ГЕРБ се разграничиха от Тодоров. БСП и ДПС: ГЕРБ мачкат

ГЕРБ се разграничи от думите на съпартийника си Антон Тодоров. БСП застана на страната на журналистите, а ДПС каза, че не са нужни извинения, а действия.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се разграничиха от Тодоров. БСП и ДПС: ГЕРБ мачкат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за изхабеното време с тези политици. Много трудно ще бъде за БГ да се избави от тях . Трябат хора без нужда да смучат от държавата. Аз съм разочарован от " царя " че се върна да събиа имоти. Явно неуспял човек в странство. Може би в бъдеще успешни Бъгари ще се върнат в Бг да ви оправят бакиите без да търсят облаги.. До тогава - дерзайте. Все може да излезе някой стока и от местните.

Холивудски продуценти с наша помощ са установили че Тодоров има уникална прилика в лице с райхсфюрер Х. ХИМЛЕР. При поставяне /колаж/ на черна СС фуражка на Тодоров никой не може да различи кой от двамата кой е. Единствена разлика - в очилата но и за това се е намерил колая. Взема ги от Анчо Ментата -кръглите очила. Тъй като Тодоров ще изпълнява главна роля на Химлер в Холивудска продукция, продуцентите са го пуснали в БГ Парламента да потренира с живи опоненти дебелизъм, кретенизъм и нахалитизъм- основни качества да стоиш на повърхността в днешния свят.

ВЕЧЕ НЕ ГИ ГЛЕДАМ. СЛЕД АНИ ЦОЛОВА МЪЛЧАХА КАТ П.. КИ, СЕГА ПАК - МЪЛЧАНИЕ... АЛОУ, ПОДЛОГИ, ИЗЛЕЗТЕ С ПОЗИЦИЯ БЕ! СТОИТЕ ЛИ ЗАД КОЛЕГАТА СИ? МИЖИТУРКИ!

Ами следи новините !! Много застанаха !! Ние също К ...те се извиниха ,те са свикнали политическите ШАЙКИ да нападат защото не могат да отговарят на неудобни въпроси !! Този палячо Тодоров да си тръгва ( леката ,политическа ,жена )!!!

СЕ ОЯДОХА С ВЛАСТ И СЕ САМОЗАБРАВИХА, КОЕТО Е ХУБАВ СИМПТОМ, ЩОТО ЗНАЧИ, ЧЕ КРАЯТ ИМ Е БЛИЗО...СПРАВКА -ОРЕХА, ВИДЕНОВ, КОСТОВ, ЖИВКОВ...ЦАРО...

що не се прекръстят тия балкански селтаци, не с това европеско заглавие - суджуци, кумици...селска история, просташкаТочка

Илез и кажи Великий Ботев Борба: В тъги, в неволи, младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи святи, а ум човешки да скове навек в окови тежки! Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе", думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!" Днешен превод: свестните-Тодоров и Симеонов. вестникарина-днешната журналя пасмина. желязна ръка - империята на злото. чорбаджии изедник - олигархията. лъжлива уста - БСП -то. змиите- Елена. поповете - Св. Синод. И т.н. и т. н.

ДРЪЖКИ... НА МАЙМУНИ НИ ПРАВЯТ, ЩОТО ИМ ТЪРПИМ МАСКАРЛЪЦИТЕ, А НЕ ГИ ИЗГОНИМ! РАЗГРАНИЧАВАНЕТО СТАВА С ОСТАВКИ, АМА ИСТИНСКИ , НЕ НАУЖКИМ! А КВО СТАНА СЪС СУДЖУКА, КОГА ЩЕ РАЗПИТВАТ БОКО? ЦАЦА? СКОРО ЩЕ ТЕ ПОГНАТ ОТ ЕВРОПА С ЦЯЛАТА ВИ ШАЙКА И ТОГАВА .... МАМАЕНЦЕТО ВИ МИЛО.... МАЛКО ОСТАНА...

