Брюксел: Не спазвате правилата за чист въздух, конфискациите и мигрантите

Изпълнете задълженията си по опазване на околната среда, по запорите на престъпно имущество, за даването на убежище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв чист въздух Фандъкова персонално и платените протежета с 3000лв. Заплата Софийски общинари самоПроизволно изгарят боклуците в центъра наСофия Платените разюздани общинари от столична СО оглавени от Фандъкова планират загробване на 160мил. Лв. Евросредства в изгаряне на боклуци в центъра на Столицата без Гражданско одобрение и провокират същото безумие из цялата територия наречена България или каквото е останало

Ми да доиде със жена си и децата си ..да искарат 1 зимата. с пенсията на баба пена която е 200лв.като си плаща снея топло храната и т.н напролет ако е.жив и здрав и се пребере в брюксел дали ще ми пее същатата песен за околна среда емигранти и т.н или ще благодари на бога че еоще жив.

Що не вървите на м....ти си с тези правила.Догодина ще трябва да ги питаме,дали може да дишаме.Тъпаци.

Интересно е как ни убедиха да дадем свободата си без никаква битка а само с илюзии за някакво богатство. Договор за едно, договор за друго. Това за мигрантите е без коментар.

Тоя нему ли е ясно че които се заял с българия нищо хубаво не го чака..изглежфа не е чел че българия към които и съюз да се пресъидини се разпада .маи че обидинена европа няма да е исключение..така че да вместо да говори по какви правила да живеем .да започва да почисти собсвения си двор ..щото на 500м.от зградата на европарламента не е останало нищо европеиско.бюрократи с бели якички затрихте цяла европа алчни копелета.

Тея еврогейове пак взеха да лаят много ,абе Боко що не им теглиш една ..българска,тия помияри ли ще ни говорят за корупция,чист въздух и бля,бля,бля пр.простотии,или като ни размахат застрашително с пръст-да се насираме,абе що ни си го заврете вмирисания евро...незнам си какъв съюз в задниците,помияри долни...

Айде стига де , март месец бях в Париж- въздухът можеше за се реже с нож, на фона на него София е чист планински въздух. Тиквата що не се направи на мъж поне веднъж и в Брюксел, нали го раздава "мъжкарче", или само се оставя да го почесват по коремчето и други неща да му правят.

Докато хората се греят на кюмюр, въглища и дърва, чист въздух зимата няма да видим! Една печка на дърва замърсява с ФПЧ колкото 1000 автомобила. 60 000 домакинства се греят на дърва в София!

Ами кажи им как да преминат на парно отопление и готово! Кажи каква е разликата между кюмюр и въглища, както си написал, че да научим и ние!

Га ми напраят пенсийката илядо лева, ке се топлим с климитик. Ма дотогаз - на дръвца и кюмюрец ке я караме.

Даваме е/имигрантите на Европа и въздухът тук става по-чист.

Че ние никога не можем да интегрираме мигранти,пример са циганите,та те от зле ,станаха по зле.Виж,ако дават пари за УСВОяване ,за открадване ,,бива,,Така години наред ромски кланове и бъл.политици грабеха пари,но циганите станаха по зле,същото ще стане и с арабите

Ето за това трябва да уважаваме Унгарците. Въздуха в Германия е в пъти по-мръсен от нашия, корупция има и то не малко и в Германия и за мигрантите: първо са престъпници съгласно конституцията на РБ. Второ, настанени са при много добри условия, хранят ги , плащат им и те нито доволни нито искат да работят. Така че бюрократите от Брюксел ако не им харесва да напускат ЕС. Не знаят ли че ТЕЦ Марица е американски, значи скачат на САЩ?!

Тоя явно се е завътал покраи бареков които тръгна за европа с миризмата от. Лаината с които мангала.го заля....и сега тоя си мисли че българия е единн кенеф..а да ли е прав нека всеки от нас прецени сам за себе си...

