Атанасова: Политическите крясъци не обслужват държавата

Подобни политически крясъци не обслужват никого, най-вече не обслужват държавата ни и то в навечерието на Европредседателството.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова: Политическите крясъци не обслужват държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не чух и не видях крясъци, но непрекъснато съм свидетел на кудкудякане, което Вие го умеете добре.

От "тежката артилерия на герб" лъха само некомпетентност и безмерно нахалство. Ако някой ми посочи контра аргументи ще го черпя една боза - колкото и много да са хората.

Контрааргумента е Жан Виденов и пенсии по 1 Долар! Днес при Бойко са 250!

1 долар пенсия, те това е истинска компетентност!

Айде ма, докога ще чакам бозата, вече се вкисна!

Деса е олицетворение на цялата парламентарна група на Герб. Всеки уважаващ себе си журналист, никога не би я поканил в студиото си, защото тя не показва нищо друго освен простотия, нахалство и неграмотност.

Да, така е, ако има предвид думите на Луи IV l'état c'est moi! Кралят слънце Борисов сигурно не знае какво е това, но за съжаление си го мисли. А и това плашило може да си го преведе в Гугъл...

Това грозновато облещено селско момиченце е най - доброто олицетворение на тъпото герберство! Тука всички парле ву франсе!

Тая селска свирка защо не вземе да се скрие някъде, от два дена прави едни и същи изказвания!

ТОВА Е МОДЕЛ НА КАЧЕСТВЕНО ПЛАШИЛО.

г-жа Атанасова е права.Но има нещо друго ,което тя изнесе тази сутрин пред Хекимян,при това с документи, което ще вкара най-вероятно Корнелия Нинова в нервното оделение на психиятрията.С две думи,като водеща фигура в Техноимпекс по времето на Иван Кистов,тя е теглила огромна сума в долари и до сега след 20г.не ги е върнала,сиреч тя ги е преватизирала.За мен поведението на Главчев е логично и обяснимо,защото не може една крадла,при това уволнвна на времето за корупция ,не от кого и да е а лично от Сергей Станишев ,сега да се бие в гърдите и да врещи от трибуната на НС и да дрънка врели-некипели.Пише го в Интернет.Нека сега Прокуратурата,да се самосезира,защото,лесно обяснимо е нейното скачне и това на партизаните от БСП срещу предестоящите разкрития на ГЕРБ за Преватизацията.А ти български народе продължавай да си броиш стотинките и да гласуваш за червените шмекери,за носа те водят 27г.

минусчета ,г-да Червени тролове ,за всичките далавери на БСП и ДПС има документи а това касае и техните правителства.За това не скачайте срещу ръжена ами се разкарайте от Парламента.

Атанасова явно е забравила, че в недалечното минало именно Борисов заяви, че в парламента има едни мързеливци, които нищо не вършат и няма защо да ходи в парламента. Този тон на говорене Борисов го въведе, Атанасова, но го забравихте удобно. Най ярки продължители сте Цветанов, Атанасова, Гавчев и напусналия в по-ново време автор на книгата "Шайка"

Аз ,възпитаника на тоталитаризма,шапка Ви свалямНадминахте ни,след като за говорене гоните законно избрани депутати от меката на парламентаризма!Ашколсун!!!

Атанасова е красива и интелигентна жена с правилни изводи за ситуацията!

Само дето причина за тази ситуация са те.

Крясъците последните месеци идват от истеричките на БСП/БКП, явно вас е визирал професора ви Христов, нали ви е виждал по партийни събрания!

ДИР,не се ли чувствате неудобно като почувствате глупостите на тази необразовани кресла????

Да, така е г-жо Атанасова, ама тези дето кряскат, изобщо не се тревожат и не им пука за държавата, те истерично се надяват да докопат някоя далавера и за това една жанвиденова, луканова или берова зима не биха ги спрели! Явно са като животните канибали нямат проблем да изядат собствените си сънародници!

Просто показно, кой всъщност кряска. И мисля гербаджийският стил е : правиш каквото си искаш, но веднага, в същото обвиняваш противника и вместо ти, той в обяснителен режим. Подло е, нечестно, безотговорно, но ГЕРБ кога се е гордял с честност, те се кефят от тарикатлъците си:-((.

