Брошури с гей двойки за сексуално ограмотяване раздават в училище

Издадени били от Министерство на здравеопазването, а забранени - от Министерство на образованието и науката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само аз и баща му имаме право да си образоваме детето, а не някакви политици, и още по-малко някакви извратени педераси педофили и т.н.

Няма да имаш право да възпитаваш дето си в скоро време! Кажи ми ти кихаш със сигурност. 1. Кихането е явна Агресия върху дете 2. Пренася бацили и по този начин ГО излагаш на риск. Превеждам: НПО Анимус (и/или) Държавната агенция закрила на детето (и/или) Друга ЪЪржавна организация ти ВЗИМАТ детето! От там на там ти желая УСПЕХ в търсенето и доказването, кой и кога и как е КИхнал!

По-опасно е синът ми да прихване педерастия, отколкото някоя болест, така че мерси от такива образователни брошури, ще поема риска.

Да бъдеш спокоен това с дето се вика Наследствено, А и брошурата трябваше да бъде пусната там където и е мястото в задния двор на този който я е измислил. Тук въпросът е, кой ще понесе отговорността, че това нещо с чисто порнографско съдържание е било доставено до Знанието (Дознанието) на децата? Склоняването към Блудство Трябва, а и доколкото знам сЕ преследвано от Закона!

ПОНЕЖЕ НЯКОЙ СИ"АНИ",ЧОВЕК С НЕУСТАНОВЕНА ПОЛОВА И ВСЯКАКВА САМОЛИЧНОСТ,ИСКАЛ ДА ТУРИ ТОЧКАТА НА СПОРА И ДА СЕ ИЗКАЖЕ ПОСЛЕДЕН,АЗ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА! ИСКАМ ТОЗИ ИНДИВИД ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ИЗВРАТЕНИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА СЛЕД НАСТЪПВАНЕТО НА Т.Н.ДЕМОКРАЦИЯ,ПОД НАПОРА НА НАХЛУЛИТЕ"ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ"?! КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ЧОВЕКЪТ ДА БЪДЕ ПРИНИЗЕН ДО ЖИВОТНО,КОЕТО РОБУВА САМО НА КОРЕМА И ГЕНИТАЛИИТЕ СИ, ДА НЯМА ВЪЗВИШЕНИ ИДЕАЛИ,ДА НЯМА ДУХОВНОСТ И ПРИНЦИПИ,ДА НЯМА ПАТРИОТИЗЪМ И ПР.САМО СЕКС,СЕКС И СЕКС И ТО ПО-ИЗВРАТЕН ПО ВЪЗМОЖНОСТ!! КОЙ,КОЙ,КОЙ?!

Световни глобални структури като ООН, СЗО, УНИЦЕФ.

+ (официалният документ) Националната стратегия за Масова разпродажба на деца на Гей Двойки и то регламентирано със закон! И то закон който ще заработи. Аз казвам, че мога да си купя дете което се профилира от малките му години Във Всяка една негова фаза! Или превеждам Искам дете на 1 година Русо със Сини очи и ако съм гей то задължително да е момченце! Гледам каталога на Националната стратегия за Продажба на деца и си ги харесвам. От там на сетне 500 лв и е мое.

Кво се правите на педерасти ( в лошия смисъл на думата) . Важно е младите да бъдат образовани. Болестите, предавани по полов път са еднакви, независимо кой с кого го прави. Напълно подкрепям тази "грешка". А тези, който хейват тук вероятно пускат хард порно на децата си, да покажат "кое е правилното'.

закопнело за ласки - няма лошо. с оглед написаното заради тъпотата си не можеш да намериш партньор. интелигентните сред вас са много, те не се изявяват в интернет, живеят си живота и не се натрапват агресивно на останалите. толерантни съм хетеро-хората, на които, ако не знаеш, дължат появата си на бял свят. някои хора, представи си, искат да имат внуци. колко нахално от тяхна страна, ще кажеш ти и твоите приятелчета в темата.

е учи децата на педерастлък. Да видим как ще ти се получи.

Лошото е Ани, когато тези Педераси в добрия случай след като се сдобият с правото на БРАК поискат да имат легализирани деца. 1. Ани аз до колкото знам все още медицината е безсилна пред това предизвикателство Гей да има деца. 2. Прокарват се същите пипала в законите на "Държавичката", чрез които могат да ти вземат детето само и единствено защото си Кихнала. 3. Създава се Общо достъпен Каталог през, който могат да бъдат избирани "Подходящите" деца за "Подходящите" родители. 4. Това е СУПЕР!

