОРА В ПОЛИТИКАТА И ДА ДАВАТ СЪВЕТИ НЕЕЕЕ ЗЛОБАР

шизофренията обхваща все повече,бсп,дпс и герб,вижте само как крещят,нервничат и треперят,та да не изпуснат кокала.

Тоя Ст. Марков за първи път го чувам. Познават го само 10-на негови братовчеди и 10-на негови съпартийци. А раздава истини от последна инстанция. Партията му получи на последните избори пренебрежим брой гласове. На излиянията на този младеж може да се дава публичност едва когато партията му получи поне 10 % на парламентарни избори. Тези като него са абсолютни нахалници да замърсяват информационното пространство с простотиите си.

Обратното също е вярно ;))) Клетникът с магнолиите и подпухналта мекица са двете лица на една и съща монета . АнтиБългарски продажни едноклетъчни , които отчаяно се надяват при Жегата , която се задава , съответните амбасади да ги изтеглят на завет ... Всуе т.е. напразни надежди . Никой не обича националните предатели . Даже техните господари ... Тежка е съдбата на безродните .

при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работи Борисов като сегашен премиер?

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал... Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Знаем, че е криминален престъпник и изнудвач замесен в рекет (БАИБ), замесен а може би и физически извършител на убийства (Congressional Quarterly), уличен в пране на пари (Лихтенщайн), задържан заради кражби на коли (Унгария), педофилията не му е чужда (Сесил Каратанчева), прикривал е данъчни и митнически нарушения (Ало, Ваньо), контрабандист на цигари (Булгартабак), национален предател (ДОСТ с Местан) и т.н. и т.н., край няма! В ЕНП ли не знаят за тези геройства, най-вероятно и за много други останали скрити за обществеността знаят, но си го коткат! Защото види се, и те са като него. От една порода ще да са! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Тоя твърде глупав момък е объркал понятията!От стремеж към оригиналност ли?От криворазбрана борба за власт ли?Или може би е част от недоразвитото "дясно" в България!Но определено дрънка глупости , значи е .....глупак!

Със специален закон трябва да се забранят всички партии и ПАРТИЙКИ пиявици повече не е трябват един президент десет министри и нищо друго от 27 г крадат крадат крадат и нищо нито икономика нито закони работещи престъпления всеки час такова нещо и през фашистко не е било ако погледнем историята българия е оцеляла при византийско турско балканска война две световни войни тук за десет петнайсет години хората избягаха и продължават да напускат БГ за всичко вина носи яловата ви демокрация и най вече мафиотските и продажна политическа измет

Милото момче.Той не знае колко взе Иван Костов

Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! Много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Уж бил престъпник, ама Европа ни призна пазарната икономика и тръгнахме напред... Абе като си личност и правиш нещо, средностатистическият мързеливец се чуди каква махна да ти намери... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни! Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

"Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП!" Правилно - анализаторът Костов не е усетил Вятъра на промяната и през `86-а год. бил кандидат-член на БКП; Костов е толкова даровит и честен, че с ума си спечелил 1 млн. лв. за семейството си и прозорливо ги депозирал в КТБ; Не може да се отрекат, обаче, "заслугите" на Костов за работническо-мениджърската приватизация - да продадеш държ. активи / 30 млрд. лв. / за 3 млрд. лв, не всеки го може...

аз, доц. кандидат на техническите науки Златко Петров Македонски, подскачах най-много тогава, когато бях приет в БКП (1989) и когато падна Костов (2001). Ние го направихме, като допринесохме за най-доброто българско управление на изключително много обичащия България Н.В. Цар Симеон Втори. Ние създадохме нещата да са толкова добре и при др. д-р Бойко Борисов. Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! И моят зет - Циганинът от Хасково, Корумпето - декан на МТФ-ТУ-София

В ДСБ членуват "бивши" комунисти....но бивши курви няма, те за цялк живот са си такива

Боклукът Стоичков и боклукът чичов-Пенев бяха в атрактивна реклама на бухалкаджиите на ВИС, приказваха си около кабрио-Мерцедес, доволно-доволно, като същински управляващи територията България. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа...Както по същото време, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов от SiC раздаваше платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтяваше. И той, и фирмата му...Същият Генерал Бойко Борисов, три пъти Министър-председател на територията България...

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Оланкоолу, каква десница сте вие бе продажници, власт никога повече няма да видите....само през крив макарон

Голямото откритие ей, че в БГ имаме имитация на многопартийна система. Едва ли са останали и 10% от хората да не го знаят, затова и никой не ходи на избори (какво участие отчитат и как го правят е отделна песен).

Стефанеа ти си патерица на другарката Кунева....нещастни седесарски боклуци!

За БСП не е толкоша сигурно, обаче ДБГ вече беше патерица на ГЕРБ и при първа възможност пак ще бъде.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Уважаеми лидери, хванете се разберете, защото на всички ни писва. Искаме силно дясно, всичко останало...." Поредното мюре го готвят за избори :(

...и пак никаква фантазия. Ляво, дясно (фалшиви)....Защо не горе-долу? Ние- горе, вие- долу -:))

защото ГЕРБ е патерица на БСП а не обратното както твърди тоя...

Бойко не е Костов- не яде теменужки!

Вярно! Не е! Костов има икономическо образование.

аз, Симеон-Хасан, много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Уж бил престъпник, ама Европа ни призна пазарната икономика и тръгнахме напред... Абе като си личност и правиш нещо, средностатистическият мързеливец се чуди каква махна да ти намери... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя."

Ако се поровим в биографията на всяка публично известна личност, която се занимава с политика, непременно ще намерим нещичко за влиятелен роднина - я лелка, я майка, я татко, я чичко и т.н. Иначе трудно би бил забелязан, колкото и да е умен и добре подготвен. Това е истината за нас, затова не вярвам на никого!

Господин Марков трябва посети очен лекар! То и слепите виждат че нашето ГЕРБ- знаме е синьо!!!!!!! А БСП-то не е патерица ,а е на патерица!/Както е тръгнала КУРнелка скоро ще и ядем и житото на тази партия/:)))

Ако ГЕРБ са добри управляващи, щях да гласувам за тях, макар, че трудно влизат в представите ми за политическа интелигентност. Събрани от цялата провинция амбициозни кадри, които бързо са се ориентирали, че политиката е най-доходният бизнес. Правят, колкото могат. Няма съмнение, че в БСП са по-добре подготвени и ако в ГЕРБ привличат като нови скандално доказали се физиономии, в БСП има млади хора, които будят доверие. Ако не разберем това, последните места си остават наши.

Sangre sica

Страхотно "подготвени" са - да залагаме ли коя банка ще изгърми? По-добре да гладуват в опозиция!!!!!!!!!!!!!

БСП са по- добрите кадри , по са изучени...как да крадат... мдааа самата истина .

Посочете някой, който не се облагодетелства за сметка на държавни средства /не харесвам думата "краде", затова го написах по-изискано/.

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

иначе няма откъде не работна ръка ами партини кадри да се кооптират. И без това партията от един милион се срина до файтон понеже излъга 8 милиона за светлото бъдеще през 1980 година...

ico_all

Каква синя София му се присънва на този неудачник, я да си спомни кой мандат вече е Фъндъкова или и тя по презумция е синя. А преди нея Боко и той ли беше син.

а бе вие соросите изкукахте без власт бе,и кои бяхте в това дбг,един кашон неудачници платени

ПЕТНОТО страда в момента! Не му завиждайте, в банята е. И много му е тежко... А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...