Британският премиер сравни своя съперник Корбин със Сталин - нападал богатите

Премиерът ще се срещне с кралицата, а след това ще произнесе реч за начало на предизборната кампания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия се наблюдава нещо много интересно. Завръщане на култът към личността на Сталин. При това, това се случва без участието на руските власти! Хората осъзнават, че Сталин се е борил за Русия. Всички тези репресии в които го обвиняват, са били дело на троцкистите, които се завръщат на власт след смъртта на Сталин. Знаете ли защо убиват Сталин? Убиват го ВЕДНАГА след каро публикува доклада/книгата в която официално се ОТКАЗВА от марксизма! Той разкритикува социализма! Той просто го зачерква! Най- прочутата чистка на Сталин е тази на генералитетът. Всичките предатели биват просто избити. Нещо за което си мечтаят и до днешен руснаците, да се случи и в тяхната корумпирана страна. Кой ни управлява сега? Тези които убиват Сталин, тези които го изкарват от мавзолея. Сталин не е откраднал и копейка, умира без да остави наследство, изпраща децата си на фронта, не напуска Москва по време на евакуацията... настоящий мужик!

Аз съм за Джо Суинсън.

Корбин води доста пред Джонсън и е на път да стане Премиер на Великобритания. Джонсън плаши богатите че Социалистите ще им увеличат данъците..но така само настройва останалите да гласуват за Корбин. ... Англия е на път да стане Соц. държава доближаваща се до Соца преди 89 в Източна.Европа. Корбин ще проведе широкомащабна Национализация на всички важни Отрасли в икономика ,транспорт,енергопреносната и производство. Социализма се възражда от Англия !

ти на кой свят живееш, корбин го показват на 3 място в момента....

Как си позволяваш да коментираш Сталин ...........

Сталин е бил човек внушаващ репсект дори у Чърчил, а това чучело не може да изплаши дори гарваните на Тауър!

Такъв респект е внушавал,че се е наложило да избие 30 милиона руснаци за да ги респектира

се изтърка тази лъжа и е доказано,че няма такова нещо, но мемоарите на Чърчил можеш да си намериш лесно и да прочетеш !

Борис ...ти руско мекере такова. Путя си направи грозна гавра със САЩ и Англия избирайки им да ги управляват клоуни

саше? как един дребосък ,комнадващ според вас една регионална сила избира управляваяитеите великите сили? Значи тоя дребосълк е най -могъщия човек на земпт аи я управлява ,ако това което си мислиш е вярно!

Митко...? Когато великите сили се самозабравят,стават невнимателни и лесно уязвими дори и за един дребосък...зад когото стои доста добра организация ,занимаваща се с подривни дейности. Надявам се да са си направили изводите и да не повтарят в бъдеще тези грешки,които се отразяват пагубно за целия цивилизован и демократичен свят(диктатурите не ме интересуват)

ти живеееш в най голпмата диктарура ,но говориш за места, които и на картата трудно намираш. Значи според тебмалкия е най голям!

Тъпи капиталисти, мъчени от собствената си мръдна съвест нападат убиват като луди като че в ада щеносят милионите си

Ми зад всяко богатсво стои поне едно престъпление ..... така че атакувайки богат реално човек въвежда справедливост

Корбин вече обяви че ако спечели данъците се вдигат с 5%. Сега всички безработни ще гласуват за Корбин, защото те не плащат данъци и умират от кеф когато другите плащат.

в обединеното кралство трябва да въведът задължителен тест на политиците за вменяемост

А при нас кога?

тест не ги лови