Спасявайте българите , а не мигрантитъе. Тук си имаме най-голямото гето в Европа.

Най ефикасно ще е , да се премахнат бедните ! Богатите ще си карат и дишат на воля ! Няма безработни , няма социални разходи ! Красиви имения вместо грозните селски къщурки и още по неевропейски панелни коптори ! Nice a ? Е, има известен риск бедните да им падне пердето и да избесят богатите по клони и стълбове , а после да им национализират именията , ама нали затова сме в НАТО , съюзниците ще ги опукат за 3-4 дена а после 2 филма за комунисти терористи и цялата демократична общественост ще е възхитена ! Да изчистим страната от излишните въшльовци !

ВЧЕРА КАТО ПИСАХ, ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА ЗАКОН РЕГУЛИРАЩ ИЗПУСКАНЕТО НА СЕРЕН ДВУОКИС ПОСРЕДСТВОМ АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ, ВИЕ МЕ ИЗТРИХТЕ!!!!! СКОРО ЩЕ ИМА ТАРИФА, КОЛКО, КЪДЕ И КОГА ДА СИ ПЛАТИМ ДАНЪКА!!!!:))))))

аре да бъдем честни: Автомобили - 80%

Айде да бъдем още по-честни: Леки автомобили - 10% Тежкотоварни автомобили - 10% Горене на боклуци - 20% Отопление на твърдо гориво - 60%

И защо тогава въздуха беше мръсен преди месец без да се отопляваме при 25 градуса , всезнайко ?!

На тия трябва да им се прожектира филма време разделно.което маи че се задава за европа. .мисля че това е по важен проблем не че въздуха които дишаме не е..ама даите да си върнем дядо коледа по базарите ..щото както е тръгнало догодина по това време вместо коледа може христианска европа да празнува курбан баирам в центъра на европа.

За да е чист въздуха в големите градове трябва: 1. Масова газификация жилищата и доставяне на ЕВТИН природен газ. От газта по-екологично гориво за отопление НЯМА. 2. Постепенно смяна на остарелия автопарк с държавна политика за стимулация и повишаване на доходите. Нищо такова не правят, мислят само как да ни оскубят още повече, но това няма да прочисти въздуха. PS А за навлеците да си ги приберат при тях. В сградите на ЕК място бол.

Отоплението на газ е много скъпо, а и освобождава парникови газове, които също вредят непряко на екологията. Най-евтиното отопление е на ток с климатици, а не с калорифери. 55% от ток е произведен в екологични централи (ВЕИ, АЕЦ, ВЕЦ) Косвено 45% от тока в България е неекологичен защото се произвежда от ТЕЦ на въглища, но строитество на АЕЦ ще намали този процент наполовина.

Хич не ми ги хвали тези климатици. Стават за отопление само през преходните периоди (есен-пролет). През зимата си трябва истинско отопление.

Решението е в железницата и електротранспорта! Перфетно работеща железница като швейцарската. Много експресни, бързи и пътнически влакове, пътуващи навреме. Трамвай и тролебуси на 5 минути и до най-закътаните квартали. Непосилни данъци за стари брички и ниски данъци за чисто нови автомобили. Всичко това придружено със зверски контрол и нулева корупция! Резултат: По-чист въздух и в пъти по-малко ПТП-та по улиците и пътищата на страната!

Не е само автомобилния транспорт замърсителя на въздуха. Той е само 8% средно за страната, локализиран основно по големите кръстовища. Големите замърсители са ТЕЦ на въглища 50% и горенето на дърва и въглища 40%.

Е за тях решениеоте е елементарно. Криминализиране отоплението на дърва и въглища, като паралелно се приложи намаляване на цените на парното и тока с 700%.

До Решението: И на кура ми ли ще се топлиш?

Ами, не е вярно , че не правим нищо за подобряване на " качеството на въздуха". Ето, вдигат се данъците на старите коли! По този начин, собствениците им, които , предимно са по-бедни хора, ще си купят нови, скъпи автомобили , и ползата ще е двойна. Хем ще скочи бизнеса на дилърите на коли, хем ще се намали замърсяването на въздуха.

