Брутален побой над ученик от Семинарията

Дванайсетокласникът бил ритан в главата от шестима тийнейджъри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е като човек се занимава с малки курветини. Малката кучка го е уредила. Никой не коментира нея.

Децата в днешно време са тези до 15 години, от там нататък всички трябва да бъдат третирани като големи, и да отговарят за престъпленията си пред закона в цялата му сила.

Плюя на Правата за детето заради такива случаи!!!! Второ - плюя и на бъканите с насилие и извратени поведенчески простотии в Интернет и телевизионните канали(филмите в стил екшън, отмъщения и ищубийства), включително и компютърните игри с подобна тематика. Трето - социалните мрежи съвсем зомбираха младежите, а родителите нехаят за психическото здраве на децата си, пък за самите те да не говорим... Как се справят с възпитанието... Мъгла голяма! И на последно място - образованието по отношение на оползотворяване на времето за децата е просто..... Без коментар! Занятията по физическо възпитание например са орязани доста и това е предпоставка децата да имат натрупана неоползотворена енергия и почват да вършат простотии и идиотски изцепки, включително и да насочват не провокирана агресия! И ще подчертая, че не слагам всички под общ знаменател, но значителна част са - - - >!!!!!! Кураж, момче и съжалявам, че си преживял такова нещо заради тия дебили!!! Въпреки всичко, не се отчайва, защото кармата ще ги последва!

При лошия соц в Ловеч имаше "специализирано лечебно заведение" за подобни българи - юнаци.И ако това беше станало преди 1989 година въпросните герои същата нощ щяха да са уредени с топло легло и раирани пижами, а на сутринта с бодра стъпка и с патриотични песн ина уста щяха да маршируват към каменните кариери ... където щяха да дадат своя скромен принос за възхода на Родината!

Ко речи? При лошия СОЦ лошите социалисти избиваха и хранеха прасетата с цвета на нацията! Усвояваха апартаменти, фабрики и всякакъв вид имущество в името на "народа"! И в крайна сметка след симулирания преход си продадоха и раздадоха всичко "народно"! Като е много важно да знаеш че парите за пенсиите 90-те години вече ги нямаше! Недей да приказваш глупости като латерна! Ще ми дава най-престъпния режим до сега за пример?!?!?! Имаш ли въобще нещо в главата? Ако нямаш марш към С.Корея!

Пожелавам ти на теб или на децата ти да се окажете на мястото на битото момче и след това ела да продължим разговора ... ако си в сътояние да разговаряш , разбира се.

Пожелавам ти на теб или на децата ти да се окажете на мястото на битото момче и след това ела да продължим разговора ... ако си в сътояние да разговаряш , разбира се.

Не ти приемам пожеланията! Аз ще ти пожелая на теб Господ на Силите да ти отоври очите и да видиш разликата между Идол и Бог! И да разбереш и да възпиташ децата си в страх от Бог а не по мечти към гнусен режим! Така наистина ще могат да порастнат и да бъдат достойни хора, а не поклонници на мумии в мавзолеи!!!!

Никой не те е питал дали ще приемеш пожеланията ми ... рано или късно това ще се случи - дали на тебе, дали на децата ти или на внуците - няма значение.Страшното е че ща бъдем сведетели на все повече подобни случки, а разбойниците винаги ще се измъкват ненаказани срещу скромен рушвет даден чрез адвоката на когото трябва.И дали вярваш в Бог или в нещо друго няма никакво значение - в случая е пребит семинарист - човек който не само че вярва в Бог, но и се е обрекъл в служба на Бога до края на живта си.Това обаче ни най - малко не му е помогнало.

Никой не те е питал дали ще приемеш пожеланията ми ... рано или късно това ще се случи - дали на тебе, дали на децата ти или на внуците - няма значение.Страшното е че ща бъдем сведетели на все повече подобни случки, а разбойниците винаги ще се измъкват ненаказани срещу скромен рушвет даден чрез адвоката на когото трябва.И дали вярваш в Бог или в нещо друго няма никакво значение - в случая е пребит семинарист - човек който не само че вярва в Бог, но и се е обрекъл в служба на Бога до края на живта си.Това обаче ни най - малко не му е помогнало.

Изконни източно-православни, национални и семейни ценности!

Типично за простолюдието.

ПРИТЧА ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата. Но те всичките и отговаряли: - Капанът за мишки е твой проблем, а не наш! Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението. И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой! Джон Стайнбек

Решението на проблема е много просто - 6 куршума.

