”Политико”: Крайната десница в БГ е на път да шокира Брюксел

Списание "Политико" излезе с материал за председателството на България в ЕС от 2018 г. под заглавие "Българската крайна десница е на път да шокира Брюксел".

Обратно в новината

Коментари - ”Политико”: Крайната десница в БГ е на път да шокира Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като изключим идиота с ментални проблеми Валери Симеонов, всички останали Обединени Патриоти са напълно нормални родолюбиви българи, определено много по за предпочитане от националните Предатели СДС,ДСБ,БСП,ДПС,ГЕРБ.

Абе аз не им вярвам на тия т.нар. "Обединени патриоти", че действително са способни на нещо друго освен да дрънкат, та камо ли да направят някаква положителна промяна за България, ама като чета сега как ги плюят от Брюксел, се замислям дали не греша?!

А ние осъзнаваме ли АБСУРДА на изискванията, препоръките и анализите на ЕС! Братята роми като цяло са привелигированата част на населението! То само като се качи човек в автобус или трамвай това става ясно. Контрольорите дори не ги проверяват, докато недай Боже, някой възрастен българин да е без билет или с просрочена карта, настава скандал, обиди, сваляне от превозното средство. А в това време братът ром се е разположил на две седалки и се хили!

Фалшива новина е тази статия, ама тотално- истински платена журналистика от уж фрилансери и други "полезни идиоти" за поръчки. Трябва да ни поддържат във форма да сме черната овца и да ни ползват по предназначение като се облекчават по разни актуални теми за наша сметка. Наистина грозно...

Какъв фашизъм , каква крайна десница .Нормални хора с нормално мислене - говоря за Каракачанов и Симеонов. Същите неща говори и Георги Марков от ГЕРБ и той ли е фашист. Както са я подкарали чиновниците от Брюксел няма да има къде да избягат читавите хора - у нас цигания , в стара Европа африканци и пакистанци , комай централна Европа ще си остане нормалното място за нормалните хора. Само да не подлеят вода на Орбан и колегите му от Чехия и Полша.

Много искам да наа тоз който ни натресе ЕС ...... ама много

Ако още някой не е разбрал че целта на евросъюза е да насели цигани в РОДИНАТА а нас да ни няма да си го набие в еврогейската кратуна

СЕ НААКА,АКО НЕ НАПУСНЕМ СКОРО ИЗВРАЩЕНИЕТО ЕВРОГЕЙ,ТОЙ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ,ЗАТОВА И НИ ПРИЕХА ,ЗА ДА НИ СЪСИПЯТ....

Абе каква крайна десница са ОП, вие сериозно ли?

крайната десница изхвърча от НС на последните избори! От Брюксел пак показаха, че са идиоти! :))

Тези просто не са разбрали, че "крайната десница" се оказа постна пица от три насрани лица.

Странно изказване,след като кмета на Гент дойде в България да ни моли да си приберем ромите,че много шум вдигали и крадяли.Истината е,че Европа не познава ромите и живее в измислен свят.Направо е модно да поучаваш как трябва да се държиш с тях,макар и да си нямаш понятие що за хора са.Нищо--това е мода и скоро ще мине.Пожелавам му на автора на статията в Белгия--жена му да я наклецат-български ром,арабин и а за него негър от Конго ,че "ФИ"-то му е по-голямо.

"Малцинство", "мигранти", "климатични проблеми" - това са внедрените заклинания от неколцината за които финикийските знаци са наистина само хартия, с които се опитват да шантажират Европа и бавно, но успешно ерозират доказана ценностна система, благодарение на която европейските народи са оцелели хилядолетия. Какво да коментираме... който постави под съмнение тези "заклинания" е моментално неизвергнат и заклеймен...факт!

Какъв по-добър комплимент от това западните манипулатори да плюят по тебе с подобни помии пълни с лъжи и глупости!

Йоуртово, гледай си работата и не си навирай тъпия нахален нос във вътрешните работи на суверенна държава. Че може и да изхвърчиш от столла, за който месечно ти плащаме нашите годишни заплати. Прати внучка си в циганската махала и кслед това сутринта иди си я прибери. Може и майка си да изпратиш да поживее сама за две седмици на село. И после пак ти да идеш да си я хприбереш. Гиди смотли недоклецани, те ще ни нареждат да се подлъгаме на недочовеци. Свърши тая. Лицемери долни. Вече вие ще си ядете третото качество, подли гадини. И щекарате на пета скорост, "господари"айняни. Махайте ни се от главата. И те решили да се облажат за наша сметка.Подлеци.

