БСП: Рачевгейт е поредният гейт от крилото на ГЕРБ

Днес в много български общини има по един самозабравил се овластен, който раздава обществените поръчки на свои хора, изнудва и заплашва.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Рачевгейт е поредният гейт от крилото на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост народ слаба държава тиквеници. Коментарът е излишен. Да живее Тиквенистан.

Ако кмет на община с 25000 жители плаща гаранция от 250000 лв колко гаранция ще плати кмета на София с 2 млн жители? Задачата е с повишена трудност

"гейт" е съществуването на самата БСП.

Червените тикви всеки ден измислят нов гейт. Едно време за такива казваха: Пълни са с идеи като ла.но с витамини.

герб сте мъртъвци - викат ви гроб, не напразно.

за днес-ясно. а вчера, другарю, при вас, как беше? открийте поне втора разлика, освен абревиатурата на четирите "партии"-герби и бсп+дпс+ндсв.

Тези нищо ново не са научили. Затова не биха разследвали за корупция свои. Да не би случайно да навредят на имиджа на БСП.

БСП, прави сте, но вие не сте друг отбор, вие просто сте на резервната скамейка в момента, а ви се иска да влезете в мача.

gаte, което значи път, разбира се че всеки град има, по него хората напускат за да избягат от комунизма, а в София има дори и терминал-2

Хайде да е врата а?

да е порта.

Във всеки град гейт, а в държавата гей.

БСП да не развяват гербаджийските провали като собствена заслуга, просто бойковизмът е висшата форма на наглост, но и тяхната не е от долните нива. Какво му пречеше на лицето в Шумен да напусне един от постовете си? Една уста има, не може да лапа от всички баници едновременно.

Комутата пак показват що са прости като цигани. 1Гейт не е българска дума и не значи нищо на български. 2 Значението ѝ в английски е порта, врата. 3 Асоциацията с аферата Уотъргейт е малко като на бабата, която учеща детето на буквите му казва - виж бабо, буквичката Б като на фасула .... А комутата днес в парламента дори са най-грамотни... . С читайте нивото какаво е :-(

Вярно, че който е на власт, краде с цялата рода във всеки град, но това не е ГЕЙТ. Гейт беше "народният съд" и никой не може да ви настигне в зверствата, червени изроди.

А, преди народния съд да си чувал за оранжевите отряди? А, случайно да знаеш колко комунисти са избити от фашистите по време на ВСВ? Не от немците/нацистите, а от баш от фашист-капиталистическата измет, която е върлувала из България, чиито наследници върлуват днес, първи реститутки, бизнесмени и политици които взеха дейно участие в разграбването на държавата, и дори отвориха път на господарите си отвъд океана да правят същото.

За съжаление е точно така, НО така беше и по кумунярско време.

Господине Филип Попов, ако вие дойдете на власт нищо няма да промените просто, ще смените ГЕРОИТЕ. Аз все още си мисля, че ГЕРБ са си ваши герои.

Когато бсп твърдят за гербаджийски престъпления, не мога да не се съглася с тях!!! Лошото е, че разлика между бсп и герб няма!!!

но истината ще е пълна, ако започне с БСП гейт.

Комунист да говори за корупция е все едно Хумлер да говори за защита правата концлагеристите. Иначе кметовете, всички до един без изключение крадат. Това е обществена тайна и се вижда от цялото народонаселение.

Използвайте бг думата СУДЖУК

Пълно е.. Панаир гейт, ЦУМ гейт, Заменки гейт, Техноимпекс гейт, изчезване на пенсионни фондове гейт, банкови фалити гейт, ВЕИ гейт, хиперинфлация гейт...

БСП бият негрите!:)))))))

Уф.. да, прав сте. Извинявам се, не исках да прозвучи така. ГЕРБ са пълен провал в борбата с корупцията - фактът, че БСП дават пресконференции от Парламента, а не от затвора го доказва в пълна степен.

Оня ден защитаваше Делиянчо Гурелчето за Мариците. Сега какво става? Само им лапаш бастуните на Гербаджиите, дано поне добре ти се плаща

Не защитавам Делянчо, а идеята да се разтрогнат тези заробващи договори. Ама как да ви го обясня, като нивото ви е "Левски-ЦСКА"...