17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралицата знаеш ли колко нарцистични клоуни е изпратила на бунището? Като почнем с Хитлер...

Тоя ко пуши

Да живее демокрацията!

Гиди калпазан Борко..... и ти стигна до извода че само тоталитрно управление може да помогне на държава със вътрешни (пък и външни) проблеми.

24 часа: „Пламен Георгиев готов за разговор на испански, вижте дипломата му“ … Пацо, кай „се ла ви “ на испански! … -буйнос айрес, терасиньо! - махай се, пияна свиньо! Георги Дренчев

Сертификата на Пацо Консула е или фалшив или просто е правен от некадърници. Филолог от СУ казва, че "дипломата" му е пълна с грешки ие правена на Гугъл Транслейт.

браточки объркали сте новината, тук е за Англия :)

Боко току що излетял за Лондон на обмяна а на опит.

Няма проблеми, Боко работи по въпроса...

След като имат Брекзит би трябвало да не почиват "по традиция"! И тези са като нашите - само ваканции .... Както се казва, чистачката в парламента излиза в отпуска защото работи, а депутатите във ваканция :)

А защо не обяви извънредно положение или военно като учителите си Доналд Дък и Путлер?

На това му се вика автогол със задна ножица. Мача свърши преди да е почнал за османския потомък.

след кмет пакистанец сега и премиер турчин-хак да им е на ингилизите понеже си живуркат още в 19-ти век

ингилизите в 17 век стартираха индустриалната революция. по същото време прокопаха тунел под темза . а ти? напредналия балканец ?

Да не мислиш, че веднъж като се е случило и вече са абонати. За справка: Перси, Маи и т.н.

Как ще се наиграе Борисчо, нещо бърка Англия с русия... където Вожда нарежда на парламента....

имаме по вярна ситуация в София.

Ние от 1944 г. сме си копие на Кремъл. Вождове....аз....аз.....аз.... за хубавото да благодарим на Вожда, за лошото да мразим гадовете и международното положение....

Британското правителство не поиска от кралицата, а смирено я помоли. На изборите хората решават само кой от тяхно име да бъде неин покорен слуга.

Егати наглото парче! :) Нищо, време беше кралицата да се намеси!

Този е по- луд от Тръмп- в добрия смисъл...Ще изкара Англия от недоразумението Евросъюз

И да ми пишете минуси, все тая, следва Италия/7 икономика/...Чичо САЩ знае как се разбива съюз...С Китай трудно ще му се получи, но.... Говорих скоро с един БГ, в САЩ от 25 год.- директно си казва, никой не го харесва, но Демократите са пълна 0 в момента, ще спечели отново. Няма нова война, средната класа живее добре- Тръмп ще е

добре е,че имаш някой мияч на чинии в САЩ за да те осветли но прогнозата ти е много фалшива както и самите комуноиди които всячески искат да разрушат ЕС но.....НО ПАСАРАН зомбита мръсни!!

Лесно е да взимаш,а най- трудно е кагато трябва да връщаш , защото си великата работа. А богатите трябва повече да дават, но нейсе не всеки го може.

Ще видим дали Кралицата ще се хване на въдицата му. След брекзит без сделка вече няма да има великобритания, а само Англия.

Борисов обещал държавно финансиране на футболните отбори от Пловдив, точно преди местния вот. А моя Пирин от Разлог защо няма да получи такова, ние не се ли плащаме данъци те? Защо жителите на Разлог ще финансират отборите от ПЛОВДИВ? Нова не е ли купуване на гласове с държавни пари?

тъпаците ТИ са по -тъпи от тъпаците МИ... и тия тръгнали пак империя да стават...

Измамите продължават

Пак ще има отлагане, не вярвайте че всичко свършва на 31.10

Нито Русия, нито САЩ искат силна обединена Европа.

Лесно се влиза в ЕС, по трудно се излиза!

Голяма си ли.вада. Още не разбрал, че Великобритания "излиза" на 31.10.19 от ЕС и никой не я спира! Проблема ли.адо е, че Великобритания иска да запази привилегиите си от членството в ЕС без да членува в ЕС.

От колко години се дъвче тая тема и все още има имбецили които не са разбрали какво и защо става. И едва ли някой се съмнява, че тия имбецили са надупени към Москва

Готин и много положителен човек, баща и сие. Българите в Британия и те подражават на Борис мимиките ми. Бог да го Богослови. Със сделка и без остават на острова. Тук е помията

помия е родата ти

Пустия му 31.10 че тези циркове взеха да омръзват.