Брутален клип как мъж бие кучето си предизвика полицейска проверка (видео)

Запис в социалните мрежи доведе до спешен преглед при ветеринар на животното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клипа го няма,не тръгва.Намирисва на fake news

Да убиеш животно за храна или при самозащита за мен е напълно приемливо. Но да малтретираш и издевателстваш над животно заради неуравновесен характер, гняв, ярост и тем подобни е напълно неприемливо, и заслужава подобаващо наказание.

Ми то да убиваш, за да го изядеш, като се замислиш, не е много "уравновесено". И не, не съм вегетарианец. Но и не съм откачен коткар и кучкар.

Хич не ми е приемливо да се убиват животни, за да се наплюскат разни откачени коткари и кучкари. Ама вие, коткарите и кучкарите, така ще извъртите еко гъза си, че хем да плющите животинско месо, хем да ни учите на "хуманност", издигайки в култ миризливите котки и въшлясалите помияри... Ай, сиктир.

ЖИВОТИНСКА ДЪРЖАВА...СМЯХ АМА ГОЛЯМ СМЯХ!

Тези платени клакьори защо не започнат някаква нормална работа, та поне да бъдат общественополезни! Двуличници- не ги е грижа, че деца и семейства гладуват, а рипат в защита на помиярите! " Маминото...."!!!! Кой ли ги оножда, че да пръкват псета и всички да са им " маминото"?

Щото за нищо не стават. Те не могат да комуникират с хора.Това са социопати. Отрепки. Само с кучета и котки се разбират, с тях ядат, с тях пасат, с тях серат, с тях спят и се....

Разбираме загрижеността на хората за живота на животните, но бих си пожелал да е поне същата, когато пребиват бабите и дядовците им а не са толкова инертни...

Но от тези "хора" искаш невъзможни неща. Те крещят на старите хора "убийци" за една котка, без да знаят причината за деянието, снимат въпреки че нямат право без съгласие, катерят се по оградите и полицията спи и не взима мерки срещу това. Всичко това е подсъдимо. Сега дядото и бабата да пуснат жалба срещу тези природозащитници и да им вземат всичко което имат.

+ 100000000000000000

Чак пък брутален?!! Човека е от село, живота на хората там е изпълнен с истински проблеми, а не като този на изнежените граждани, чиито основни терзания са къде да паркират и какво да си купят от МОЛ-а та да се докарат пред колеги и комшии. Човека просто се опитва да постави каишка на кучето, то се дърпа и получава един-два урока кой е господаря в случая. За мен по-жестоки са тези, които се гаврят с животните, като ги третират като бебета, обличат им дрешки, правят им прически, скопяват ги, затварят ги в апартаменти и въобще, отнемат всичко животинско у тях само и само да си направят кефа. И цялата тази гавра с животните, те наричат "любов". Същите тези подсачат при мисълта, че някой ще ги чипира и ще контролира напълно живота им, но иначе те самите с радост постъпват така с "любимците си".

А КЪДЯ СА РАЗГОНЕНИТЕ РЕПОРТЕРКИ ОТ БТВ???зАЩО НОВИНАТА НЕ Е НА ПЪРВО МЯСТО 5 ДЕНЯ ,ДОРИ ПРЕДИ НОВИНИТЕ ТРЪМП И ПУТИН ? кЪДЯ СЯ ТУМБИТЕ ДЕБОЕЛОГЪЗИ И НЕКЪПАНИ СТАРИ МОМИ КУЧКАРКИ АКТИВИСТКИ ДА СЕ БЛЕЩЯТ И КРЕЩЯТ НА ВРАТНИКА МУ -,,ИЗЧАДИЕЕЕ,ДЕЦАТА ТИ ДА ГИ ДА ТЕ ХВАНЕ РАК,ТУМОР ,ДАНО ДА ГИ ПРЕГАЗИ Е КОЛА КАКВО ТИ Е НАПРАВИЛО КУЧЕНЦЕНЕНЦЕТО???

Още малко и ще му сваля кърлежите на помияра с психолог,те откачените зелени зоофилки , феминистки и лезбийки точно това искат! А дали не трябва да се създаде ново НПО с наши пари ,специализирано само в подмиване на кучешки гъзове- вкарва се нов закон и задължително плащаш 150 лв за подмит кучешки гъз от лицензирани правозащитници!Ае забранете ги тези паразити- 50 000 НПо с наши пари безчинстват и теророзират народа,това не е било и през турско,фашистко и комунистическо!

Умри не!

Скъпи любители на помярите, обяснете защо всички в едно скачате да защитите правата на кучето, а никой от Вас не обясни на всички какво получава всеки ловец застрелял вълк. Нима вълка няма права. Хайде да съберете пушките на ловците. Няма да отговорите защото не Ви стиска, не Ви държи. Лесно се плаче за правата на пребитото коте, а кой защитава правата на мишките в опитните лаборатории. Най-добре е да замлъкните и да не се обаждате повече защото нищи добро от Вас не е произлязло.