БЪЛГГАРИНО???? ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ НАГЛЕЦИТЕ? МИ ТЕ ПРЕЗ ДЕН СЕ ОПРАВДАВАТ И РАЗГРАНИЧАВАТ. МА КУМАТА НЕ МИ Е НИКВА, АЗ СУДЖУЦИ НЕ ЯМ, НЕ МИ ПРИШИВАЙТЕ КОЙ...

гледам и слушам и вярвам на думите им - на психопата Сашо Диков,на кукумявката Люба Кулезич,на мазната Валерия Велева/Мадам В/,на селската кифла Ани Цолова,на мънкащия и провокиращия Виктор Николаев,на червената циментова глава Волгин/Вагината/,на бившия "журналист" Бареков,на ченгето Иван Гарелов,на винаги хилещия и кикотещ се Милен Цветков.И уж това са "топ" журналистите в България.Може би топ продажните журналисти,обслужващи задкулисието и "кой".Защо други журналисти не са известни със многото скандали както тези посочените по-горе"журналисти"?И защо само при тях се нажежава обстановката?Парите не миришат.

Ххахах - в пълната си безпомощност соросоидите изопачават думите на Антон Тодоров, който не заплашва Виктор Николаев, а му казва да внимава че от шайката за Грипените може да се очаква всичко! Антон Тодоров за президент на мястото на мрънкащия мошеник Радев затънал до гуша в корупция за тия боклуци Грипени! Парламента да започва импийчмънт и разследване на мошеника веднага!

Жалко за теб! Развиха ти невероятна приказка и ти се нави да ни я предоставиш!

Да видим след като излезе одита във ВМА какво ще говориш?

МИ ЩО ТОГАВА ТУКА ПИШЕ, ЧЕ ОТ ТРИБУНАТА НА НАС СЕ ИЗВИНЯВАТЕ ТОГАВА?И ЗА ХАСКОВО ИЗОПАЧАВАМЕ - МАТРОСОВЦИТЕ НА АМБРАЗУРАТА- НИКАКВЕЦЪТ ДОБРЕМ МНОГО КАДЪРЕН БИЛ, АМА СЕ РАЗГРАНИЧАВАМЕ ОТ НЕГО... ШИЗОФРЕНИЦИ НЕЩАСТНИ.

Дирчо

На никой не се извинявам и от никой не се разграничавам - Антон Тодоров за президент!

Мъдри думи бай Стояне!Също като дядо ми който беше с трето отделение, но никога не е бил член на партия,и никога не изпадаше в крайни изказвания.

Тоя го пускат по улея нарочно. Ролята на шут. Да отвлича вниманието. И спряха да пищат за кражбите.

А Ние глупаците гледаме улея дето нещо се плъзга по него , нали?

Ми...то като обобщим...всичко е един голям ГЕРБГЕЙТ!!! ХО ХО ХО

Kakvo tolkova vi zasegna komunisti?

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

Преекспонира се една явна шега от хора търсещи под вола нещо си

Прави впечатление, че в последно време депутатите от ГЕРБ сътворяват дивотия след дивотия. Понякога по две на ден. Време е Бойко да извади дебелата тояга. Не го ли направи с ГЕРБ е свършено.

Притеснява ли те края на ГЕРБ?

Хайде да направим класация за най- омразните депутати в ГЕРБ! За мен е Цеца и Деса, а за Вас?

Цеца не е депутат. Прост и тъп като всички комундели.

Примат гербаджийски тя не е ли от ГЕРБ? Не беше ли депутат от Герб? Всички без изключение! Няма давност! За обратни като теб обърни се към световния хомосексуален форум, Дали да си до живот чекиджия или да те праскат демократично смърдели!

Всички ние сме виновни, че допускаме такива като А.Тодоров да ни управляват.Срам и позор!

