БСП даде на КС промените в Закона за личните данни

Елена Йончева благодари на журналистите за данните за новия апартамент на Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - БСП даде на КС промените в Закона за личните данни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ви учи на журналистика. Заглавие бсп дала закон на съда но знаете ли този Цецо си купил апартамет....и тъй клюки тип селската баня. Въобще не ме интересува кой какво продал и кой какво купил в частните сделки не се бъркам. Но кого ще пратим в Европа на държавна хранилка ме интересува ,защото от данаците им плащаме лукса там. Тази специално особа защо се бори да е водач на листа, ако се смята за много умна да се кандитатира самостоятелно. И на децата им е ясно че първия е избираем , защото гласовете на все още живите пенсионери ще стигнат за първия в листите. Но децата не са наясно, че не пенсионерите а те ще плащат за мастрафа в Брюксел Пишете по стойностни материали, а не клюки кой какво си купил.

Корумпирана е острие на БСП срещу корупцията. Най големите престъпници касообирджии понякога банки ги ползват да отключат банков трезор. Наглостта на другарката е безгранична. Защо още не е в затвора.

новият апартамент на цвцв изобщо не касае избора на българите за Европа- но това, че си прецаквате избора на председателя на пес, публично го унижавате по този начин снижавате доверието в евролевите, ще се отрази на отношението към вашите евродепутати сред самите леви евродепутати. обаче, този дребен детайл ви убягва от вниманието. )) и как после очаквате в Европа да вземат насериозно вашите сигнали? твърде оптимистично сте настроени. ваша си работа.

ЦИРКАДЖИИ!!!!

Тази бивша метреса на стани шев да не си мисли, че е на червения килим. Такова помпозничене пред камера говори за трайни психични проблеми на комплексар. И тази комплексарка иска да представлява България в евро парламента.

Прокуратурата ще загуби още един прокурор, политиката ще спечели още един зам министър. С всеки апартамент цветанов, някой прокурор или данъчен се издигат. Един апартамент, един прокурор.

има добра заплата, бонуси и да не си харчи парите заради вас ли.

ГУРЛА ДО КОГА ЩЕ Я ПОКАЗВАТЕ

.....Колкото и да се напъва червената смрад, източвачка на пари от КТБ пътищата за нея са два единият е сливенският затвор, другият е за лудницата в Карлуково!

След май отива в Брюксел, кво става с тъпите прогнози тогава, ясновидке?

Вместо да дрънка глупости Йончева по -добре да върне парите от КТБ и как една другарка която има проблеми с правосъдието се допуска до избори? То така всеки криминално проявен може да стане евродепотат и да работи срещу България в полза на Русия!!