дЖендъри кое му е бруталното????? Бие с собственото куче, или вече ги изравнихте помярите с хората.

на такова куче къде каишка не дава да се сложи .. трябва да му се набие няколко пъти нещо в главата докато почне да мяука .. това означава, че е рестартирано и след това не смее да своеволства ... Само джендъри и разни подобия защитават педал теорията, за награди и как само тя работи при обучение на кучета ... трябва и кютек, когато ЖИВОТНОТО е решило да проявява характер!

всички кучета, преминаващи някакво обучение, малко или много са бити . най-много ги бият тези, които са водачи на слепи. там трябва да има пълно подчинение към стопанина

Ква полиция,ква прокуратура...тука няма такива неща.Колко убийци се разхождат свободно заради корупция и връзки.Евала на хората за ентусиазма,жалко че не се е намерил някой местен бабаит да му надъни шушоните на тоя паляк и да вземат кучето.Има хора,които не разбират от добро.Света би бил,по-добър без подобни индивиди.

Куче с такава реакция към каишка или към човешка ръка в нормалните държави се ЕВТАНАЗИРА. Хуманно. Има много животни, които са кротки и дружелюбни, докато не ги приближиш на 10-20 см. На тях им правят едно обучение (поне по Animal Planet) в рамките на 2 седмици и ако продължи... да кажем, че не го дават за осиновяване.

Животните по са ви мили от хората.

Чудя се на къде отива нашето общество щом от такива простотии прави новина. Някакъв селянин си бие пумияра и чудо голямо. И къде е бруталността тука? И да питам този дето е снимал като е такъв любител на животни що не направи забележка на чичака? Или е по важно да снимаме и да станем известни в интернет? Нормалния човек като види проблем се хваща да помогне а не хваща телефона...

То тва куче не е наред. Аз не видях бой, нито обикновен нито брутален. Човека се опитваше да му закачи каишката а онова псе се опитваше да го захапи.

Биене на куче - НЕ може!? Коляне на животни - може!?

Сериозно ли си такъв идиот? То и да ти се обясни няма как с това ниво на "разбиране". За колЯнето да не споменавам.

На какво ниско ниво си в мисленето.

Кучешка му работа!Трябва да се има предвид ,че кучето е взето от приют,където е било в клетка.И да не му обясняват " природните",че в приютите ги глезят ,водят ги разходка по два пъти на ден и т.н.В смисъл,че това не е било домашно куче което се е търкаляло по диваните по цял ден като велможа.Така като гледам е на повод,а в другата ръка човека държи каишка ,която се мята,кой знае кучето какво си представя и се опитва няколко пъти да ухапе " господаря" си.Може и да го е приело на игра.Когато се взима куче от приют ,в по напредналите държави да кажем, се дават инструкции за характера на кучето в писмен вид,та какви са особеностите му,какво може,страховете изобщо всичко,,та дали и тук се прави,нямам инфо.Но цялата дилема в случая е около една каишка срещу паразити,дори е комично как човека се опитва да му я сложи,а то се дърпа и хапе..Не става дума изобщо за някакво своеволие ,без причина.А някой " добронамерен" съсед, който не понася кучешки лай,решил да снима ,за да наклепа съседа си по съседски.

Ми то кой нормален умира за кучешки лай ?

тъй,де,те и уличните лаят през нощта ,кой гладен,кой сит,коя територия е нарушил,та ако им се изпречкаш случайно нищо не се знае.Според мен тук има съседски елемент и то много подличък,няма да е само заради кучето.

Абе вие луди ли сте? Има клипчета, дето хора се бият много по-брутално, вие за кучето се притеснихте...аре по-сериозно...

Лудите кучкари само за мастии скимтят, те мразят хората.

до ПИПИ: ако не можеш да гледаш домашен любимец, не си взимай, това че хоратра са цървули и се бият по между си, е признак на слабоумие...

кажи го и на колектора, който ше дойде у вас, ше ти бръкне в хладилника и ше ти земе и последния залък хлеб заради просрочен кредит. Тогава ше ти сатне ясно, кой е слабоумен и не се научил да се защитава. себе си, подобните си върсъс приматите. Натопи съседа, докарай му линч и после чекай да не ти запали къщата.

Куцо, кьораво и сакато помъкнали всякакъв добитък по панелите... На село земята пустее, ама те ако могат кон да гледат не терасата... Да се забранят всякакви животни в жилищни кооперации с етажна собственост, който иска да става животновъд да си заминава по селата. А иначе този олигофрен е поредния помъкнал куче без да знае за какво му е...