Тези депутати да вземат да свършат нещо по същество. От 2 години нищо, само постановки за простия българин. Такива като вип брадър и фермата. Нека да направят нещо и за държавата а не по цял ден на на ти си куклите, дай си ми парцалките. Крайно време е за това да не получават държавни субсидии, а само за свършена работа. За момента тази свършена работа от предишния и този парламент клони към нула.

Бастуни, вие какво очаквате, в БГ няма дясно, имате центристка партия, която уплътнява дясното празно, и ще МЪЛЧИТЕ!

ЦЕПЕНЯК!

Здравейте на всички парлета франсета, които в момента четат тази статия и коментарите под нея. Преди малко се прибрах в Банкя, хапнах набързо от оня салам и седнах пред компа за да ви уважа. Имам новина за вас. Цецо Ушев ме информира, че днес Софийски градски съд е уважил молбота ни ПП ГЕРБ да бъде преименувана в ПП ШАЙКА. Лошото е, че пак днес кръстникът на партията Тоню (Антон) Тодоров отново е изплющял нещо и хората настръхнали. Не бива така, той вече е член на ПП "Шайка" ще му обърна внимание и ще му припомня какво се случи с Мишо Бирата, нека да го има предвид, всеки случай. А бе току-що в Банкя заваля студен дъжд, почакайте да се наметна с мушамата. Платнището го дадох на Ушев, а каската на Цецка. От всички тези бъркотии в държавата не ми остава време да се похваля, че в понеделник ще раздаваме новите пенсии от по 100 евра. А честито на късметлиите. Сега вече ще имат по 20 лева отгоре за да търкат картончета от лотарията на Вълка. И за тях добре и за него добре и да не се сърди сватанака му Стефчо Софиянски. Приключвам, като напомням на тираджиите да сменят летните гуми на тировете със зимни. Ако ще три боя сняг да вали за нас проблем няма, туряме табелата "Пътя затворен" и приключване със снега. За Беновска не ме питайте, дал съм дума на Мика Зайкова.

ГРОБАРИТЕ са на принципа които не краде за нас е враг и го чакат само лоши неща. А този просто е казал нещо което всички знаем вече, че мутрите от тази партия не прощават на никого който застане на пътя им.

Отърви се от хемороидите - Без страмни посещения на лекар

Е? Това ли е ГЕРБ? В България винаги когато се появи трезвомислещ човек обкръжението успешно го проваля. Жалко за Бойко Борисов, жалко за намеренията му. А времето минава, живота изтича! Жалко и за нас!

Какво се занимавате с тоя олигофрен бе , сънародниц? Тиквата го прибра и ви го пуска сега да изпусне парата от котела, която е в повече. Какво е направил толкова тоя дебил в сравнения със зулумите на Тиквата за два мандата Кмет и трети мандат премиер. Надали има по света премиер да е обрулил толкова държавата си като Тиквата, а за най-тъпите, които са с по четвърт мозъчна гънка само напомням цените за саниране , плащани на ГЕРБ-ерски фирми- 17000 лева на апарамент при реални 6-7 с подмяна на тръби и 2-3000 без подмяна а тръби, което правят те. Просто Тиквата ви прожектира поредния филм за недоносени зрители

Притискани от простотията, жаждата за власт и пари, ГЕРБ са в позиция при всяко изобличаване на техни парвенюта да се отказват от техните изказвания. Накрая в партията ще останат само тези, които са гласували за тях. Горе-долу преди Коледа !

Този наглец ходи от студио в студио и дрънка дивотии. Време е Бойко да го върже така както върза Гошо Дантелата и вече го няма никакъв по медиите. А с кой акъл Борисов направи тези двамата депутати е отделен въпрос.

Ото, тъп си като гъза на Цецка Цачева, но тук си абсолютно прав. Конгречулеишънс!

И аз се разграничавам от някои части, но те са ми окачени и си висят.

