17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангърчета шсизофренни, стискйте дупенцата здраво, че иглите са много остри! Като ви пуснем от ония - течните антибиотици дето са смесени с ДНК от рептили и след 2 години ще светите в тъмното. Тогава насочваме 5G-то към главите ви и край!

Защо спряха да летятонези самолети, които оставяха дебели следи след себе с, които стояха в недебето часове наред? Някой знае ли защо спряха? Това спиране съвпадна и с намаляванто на заразенитеот ковида.

Кирчо, Кемтрейлсите ли бе, пиленце? Не са на мода вече. Уж не си трол, пък баш от тролската база от преди 3 години си извадил въпросите. Толкова време не научихте, че времето за изчезване на следите зависи от влажността на въздуха горе. А напоследък не ги виждаш, защото е предимно облачно. И вали почти всеки ден.

Ооо Трол Зевзек на работа ли си? :))) Трол Зевзек НЕ МАНИПУЛИРАЙ!!! Напоследък небето е предимно ясно (като от детството, бистро, светло синьо) и е предимно суша:))) Точно обратното на това, което казваш Трол Зевзек. Лека вечер,!

---------------------------------------------------------------------------------------- ‘Няма по-голямо и ужасно престъпление от преднамереното укриване на истината от масите, до степен и с цел на тяхното увреждане или смърт“. ---------------------------------------------------------- Вашият АНТИДОТ за неутраизация на корона конспирацията съдържащ факти и аргументи с които да защитите себе си, и близките си от измамата, и всички налагани ни сегашни и бъдещи ковидално мотивирани ограничения = геноцид. (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide Всичко за ВАКСИНАЛНИЯ ГЕНОЦИД над хората, ПЛАНдемиите, какво ги предизвиква наистина, с какви трикове и подли похвати ни ги пробутват, кой, накъде ни водят наистина и много други важни за живота и оцеляването ви в тези времена неща може да научите чрез материалите в следващия мега линк. https://bit.ly/stop-k19genocide Според отчетите за нежелани реакции след ковид фЪксини за Европа EudraVigilance: над 405250 наранени и 10570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19 http://bit.ly/DeadlyAfterVaxinationEffects Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА) http://bit.ly/NeudobnataIstina1984as2019 Материала който има силата да блокира играта на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери, ковид тарикати в полза на добрите и запазили някак разума си хора. http://bit.ly/svoboda-bg Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary БОНУС Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow НАУЧЕТЕ ЗА КРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ПРОВЕЖДАНИ ОТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ТЕХНИ И НАШИ САМОЛЕТИ С ЛЮБЕЗНОТО ОДОБРЕНИЕ НА президента мижътурка и ОПГ Гроб, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! Разбира се и за връзката с онова дето му викат Ковид http://bit.ly/Danger-Chemtrails

Г-н Лъжат и Убиват ла Есмералда Торес Медици Дасивидите Уно де Уно Насименто, Разполагаме с документи, в които ясно се вижда кой най-нагло получава копейки за всяко посесщение на къси линкове.

Абе ДИР що не давате да питам за за следите от самолетите, тези дебелите дето стоят оп поивин ден?

Не са виновни от дир-а. (ре)Кепчата спира дебели следи от самолети, а ако не успее, тогава не могат да вземат сесия към базата.

Ооо Трол Звесек. ДОбър ден! :)Току що пак не позволиха поста. Абе Трол Зевзек ти да не си от ДИР-а бря?

3евзек

Кирчо, Уж аз съм тролът тук, пък ти ревеш защо не ти минавали кемтрейлсите. Съвсем отделен въпрос е, че оня ден съвем съзнателно излъга за хладилните камиони, че ги нямало в други държави. Лъжеш като разпран, пък с все с претенции, че някой друг бил трол! Не те ли е срам бе?

:)

:)

Ковидарството се спотайва до изборите. Вируса, както винаги с правилен предизборен график. Важното е да не паднат случаите до нула за повече от три дни, че тогава новите апаши трябва само на вносни вируси да правят новите грабежи със заключване на жертвите. Кой ли ще пратят до Москва да донесе индийски вариации?

защо антиваксърите мразят ваксинираните?