+ 1000000000000000000000 Някакви психично болни превърнаха жилищните ни сгради в обори...Да се пръждосват с добитъците си по селата и там да живеят в обора с кучета и котки. Аман от малоумни селяндури !

Може ли всеки луд да тероризира останалите с налудничавата си обсесия към добитък ????? Изкарват от тесните, олющени и смърдящи панелки едни едри добитъци. Психопатия до шия. Патология отвсякъде. Хем да живеят в блок като гражданите, хем с магарето в хола и го изкарва да пасе по градинките... Или, или...Не може хем да се гражданеят, хем да развиват животновъдство по панелките. Липсват им животинските изпражнения, нали са все родом от селата...

Ми те на село хората си спят по къщите, а животните в обора. Докато гражданята спят с кучета, котки и всякакви добитъци. Това, ако е нормално, не знам кое не е ?!

Етажната собственост смърди от лайната и пикнята на добитъка, който изкарват от панелките и тътрузят нагоре, надолу денонощно. Навсякъде косми и неприятни миризми. Отделно лай, скимтене, виене, топуркане над главите ни. Тая лудост трябва да се спре. Трябва да има на 100 % съгласие на всички, ако на някоя откачалка й залипсва селото, миризмите на животински фекалии, косми и животински звуци. Само още петел не е изкукуригал...

Луди сте вие гадове като не ви харесва кой ви кара да стойите там

Abe u tupacita da se zabraniat amma a de....

самото куче се налага на стопанина...като не разбира от добро ще трябва и с лошо за да разбере, че не то командва човека!

Тебе да те побием да видиш тогава кой командва кой си ти ,че ще казваш бе

В коментарите е пълно със скрити психопати!

Съгласен. Не е нормално и е мега психопатско да мразиш хората, а да издигаш в култ разни миризливи котки и кучета.

Психопати сте вие мразещи жиботни изорди ебати изродите сте психопати такива

Все повече такива психари в ареста и много за тях!!!!!!

Значи: когато те ухапе куче по едната ръка, не се съпротивлявай, дай му и другата ръка, да те ухапе по нея. Да ви прилича на еврейската добавка в Библията: Ако ви ударят шамар по едната буза, обърни си и другата. Или каквото и да правят с теб, мълчи си и не се съпротивлявай. Из идеологията на роба. Наблюдават се малко странни съвпадения. Съвсем странно става, когато се разбере, че цялата тази животинска истерия се спонсорира и движи от вездесъщите ротшилдови фондации, като идеология и истерия. Същите, с мераците да са господарите на всички. Нещо много съвпадения. А всичко това прилича на дресура на новите роби. С някаква мозъчноувредена идеология.

Точно. Но те вече са толкова увредени, че нали ги виждаш...само кучета и котки бълнуват, само кучета и котки могат да ги развълнуват, само кучета и котки осмислят празните им животи... Това в толкова асоциално, че чак плаши. Социопатия и завършени олигофрени. Неистово мразят хората, и перверзно любят котки и кучета, тия сороски еко комсомолци. Не ми се мисли, ако утре зависим от подобни психясали дегенерати.

Увреден ти емозъка животно психяри сте вие изроди, гадни, копелета те нищо лошо не са ви направиии , ,но вие сте болни изроди и убивате за кеф ти си платен от Сорос аз не понасям житвотни като теб егоистични капути предпочитам животни пред скотове като теб

от кучкарски откачалки

Selenduri kato toia kaput sa za zatvora. Za selianina samo svinia,koza,ovza i pileta sa dobtite jivotni,za6oto gi iadat prostazite selski. Iskam da se zapoznaia s tebe otvratiago ,da vidi6 kolko 6astliv 6e te napravia...

Защо не пишеш на български бе селендур.

Гадни воайори...Аман от ваште клипове за котки и помияри.

Ама и тия от общинския приют са за бой, задето дават на всеки психопат да осинови куче! Затова ли са го прибрали, за да го дадат на стопанин, който да го убие после???

ТЕЗИ ИЗВЕРГИ ДА ГИ ПРЕБИЕШ И ДА ГИ ДЕРЕШ ЖИВИ.. ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ .. ИЗРОДИ....

Каза лудият кучкар....

Прав е тоя е изверг а луд си ти по-добре кучкар от колкото като тебе да мрази животни изрод

Кучкарски неволи...

Айде стига сте врещяли, луди кучкари. Съвсем сте психясали с тия кучета. Както добре се знае, кучето играе според тоягата !

Първо хората бе селяци, стига с тези животни по важни от хората. Тия дето си викат природно и маймунски защитници, само един дебел ще ги оправи. Тъпи прости парчета

А не,на дебелия му се радват.