Моля ви, не ни обиждайте с показването на това недонагласено моме, като част от управляващите. Ние тук си я знаем що за мозъчен титан е, ама нета го виждат и в чужбина!

Явно вкусът на руските хибриди се простира до нивото на силно оперираните и яко гримираните сръбски фолк певици!

Какво можеш да очакваш от хора,които Борисов ги събираше пи бензиностанциите,влезли да се сгреят от дежурство на магистралата.

Герб имат млад, кадърен, интелигентен и работещ екип, полезен за България! Примитиви, като мурзилските хибриди нямат нужният мозъчен капацитет, за да правят преценки на Герб и Патриотите!

Боже,колко са докачливи че започват и да се хвалят.За съжаление времето изтича.Скоро всеки от вас ще се прибере у дома.

Дуловската тежка артилеристка на герп се смята за ЕнтелЕгентна защото носи очила

Абе нискочел тъпак, че си смотан сексист си личи от километри!

Какво точно имаш против хората, на които се налага да носят очила?!

Дуловската Деса е по-тъпа даже и от Псакито бе ! В това отношение направо задминахме Хамерикансите !!!

Може да сме тъпи българите и американците, но живеем по-добре от умните сибиряци и северно корейци!

Ееее хе хе хе ! И колко добре живеем бре ? Във всички класации сме бедни и последни ! 10 години от както сме в ЕС , и минималната пенсия НЯМА даже и 100 Евро ! Голям живот , няма що ... А великите ти Хамериканси СА номер едно по бездомници на калпак . Най-много има в Ню Йорк , където според цифрата по официална статистика - бездомниците вече надхвърлят 150 000 ! Само за сравнение - в КНДР няма нито един бездомник ! Щото жилищата се получават БЕЗПЛАТНО от Държавата !!! То в КНДР и данъци няма , та затова сигурно им е много лошо ...

Боце, четеш ли коментарите? Скрий това недоразумение от медиите, защото работи против цялата ти шайка (последното не е моя оценка, а на един дебил, който до скоро беше член на парламентарната ти група).

Борисов е голям политик, защото умее да си подбира екипа и няма нужда да получава съвети от тъпаци, като теб!

Стига спекулации с това Европредседателство, бе! Това не е привилегия, а дежурство на ротационен принцип. През 2009-а год. чешкият премиер подаде оставка 2 месеца след като Чехия пое Председателството на ЕС... Е, и, свърши ли светът?! ... Крясъците и уличният език се настаниха трайно в парламента с идването на герберските гамени на власт.

Крясъците се настаниха в страната ни, след като самозабравилите се наследници на престъпната партия БКП, видяха, че Герб направи страната ни по-богата и видяха възможност да се обогатят лично. Наследниците на БКП - БСП се настървиха да отмъкнат пак нещо, явно са опоскали вече парите от куфарната приватизация!

Ами тогава си затвори човката ма "тежка артилерио "! !

Явно вас е визирал професор ви Христов, горкият човек сигурно сте му дошли повече на Бузлуджа! "Казват убий простака с мълчание", ама как да го оставиш да врещи, ще ти спука тъпанчетата от истерии! Мързеливи сте ядете кебапчета от соя, а паметника ви на Бузлуджа се руши! Тъжна картинка сте!

Разкарайте тоя фашизоиден очилат рептил далеч от нас.

Те не бяха ли сталинските руснаци дето маршируваха с хитлеровите германци, под ръка в Полша?! Нещо да не сте объркали страната, за която пишете?! Наричате финна жена и демократ - фашист! как не ви е срам?! Вие от БСП съвсем се заплетохте в сплетни и клевети! Болни сте, душите са ви болни, а съвестта ви е дрипа!

ФАШИЗЪМ. НО ЗАЩО ТОЛКОВА СРАМЕЖЛИВО С "ПРЕДЕЛА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ"? СЛАДКИТЕ НЕЩА СВЪРШИХА. СЕГА ЗАПОЧВА ИНТЕРЕСНОТО.