Няма смисъл. И без това има нужда от работна ръка. Като могат да се бият значи могат и да работят!

Най-бързо и ТРАЙНО решение е: нареждаме ги по корем на площада и нашето момче ги рита по 5 пъти в главите всеки. Край. Ако някой оцелее ще го виждат и помнят 40 години. И няма да се повтори. За съжаление само болката, страданието и страха спира такива изроди. У нас е все още така - а не сме направили и една крачка напред, Ясно е че не можем да разчитаме на никакви органи да ни защитят - ако изобщо се мръднат то е винаги постфактум и почти никога СПРАВЕДЛИВО, АМА НИКОГА.

Децата пресъздават модела на съживеене, който средата утвърждава де факто. Те не растат в общество, основано на взаимна подкрепа, общностни цели и симетрия на свободите, а в режисирана непроизвеждаща джунгла, която преразпеделя оскъдицата си от подаяния с лакти, хитрост и коварство.

И по наше време се биехме. В класната стая, в двора на училището, зад училището. Не е вярно , че 80-90г не са се били учениците. НО имаше разлика в боя. Ние се биехме за да го победим и да покажем кой е силния. Ако другия се разплаче, откаже или тръгне да бяга , боят спираше. Ако падне може да го удариш 1-2 пъти с юмрук, но не го биеш да го убиеш. Имаше страх от последствията ако прекалиш.Боя беше някакси по мъжкарски. Сега гледат филми и всички са екшън и ММА бойци. И после след ритниците като почине човека се почват едни -ма той е добро момче ама това , онова

Той е празнувал 10 ноември. Заслужил си е боя.

следващия 10, ти пожелавам подобни преживявания, може и на децата ти ...но ти няй-вероятно нямаш и със сигурност си сирак.

шестима казвате, колко са циганите в дружинката е питанката?

споко, не са цигани.

6:1 е тъпо и показва много. ама една питанка, 6 човека ритат (!) в главата един, и той след колко време почва интервюта да дава? наясно ли сте, какво би трябвало да му е състоянието, ако наистина са го РИТАЛИ с нормална (не с всичка а с нормална) сила? напоследък такива забавни 'детайли' изпълват родното ни новинарско пространство.

изперкаха тотал тииновете. стават като бащите си и майките си.

Стават като филмирани. Преди Ален Делон им удряше по 2 юмрука и това беше. Сега екшън геройте убиват слабите от бой и ги ритат до скъсване, трошат им ръце , крака, чупат вратове. Хубосниците на нашето време - тинейджърите и те така се бият.

Ами сега се гласи закон за вероизповеданието че стария нещо не бил добре! А къде е закона за помията от екрана и по улиците? Всевъзможни реклами и филми се предлагат от най-ранна възраст. Първо като комикси, после като екшъни. Като дори и най-простите реклами по улиците са пълни с перверзия, порнография и насилие! Голи жени висят дори на магазините за бельо! Иначе решаваме проблеми с финансирането на църквите.........

Ще да е някоя много елитна куpва тая. Ето тук се доказва че между българи и цигани понякога няма разлика. Постъпката е доста типична

взе един случай и почна да търсиш еднаквост между мангалите и българите. от кое НПО си, казваш?

Строги наказания за побойниците! Никаква милост!!! Не ги е срам, животните мръсни.

Горкото момче няма да се възстанови напълно след зверските ритници в главата. Уродите трябва да отнесат много тежко наказание!

Хем тийнейджъри, хем стари познайници на полицията.

Защото вече няма ТВУ.Не е европейско да има.Не е либерално....

За ТВУ си имаше приказка - човек влизаш, шперц излизаш. Нямаше по-голяма ковачница за кадри на престъпността. Млади, но вече знаят - и събрани да обменят опит.

Ами любовта не прощава, тя влюбена, той иска кариера в църквата, може би,

В православната църква поповете се женят, няма проблеми.

Поповете се женят но по-визшите служители не.

Ами полицията служи за това за да се познават . . . И се познават се оказа , били стари познайници . И сега - няма свидетели и готово , и още едно запознанство , и така напред ! Нашата полиция и прокуратура ги пази .

Служил съм в Ловеч 84-86, страшно тъп град с изключително тъпо население.

Както у цела Булгария! И аз съм тъп и ти си тъп, затова сме още в Банстунтан и се псуваме!