На мен това ми звучи като намек, че ще ни отнемат председателствтото на ЕС

Тъкмо българското председателство е много подходящ начин и време да се покаже на Европа каква напаст са циганите в България.

ОСТАВКА на муртренско/фашистката коалиция!

Ел подрисико: Огромна опасност и ще ги гледаме отблизо: ОП от България. Как смеят да наричат нашето средство за геноцид над българския народ "озверели човекоподобни"? Остава и да пуснат стаистики и реалните истории как скъпоценните ви съюзници грабят, изнасилват и убиват пенсионери и тинейджъри, как "берат" желязо, вкл. релси - без да са осъждани за тероризъм и т.н. Как смеят българите да спират милите "мигранти" да влизат - все едно че с хан Тервел си имаме работа? Как иначе ще стане ежедневие каквото стана на Коледа в Кьолн, как с тоя намален приход дегустатори на християнски сърца ще стане еждневие случилото се в Марсилия, Лондон...? ... Скъпи ни (финансово) мърши от ел подрисико, щом толкова се плашите от политическа група, дето наричаме понякога обединени идиоти (без Джамбазки), какво ли бихте избълвали ако милата ни родна колониална олигархомафия беше изтървала наистина патриоти да влезнат в политиката и да влезнат после в ЕП? Споко, кучетата (ЕлПодрисико) си лаят, кервана си върви. Не ни пречупихте, няма и да успеете. А един ден за всички вас иде Видовден.

Защо се правите, че не се усещате - ЩОТО СТЕ СИЧКИТЕ КУМАНЯГИ ДЕТО БЪРКЪТ У КАЦАТА! ТОЯ СЕ БЪРКА В СУВЕРЕНИТЕТА НА СТРАНАТА, А ВИЕ МУ МИГАТЕ НА ПАРЦАЛИ! АРЕ ЕДИН СИКРИТ И ДЕБЕЛ КУРФГЪЗА, ТОЙ ШЕЛ ДА НИ КАЗВА КОЕКЪК! КАК НЕ ВИ Е СРАМ, НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ, ЧЕ ТОВА Е ДИРЕКТНО ПОГАЗВАНЕ НА СУВЕРЕНИТЕТА НА СТРАНАТА! АКО ИСКАМЕ И НАЦИ ШЕ СИ ОТГЛЕДАМЕ, НЕГО ТОВА КО ГО БЪРКА! НИЕ ЛИ СМЕ ГРАЖДАНИ НА ТАЯ СТРАНАИЛЕ ТОЙ! ШЕЛ ДА НИ КАЗВА! АБАХТЪФГЪЗЪПИДЕРАЗСМОТАН!

БрукСело да не се меси в наште вътрешни раути, вика Роксана! Иначе, ас ке кажем на Пегида, да бутне Дзверкелката и да направи революция и да избие резаните из Германия! Ако те искът да ни казвът коекък, ке ли бидем тека лубезни и ние да казваме коекък у немско. Бахти и наглеца! това да не му е бащиния! щел да ми казва как да мислим и дали да климнем на десно! И тоя е лЕФ, демек куманяга! кога моеш да чекаш демокрация от куманяга! това демокрация ли е, той да ми казва ко да мислим! Аку искъм пък, и нзи ке станем! ас мислим да се запишем у наци партия, установих, че Хитлер ми пасва идеално на политическите възгледи! До последната точка! Аре ся да видим, как ше ми скокнът куманягите - Хитлер ми пасва и за тфа - СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

ЕС да не обвинява патриотите във фашизъм, защото те не са такива, вкл. и Атака. Това е ясно за всеки българин. По-скоро да се плашат от ВЪПИЮЩАТА КОРУПЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - напр. КАКВО СТАВА СЪС СКАНДАЛА ЗА НДК, където ще заседават, нищо не се говори за това - КЪДЕ ОТИДОХА ТОЛКОВА МИЛИОНИ, КОЛКО ПЪТИ СЕ ПРАВЯТ РЕМОНТИ НА ЕДНИ И СЪЩИ ОТСЕЧКИ ПО СОФИЙСКИТЕ ГЛАВНИ УЛИЦИ И ПО МАГИСТРАЛИТЕ, КОИ СА ТЕЗИ ФИРМИ, ДЕТО ВСЕ ВЗЕМАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ, А НЕ РАБОТЯТ КАЧЕСТВЕНО /защото дължимите за строителните работи пари са поделени с управляващите, които са им възложили поръчките и т.н. ЕТО,ТОВА ДА ГЛЕДАТ, а не глупостите, за които си чешат езиците в Брюксел !