Ами аз се ваксинирах. За антиваксър не ставам. Знам почти всичко за технология на ваксини. При това се ваксинирах със почти всички анализи, не само дето се предлагат комерсиално, не аджимийската. И честно казано съжалявам че го напраеих, защото сега имам антитела за 9 човека, а това значи грешна дозировка. А за епидемията в България а и в други страни: може да се каже че с над 98% вероятност е с политически правилни вълни. Къде другаде освен в България имаше априлска вълна, която мина с отхлабване на мерките? Къде другаде освен в САЩ имаше предизборна вълна през август-септември? Къде другаде сега има вълна освен в навечерието на изборите в Москва? То за са се направи вълна се искат 100 фатмаци доброволци. Вече може и ваксинирани. И смъртността: ами че тя се управлява с една заповед на министъра от гилдията на бялата мафия. Днес хинин, утре ремдесвир. В други ден, когато и слепите видят че е грешка, СЗО ги отрича. Ха да ви е честит нов Капо.

в Израел имаха избори скоро но някак преди това си решиха проблема с ковид до голяма степен. Тъпи ли са там така да се прекарат бе? В Индия, Бразилия и Мексико какво има да ме светнеш? А във Филипините не могат и да си помечтаят за избори, а проблем явно имат. Мама ви тролска... Поне погледнете и помислете малко преди да пишете глупости и лъжи в опит да манипулирате хората.

Имат нова вълна - с индийския щам и 2/3 от болните са с двойна доза ваксина.

точно бе?

Защо антиваксърите мразят ваксинираните?

"През последните 24 часа са починали 8 пациенти с коронавирусна инфекция" Интересно колко от тях са починали от коронавирусна инфекция...

ти прави кръвта на мармалад. После да починеш е лесно.

Също като ваксината. Само че за Ковида не подписваш информирано съгласие.

Кое е същото? Тромбозите от ваксината ли? В света има значително повече починали жени от тромбози от контрацептиви, отколкото от тромбози от ваксина.

Верно ли? Мамка му вирус, нищо не ми каза. Бил съм го бил изкарал и да не знам че да продавам кръвтта ми като мед. Или май за мармалад се иска голямо шкембе и много вяра в докторите и вируса.

защото не си имал стеснени кръвоносни съдове. Не е лошо да се прегледаш. До сега няма преболедувал тази гад, който да няма нещо увредено.

3евзек

Ало, Карантината, Кой ти пречи да подпишеш информирано съгласие, че доставчикът на ковид не поема отговорност за вредите?

Няма план, няма режисура. Всичко върви по график. Който не иска доброволно ще стане насила. Всичко е точно.

Ало, Карантината, Засега насила боцкат само ненужните тролове. С неясна субстанция, както самите те много добре знаят.

Доволен е той иска да умират много хора. И мечтата му се сбъдна

Много лекари му сбъднаха мечтата. Да лекуват грип с антибиотици по телефона!

ей олигофрени , спрете да пишете, че хората се ваксинират защото ги е страх . точно обратното е . от 100 човека фирма не се ваксинираха ТОЧНО СЪЩИТЕ, които ги беше шубе да им изследват кръвта на задължителните медицински годишни прегледи (пребледняват като ги боднат) . и кръвните изследвания ли са опасни бе ? хората се ваксинират СЪЗНАВАЙКИ, че ваксината не е напълно тествана тоест приемат риска И НЕ ГИ Е СТРАХ а истинските шубета си търсят оправдания

Аз се ваксинирах. Дадох си сметка, че на младини съм приемал доста по-рискови субстации с неясно съдържание и доста по-съмнителен произход и съм оживял. Ваксините все пак са легални и одобрени от куп контролни органи по целия свят.

Леле как ще те намразят сега антиваксърите. Само си гледай минусите! :)

Съжалявам, ама точно тези които не са се ваксинирали ги е страх. Не от вируса ами от бялата мафия. И може би имат право.

Защо мразят тези тъпанари, които са се престрашили и са се ваксинирали? Нали от ваксините ще умрат. Така ще има повече блага за антиваксърите.

