Брутален побой над ученик от Семинарията

Дванайсетокласникът бил ритан в главата от шестима тийнейджъри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ги пращате децата там.

Ако на тези биологични отпадъци не им се покаже, че това е недопустимо, следващият ще е убит умишлено! Това "правителство" трябва незабавно да си ходи, защото в държавата е пълна анархия!

Къде, в Семинарията или в Ловеч?

Прости селяни! Aко не са група, не струват едно лaйно.

За християните ще става все по-трудно. В софийската семинария приемът е десет деца на година, а при социализма, когато имало "гонения" срещу християните, са приемали по 30-40 деца.

ей... на сульо все правителството му виновно. все едно то ги е заченал. ба си мършляцитге в този форум бе.

Посредници между човека и Бога.

на тези родителите да си продадат апартаментите и да изплатят на бития. после да ходят да живеят под наем с отрочетата си които са "отгледали" Така се прави в нормалните държави.

Не е проблема в правителството а в семейството ! Възпитание в християнски ценности и страх от Бог и тогава ще дойде добро правителство !

това е бг на боко тъпото. половината избягаха другата половина изтрещяха

ДА - Виновно е и знаеш ли защо ?! Ще ти отговоря само защото от коментара ти разбирам че си ОТЧАЙВАЩО ГЛУПАВ и ми е жал за теб : ВИНОВНО Е защото , точно на тези изроди родителите им са тези които обикаляха по улиците с бухалки през 90-те , а майките има се чу..ха с бандити !!! Това е ''демократичният ''ти преход, за да се стигне до там да имаме такова ''правителство'' !!!!

Стари познайници на полицията ми звучи като добри дружки. А като са малки боклуци-що не са в някое ТВУ или в затвора?

София, София, Моят малък Лондон...

Помияри

Съвсем нормално , за държава , в която безбожието и престъпността са КУЛТ , Папи Ханс и плеймедките са ''божества '' , и фудболистите издават ''мемоари'' !!!!

Сектанти ще плюете

Че какво общо има Семинарията с побоя? Момче си пише с момиче, уговарят си среща. Момчето отива, момичето не - вместо него идват други, които очевидно знаят за срещата и набиват момчето. Първото - да се пита за версията и на момичето. Последното - да се намесва Семинарията и божиите сили

Абе за Ловеч пита човека, не е ли ОчеВадно! Сега, ако има не само познати, ами и топли връзки с полицията, ще се окаже, че не били шест, ами две. Не били деца, а някакви бездомни. От тях нито един не е посягал. Ами момчето само е паднало на глава и продължило да подскача и да се блъска, дори след като е изпаднало в несвяст. #няматакавадържава

Оф няма ли кои да ги пречука тияцкелеши бе, че почват от малки да се взимат насериозно и ще продължат. Ако ме освободите от наказателна отговорност мога да зе заема безплатно

Точно, само си забравил да добавиш- неграмотните дават акъл по форумите!

Исус казва на учениците си :Изпращам ви като овце сред вълци. Неговата съученичка му е "спретнаха" номер, сигурно защото са му се подигравали, че учи в Семинарията. Това съвсем не означава, че Господ, на Когото това момче е посветили живота си, няма да го защити и отвърне на насилниците. Не им завиждам...

не, не са селяни - истинските селяни ги знаем от Елин Пелин! Тези са арогантни безделници!!!

Дават акъл тези , които го имат ! По-страшното е , че такива като теб не прихващат , и затова НЕ ме мисли мен , аз съм си добре ! На мем ми е достатъчно да те гледам как ти го ''цункаш'' !!!!

И защо реши, че с нещо си е изпросило боя, м? Ежедневно четем за разни идиоти, които се чудят къде и върху кого да си изкарват нервите и агресията и в много от случаите не са провокирани от нищо, просто им се ще да се направят на мъже и понеже в повечето случаи агресорите са тъпи и не могат с думи да направят нищо, започват веднага с юмруците!

"изпросил" си го е с това, че е било само момче За подобна глутница е достатъчно да видят САМ човек - надали биха били толкоз "смели" ако момчето беше с приятели

Тия още карат на старата дрога..не са пробвали каннибал щото сигурно потърпевшия щеше да бъдре изяден за вечеря..а заглавето щеше.да е 6 олигугрени надрусани д канибал извдоха младеж..

Ма бая зъбати тия овце... И комай не се приближават много до вълците, повечко край малките вълчета се навъртат... Комай съученичката е била 8-9 годишна...