Курвите им не бяха лоши, селски пръчки но ставаха.

Тъп си ти и такъв ще си останеш! Малко ти6е било в ловешката казарма, трябвало е в лагера край Ловеч да те вкарат, да ти дойде акъла в кухата кратна, дето и сега го нямаш, простако!

Око за око, зъб за зъб

Дали няма начин тези шестимата да платят цялото лечение на бития. Това като допълнение към присъдите им за опита за убийство. Ритане в главата си е опит за убийство.

Най-вероятно няма начин, защото не работят. Ако реално ги принудиш да плащат, трябва и да им намериш работа и то такава, която да не опропастят. Да изриташ оттам някой, който само това може обаче за разлика от тях иска да работи и с това се препитава. И да ги следиш да я вършат, което пак са разходи и не се знае дали ще излезе цялата дейност на печалба. Или ще направят някоя кражба или грабеж.

Тези 6-мата нямат ли родители?!?!?! Една глоба от 10 бона на семейство и да видим дали ше се бият

Малко са 10, поне 15-20.

Хващам се на бас с всички божи кравички (или бяха овце?), че никой от побойниците няма да бъде наказан нито от родното правосъдие, нито от всемирния Господ. За Господ би било по-лесно, а за момчето далеч по-добре да не допуска побоя. А може би момчето семинарист е съгрешило като е споменало всуе името Господне или пък, недай боже, е пожелало жената на ближния. Или още по-лошо - осела Му!

Да ти кажа чадо че и хващането на бас е грях! Иначе ти не мисли Бог кого и как ще наказва и какво и как трябвало да направи - ти си просто човек, а не Бог! А какво ще се случи на наглите дечица явно израстнали с чувство за безнаказаност ще видим. Иначе е много хубаво някой друг да носи отговорността, я Бог, я вселената, някак си по удобно е. И даже като мохамеданите може да направим едно велико заключение - ами щом е станало значи туй е била волята Му. Което показва тотална неграмотност и непознаване на Библията! От иначе изконно Християнски народ............

Ловеч от край време е бил бандитско мутренски град , от спортното училище по борба там са формирани хиляди такива дегенерати които в последствие стават знакови мутри. Дори през соца по същият начин там пребиваха хора по центъра , бандитски град с бандитски нрави и култура. Жалко за младежа а на тези изроди няма да им направят нищо.

По соца не смеха да гъкнат.

Какво значи познати на полицията сигорно специални хора а нормалните да го духа.. Нали тука всеки с пистолет и като по филмите първо стреляш а после се оправяш кой крив кой прав това е българия

Затова,че са били 6 към 1 -никаква прошка!Бой до посиране!Страхливи и нагли!

Жесток побой на 2 от копелдаците до степен на осакатяване .Никаква прошка .

Тези келеши трябва да се набияят едно хубаво, да си тикнат в панделата за известно време и да се впрегнат в здрав общественополезен труд - в земеделието и да чистят многото сгради, загрозени от "арта" на подобни келеши вандали. Да им се разкаже играта на малоумниците.

Хора,деца,които израстват без Бога стават безбожници, а по - късно - зверове.Не е само тази новина.Защо са простреляли полицайката от летището?Защо пак се е хвърлила жена под метрото?Е сега ще предизвикам гнева на жените,но трябва да го кажа - обезцениха се, секса е станал най - важното в живота, а този порок води към погибел. Въздържанието прави човека силен.Казваш си - ето,аз мога да победя злото у себе си.

Нормално за атеистична държава като България. Какво да ги спре храма като тези идиоти нямат страх от БОГА. Не е виновна демокрацията, а точно комунизма насаждал атеизъм. Това е нормално за народ съставен от атеисти и 85 процента русофили, мечтаещи за соца и вожд като Путин.

Всеки град и община има нужда от ремонти, подръжка и почистване. Ето ти как това може да се случва успешно и безплатно, съчетано с възпитание и всестранна полза за подобни герои. Ако поработят няколко месеца при строг режим, после ще мислят повече преди да налитат. Пък и навици ще придобият полезни.

каквито родителите, такива и децата - 80%

Това са истински патриоти-путинофили. Сигурно са и в някоя футболна агитка. Алфа мъжкари, като тиквата и джуджето.

Ти не си прост педеpаст, ти си просто педеpаст

Примитивни и първосигнални провинциални помиярчета. Изтървани от алкохолизираните си и неудовлетворени родители. След време ще излязат от бърлогата и кой в София, кой по чужбина. Но едно е сигурно, това е деградирала и паразитираща сган, която все повече се размножава, и вмирисва общата картинка.