Който не го интересува да не ги чете тия брошури! Те са за тези, които искат и имат нужда. По-добре синчетата ви да се образоват, а не после да си скубите косите, че са пипнали нещо. то, нещото, може да се пипне и при контакт между мъж и жена, нали така?

Марийке,марийке куче те ибало марийке!!!ти на децата си сигурно нагледно и обясняваш тез неща! аман от педали и лезбийки!!!

И ти искаш това да споходи и нашите деца. Гледай си своите, а нашите не ги мисли. Те са си наш проблем и отговорност.

Какъв е проблемът да бъдат образовани младите хора? Сега от 5-6 клас започват сексуален живот. Като няма кой да им обясни вкъщи, къде да се научат как да се предпазват?

с женски ник. Писах вече по-горе на Ани какво мисля по въпроса.

За нашите- НЕ СЕ ГРИЖИ.

станала малка грешка, виновни няма. И после иди дкажи че нямаш сестра

Политиката за стимулиране на хомосексуалността е прако опасна за оцеляването на нацията. Тази политика се насажда от враговете на народа ни, които искат няговото пряко унищожение, за да дойдат на негово място. Осигурили са си управници и с дела показват истинските си ннамерения. Тази подла политика се дирижира отвън и без сплотяване на родолюбиви организации предстои много лошо да закъсаме. Сами виждате какво правят другите етноси тук, уместно е да затвърждаваме българщината и традиционнте ни ценности, особено да върнем патриархалния си морал, защото ни е опазил рез вековете и сега ще ни вдигне на крака. Хомосексуализмът е много тежко поражение- нещо като от война.

Българина хем не се интересувал кой какво прави в леглото, хем само джендърите са му в устата.

Явно, в твоята.

РЗИ - Ямбол:)

сбъркали са,листовките са били предназначени за парламента

Голяма работа! По-добре да знаят как да се предпазват отколкото да се множат псевдо-мъжкарите!

За твоите деца ли става дума?

Простолюдие, живеещо в измислена реалност! Не виждаш ли че половината мъжки са хомота?!

Подредили са се джендър до джендъра мила моя майнольо...к'ви времена настанаха...

да се занимават с този род "ограмотяване" на децата си - по тяхна преценка. държавата не е родила тези деца и не бива да се бърка в подобни въпроси. няма право на подобна "просвета". нейната функция е да контролира "помаагалата" и да не допуска появата на подобно порно на пазара.

Ami ako roditelite sa tupi I prosti kato teb kakvo stava?

после ми се обяснявай. никога пропастта между хетеро и ЛГТП няма да бъде запълнена - точно защото сте най-наглото и нетолерантно племе. За щастие ила и такива ЛГТП хора, които не се натрапват агресивно, а си живеят личния живот без парадиране и без да пропагандират сексуалната си ориентация.Ти явно не си от тях. Защото в интернет в този стил се изявяват подобно на останалите хейтъри същите незадоволени и озлобени самотници като тебе.

А защо дават снимки на целуващи се лидери от ЕС?

Кой ще понесе отговорност за тази гавра? Министър, директори, учители, и всички замесени в това да напускат системата и завинаги да им се забрани да припарват до деца. Преди месеци уволниха учителка, защото танцувала в заведение в почивен ден в 2 през нощта. Била развращавала децата!?!? И всички скачаха да бранят психиката на децата, защото първолаците в два през нощта не спят. А тези, които деформират мозъците на подрастващите не са ли опасни? За какво си пращаме децата на училище? Да ги извращават ли? До кога ще се опитват да пробутват тези гнусотии, кой ги финансира, кой ги проверява? Това не е ли национално предателство?

Вземи от розовите хачета, да се успокоиш.. или любовник..

лекувам зависимости

Комунистите разпространяваха позиви , сега разпространяват гей литература. И двата случая целта е една - държавен преврат. Обаче няма да им мине номера!

mathur

идиот герберски ,това е е от вашата гей партийка бе.....

не смесвай понятията.

На нормалните, успели десни хора (като мен) ,тия снимки и брошури не въздействат никак.Както и темата за гейовете. На дъртите комунисти обаче си личи как запенясват..Най верояно защото започват да усещат лек сърбеж в задните части, както и връщат спонени от соца не само за качествения кашкавал, ами и за публичните бани и клозети...

Да те таковам във успелия

Под нормален, явно, се разбира глупав.

