Британският премиер нарече преговорите с Байдън "глътка свеж въздух" (видео)

САЩ ще купят половин милиард дози ваксина за по-бедните страни, обяви Байдън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Въпросът е кой е по-големия идиот от двамата ??? И те като нашите лидери са послушни пудели, на хранилка на т.н. дълбока държава и еврейски корпорации.

Тия и двамата са в Джоба ни, а Джо е и в този на Китайските Комунисти!

Да раздава пари на всички…мърляч

Защото кура е вече до сливиците и за САЩ и за Англия.

И наркодилърите така правят. Първо зарибяват с безплатни дози. Гадове.

4 даржави по доре от ЮК 1 Норвегия 2 финландия 3 Дания 4 Швейцария !!!

Среща между двама англосаксонски дебила...

Забележете при кой отива в Неделя !

Всички американски президенти минават от там да се поклонят.

тя е глътката е била свежа е ясно. ама дали е била въздух.....свирка на сухо, мей би, че деменцията едва ли му е останало семе

Така и една световна медия се базикаше, а се оказа, че хвърлят боб да ги изпратят в Щатите, британска медия.

Добре че до месец и половина се махам от UK. Не знам как ще е и при тия датски педери кадето се местя, че и те ми изглеждат боклук, ама ще видим....

По принцип местят боклука за горене в по-бедни страни, Дания е социална държава, нчмаме право да притежаваме повече от две жилища, няма да се хареса на олигофрен дошъл с голяма кошница като Вас.

Не знам колко се социална държава сте, ама за апартамента който наех ми взеха 3 ренти демидж депозит, над 8 000 евро блокирани пари са това, колкото една добра кола. В UK демидж депозита е 1 рента.

що се местиш там като са педери и боклук, върни се в чалгария

Това е проблема, света стана кофти място за нормални бели хора. Все чалми, педери, чернилки. Настанили се и смучат.

Същото е и в Германистан. И аз ще напускам тази мулти култи кочина...Цяла Западнала Гейропа е арабско африкански миризлив клозет. А хахото да не ни казва къде да се връщаме...

Германия я напуснах преди 3 години. Минах през UK, а датската смрад я надушвам още преди да съм пристигнал.

И защо само белите са нормални? А и нормално е много опасна дума, зад нормално се крият най-глемите ненормалитети и масови убийци в историята. Кое е нормално?

Това не е вярно, и в двете държави пазара и обслужването на на наеми на жилища е слабо регулиран, зависи от хазяина и пазарлъка, а може и да Ви изхвърлят и да си търсите правата при настрадин ходжа.

Ти да не си от рентиерите там, че съм ви се наточил да ви направя халките като самолетни прозорчета още преди да съм пристигнал.

Подозирах, че си обратен, само обратен може да реве толкова от обратни, обаче аз не съм. Разбери, при минимална заплата на сервитьор от 40 евро на час, знаеш ли колко струва да се сменят две плочки в банята? Такъв е стандарта, няма евро субсидии.

Жалка работа!

Само 2 изхода им Остават На Краварите 1 да се Опитат с Атентат уж от вътрешен човек да Убият Путин ! и 2 е Да Разпаднат и Унищожат Европейскя Съюз Разпадне ли се той Техния Долар Остава ! Макар че Русия подаде рака на ЕЮ но тия Олигофрени Макрон и Меркел Отказаха !!

Или просто мармоти да продължават да завиват шоколад на чист въздух за избрани, докато споделяте болните си фантазии. От какво ще ме спаси Путлер, а от какво ще спаси швейцарците, болен мозък?

Ха хаа Американците са чираци на Англичаните Тапаци Тия Тука в Лондон Ебат половин свят ! Изпаднали от борда хахааа та нали Кораба е техен !!!ха хаааахааа

Свобода за Шотландия ! Свобода за Северна Ирландия ! няколко века английско Присъствие стигат !

Аз съм ги питал ! Отговора е ухажват ни с пари от Ирландия и ЕЮ А И ЮК ни дава Британскя Паунд Получаваме Пари от 2 Места ! Това не са Българите който Се Изкензаха На Русия и Сега са Чистачи в Европа Тъпо племе сме !!!!

Няма да допуснат споразумението от Разпети Петък да бъде нарушено и всички световни лидери на този етап са наясно, че на БоДжо и английското правителство не може да се вярва. САЩ И ЕС са категорични по този въпрос . Англичаните след брекзит и пандемията са вън от отбора на големите играчи в световната търговия и имат мръсна отчетна карта.

А някой пита ли северно ирландците... Или Бозо пак говори вместо тях и против техния и терес и се чуди после з. Ащо искат да се отцепят от УК и слеят с Ирландия...

А дали Може да се Виярва На Англичаните !!! Ха Ха Хааа А И тех колко ги обича светът !!!

.айна са си отвсякъде, това че са на остров им е дало сигурност и предимство пред много други народи, особено в корабоплаването, науката и технологиите, няма как да освободиш селяка от насъщния зор и да започне да твори нещо, ако не го подсигуриш. Източна Европа е многократно разорявана и започва отначало. Те са завладяли лесно половин свят, изсмукали са много. С други думи са по напред от останалите и никога не са били притеснявани на място поне не в 1000 години исстория, да речем от някой нашественик. Иначе са идиоти, обаче - география, а ако си на пътя на монголите си унищожен. Па после турци, след тях болшевики и тн. йух след йух, когато просто не върви и са низ от грешни решения. САЩ са подобни, те рално са създадени от британците, първите 13 колонии да речем.

Не, не харесвам обобщенията, но има и племена, на които може да се вярва и по-малко, всъщност англичанин не ме е лъгал сериозно.