Не ни се бъркайте в нашите работии, гнусни експлоататори. Не стига че ви пазим смърдливите задници, ами ще ни се правите на велики и ще ни нареждате, какво да си правим в държавато. 27 години подлеци и народни предателии ни подлагаха на вас, тъпи използвачи, всичко ни разпродадоха под ваша дииктовка, гадове ненаситни, сега ще ни казвате какво е патриотизъм!За пръв път имаме няколко мъже в парламента, които, добри или лоши, но казват - България е за българите, а не за получовеци, които не искат да станат човеци, а обратно - нас искат да ни направят получовеци. Но пасаран - вземайте си ги вие по вашите дворци, защото сте си правили дворците като сте грабили колониите. Сега вие връщайте, не ние. Този път няма да мине. Видяхме ви колко сте мръсни подлеци и използвачи. Марш от нас. Долу мръсните ноктясали лапи. Марш от България.

ЕС да не обвинява патриотите във фашизъм, защото те не са такива, вкл. и Атака. Това е ясно за всеки българин. По-скоро да се плашат от ВЪПИЮЩАТА КОРУПЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - напр. КАКВО СТАВА СЪС СКАНДАЛА ЗА НДК, където ще заседават, нищо не се говори за това - КЪДЕ ОТИДОХА ТОЛКОВА МИЛИОНИ, КОЛКО ПЪТИ СЕ ПРАВЯТ РЕМОНТИ НА ЕДНИ И СЪЩИ ОТСЕЧКИ ПО СОФИЙСКИТЕ ГЛАВНИ УЛИЦИ И ПО МАГИСТРАЛИТЕ, КОИ СА ТЕЗИ ФИРМИ, ДЕТО ВСЕ ВЗЕМАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ, А НЕ РАБОТЯТ КАЧЕСТВЕНО /защото дължимите за строителните работи пари са поделени с управляващите, които са им възложили поръчките и т.н. ЕТО,ТОВА ДА ГЛЕДАТ, а не глупостите, за които си чешат езиците в Брюксел !

Нелепо е американски терористи и техните "списания" да ни поучават.Ционистката олигархия съсипва всичко в САЩ и света.

Може правителството да ни е калпаво, но това е за домашна употреба, правителствата на другите членки да не би да са мноу убави? Навсякъде политиците са един дол дренки дрънкачи на празни приказки и потупващи собствения си джоб. Там обществото е просто по-добро. А иначе - ще допуснат да ги управлява не само нащето ами и още по-калпаво. Може да внесем там принципа - ти на мене - аз на тебе и аз на тебе чичовото на един пост, ти на мене - сина ми на друг. Само гледай какво ще стане.

а къде е най десния десняк от патриотичната каруца? къде е титана на крайнодясната партия атака, дето щеше първо да бута альоша, а после да национализира всичко частно в родината ни, без собственият си апартамент, разбира се?! къде е сидеров та го няма на кадрото?

НО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ,ТЕ СВЕТВАМ ВЕДНАГА: НЯМА ГО,ЗАЩОТО НЕ Е В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ! ОСТАНА САМО ДЕПУТАТ,ЗАЩО НЕ ЧЕТЕШ ПОВЕЧЕ?!

Незнам за другите щуротии, които притесняват еврочиновниците, но дали не е добра идея г-жа Вера Йоурова(специално й запомних името) да помогне за интеграцията на ромските общности - така да им пратим едно 200-300 хилки да се грижат за тях и да ги обличат? Би било супер - на тяхно място може да приемем по-смислени малцинства - например бялото малцинство от ЮАР и сега се чудят къде да емигрират.