Не се правете на ощипани моми Навремето най -добрите майстори на “ кавали ” бяха в Държавна Сигурност Това на снимката са децата и внуците им

Аман от педераси .... пък били те гейчета !

На чиновниците от министерствата, синовете им да доведат зетьове!

Я, наша снимка с Бойко, кат беаме млади!

Ок, некои би ли ми обиаснил какав е проблема? Какво е толкова скандално? Да не се разпространи хомо заразата сред децата? Нима некои като види таа снимка ше стане геи? На вас така ли ви ваздеиства? Не мислим. Сметате ли, че ше станете педераси с достатачно много снимки? Може би на децата ще ваздеиства по различен начин, деца са, все пак. Ок, ако ваздеиствие те прави педерас, как тогава саштествуват педераси в Бугариа, които не са израснаали под "ваздеиствието" на такива снимки? Може би не требва да им се показва штото е порно, или нешто, но вие знаете, че не е тва проблема. Ако беха маж и жена, никва статиа немаше да има. Омразен народ сте, еи. Дискриминациа против бугари у турско робство--ужас, мъки, неправда! Ама дискриминациа против хора с различни предпочитаниа на тема секс е нормална.

На снимката се виждат две красиви млади момчета, които се гледат влюбено и нежно. Какво лошо има в това. Може би предпочитате вълка Нупагади, който е истински пролетарии с фас в устата да преследва малкото зайче.

Nikos

Да малкият, предпочитам да гледам вълкът от Ну погоди, но ти си малък келеш и дори не можеш да си обясниш значението на думичката "пролетарий" и затова я използваш безмислено! Щом ползваш интернет, би могъл по много начини да разбереш какво е тълкованието за тази дума, ако нямаш под ръка Български тълковен речник! Пък и надали тези младежи и двамата се чувстват и момчета! Майче поне единият от тях е на друго мнение!

Да какво лошо има, гледат се нежно, после ще си врътнат по някоя свирка, описано е в брошурата как става това, и после ще си разпорят аналите, красота и прелест.

Стигнахме и до това - от позволяване на гей парадите до открито и активно пропагандиране на обратните! Къде стигна този свят? Това някакъв сценарий за намаляване на нормалните и като цяло на населението ли трябва да бъде?

Затова си махнах детето от училище, минахме на самостоятелна подготовка. Никога не знаеш какво ще му говорят в училище

Не е чудно поведението на М-во на Здравепогазването, след като шефа му е със съмнителна репутация..

"Тази гнусна брошура трябва да бъде изгорена. А виновните от министерството на здравеопазването - наказани." по-полезно ще е обратното

http://kanal3.bg/broadcastvideo/16066-%20Socialna-mredza%20-na-31.01.2019---Zashto-v-Norvegiya-vzimat-deca-ot-roditelite%253F?fbclid=IwAR3V2RpX3Oz8hb1WmEpBk6jE-FioK_5H7QtVpt7Iz4Fg2Bmf2JeFivD55s

Не може да се отрече, че заглавието на брошурата е точно - Любов без последици! Когато мъж и жена се любят може и да има последици - да се родят деца! Когато мъж люби мъж няма как да има последици - не може да има плод!

Брошурата е писана за превенция от СПИН с таргет група мъжете и е платена от ООН. Продукт на много извратен мозък е да я използва като агитация сред децата по училищата, с цел отвращаване на българина от еропейските ценности.

Любов без последствия. Заглавие на брошура, която целяла превенция на СПИН.

именно

Какви брошури бе, не живеем в 80те години на миналия век. Децата вече са се ограмотили в нета.

Явно, става дум за вашите деца. За нашите е рано.

Долу ръцете от ДЕЦАТА НИ изроди мръсни!!!

Аз искам да разширя Ат кръг на едни "ГЕРБЕРИ".

Това извращение с тези двамата на корицата, ако се дава да се чете от деца под 16 годишна възраст си е сериозно престъпление. Къде е прокуратурата да се намеси? Имаме ли въобще държава?

Държава НЯМА и НЕМОЖЕ да има. Сега брошурка и/или плакатче на видно място. После задължително обучение по "Матряла" и най-накрая задължително Практическо упражнение!

Комунягите пак ви активираха. от далече си сичи кой е против свободната воля. С такива новини може да ви отсеят и след това трябва да ви аресуват за работа против държавата и демокрацията. да се блягодарите че не използват вашите престъпни методи. паплач малоумна.

Гербавите компрадори очевидно са поели ангажимент към господарите си да изтребят българите като нация ударно за половин мандат.