Научете най-накрая какво броят! То не е на починали от ковид-19, а на починали констатирани с ковид-19. Може грешно. Може преди година. Може с 0 значение. Колко са починали от ковид-19 в България, никой не може да ти каже. Но с оглед на мерена смъртност от англичаните, от неаглийски щамове под 0.26% (141 на 54906 - 0.002568 съотношение), когато изкарваха колко е страшен английският с 0.41% смъртност (227 на 54906), за 2020г. когато тук няма английски щам, констатираните починали са 3.754% (7576 на 202266 за 2020г.). Или същата бройка за считан в Англия 1 умрял от ковид-19, тук броят 14-15 почнали констатирани! Ако бяха лекувани в Англия, би трябвало приблизително вярното да е 18008 делено на 14-15. Но с оглед на лошо здравеопазване и скрита смъртност пак е абсурдно тук да надхвърлят 2000 починали от ковид-19. Само че пика на смъртност 2020 и 2021г. включва още почти 30 хиляди човека! От какво умряха те? Какво е различното освен мерките? Мерките убиха около 30 хиляди човека в България! Така че тези от НОЩ и с мерките трябва да отговарят на 2 възможности: 1. При реално отчитане на починали от ковид-19, от какво са останалите около 30 хиляди починали? 2. При фанатично вярване, че констатираните починали, са починали от ковида, как така например за 2020г. умиращите са 14-15 пъти повече от същите за измервана смъртност от англичаните и пак за някъде 30 хиляди човека, към което пак отива още 13-14 хиляди починали без ковид-19? И в двете ситуация, вярващ или невярващ, те са виновни! Лудостта убива!

Проблема е, че тези бройки са над средното за починалите предишнте години. При положение че сте си седяли в къщи и така е намаляла значително възможността, примерно да ви бутне кола на пътя.

До юни месец 2020г. спрямо 2019 бе с над 3000 по-малко починали. Да много повече е, но от какво? От лудостта на тези с мерките. Реално починалите от ковид-19 може да са по-малко от починалите от пневмония за 2019г. Тези мерки убиха около 30 хиляди човека в България. Това като оправданият с умрялата от упойката бременна, дето са и били инжекцията и е починала. Че виждаш ли това било че минала преди месеци ковид-19. И на портала със статистиката за ковида, за починали за денят ти дават жена с бременност. Сигурно са броели и онзи Стоте Манкенки дето минал ковида. Дето обясняваха как след инфаркт му правили операция на сърцето и как му отпушвали кръвоносни съдове там ... с бургия ли, не знам. Такива ги броят. Разстрелян с 5 куршума, загинал от ковид-19!

А защо не отчитаме локдауна и мерките на държавата да ви опази задниците? Малкото починали са именно заради навременните и добри мерки на управляващите. За да се пънете сега, колко неопасен бил този вирус. Питай индийците колко е безопасен.

От тези локдауни в самото начало бяха измерили, че хората в Европа са станали с 2кг по-дебели - някъде май-юни месец 2020г. Сега не знам колко килограма отгоре. Във Вухан един станал над 100кг по-дебел. Това води до сърдечната смъртност - най-голямата смъртност. Тук броят за починали от болести на кръвообращението по около 70 хиляди на година в България (2019г. 69632, 2018г. 70546). Само от това дебелеене от карантините, като нищо са убили няколко милиона по света! Виж колко от ранно починалите са с наднормено тегло!

Олеле! Сега пък дебелите били виновни.Сигурно и наркотиците са увеличили. От скука! Абе верно ли си толкова тъп, или само се правиш че не разбираш каквото ти се пише?

На по-предна починал с констатиран ковид, личният и лекар каза, че веднага я пратил в болница, че е от рискова група с наднормено тегло. Така че това го казват лекарите. А освен това ако бе обърнал внимание на новините за ранно почиващи, там има такива, като сестра натурализирана ли бе, дето само на снимка приличаше на поне 150кг. Или дори от преди дни 15 годишно момиче починало на 115кг. Или където в щат в САЩ забраняваха маргарина с изкуствени мазнини в заведения, че отчитат за най-голяма смъртност от дебелеене, което предизвиквал той. За България за 2019г. даваха 64.4% от починалите броени за от болести на кръвообращението. Нищо че после от НОЩ ни разправяха, как от друго не се умирало и преди ковида сме били безсмъртни!

3евзек

Ало, Някой, Високият процент на починалите от болести на кръвообращението е индикатор за достиженията на съвременната медицина, защото вече не умират 80% от бактерии и вируси. Само ти и още няколко тук искате, макар че не го знаете, да се върне картинката от 15-и век. Иначе какъв мотив имаш да сравняваш броя жертви на 50-100 болести на кръвообращението с тези на една единствена вирусна? При мен пък стресът от всекидневните 1-2 часа за ходене до работа и връшщане изчезна и свалих 3 килограма. Защо всичко го разглеждаш все едностранно? Да не говорим за разстреляния с 5 куршума. Не усещаш ли, че преувеличаваш доста? Защо го правиш? Да не би реалността да не е достатъчна, за да ти подкрепи твърденията?