Общото е, че щом е семинарист, няма как да не е виновен с нещо.

Не ти е точен по същество коментара. През социализма, а най-вече преди него, за всяка учебна година кандидатите за Семенарията са между 1500 - 2000 души. От тях са приемали 40 - 60 деца. Конкуренцията е била огромна, а сега всеки, който отговаря на минималните изисквания и кандидатства го приемат, просто защото не достигат даже да се запълнят необходимите свободни места.

Истинска епидемия от мъже отрепки напоследък!

Преди 89та си беше резон , нямаше ли поне по няколко стабилни боя в което и да е училище дневно , все едно не си ходил на училище . Та в случаят незнам какви "плодове на демокрацията" бълнуваш ?!?

Трябва да се смени кирливата престъпна власт и всичко да се гради наново, на всички нива. Държавата агонизира!

Къде си учил? В ТВУ? В нормалните училища дисциплината беше доста по-добра от сега. За разни техникуми и пропаднали селски училища ли говориш????

Досега не е известен случай в който измисленият "господ" да е защитил който и да е , от която и да е религия . Та Румка , по-добре съчуствай на пребитото момче отколкото да се надяваш на химери .

Учил съм в София , в елитни по онова време училища и знам какво говоря , а не да се осланям на лъжи и измислици за "онова време" !

И кое беше това "елитно" училище, в което всеки ден ставаха по 2-3 търкала?

Звероподобни изроди - гордост за родителите си! Да пази Господ. Дано се възстанови скоро момчето.

Има ли значение ? Разбира се мишоците на които денят им минаваше от стаята в лавката и обратно си мислеха , че света е спрял и нищо не се случва .

Днес Шефа не е бил благоразположен към момчето. Колкото до тези "мъже" - шестима срещу един ... браво ... големи ербапи сте. И не забравяйте, че Шефа забавя, но не забравя! Такива лекета ще им се отрази много, ама много добре 6 месеца обществено полезен труд я да чистят кенефи, я в някоя морга или да копаят някъде.

Има значение щото да не се окаже че не си учил изобщо? Хвърля димки и се пише големия мъж. Клоун!

Миглена Кукунева закри трудово възпитателните училища в България, не били нужни.

И къде са сега тези изроди?

Тст е било да изпита вярата му. Ама ето издържало е мочето - обърнало и другата буза. Майтапа настрана като чета такива статии и все се чудя що за смешни отрепки са тези „мъжкари“ - 6 срещу 1. Момчето едва ли е някакъв батко здравко, и оня мухльо не може сам да го ошамари (което също не е ок) ами си вика още 5 михлюзина с него. Срещу един здрав мъж сигурно ще се напикае. Един съученик на времето 10ти клас така се правеше на много лош пред едно хлапе и като дойде бащата след втория шамар се напика.

Имаше много ефикасен начин да си отлюспват отрепките - просто никой не им обръщаше внимание. Отрепките, като им избиеха балансите, се биеха. После милицията им избиваше по 2-3 зъба. Какво да го правиш - кръговрат. Да, случваше се да те преджобят, но това не променяше факта, че си оставаха отрепки - утайката на обществото. Но такива хора са полезни на властта - съмо им дай "к*рви и бело" и ще управляваш 100 години! Ти, Павле, отрепка ли си?

Ритали са го и са се мислили за големи мъжкари.Долни изроди, дано един ден да преживеят всичко това на собствените си дрисливи задници.Но в този момент някой изпечен адвокат им говори да се правят на ,,притеснени", да циврят пред камерите, ,,разкайвайки се".И тези изроди от сега знаят, че ще им се размине...

В момента ги приемат в младежката организация на ГРОБ.

Няма ли кой да им намести ченетата на тия диваци?Това са бъдещи убийци и изнасилвачи- долен отпадък.Само ТВУ и после в затвора.Без помилване и разни лигавщини.

Ами ако го бяха убили?Или момчето се превърне в инвалид след този бой?Кой ще отговаря?

ХорОре , а ти отрепка ли си ? Не знам друго но от поста ти съдя , че просто си изключително НЕумен и не си схванал и нота от написаното , от мен ! Нормално , незнам кое му е нормалното , да се ръсят куп лъжи за време оно с идеята , че болшинството не е пребивавало тогава ли ?!?

Я дайте координати на тези 6-ма хубавци … Обещавам, че след това ще кача снимки на цъфналите им като роза задници …