Британските туристи идват през юли в Слънчев бряг

"Сън" пише, че България успява да поддържа сравнително нисък броя на случаите на заразяване с коронавирус

Обратно в новината

Коментари - Британските туристи идват през юли в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да идват, мънгъра каза да се мешаме

как преди време англичаните посрещнаха един български студент на тяхно летище и каква сензация беше?

Отвратителна новина.

А неее тая паплач,не ни трябва тук. Да си я държат англичаните.

както хората от ЕК казаха, всички които са изън ЕС няма да влизат на територията на никоя държава още дълдо дълго време, така че британци не ни требат

да си седят на вмирисания мухлясъл остров не ни трябват

Значи ще приемаме туристи от държава с 200000 случая и по 5000 нови на ден, а като се увеличат случаите при нас ще има "тия българи не спазват самозолацията, връщайте маските и КПП по пътищата".

мутафчийски какво мисли по темата?

Бате ти бойко мислиш ли че го пита? Кинти трябва да падат - другото е театър !

от Слънчев бряг можете направо да го преименувате на Covid Beach...

идват дойдоха ще дойдат това са съвсем различни неща! рибата още е във...бе още си е хайвер, не се е излюпила

Хайде без чуждестранни туристи тази година! Всяка жаба да си стои в гьола!!

Тази измет въобще да не идва!

САМО ДА ПИТАМ СЕГА КАТО ДОЙДАТ ТУРИСТИТЕ ЩЕ ГИ ДЪРЖАТ ЛИ ДВЕ СЕДМИЦИ С НАМОРДНИК ПОД КАРАНТИНА, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТГОВОР НЕ ИСКАМ

Т'ва гадно вирусче го пуснаха само ония юрдеци ——-> "tomas cock" ! Да вЪ светна!

Нагли игилизки помияри.

Кой ще дойде при тея кожодери.

И като дойдат и руснаците... и ще я овапцаме въвсем.

скоро русские няма да ги видиш! нито тук, нито в турция, нито в гърция денги нет, сказал медвед! дори до крим няма да могат да идат

"Туристите от Великобритания могат да се завърнат в българския курорт "Слънчев бряг"" - ама могат и да не се завърнат

Ква пандемия бе пандемия няма такова нещо,епидемия вируси измишльотини газ на морето линейките и катафалките са приготвени,О чудо Български политик виден "учен" майстор на късият разказ корифей на новелите и съчиненията откри лечението на ковид солена морска вода.

Човешки фактор- Политикопитекус Идиотикус Булгарикус.

Да не идват!

правителството в Англия забрани пътуванията лятото освен ако не са за лечение...Кой идва не разбрах???

Всички болни

мбухахах

Къде ако не в Сл. Бряг да дойдат тия дегенерирали пияндета, все видни шампиони в олимпийската дисциплина балконинг

Британските туристи - пиендурници пристигат, да са ни живи и здави, то други туристи няма да има.

Нашите глупаци за да спасят бизнеса на няколко мафиоза и мутри ще блокират отново цялата държава.

Татко ще ми купи колело, амо друг път. Заглавието на статията е на същото ниво, като анекдота. Защо се употребява сегашно време на глагола идвам, след като действието ще стане в бъдеще време. Ако въобще стане.

Няма да стане.

Идват от британската чистота да мацат в БГ. И трябва да сте благодарни ако дойдат, щото може и те да не дойдат.

На слънчка всички са на загуба, данъци за държавата никакви.... защо да сме им благодарни?

Абе вие луди ли сте? Ще погубите нацията от алчност!

Ако тази новина е истинска и някой наистина си го мисли това, значи това ще е краят ! При положение, че по голямата част да не кажа всички случаи са в следствие на туристи или завърнали се "високоплатени" берачи на краставици от чужбина да допуснем туристи това лято ще е ГРЕШКА ! Стимулирайте бранша и покажете на българите, че наистина нашите плажове и море все още стават ! И както казват и другите читатели в България идват най-заплатените и най-ниско интелектуалните туристи, които са много под нивото на българина. Или не мислят тия хора или умишлено се правят на луди ..., но ако е така на есен само ще се молим за периода март-май.

Като тръгне сезона,кривата ще се увеличи.За да не губят мутр..... тази година и цяла България да пламне ,на някой не им пука.Б.Б.Стига им игра ,,по гайдата,,ще те провалят,или си на тяхна страна ,ако ги защитаваш.Ние бедните спазваме всички правила,дали ще имаме псри за храна заради пандемията,а няКОЙ мислят само за печалбата.Народът не е оцелял ,,само с ходене на море,,Пари за тъпи валчери има,ама за едвам оцелявите НЯМА и никога няма да има докаро мутри и олигарси определят правилата

ако мислят наистина за нас, българите - ще се направи както в Гърция ... само за българи да бъде Черноморието ... Събират се в Сл бряг измета на ЕС - само за алкохол , наркотици и проституция - това е нашия туризъм ... Ще пламне пак - както в Банско !!!!!!!!!!!! после отново карантина - през есента ... отврат от всички , които ни управляват !