Няма НОЩ от половин година.

По-малко, но лудостта си остава. НОЩ я почнаха за тук, нищо че Мутафчийски е казвал, че грип Б е по-опасен от ковида. Има и външните фактори със световната параноя, където действат като овце. И ууу колко страшен бил ковида (може умрелите реално да са по-малко от починалите от пневмония за 2019г. около 1400-1500 човека) и слагайте си чалмите и вярвайте в Аллах. Може да ги убиват разни и с лекарства.

Умрелите са малко благодарение навременните мерки на държавата, да ви опази задниците.

Това, че пишеш с удебелен фонт не те прави по-умен, нито казаното от теб по-вярно! Навсякъде по света се доказа, че реално починалите от ковид са много повече от официално отчетените. Единственият пулмолог в нашия окръг казваше: "защо да ви тествам, то е ясно какво е" и "много възрастни си отидоха тази зима без тест". Във всички села църквите и джамиите оплакват някой всеки ден, някой път по двама. Никой не ги е тествал. Ето ти 30000 починали от ковид в България. Ако не беше НОЩ и мерките щяха да са 50000. А ако мерките се спазваха щяха да са 10000. Това, което прави смъртността на милион население да изглежда толкова голяма е точно малкото тестване.

Ако не бяха НОЩ с мерките и световната параноя, с оглед започналата с над 3000 по-малко починали 2020г., щяхме да имаме примерно 106-107 хиляди починали, вместо 124735. А това че приписват всичко на ковида, като на умрял с 5 байпаса на сърцето и изцяло кардиологични характеристики и 36.8 градуса температура (реален пример), няма да направи тези починали от ковида. Част от тези никога не са го имали дори, въпреки че са констатирани погрешно, както един служебен министър с 1 положителен и 3 отрицателни теста. В Германия имаше случай с 58 грешни положителни от 60 теста! Част от тези си умират и чисто статистически на толкова хора на такава бройка за такъв период. От изкарваните тук 18 хиляди, някоя хилядарка си умира чисто статистически, за колко над 400 хиляди констатирани. За 2020г. умира 1 на 55.45 човека.

Какво направи световната параноя в Северна Корея? А в Япония? А в Индия какво се случи?

Някой, много си прост, няма смисъл да ти се обяснява, загуба на време е!

Моля те, спри да разсъждаваш! Иди пий ракия. Гледай едно порно. Прави нещо подходящо за твоя интелектуален капацитет.

Трябва да "изритам" Гешев и да стана главен прокурор. ;) Разликата е, че вашето са празни приказки, а аз мога да си докажа твърденията. Както и че "епидемичната обстановка" е приета незаконно и така нататък.

че дори си вярваш. Добре че вируса пречиства България от подобни отрепки.

С оглед, че го имаше роднина (с тест), като нищо съм го минал страшният ковид-19, без да разбера. Прочиства, като обесила се, вярваща че има ковид-19, дето нямала - реален пример на умряла от наложената лудост за норма.

Нещо си нервен. Спокойно. И твоя ред ще дойде. Скоро.

бе кретен. Когато бяха най-строгите мерки в началото на 2020г. с КПП и другите изцепки смъртността беше рекордно ниска. Между вълните в началото на 2021г. при непипнати мерки защо спадна бе. Може да си хванеш калкулатора и да си го прибереш където слънцето не грее.

2019г. има пик в началото на годината и от там около 2000+ по-малко починали преди въвеждането на извънредното положение. Сринатата изкуствено икономика, безработица, психоза със самоубили се, нелечение на други болести, неходене на прегледи, отлагане на операции, грешно лечения с лекарства, дори дебелеенето в къщи, всякакви такива неща носят смъртност. А статистически сега на ден почиващи ваксинирани средно са повече от констатирани с ковид починали. Можеха да ни разпространяват други страшни статистики. ;)

бе кретен. Рекордно ниска беше смъртността за последните пет години в началото на 2020г. В началото на 2021г. да ми кажеш дали се оправи рязко здравеопазването или отслабнаха рязко хората през януари или им мина депресията понеже рязко им се отвори работа и забогатяха... Кажи бе идиот. И това за ваксинирате да вземеш да ми цитираш статистика някаква и източник? Мама ти лъжлива, манипулативна!

