БСП брани стадото на Ана Петрова от БАБХ

Социалистите й дават пари, за да изследва проби от стадото си в независима лаборатория

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, ситуацията е лесна. Ако някой 5 месеца твърди , че има чума и умрели животни от чума, а то няма , за влиза в месомелачката. Такива хора не са нужни на България. Проститутки си имаме по улиците, не ни трябват в политиката.

ГЕРБ е чума по хората... Не иска независими оценки на пътищата; Не иска незавсими оценки на "чумата" по животните...

Ами то в БСП след Станишев и Първанов останаха само капацитети с чобански акъл и маниери...какво друго да правят.

Гербераската манипулация лъсна от всякъде ама пак не се отказват да бастисват животновъдството.. Та нали до сега и едно животно нямаше да има живо ако е имало чума???Гербераската чума бая години ни тресе ама май идва време да се излекуваме от нея ако неискаме и със ''спин'' да ни заразят..

Даже много закъсняха с помощта за пострадалите хора. Отдавна трябваше да се намесят и то сериозно.

Няма никакво съмнение, че ГЕРБ са пуснали чумата и БСП трябва да брани стадата на хората. Въпросът обаче е като как да стане това? ПЪРВО - Да се докаже, че чумата не е чума, ами само една малка чумичка, която няма да има значение за животните и хората, освен разбира се, да поизмрат още други животни, но за тях отново БСП ще събере пари за проби. ВТОРО- Корнелия Нинова ще отиде лично при всеки стопанин/стопанка като баба Дора, за да прегърне болните козички, овцички и друг добитък и на тях веднага ще им мине. ТРЕТО- То трябва да е първо, а именно да махне гадните ГЕРБ от власт, които пускат такива отвратителни неща, за да дойде БСП и тогава чумата сама ще избяга под строгия поглед на др. Нинова и вече няма да и дойде на акъла да се появи отново по стадата на стопаните. Това е спасителния план. Венсеремос!

Умно тролче ,идиотче....

С теб от къде СЕ знаем ?

Болните овце започнаха да раждат и все по двечки напук на докторите! Да вземат да си скъсат дипломите, дето са ги получили незнайно къде и по какъв начин.

Корни ходи да целува офчичките и после целува симпатизантите. А те се оказват Чу..ма..ви, офчичките - разбира се.

Шест месеца по-късно в БАБХ все още има само идиоти....

И пропаганда да е, поне е правилната пропаганда. Не като цецо малоумното и боко тъпото, да ми приказват за "прозрачна процедура" за самолетите.

Овце,овце бранят/

Как живее баба Дора от Шарково, чието стадо беше умъртвено. Стадото на баба Дора от село Шарково беше умъртвено, заради предположения, че е заразено с чума.  Днес стопанството на жената пустее. Няколко подарени кокошки се разхождат из двора. Единствената работа на възрастната жена вече е само да внася дърва в къщата и да стои на топло до печката. Стоплят я спомените за козичките.  Баба Дора споделя, че болката от загубата на козичките ѝ започва да отминава. Но и е трудно, защото им се е радвала като на деца.  Без добитък, Шарково е притихнало. Не се чува и камбаната на църквата. 

Хибриден геноцид над българите в България.

Съдейки по фактите и настоятелността , явно става въпрос за голяма далавера , или някой е прибрал много пари по престъпен начин.

Защо не казват нищо за известната баба Дора !? Най-вероятно си гледа новото стадо с животни , с които беше обезщетена заради избитите кози и овце през лятото . А тези стопани им се водят по акъла на Позитано и Корнелката , и сега вече нямат право на обезщетение .

А ти чалма сигурен ли си , че баба Дора е получила обезщетение , защото аз не знам такова нещо. И друго , нещата не са толкова прости , избиват тези дето си се грижил за тях и ти дават други. В подобни случаи има и персонални изживявания. Ти чалма отглеждал ли си някога животинка. Ли ли приел подобна замяна с детето си , примерно. Да ти дадат друго.

а ти червен пискюле кьорав и глух ли беше когато обявиха от провителството размера на обезщетението и правдеподобните загуби за селското стопанство и икономиката на България ако се беше разпрастранила чумата по овцете?

Тоя е идиот бе. Завършен. Нечовеч. Като всички соросоидиоти.

Информирай се малко по въпроса преди да пишеш!!!

има тригодишна карантина, тоест забрана да се гледа добитък от определен вид. Тоест баба Дора няма как да има кози и овце. Може да си е взела прасе но и там дебне африканската чума а при говедата периодично идва шап. Да си вземе птици та тях да ги удари птичия грип. Добре че е агенцията по храните да ни брани от всички възможни чуми.

Само някой да е дръзвал да възроптава срещу властта на некадърниците.

И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ

Защо се правите на Луди ,оставете жената на мира ! Щом всички са живи и раждат агънца ,какво искате ? Който дойде да се гърмът без да се мисли за последствия ,аз така бих постъпил !

Да бе ! Умряха 12 животни "от преяждане"

Защо не е ли възможно да преядат животните? Някои от тях успяха да се спасят все пак!

Ми нали ветеринарите взеха проби от умрелите от преяждане бе отворко. Ако имаше чума в тях ,щяха да ореват орталъка, ама няма нищо в протоколите им. Направо мъка за БАБХ, големи проблеми им се задават

Някой в скоро време ще стане известен с глупостта си по цял свят, както стана известен един друг министър в същото това правителство. Случайните европейци ще научат, че на техен гръб не само всичката измет получава паспорти, а и се лекуват несъществуващи "болни животни". Има едно болно животно в тази страна, но болестта му до сега никой не е излекувал.

Радев ли е или Нинова

Измежду вашите е животно, измежду вашите!

Много студено.

БСП ще брани стадото до следващите избори

За кое стадо става въпрос, да не е на др Кор..........ННННН ииии ннннн

се разполагахте със стоката на хората.

Овце при овце ...

Откакто преместиха ветеринарния институт в Стара загора, ветеринарната медицина в България залиня тотално. Закриха и Районните ветеринарни станции. Стигна се дотам за епидемии от смъртоносни заболявания при животните да се обявяват случаи без нито едно умряло животно в стадата и в района. Стига да са доказали антитела в серума, без да е изолиран причинителя или да е доказана ваксинален вирус, какъвто вероятно е случая в Болярово и околността. Това е и положението със компетентносттана на Ветеринарния (научен институт в миналото) на бул. Пенчо Славейков, в който работеха специалисти на световно ниво и подобни глупости нямаше да допуснат!

Е, добре, само ми кажете (защото аз не разбирам от инфекции): Не е ли нарочно направено това, за да се утрепа Българското животновъдство? (наречи ме конспиратор ако искаш)

Ще разбереш като те увапца спино

Като кажат - оправихме проблема с пари и умирам от смях... ДУпетати, оправете държавата - спрете този геноцид срещу народа (спрете да крадете също). И тогава няма да давате нито един лев срещу БАБХ, мабх и т.н.

Като излезат резултатите тогава може да се говори.

то роднини трябва да се пазят къде със пари къде със барикади а може и ...

Магазините са пълни с негодна храна. Здрави животни се избиват. Така работи БАБХ.