Кирн пак си сложи гъ..то, когато другуте си мерят Х. то

нормална партия би приела за член, че и да направи депутат, човек излял толкова помия по нейн и на ръководството й адрес?

Тоя с книгата си не успя да гътне шайката, обаче като го гледам през последните дни, може и да успее.

Долна сбирщина.

Антон Тодоров е типичен самозабравил се ГЕРБЕР. Нахален, нагъл, противен, лъжлив ...

Антон Тодоров също се беше запретнал да уволнява Борисов. Той е като бившите комунисти, които са доплували до другия бряг и много се стараят да се докажат като евроатлантици и либерали. Той е като хора подобни на Плевнелиев - изключително отвратителни!

Та нали Мутрата, Цвъки, Цачева, Велчев и т.н. и т. са бивши членове на БКП!

От десетилетия е ясно , че управлението на страната е в ръцете на клинични идиоти от всички разцветки . Докога ще ги търпим тия разпасали се продажни еничари , хора ?!!!!!

малко факти, "Грипен" редовно провежда съвместни операции с НАТО, ето една от многото: ... На 1 април 2011 г. Парламента гласува положително за участие на Швеция в поддържането на Авиационния забрана на ООН срещу Либия. Силата на Швеция се състои от осем JAS 39 Gripen, един TP 84T и разузнавателеен самолет S 102B Raven. В допълнение, 125 до 250 души. Операцията, наречена Flight Flight Libya (FL01), включва бюджет от 200 милиона шведски крони. На 2 април 2011 г. полетя първия изтребител, от базата F 17 Ronneby дестинация Сигонела в Италия. ... ... международната общност оцени военната мисия на Швеция като изключителен успех

гнусните комунисти са се разделилли на два отбора и пак разиграват тятър, изтината е че в Кочината няма нито един честен човек, всички действат игласуват по заповед, така беше и при Правешкия циганин

имаше БНА и НМ към МВР. Сега кой ще защити народа????????????

българско нищо не е имало, всичко беше под директната команда на Москва, офицерския състав беше обчен в Русия, и се състоеше само от безпрделно верни на Русия

"Тятър"? Верно? А Валери Тишината ми говори колко сте интелигентни?! Намерете един трол поне да може да пише на български!

Единственият читав политик в момента е Радев, но с позицията си срещу корупцията и срещу договорения избор на шеф на ВАС, Цацаров, ДАНС и компания ще му спретнат някоя и друга акция като при КТБ. Гласувах за него и с отвращение за Йотова, а чувам свинаря Гергов брои моя глас и един от повече от милион небесапарски гласове като техни, които Нинова загубила. Гергов - аз гласувах персонално за Радев, а не за БСП и държа да не ми броиш гласа като ваш! Ходи при Мутрата - той ги събира от кол и въже! Дано Радев не се огъне! Нормалните млади хора да се организират и да си вземат държавата от мафията!

+

за 5месеца -5 гейта . колко струва един бг гейт ,скъпи олимпийски победители ? и по-важното :колко ще струва почистването на тази комуняшка кочина ,където децата ни (ако видят "бял свят") са заразени от кретенизъм още в детските ясли ? ако не решите тези задачи ,вашите награди не струват и пукната стотинка !

Това, което е необходимо да се знае е че всеки политик, униформен, лекар, учител в тая държава трябва да бъдат сложени на детектора лъжата, и тогава да се борят с корупцията, защото ГЕРБ излъга другаря Румен Радев че комунизма е религия, че релиияга е морал. Баста!

Уйде коня на Герб у ряката барабар със сите "Тодоровци" на каручката изотзаде...

да ви припомня ли ,че от януари 2018 бг кочината ще председателства еврейския съюз ,а ние ще береме срама и ще слушаме възхавалите на българоубийците ,тези които изхранваме до деветдесето коляно и сме прост мат"рял .ние трябва да излезем от 100 годишната кома и да говорим с факти ,важните неща за България и нейното развитие днес и в бъдеще да бъдат на показ пред ес и останалия свят .в противен случай ще продължаваме с циркаджийските ни байганьовщини ,за срам на децата ни !