Олигофрени, умрели са 18000 души допълнително от средното годишно, които още можеше да си поживеят. Това още ли не успявате да го разберете? Даже циганите го разбраха. Това българите не случайно сте с най-ниско IQ в Европа на ниво Северна Африка.

Не 18 хиляди, а около 30 хиляди и умряха основно пон мерките!

3евзек

Ало, Някой, В такъв случай защо всичките 30 000 са концентрирани вътре в периодите на епидемичните вълни, а извън тях на практика не се забелязва? Поне 300 или 200 души повече да бяха починали през август 2020. Май логиката не ти е силна страна? А правиш ли разлика между "починал с ковид", "починал с регистриран ковид" и "починал без да се възстанови след ковид"?

"""Броят на жертвите на Covid-19 у нас премина 18 000 """" Само не се разбира ,дали тази цифра е повод за гордост или само констатация

е опит за провокация, за да даде хляб на днешните цъкания в този сайт.

Какво им пречат ваксинираните на антиваксърите? Нали са си направили избора и ще мрат чипирани от Бил Гец, с тази експериментална ваксина? Пишем ги сухи съчки и готово. Та, защо им пречат и то до толкова, че ги избива на агресия?

Простотията. Простатите са си по-ниско интелигентни и агресивни. В нормално и здраво общество такива се държат в правия път с бой и глоби. Така беше при Бай Тошо например.

Българите сме малък, но за сметка на това изключително прост народ.

НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ. Въпросът е: като ваксинирането е доброволен избор ЗАЩО ПОСТОЯННО ОТ ТЕЛЕВИЗОРА НИ "ОБЛЪЧВАТЕ" СЪС ЗАПЛАХИ И ОБВИНЕНИЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ? НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ.

Заплахите са подсъдни. КОЙ те е заплашил? Ще му скъсам дупенцето, неговата ма ма!

22 юни 2021 година Израел 70 % ваксинирани - 89 нови случая. България 10% ваксинирани - 93 нови случая.

Има ли шанс значи нашата стъкмистика да е политическо-икономически мотивирана? Че на власт са онези дето през 1986-та казаха, че нямало нищо.

като те кефи статистиката че населението е 30% повече, а гъстотата на населението е почти 7 пъти по-голяма от нашата. Че не е без значение.

като гъстотата на населението в Софеата ли?

на 22-ри новите случаи в израел са 18 а не каквото си написал

Прав е Карантиньото - 89 са: https://www.google.com/search?q=covid+19+graph&rlz=1C1VFKB_enBG783BG783&oq=&aqs=chrome.1.35i39i362l7j35i19i39i362...8.173965560j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ало, карантината, В Израел в момента е една седмица преди пика на индийския щам. У нас в тяханта ситуация ще сме след 2-3 месеца. Затова не бързай толкова!

Това процентно на 7 милиона колко е? Щото България била с най-много антиваксъри на глава от населението. Та се чудя, дали има някаква връзка?

връзката е очевидна.

че проблема е в теб?

Какво грешно видя във въпросчето ми?

да се чете ОЗДРАВЕЛИ, а не излекувани (в някои случаи трябва да се чете и ОЦЕЛЕЛИ въпреки клиничната пътека, по която ги пускат търговците, ааа пърдон, докторите) и ако може да допълните статистиката си в частта Ваксинирани с една рубрика "получили алергична реакция от ваксините"

Вие не сте ли търговец?

Трябва и още едно допълнение към статистиката: Брой ваксинирани, починали от Ковид19. Иначе статистиката е непълна. Да.

1. Още вчера си бяха 18 000 2. Още преди 2-3 месеца, тролове подгряваха с "виждате ли, станаха 18 000". 3. Новите случаи продължават да намаляват всеки ден. Вече са 94 средно на ден на седмична база. 4. Смъртните случаи - също намаляват, както и активните, както и в болниците. 5. С този т.нар. "индийски щам", плашат от няколко месеца, трябваше яко да сме пламнали, ако им бяха вярни прогнозите. Освен всичко друго - всички признават, че минава доста по-леко. Който вярва във ваксините - да се ваксинира, да ваксинира децата си и да спре да реве, да махнат мерките и да си заживеем нормално!

