Британците ще пътуват без визи в ЕС след Брекзит

Поданиците на кралицата ще могат да посещават ЕС за кратко време безвизово 90 на всеки 180 дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ни говориш Захариева, това са неща договорени за 90 дена без визово пребиваване от страна на ЕУ и UK , забрави да кажеш , че в тези 90 месеца не се разрешава право на работа и право на социални придобивки, в това число и лекарска помощ. Право на работа само с разрешение на Home Office. Плановете от рода ще отидем да поработим за 3 месеца, през това време ще се регистрирамае , категорично отпадат. Дори и да се даде Work Permit, или рачботно разрешение, задължително условие ще бъде наложено за работен договор над 26 000 ппаунда на година, такава заплата имат само квалифицирани кадри. И задължителен изпит за езикови данни , регистрация на дипломи с ледализация и превод и адрасна регистрация с ДОГОВОР ЗА НАЕМАНЕ НА ЖИЛИЩЕ . Страхотни условия които трудно се покриват. Парите влизащи в БГ от работещите на Острова ще намалеят значително.

Някой да е виждал 8цата? :)))))

Брюксел. Споразумението за икономическо партньорство (СИП) между Европейския съюз и Япония влиза в сила на 1 февруари 2019 г. От сега нататък предприятията и потребителите в цяла Европа и в Япония могат да се възползват от най-голямата в света зона за свободна търговия.

Ами стараят се да "запушват " дупки, които ще зейнат в скоро време:) Нормално е.

Мен пак никой не ме пита. Аз пък искам да са с визов режим.

със или без визи, ако ЕС се огъне и не остави мита и други финансови ограничения към Англия, ще се разпадне, така че сега всичко е в ръцете на ЕС. Ако оставят отворен пазар, след Англия ще има още няколко държави които ще поискат същите права и да не са в ЕС.... надявам се това да са го осмислили и да отрежат англичаните от всякъде да им дойде акъла.

Ало, къде са онези дето се кефиха че сега англичаните щели да се редят за визи пред българското посолство. Сега остава да чуем нещо и за митата.

Ти прочети цялата статия, а не само заглавието, пък тогава задавай тъпи въпросчета.

А дали ще се редят на NON-EU pass control?

а ако искат да отидат в канада? как мислиш? дали ще се редят? а в австралия? дали ще се редят? а в америка? дали ще се редят на нон-еу ? (една тайна - на нито една от изброените държави не и пука за ЕУ / нон-еу)

Може би Екатерина Захариева се кандидатира за новата британска отвъдморска територия - ЕС

“....В документа относно безвизовия режим обаче Гибралтар е означен като "колония" на Великобритания, което разгневи Лондон, предаде Ройтерс....“ Хахаха- защо се гневите, бе?:) До тук във всяка статия за о.к. цъфва по 1 бритиш ситизен, който убеждава българските коментатори как о.к. излиза от ЕС и на секундата става велика империя, с британски колонии- индия, австралия, канада, сащ- а сега официален лондон някакси не е съгласен с тази теза:) Май станахте като руснаците- що не инструктирате британските си брекзитърски тролове по-обстойно, за да се знае сега- ще или не ще о.к. да става велика британска колониална империя след брекзит без споразумение?:D

те ме! цъф. какво да те убедя тази верер ?

пусто аз съм поданик на кралицата, но живея в папуа нова гвинея... да разбирам, че като поданик на кралицата, и аз и останалите хора от другите братски 16 държави ще можем безвисово да ходим в европа? баси якото. (ма ние и досега можехме хахахаах)