..".Ще пуснем тежката артилерия /Атанасова/" . Цитат на ЦЦ кой да води дебат от името на ГЕРБ

Трябва да си увреден по рождение ,за да се вслушай в думите на този папагал шутка ,завършваща всяко изречение с ,,....както каза нашият лидер Бойко Борисов......"Само липсва думата другаря и сме преди 1990г.при Тато Тодор.

Дуловската свирка пак се обажда

Не намесвай държавата , трътко Калинкина! На времето еди селяк от Правец винаги "ДЕБЕЛО" подчертаваше , че народа веднъж завинаги е избрал него и шибаната му партия да води! Началника ти е тъп, ограничен, нагъл, с престъпно CV от СИК о това го заявиха 64% на президентските избори. А на парламентарните избори 85 % - толкова са негласувалите за ГЕРБ

ГЕРБ-партията на най-простите, най-Наглите, най-корумпираните и най-Обслужваните.

Как съпруга на Деси Атанасова поетесата има толкова много държавни поръчки т.е. технологията за забогатяването на това преди 10 години средно статистическо семейство.Как няма да виеш и лаеш срещу критиките при даваните от Бойко благинки? Същото арогантното публично държание в НС и пред медиите имат и Цветанов,Караянчева ,Лили Винетката и др. от обкръжението на Бойко.Той Бойко им дава пример за арогантност ,лъжи и как да се манипулира общественото по услужливите медии ,бивши водещи вестници и днешни водещи ТВ.

ГЕРБ овладя държавата и сега Държавата обслужва герберските лидери!Мафията става все по-нагла и дръзка , което означава ,че и наближава края!

Да я ебват е чудесно, старо пиле с путе тесно. Ама първо да се измие и се изтърка с керемидка.

Много смърдите на развалена риба бе!

Личи си ,че си от простия матриал на нинова!

съперница на креслата Деса е кречеталото Цвета КараВИЕТНАМЧЕВА със своята прословута китайска патица по Ханойски.

АМИ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА МУТРА ВИ Е РЪКОВОДИТЕЛ БЕ , АТАНАСОВА.

На всички форуми в интернета юзери споделят, че тази много силно воняла на развалена риба, защото не си миела половите части. А според мен ипросто си вони на гроб, защото е гробарка.

Язък за старанието , Деси!:)))) ..шефа няма да те уважи, той по кметове си пада!:))))))

Коя "държавата" ма, аз имам Родина и не искам да обслужвам " държавата" на Десислава от Дулово.

Да "ОБСЛУЖВАТ" държавата? Какъв е този речник?

на "духовата музика" Деса Свирчока се изходи на метеното и отново осмърдя публичното пространство!

Вие се чудите кого и как да обслужвате.Само слугинаж ви е в главата.При това без да се притеснявате, че всички разбират какво правите.Нищо не може да срине авторитета на Парламента така, както вашите глупости.Мислите ли, изобщо, че НС има някакъв авторитет ?Никой не ви вярва, но има хора, които гласуват за вас само защото имат полза или ги е страх да не загубят авантата.Това е истината и каквото и да дрънкате тя няма как да бъде променена !

Редактора на ДИР може ли да ми обясни кое от думите е спам: КАЛИНКА или МИЖИТУРКА ... Обслужването на партийни интереси не е обслужване на Държавата - това по темата ли е?

Тази Деса поетеса ми е бивша съгражданка, и да ви кажа откровено ме е срам, защото сега живея в Свищов и тук пък съжителствам с един друг бивш депутат от ГЕРБ на име Георги Марков с който двамата са си лика прилика от където и да ги погледнеш. Кухи градински лейки!

дуловската Деса простакеса говори за политически крясъци!?! Безгранична НАГЛОСТ!!!

Европредседателството трябва да бъде тотално провалено за да бъде изрината от властта клоаката ГЕРБ и мошенниците от "патриотарския фронт".

Ами то може да се провали и без никой нищо да прави. Стига само да завали един хубав сняг и да настане хаос по непочистените софийски улици и ще ни видят що за стока сме.

А Новото родилно в Русе ,чий съпруг го направи , " пИчелейки " обществена поръчка , а???

"Обслужването" на "партия" ГЕРБ, Атанасова Деси не означава "обслужване" на Държавата ....

Ами не крещи, бе Деси. Когато се появиш, моят ТV позеленява от гняв. Дръж се цивилизовано.