И на двамата педала ще ви дам един дебел в анала после африканци и арабски изроди болни заслужавате да ви се отреже главата след като сте изяли тупаниците и ритниците изроди мръсни

idior gaden zashto si go vzel kato go biesh,to e po umno ot teb tapanar takav

Според откачените кучкари единственото допустимо спрямо помиярите им е едно фелацио, с каквото те най редовно радват любимците си.

За тя незнам но ти освен фелацио и анално го поемаш изрод долен и на коне и на кучета

Виж как ги знаеш ти перверзиите. Личи ти, че си баш кучкар !

Защо кучето не е отнето?!??!! Това е извращение!!!! А тоя изрод е за затвора

Ни думай...Откога лудите кучкари почнаха и да произнасят присъди. Разбира се, винаги в името на помияра...

А бе вие откачихте ве, май* ви умирисана. Осраха и опикаха градинки и сгради, няма кой да ги контролира, ма като те ухапе или нападне не може да ми нариташ задника.

Кучкар е диагноза. Там няма оправия и заболяването прогресира...

Изроди гледахте ли клипа как го мъчи да ви мъчим и вас така това заслужавате изроди болни

Първо. С какво право някой буден джендър го е снимал, без изричното му съгласие на заснетия ? Това е грубо нарушение на конституционното ни право на личен живот. Защото, съгл. чл. 32, ал. 2 във вр. с ал. 1 от Конституцията ни, никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран.....без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие... Текстът почива върху чл. 8, параграф 1 от Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи, т.е. ЕКЗПЧОС. Разбира се, има и изключения, когато съгласие не се изисква, но те са изрично посочени и строго регламентирани, като напр. ЗСРС...Закон за специалните разузнавателни средства. Второ. Забраната за заснемане е залегнала и в Закона за защита на личните данни. Трето. Заснетото лице, което не е дало съгласие за това има право на защита. То може да се обърне към Комисията за защита на личните данни. Също така има на разположение и иск срещу лицето, нарушило му правото на личен живот. С този иск се сезира Административният съд. Може да се иска присъждане на имуществени и неимуществени вреди, пряка последица от причиненото неудобство като болки, стрес, страхове, безспокойство, страдания, тревоги, притеснения и т.н. Толкова от мен. Една безплатна консултация, с цел ограничаване на ентусиазирани откачалки, селяндури, които нагло и нахално, най-брутално си позволяват да нахлуват в личното пространство на нищо неподозиращи хора, жертви на тези болни воайори...

Колкото и минуси да слагате, нарушен е основният ни закон, и това не следва да остава без последици. Лудостта ви трябва да се озапти и законът го позволява. Просто всеки пострадал трябва да се възползва от това.

Ти си болен психопат луда отрепко

Нищо подобно с написаните обвинения, не видях във видеоклипа. Видях един своенравен и озлобял пес, който се опитваше да се "качи на главата" на стопанина си.

Всеки нормален вижда това, но не и лудите кучкари. За тях противобясната ваксина е задължителна.

А БЕ ТИ КЬОРАВ ЛИ СИ.... ЯВНО И ТИ СИ ИЗВЕРГ КАТО СОБСТВЕНИКА НА КУЧЕТО.. „

Ей такива "хора" избират бою симитлийската джука и чакат да ги оправи!

като се газят хора по пешеходни пътеки не е толкова важно. Не идиотска държава, а Много идиотска държава.

Кучкарска държава.

Аз лично получих ерекция докато го гледах.

ИДИОТ МРЪСЕН

Az iskam da se ispraznia v ustata na maika ti,bokluk

Ужас. Това не е човек,но не знам какъв е ...защото е по-прост, по-долен и от животните. Разстрел за такава жестокост...това е правилното наказание. Не проверки само.

бе този който снима и слага филм в мрежата ? на какво основание може да си позволи да го прави ? има си статия и може да бъде съден за извършеното

По-горе писах подробно. Може да бъде съден и да си плати за нарушаването на конституционното право на неприкосновеност на личен живот на жертвата. Това е грубо нарушение на основно човешко право и на Конституцията ни.

Ще го кастрирам копеленцето

Ми това е кучкар...

и гласоподавател на бсп-то

Ей зелени мастии питайте който и да е дресьор на кучета - без негативна мотивация, нищо не става!

Всеки изпитва удоволствие от различни извратени неща. Аз примерно, обичам да гледам филми като Време разделно или такива с баташкото клане... изобщо всичко, където ви колат и евът като животни. Ми кеф ми е, какво!

Ти по скоро гледаш филми с ЛГБТ тематика и черни актьори

Даже не знам какво е ЛГБТ.

Е твоята същност те това е ЛГБТ

Абе куче да гледа не е за всеки .. чичката идея няма как да се оправи с кучето