Как го направи този аватар, очите и усмивката. Страхотно

Подобен случай се случи неотдавна с ученици от класа на моето дете. Беше бито едно от момчетата в класа-кротко и свито дете. Бяха му давали даже насила амфетамини. Е, познайте дали има наказани от побойниците! Пострадалото момче напусна класа, а идиотите-насилници си останаха и се разхождат гордо из училището и квартала. Дано Господ възмезди, защото институциите нищо няма да направят.

Защо родителите не се застъпихте за момчето?

Как допускате вашето дете да се развива сред тези зверове??? Това е среда доминирана от прости и арогантни псевдочовеци, защо му е на нормален човек изобщо да контактува с тях?

Да се слави името Божие-еее...Поради що този раб и благонравец се е сторил нелицеприятен на тези изчадия адови-ииии? Като няма ко-ой, чакаме тези дни небесен огън и жупе-ееел да се стовари-ии връз главите и-ииимммм. Душата на агнеца-жертва-а ще намери сигурен поко-ой само в чистилището на Термина-аал Две-еее. Ами-ин, дай Божееее.

Доста си плиткоумен, но и плиткоумието няма оправдание Дано не си останеш така че на всички нас ще ни е мъчно

Всички смятат, че младежта е виновна. Аз смятам, че са родителите. Ако нападателите са непълнолетни - да се осъдят родителите, защото са допуснали детето им да бъде насилник. Ако нападателите са пълнолетни - вече са пълноправни български граждани по силата на българското законодателство. Но къде е властта, къде са органите, които трябва да упражнят контрол? Дали ще има кой да проследи какво ще се случи в последствие? Защо статията ни разказва за случката, е не ни казва - този ще е осъден на 2 години, този на 3 и т.н.? Дали някой наистина ще го е грижа? Защото, за да има гражданско общество не е нужно само да се възмутим - трябва да потърсим и отговорност на зложелателите.

Zashto davate pulna informatia za bitia - DAITE PULNA INFORMATIA ZA POBOINICITE

И сега на тъпата лигла, която провокирала случката, трябва да ѝ метнат едно обвинение като подстрекател. Малоумна твар!

демокрацията.

Искаш да кажеш СОЦ емулация на преход може би?

Я дайте координати на тези 6-ма хубавци … Обещавам, че след това ще кача снимки на цъфналите им като роза задници …

Ами ако го бяха убили?Или момчето се превърне в инвалид след този бой?Кой ще отговаря?

Няма ли кой да им намести ченетата на тия диваци?Това са бъдещи убийци и изнасилвачи- долен отпадък.Само ТВУ и после в затвора.Без помилване и разни лигавщини.

Ритали са го и са се мислили за големи мъжкари.Долни изроди, дано един ден да преживеят всичко това на собствените си дрисливи задници.Но в този момент някой изпечен адвокат им говори да се правят на ,,притеснени", да циврят пред камерите, ,,разкайвайки се".И тези изроди от сега знаят, че ще им се размине...

Luna0102

Те всички ще излязат болнави. Диабет, херния, слабо сърце. Иначе добри деца, само са се забавлявали.

И къде са сега тези изроди?

В момента ги приемат в младежката организация на ГРОБ.

Миглена Кукунева закри трудово възпитателните училища в България, не били нужни.

Днес Шефа не е бил благоразположен към момчето. Колкото до тези "мъже" - шестима срещу един ... браво ... големи ербапи сте. И не забравяйте, че Шефа забавя, но не забравя! Такива лекета ще им се отрази много, ама много добре 6 месеца обществено полезен труд я да чистят кенефи, я в някоя морга или да копаят някъде.

Тст е било да изпита вярата му. Ама ето издържало е мочето - обърнало и другата буза. Майтапа настрана като чета такива статии и все се чудя що за смешни отрепки са тези „мъжкари“ - 6 срещу 1. Момчето едва ли е някакъв батко здравко, и оня мухльо не може сам да го ошамари (което също не е ок) ами си вика още 5 михлюзина с него. Срещу един здрав мъж сигурно ще се напикае. Един съученик на времето 10ти клас така се правеше на много лош пред едно хлапе и като дойде бащата след втория шамар се напика.

Да му платят стоматологичните услуги за 40-50 години напред.