Какви мерки и какво нормално? Плачко.

Липсва то Щаба, събоплезнования :)

Мерките се вдигат след като определен (голям) процент се ваксинират. Не разбрахте че нещата са или или с мерките и ваксините.

Вместо дежурното НО - тая простотия ли успяхте да измислите днес???

Честно, още вчера очаквах да им е такова заглавието, хванахме им цаката на тия смешници от дир-а, винаги трябва да се започва с нещо суупер негативно, за да може шашкащите се да се побъркат от страх, а това,че сме рекордьори по инсулт и инфаркт никой не споменава, съществува само ковидиотизъм...и преди да ме нахейтят, да,цялото ми семейство го изкарахме, без проблеми, както впрочем и 80% от заболелите.

Снимката е потрес просто....от личния архив на подлогата балтов...тоя ибрик няма ли кой да го разкара от Пирогов????

Рушветчия от такъв ранг се сдушва с всяка политическа власт....

18 000 не са значими загуби, от Великобритания ще дойде нов до.... ъъъ нова работна сила и ще попълни далите фира. От безработицата ще дойде също ново попълване на загубите. Важното е бизнесът да не спира от тези идиотски мерки защото икономиката страда и печалбите намаляват - инвеститорите си искат своето, любовницата също

през това време хората престанаха да умират от други неща? (от старост, или от сърце, например...)

кой е казал това?

Стъкмистиката...

чудя това халюцинации ли са или налудности. Понеже не съм чул някой да каже такова нещо, камо ли да вика.

чуваш и виждаш само това, което на тебе ти изнася...

Не, бе олигофрене, миналата и тая година са умряли няколко хиляди повече от 2019та при по-малко население.

Какво им дреме на антиваксърите, че ваксинираните щели да мрът?

няма да "мрът", а ще "мрат", и второ - няма по-добро защитно сретство от естествения имунитет (=преболедувал). Хем организмът си изработва стратегии как да дейтва при аналогични ситуаци. С тези непроверени и недоразработени ваксини - "ваксърствайте" си колкото си искате... :)

добре ама невинаги оздравява да ви кажа и точно в това е проблемът с този вирус

ама не ми отговори на въпроса. Не че на мене ми дреме, че на есен антиваксърите ше мрът. Ваксината също прпоизвежда естествен имунитет. Ама от къде вие троловете да знаете тези неща.

Демек каквото не те убива, те прави по-силен. Ако не те направи инвалид ... Или мъртъв...

3евзек

А Ковид проверен и доразработен вирус ли е, че някак небрежно го изключваш като единствена алтернатива на ваксините? Дали има по-добро защитно средство от естествения имунитет зависи изцяло от конкретната болест. Срещу едни няма траен имунитет, други се крият там, където не ги лови, например херпес симплекс, трети предизивикват увреждания, след тях голям праз, че имаш имунитет, но много по-добър, от четвърти с естествен имунитет оцеляват само половината или по-лошо - единици... Най-вече защото имунитет се изгражда за месец, а вирусът убива за 10 дни. Още малко и пожизнения от ваксина срещу жълта треска ще го изкараш по-лош от естествения. Ако си мислиш, че "стратегията" за изграждане по естествен или изкуствен път е различна, тогава имаш още много да учиш.

Ако и с ваксините си запознат толкова, колкото и с българския език, нищо чудно, че се бодете като таралежи, като си живуркате с удобната илюзия, че някой друг ще ви реши проблемите вместо вас.

Я си представи, че грешките са допуснати нарочно? Или това не може да се възприеме от тролския ти мозък?

Точно тези - не са...

Ще кажем чао на британеца, но за съжаление вероятно ще го замести индиеца. А това винаги увеличава цялостната мизерия.

Толкова са жертвите на България през втората световна. Гледам, че на хората не им пука много. Тя ВСВ е била отдавна - к'во толкова? БТВ - според мен цифрата е занижена. Повече са.

Току-що си ваксинирах хлебарките.

Противно на джафкането на троловете никой не поставя диагноза ковид без положителен тест, а такива на умрели по принцип не се правят. Като се констатира починал в къщи не фигурира ковид в съобщението. Пък благодарение на троловете доста хора се криеха, други се страхуваха, трети мислеха че ей така ще мине със супичка и аспиринче... Та така. Не е ли така?

Е и?

И е!