Тогава вече наистина ще пламне заразата!

Че са ни малко наште мангали от Холандия?

Викайте англичани и руснаци, спасявайте туризма и отприщете пандемията и у нас!!!

Щом бритаските бърливи пияндета са на Слънчака, аз няма и да се мерна там. Не стига, че ни карат само социално- слабите си алкохолици, ами сега и с коронавирус, ще стане чудно.

''България успява да поддържа сравнително нисък броя на случаите на заразяване с коронавирус'' ... за това ще си внесем заразени от Англия, там има бол.... Няма да им се получи, и това няма да дойде от нашите управници - те и болн биха пускали, само и само да се напълнят хоелите. Целта на цялото това положение с корона вируса е да се скапе туристическият сезон. Има много за лапане в туризма и то не само в България - то са хотели, хотели, цели курорти, авиолинии, туроператори и всичко за което можете да се сетите - верижна реакция ..Исапния, Италия, Гърция...има едни хора с много, ама много пари и това за тях сега е маана небесна - ще се пазарува здраво за сметка на едни други хора, които ще се нагълтат с вода и ще потънат - достатъчно е само един сезон да се скапе(на него разчитат за цяла година напред, а половината преди нея,) Без англииските, немските и скандинавските туристи всичко потъва, а това е целта. Така че англичани, немци... няма да ги пуснат своите им управници, защото е в интерес на кукловодите им. Не виждате ли, че им заговориха за втора,трета....хипотетични вълни. Дали ще се случат друг въпрос ..отпускат на парче...премиера на Австрия беше казал да се държат хората в страх, но да има храна, за да не излязат на улицата. Това горе долу се случва навсякъде. С две думи, това е контролиран взрив... вируса може и сам да си се появи, но сега ще се извлече максимална полза от него. Необходим е рестарт...така че ще правят всичко възможно да здържат нещата така до към края на Август, началото на Септември за да се скапе сезона- после така както се появи, така и ще изчезне вируса.

'ма мно'о ги разбираш нещата!

България подържа ниско ниво на заразени с ковид19.Да вземем да си внесем от Англия и други мръсни места в Европа,да вдигнем нивото.

Ей, тъпи мисирки, в България никога не е имало всеобща карантина, бе

Не е късно. Никога не казвай "никога".

Другата година мисля да скокна на екскурзия до Чернобил, че ми се вижда по безопасно :)

...или до Фукушима...

тва лято съм на Болуваня с овцете и не мисла и да слазям за зимата.

британските прасета се довличат през юли в слънчев бряг. яко усер, пукница, дрога и пачаври. умирай трудно.ха-ха-ххо

Не е ли по-добре да си платят и да не идват, а български спедиторски фирми да им доставят с камиони ментета на принц Киро на Острова? Уин-уин и за двете страни.

А как ще скачат от 4-и етаж в празния басейн?

Ще им нарисуваме един и готово :)

Явно "хотелиерите и "ресторантьорите" ще имат нужда от подпомагане тази година. Една справедлива за данъкоплащащите схема би изглеждала така: Подпомагане на фирмата с половината от сумата на платеният от нея данък печалба за миналата година, намалена със сумата на открадното с фалшиви фактури ДДС от държавата. По този начин, никой от плащащите данъци балъци в България няма да бъде ощетен.

Е, те по тая схема няма да вземат нишо :)

Как се сети?!

КПП-та около Слънчака,там ще е страшно.И няма ло да има карантина за пристигащите?

Само не разбрах дали Ангелкова е седнала с Ананиев да посмятат дали евентуалните приходи, които англичаните ще докарат могат да покрият евентуалните разходи по лечението на тях и хората, които те ще заразят. Та ако не излиза сметката най-накрая кой ще плаща?

Много я надценяваш.

Парите победиха живота. Правителството реши да реализира най-лошия сценарий.

Няма как. Всички от "елита" са с финансови интереси на черноморието.

Не ги искаме тези наглеци.Много ограничени,жадни за ефтина бира,невъзпитани.

Това трябва да е някакъв виц нали.

Но не е.

Май някои хора още не разбраха, че тази година просто трябва да я зачеркнем от календара

Спокойно на нас ще дадат ваучери за същите хотели. Даже и по 1 месец допълнително ще стоим в хотела, защото на първата седмица, като се появят първите случаи и ще трябва да затворят целите курорти и ще ни държат 1 месец под карантина там и ще си плащаме и хотелиерите ще са доволни, че поне 1 месец ще вържат.

Добре де ама ние не искаме да ни затварят пак! Затваряйте границите за тази паплач, която на всичко отгоре яде, спи и плажува без пари, а нас ни свалят 3 кожи!!! Да имат късмет гологлавите тулупи да кажат сетвември еми много голям пик има лятото стойте си вкъщи!!!

Цялата Британия е пламнала с вируса, сега да го разнасят и по Лайноморието