МОН си ,,знае'' работата . Да каже не учениците , че гейове не съществуват , също както не ги учи , че е имало комунизъм в България и що за животно е това .

Дир са орязали поне 400 от общо 900 коментара :) карай :) не съм робот

Пеевски не обича други да му коментират материалите. И без това са съвършени.

Дори самата снимка на корицата е доста отблъскваща.Тъй като обратното в нашата държава се счита за модерно то нека другарката от Ямбол си признае дали не членува в някоя лесбо дружинка.Отвсякъде взеха да ни облачват с това ,че има и трети пол.Явно тези които го правят са от него но не могат смислено да обяснят кой е този пол.Хомосексуализма взе нещо да става като модата на чалгата в началото на 90-ти години и до днес.Колкото по-голяма е една простотия толкова повече се търси.Трябва да се забранят напълно гей парадите.Те дават много лош пример на младежта и ги подтикват

ето какво пише в края на брошурата: Тази брошура е създадена по проект "Превенция на ХИВ/СПИН сред МСМ общността в град София" Тази брошура е създадена по проект "Превенция на ХИВ/СПИН сред МСМ общността в град София Брошурата е адаптирана и се преиздава в рамките на Компонент 9 "Превенция на ХИВ сред МСМ" на Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН", финансирана от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария ЗАЩО Районните здравни инспекции са решили, че е предназначена за училищата? Каква е ролята на МСМ общността в град София???!!!!!

крайнолевите евро-гейове опипват почвата

видях я тая брошура, очевидно целевата и група са хомосексуални мъже - да се предпазват от инфекции, които са особено разпространени сред тези хора, няма нищо с нормалното сексуално възпитание, снимките вътре са все едно взети от гей-порно, обяснява се какво е риминг, фистинг (!) и т.н....

И пак кажете че няма конспирации и че дяволът не съществува и не мъкне постепенно и методично лековерните по наклонената плоскост към Ада.

Е ТОВА ВЕЧЕ Е ГОЛЯМ СКАНДАЛ В БЪЛГАРИЯ!МЗ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗВРАЩАВАТЕ ДЕЦАТА НИ! МИНИСТЪРА НА ЗРАВЕОПАЗВАНЕТО- ОСТАВКА! И СЪД!

Хахахах, все едно порното в нета някой го контролира!! Те вече са и гледали, а някои ученици и практикували МСМ!

РОДИТЕЛИТЕ.

Въпросът е кой, какво контролира и защо. В училището вече се ПРОПАГАНДИРА содомията. Но напишете чифут, мангасар, негър, резак, педераст в тази и подобни еврейски медии ....и веднага ще бъдете изстрити. Въпросът е в целите на ЦЕНЗУРАТА. Във всеки случай не и Българското училище на Райна Княгиня. Героите на Вазов в една България дори под робство, днес са забранени и нежелани от официалната власт.

СЪД ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ПЕДЕРАСТКО ПОРНО В УЧИЛИЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!

Nikos

Господи в каква ПЕДЕРАСТКА държава живея! Държава , управлявана от една престъпна хунта, която се старае по всякакъв начин да доунищожи физически, психически и морално, останалите да живеят в нея, като започва с покваряването и изпедерасяването на младежите ни в училищата! Най сполучливият фашистки начин, заложен в юдейското учение, което проповядва покварата на децата за тоталното завладяване на нациите! Управляващите ни умело водят война срещу българската нация, като започват от училищата ни с разпространението на тези ИДИОТСКИ И АНТИЧОВЕШКИ брошури! И това е само началото,а какво следва после???????????? „Те са минали през утвърждаване, минали са през съответния контрол на министерствата, пристигнали са по официален ред чрез институции...." В тези два реда се казва всичко!!!!!!!!!! -„Не мисля, че има нещо скандално. Децата знаят много и дори на малка възраст си позволяват много неща... Аз мисля, че съдържанието на тази брошура е като на всички други, които аз разпространявам", каза д-р Румяна Русева от РЗИ - Ямбол." И това същество е титулувано доктор! Такива енкземпляри трябва да бъдат юридически лишавани от всякаква медицинска практика!

на Бойковото "управление". Правят какво им кажат за да унищожат нацията ни.

Моля,моля.Ние имаме силно изразени еврогейски и атлантически ценности

напълно съм съгласен с теб, и за това бойко е виновен..

ут заглафката личи! от Гробарските некадърни къинки- нема да боли!!!