Преди 15 години една много любвеобвилна циганолюбка от Холандия буйно, считайки ни за аборигени, разтресе миризливите си европейски меса из България, нахаално хвърляйки помия върху нас, че не сме се грижели за милите бандити. Ама някой от патриотите силно настоя тя да иде да поживее там, в гетото под блоковете срещу безиностанцията на Красна поляна, и тая, само като помириса за минути ароматите и се наслади на музикалния и картинен фон там, до реката, и погали по голите дупета 10 годишни деца, се изпари и повече не мина холандската граница в посока изток. А се беше залетела като бесна крава...

В. Симеонов казва на глас то9ва, което милиони българи го знаят. И което е още по-лошото - приели са го за нормално. А който иска да интегрира мангасарите - моля, да заповяда. Всичките му ги даваме. както и всякаква пасмина идваща от Африка. В Европа са си надвили на масрафа и дават акъл за неща, които не разбират. А това че не са наясно с циганския проблем е очевидно по неадекватните им закони. Ако наистина циганите искат да ги смятаме за хора е крайно време да започнат да се държат като хора. А не като павиани. Ако т.н. "бежанци" наистина много искат да станат граждани на Европа да вземат да научат езика и да спазват европейско поведение. и току-виж след 10 поколения станали приемливи. Не че ще станат руси и синеоки, но поне няма да се държат като орангутани. Виктор Орбан ясно показа какво трябва да правим. И е крайно време да следваме унгарско-полския модел. Щото много станаха тия дето дават акъл и започват да си пречат. А такъв "акъллия" да го хване една глутница пияни озверели мангали, да го изнасилят в крайпътната канавка, пък после ще го питам аз как се интегрират подобни екземплярои.

И те саму за тфа, ке станем атакистка! Аре Волене, искъм среща и членство у Атака, за едната пречина, да дразним БрукСело!

Какво стана с тази държава бе?! Всички ни мразят! Всички ни плюят! А не пропускат възможност да ни използват!

Волен да разтурга каруцата и бой по гербухите къинки!! иначе няма атакъ,маке и скат!!!

Крайната десница ---не е Мангали Семьонов, той си е просто путка!..... Крайната десница е Иван Костов Циганина-и наследниците му, вкл.Боко Суджука------а те се избират точно от циганите!:))))))))

чак пък крайна, като кумир на ББ е диктатора от соц. времето Тато, тогава левите ни сигурно са от сталинско-северно-корейски тип

Ще се изнизват всички през задните входове/изходи като Орехчето. Няма да искат да им се задават неудобни въпроси. Най-отпред ще ги чакат само верните журналистически пумияри като Беновска, Гарелов, Волгин, Крачунов, Недялков и репортерчетата на пеефските медии. Те задават само правилните въпроси и са доволни на правилните отговори.

нашите националисти са смешници в сравнение с вашите. А и Караниколов е от квотата на Шиши, не на патриотарите. Де да беше само той. И от герберите има. Едно момченце с розови бузки.

Всички са от квотата на Кремъл. Задачата е хем да ловят простите и оскотели български избиратели ъс расистки и ксенофобски приказки, хем да смучат евро по програмите. Като свършат парите следва втора точка от планът.

КОЙ ПЛАН?! БАЯЗИД 1 ИЛИ 2?! ПЛАНЪТ МАРШАЛ?! КОЙ ПЛАН?! ЧУЛ СИ НЕЩО,АМА НЕ СИ ДОРАЗБРАЛ!

Ходиш да биеш турски бабички по границата. Хващат те да прекарваш нелегални емигранти с правителствен ескорт.

Това не са фашистки идеи.Патриотите били против циганите.Определението за циганин в духовните книги е ,че всеки един човек,който не служи на Бога е циганин.Всеки един човек ,който не служи на Бога няма бъдеще.Циганите са изпъдени от невидимият свят от Индия,да се скитат по света и да си научат уроците-да не лъжат и крадат.Те са международни ,а не само на България.Това за глобалното затопляне,каква им е борбата?В ЕС са гласували някъде четох ,че полски депутат го казва 600 милиарда или 900 милиарда за климатичните им промени.Пръскане с аерозоли от в/ха -съдържащи барий,стронций,алуминий,в/ва увреждащи имунната система.Вместо тия пари да се дадат на бедните държави в ЕС,за повдигане на стандарта им.Те ги задължават да приемат и бежанци.Една бедна държава не може да се погрижи за собственият народ ,а камо ли за бежанци. Който е водил войни и е съсипал Ирак,Либия,Сирия,Афганистан,Пакистан,Йемен и др.създал е хаос в тия страни ,измуквали са ресурсите им сега да се погрижат за бежанците.Защо ли СА,Катар,Дубай,Бахрейн,ОАЕ,Кувейт ,все богати страни не са приели нито един бежанец.В света трябва да има справедливост.Нещата да се наричат с истинските им имена.

