17-11-2017 20-11-2018

Коментари

владимир владимирович лично щеше да ги извади от пламъйците, ама е ангажиран да язди мечката!

В момента пазара за кюмюра е добър и явно са позаобиколили правилата за безопасността в името на производството. Дано колегите им по света си извадят поука. Миньорската професия си крие неизбежни рискове, а въглищата поради естеството на добива са най рискови от всички, но все пак в даденият случай ако е вярно това което пишат си е следствие на небрежност.

2021г на календара, какви НЕИЗБЕЖНИ рискове? Избежни са ама има "особености на националния въгледобив" Сигнализацията за газ не работи, вентилацията и тя се халосва, дисциплината е водка със сельодка, укрепленията са икономисани, ел. инсталацията се поддържа зле. Ей така стават белите. Не стават когато има само 1-2 пропуска в иначе работеща система. (да не каже някой че сме по-добре - нема-нема и рудник Ораново излезе в новините)

ха ха ха ха ха

Щом комуниста ти казва, че са умряли 52, значи са най малко 50 000.

на тази велика държава са нужни герой на които да разнасят снимките по паради с черна лента в горния ъгъл...

Жалко ,как не умряха банкери,политици или мафиоти а все обикнобвенни работници . Аз вчера подадох молба за напускане ,ебал съм ти парите . Вчера ми предлагат повишение ама се услушваха 4 месеца ,напускам .

да ти се изпикаят на гроба.

жалко..а можеха да служат на Путин

който депутат е шеф на асоциацията по ДЖУДО на Кемеровска област. За последните няколко години са правени 2 проверки на мината, като при едната са открити ОФИЦИАЛНО 18 нарушения на безопасността. Руските миньори станаха курбан на китайската промишленост внасяща всяка година 200 МИЛИОНА ТОНА РУСКИ ВЪГЛИЩА.

майка си, мечка ли казваш?

Горките хора.

ми то, съвсем скоро владимир владимирович ще се присели при мама, лека и пръст!