Брижит Бардо към Макрон: Осигури коледно чудо и за животните във Франция

Актрисата публикува открито писмо, в което настоява да бъде въведено видеонаблюдение в кланиците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асоциации за защита на животните в европа е с много лобисти Там има много пари и не се изпуска такава хапка . Заради животните където не съществуват се взимат евро пари . в България се спират много проекти дори цели икономически отрасли се затриват.

"Коя е една от най-популярните храни в света? Без съмнение месото. Светът го цени, светът му се прекланя, светът го боготвори. Месото е царят на храните в света на злото. То е кървавият цар в живота на грехопадналото човечество" - това е началото на блестящ текст посветен на темата, но няма да посочвам източника, за да не правя реклама. Братя и Сестри - бъдете Благословени и бъдете милостиви към ЖИВОТ-ните, защото е по-добро и по-възвишено това да ги щадиш и обичаш от това да ги ядеш и да бъдеш безразличен към съдбата им!

Бог да Благослови Бриджид Бардо! От издигнатия в култ гастрономичен месояден и хищен оргазъм следват всякакви безумия и жестокости! Сега около настъпващите празници търбусите са се настроили да лапат мръвки, което винаги върви с ПРОЛИВАНЕ НА НЕВИННАТА КРЪВ НА ЖИВОТ-ните, ама на кой ли му пука. Важното е търбухчето да е пълно и на езичето да му е вкусничко, а пък трагедията свързана с всичко това - няма никакво значение. За съжаление човекът е тотално в плена на най-примитивното удоволствие - това от яденето и за разлика от ЖИВОТ-ните не се храни за да живее, а живее за да се храни, т.е. ако при ЖИВОТ-ните храненето е средство, за човека тo е цел, поради което и "светата" храничка се овкусява и приготвя така, че апетитчето да е по-голямо, та и шкембенцето да е по-пълно и по-задоволено. Една Изключителна Жена и моя Приятелка, относно т.нар. новогодишни "пазници" мъдро отбелязва: това са празници на преяждането, препиването, повръщането и посирането! Подготовката за тези 4 "подвига" е вече в ход със суетенето свързано с пазаруване и планиране на готвене и т.н. И все пак, преди да купуват и преди да си похапват, би било добре някои от хората малко да се позамислят! Извинете ме, ако се чувствате засегнати, че като месоядци сте и хищници, но е факт! Постарайте се да промените този факт!

не е нужно да обиждаш...това е личен избор..и аз се опитмам да не ям месо,но може да си прасе което плюска всимко друго..и засяга грозния ти тон..няма нищо лашо в товя да има хапвяне и пийване..

Умолавам Ви г-жо/г-не, правете разлика между КРИТИЧО-ПОЛЕМИЧЕН и обидно-агресивен тон, но ако наистина се чувствате обиден/а, като и всеки друг - искрено Ви моля да ме извините! Нека Бог да Ви Благослови и весели празници!

Знаете ли какво е курва? КУРВАТА е жена, която не готви, не съхранява месото, тя само го купува и оставя да се разваля.

Подкрепям с две ръце..Аз лично се опитвам да не ям месо.но поне ги убивайте хуманно..щото какво е повече котето и кучето от другите душички...Накой ме беше контрирал да съм отишла в Сибир и Аляска без месо,да но ние сми в 21 век и има храна в изобиле, човекът е алчно, угаждащо само на корема си създание

Трябва да има камери в кланиците, за да не се допуска там да бъдат убивани животни. Права е жената.

Аман от изкуфели бабички.

"...настоява да бъде въведено видеонаблюдение в кланиците.." Ми, що? По телевизията ли ще ги показват!

Хитро, моли да сложат камери в кланиците, а пък очаква да намалее ловът по горите. Или френските ловци ходят да отстрелват животни в кланиците.

Алоу, бабата, да не би да си мислиш, че ще илядиш? От твоята черга има малко дълголетници. След теб и ... забрава.

Драга Бриджит, ми той е осигурил- третира хората като животни...

За разлика от Ален Делон, тая винаги е била бунтар...

"бунтар", викаш! Тишината в спалнята поражда всекакви фобии и дивотии. Тъ, тъй!

Добри сте. Страхотно попадение.

Всеки- с каузата си...