не най-големия виновник за всички престъпления и несгоди, които донесе т.н. преход на 90% от българския народ ???

Не разбира се! Но той и такива като него започнаха "реформите" в началото на 90-те години. Такива като него сменяха партия след партия за да са все в келепиреца - На тоз хубостник беше син май доколкото си спомням, а сега е гербав, Георги Марков и той - "синята идея завинаги" - ама като поогладня я заряза и хоп - в ГЕРБ, Нинова също беше от "синята идея" - сега всички знаят и виждат къде е. Имаше и други таквизинка "личностти" - Данчо Ментата, Бисеров - те пък скочиха във влакчето на ДПС. И куп още знайни и незнайни "бояджийчета" на "прехода". А - щях да забравя един друг "кадър" - плевнелиев - преди 10-ти платен комсомолски секретар, громяю империализЪма и капитализЪма от трибуните на ДКМС-то - селд 10-ти виден "манифестиращ дисидент" :) и син във вените чак - после - всички знаем :( Изобщо - отврат отвсякъде! Единственно малцина от БКП-то си останаха комунисти - те поне имаха доблестта да не се пребоядисват и да крият миналото си - и тях всички ги виждаме и знаем - Гергов, Вальо Златев и останалите от кохортата :(

Тези които са останали последователни в убежденията си да заемат властови позиции на средно ниво в Изпълнителната власт. Изцяло подмяна на елита по върховете на Трите власти с кадри от по-младото поколение, но не такива симпатизиращи на бълвоча който ни залива от Запада...

На такива като Тодоров турците им казват "дьонме"!

Просто е мърцинар човека, какво толкова?

Ако искат да оцелеят, ГЕРБ трябва да сменят гласовитите си говорители, защото ги закопават с всяко поредно участие. Тодоров, Биков, Марков, Караянчева - този квартет, настройван и дирижиран от ЦвЦв, вече решително работи срещу управляващата партия. Искаме от депутатите работа, те ни заливат с интриги. И най-големият абсурд - президентът, който е пилот от световна величина, няма право да говори за бойни самолети. Господа, спрете се! Вие управлявате държава, бъдете сериозни и отговорни!

НАПРОТИВ,ТРЯБВА ДА СЕ МАЧКАТ КОМУНЕТАТА НАВСЯКЪДЕ.ТАКИВА ПРОСТАКЕСИ КАТО ЙОНЧЕВА ,НИНОВА,КУТЕВ И ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВ С ТЕХНИТЕ МЕТОДИ ДА СЕ МАЧКАТ -СВИКВАЙТЕ.

Мачкат не "мурзилките", които са си техни колеги, а народа! Искаме да работят, не да интригантстват.

закъсали гербаджиите, щом останаха само неграмотници да ги защитават.

Kalin

Тоя е пълно куко но е и събирателен образ що е депутат у нас.Единия ден коли и беси и заплашва с досиетата които щял да.....другия ден нямало да го прави.Днес пък кадрува в телевизия не че тя не е партийно пристрастна но.....да назначава уволнява ехидно да показва та кой кво го чака ако не слушка си е направо вулгарно.Но това е нашия управленчески елит независимо от цвят и партия.Радев си хвана белята да се намърда в това блато и сега....кал кал кал докато не го съсипят освен ако стане послушко като Плевнелиев

за Антон мумията е ризата с дългите ръкави. Кандидати за въпросната дрешка са също така Цвъко с многото апартаменти, ренегатчето Бикоф, Дуловската кавалджийка Деса, Пекинската патица Цветка КараВиетнамчева, Пловдивския ненормалник Гърневски, Дантеленият доносник от ДС агент Николай и най вече Далаверко Винкела Групата спокойно може да запълне едно отделение на Четвърти километър Извинете , ако съм пропуснал някой!