Айде измий си краката и лягай!

И СИ МЪРШЛЯК И В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ! ЖАЛЪК !!!

Дърпай бабички по границите и после били еврогейове, че ни разнасят.

Какво казваше Волен Сидеров за Валери Симеонов?

Че какво разпространявал?

пиорно

Това правителство може да те умори от смях- всички са отбор , по скоро дружина от "умни" , "толерантни", позитивни към България и т.н. Борисов се очертава като ГОЛЯМ спец по история , например, като Плевнелиев по география!Симеонов пък е един толерантен към бабичките - кадъни , циганките от всяко поколение!Каракачанов е велик войвода , но .....само на софрата!Дааа , отбор юнаци с калпаци но по долни гащи!

МЕН ПЪК ЕВРОГЕЙОВЕТЕ МЕ УМОРЯВАТ ОТ СМЯХ,КАК СА СЕ УПЛАШИЛИ САМО!!! ПАТРИОТИТЕ ИМ ДИШАТ ВЪВ ВРАТОВЕТЕ ДЕБЕЛИ! ПОМРАЧАВАТ ИМ СВЕТЛОТО ЕВРОГЕЙСКО БЪДЕЩЕ! КЕФФФ!

Ще бъде интересно председателство. Директно от площадите ще питаме господата евро-лидери подкрепят ли ГЕРБСП-ОПДПС и техните лидери в кражбо-усвояването на милиарди еврофондове, липсата на правов ред, повсеместна корупция и срастване на държава и мафия. И за Дебелия, Цацата и WCC ще ги питаме какво мислят. Това ли е правовия ред и върховенството на закона. Пък Баце нека изкара костенурките нинджа по улиците да бият народа, че задава неудобни въпроси на европейските донори и съучастници.

защо негодуват срещу истината?!

Превръщаме се във васална кочина, в която всякакви евроотрепки се разпореждат с назидателен тон, като на малък и вечно непослушен ученик. Тези помиярски изказвания от Европа могат единствено да вдигнат рейтинга на псевдопатриотите у нас и определено, поне в БГ ще дадат обратен ефект.

Пфф,те пък са егати и "крайна десница",хахаха!!! От Политико не са ли забелязали,че вече са опитомени,само погледнете урвата на Бойко Волен как гледа и какви ги дрънка,като упоен е,за другите двама няма смисъл да се говори,и то самолет се вижда, хахаха!!! Европооо,нема се плашиш,ма хахаха!!! ХО ХО ХО

А какво стана с Националния Фронт за Спасение на Бойко?

А НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТУКА: НАЛИ ЗНАЕТЕ ПО КОГО ПЛЮЯТ БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ! ОРБАН,ШИДЛО И ПР.! ЗНАЧИ ПАТРИОТИТЕ ВЪРШАТ РАБОТА!!!МАКАР,ЧЕ МЕДИИТЕ СА СПУСНАЛИ ЗАВЕСИТЕ И НЕ ДАВАТ ДУМА ДА СЕ ИЗДУМА ЗА ТОВА! САМО СИМЕОНОВ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ПРОБИВА...СЪС СИЛА!

Какво пробива, някоя озвучителна техника по крайбрежието ли, бе Саруман?

Изследването на климатичните промени, включително, на тяхната посока и на факторите, които ги причиняват, би трябвало да бъде дело на учени-специалисти. Опитите да се прави политически въпрос от изразяването на мнение по научен проблем, както прави авторът на статията в "Политико", ни връщат към времената на Джордано Бруно и Галилео Галилей. Едни безспорно европейски времена. Хубавото е, че в България все още няма хора изгорени на клада заради своите убеждения. Лошото е, че и това може да се промени при тоталното налагане на нормите на неолибералната мизантропия.

На патриогейците им сърши почивката и почнаха задружно да пишат минуси.

Я да си гледат работата. Всеки може да си говори каквото иска. Важното е ние да си изпълняваме набелязаното. Много ми е смешно като кажат "някои европейци" или списания. И там са хора, които с нищо не са повече от нас.