Ти луд ли си ?! Как дивият селяндур ще се раздели с 20г БМВ или Мерцедес - неговата гордост ! Кой се гъзари с Киа или GreatWall !!!

Я ела в провинцията да видиш за шестдневна работна седмица комунистите капиталисти дори и минималнатазаплата не дават.Кой нормален човек не иска по нова кола.Дори и тези 20годишни са купени с заем.Та съчувствайте на бедните българи ,защото нещата се променят.

Според СЗО 18 хиляди българи загиват годишно от болести свързани с мръсния въздух. Въздухът се замърсявава основно от: ТЕЦ на въглища - 50% Отопление на дърва и въглища - 40% Автомобили - 8% Ако Боко не беше спрял АЕЦ Белене, сега можеха да се спрат част от ТЕЦ, най-старите и замърсяващи, можеше помощите да се дават във вид на ток, и да се намали горенето на дърва и въглища, можеше да се минава постепенно на електромобили. Та ... кой убива 18 хиляди българи годишно? Част от тях можеха да бъдат спасени.

Нещо си объркал % Автомобили 80% ! Другите както искаш ги слагай !

Ама как така не спазваме правилата за по чист въздух?!От това да дигаме еко таксите(които хич не са еко и с нищо не допринасят за по чист въздух) и да се надяваме от само себе си всичко да се оправи какво друго да направим?! "Лишаваме ли престъпниците от незаконно придобитото" В България няма такова нещо като незаконно придобитото имущество има само "законно закупено" имущество за което не се гледа от къде са дошли парите защото просто такава практика няма!За какво да се вършат подобни процедури като съдът може да съди индивида само за едно престъпление! "Как настаняваме мигранти и как им помагаме" Как ли?По същият начин както всяка друга членка на ЕС ги настанява в това число и най-демократичната нация(само за мигрантите) в Европа,а именно Германия!

"Министър Нено Димов заяви, цитиран в официално съобщение, "общините са тези, които имат задължението за постигане на нормите за качество на атмосферния въздух, но голяма част от тях все още не припознават този проблем"" - А ти за какво си министър тогава бре??? Иди си вкъщи да плетеш на една кука щом за друго не ставаш.

Ще минем и без вас. Майната ви!

д аизчистим въздуха, тва означава на боко избирателите да умрат от студ зимата!

Какъв чист въздух , като наш Боки много пърди То и мигрантите затова бягат ...... А апартаментите не си ги давам !

Демек, слушай ме дедо попе какво ти говоря, не гледай какво правя. В Брюксел (където имах късмет да обитавам за 2 години) от ден на ден става по-гнусно. Въздуха е чист отвсякъде. За конфискациите не знам, ама около 10-11 часа изпълвяват нинджите с по 5-6 сополиви чавета, захванали се на нинджите за полите и такива свинщини правят навсякъде, че ви е бедна фантазията. Що не си погледнат квартал Баалбек. Столипиново изглежда като Лас Вегас пред него. И тук ли да стане така ?

Ние имигранти не сме канили. Който ги покани да се грижи за тях. Това не е наш проблем !

Защо ли ни трябваше да се набутваме в тая Европа? Сега за всичко ни "наставляват", как трябва да живеем и какво да вършим с НАШАТА си държава. Айде, мерси за такава Европа!

Брукселските олигофрени пак се изказаха.То не бяха една и две тъпотии.

Абе , що не си ...

Гответе което не е Евро 6 да се спира от движение ! Това е лек намек всичко що е над 10г да се спре от движение ! Който има малко акъл да разпродава таралясниците или ще може да си гледа само на паркинга или да ги предаде за скрап !

ЩО НЕ СИ ЕБЕТЕ МАМАТА???????????????????????????

а във брюксел въздуха е чист като момина сълза скрита под бурка