Британски учени: Има опасност от нов щам на Covid-19, който може да убие всеки трети

Според експертите бъдещият щам би могъл да стане устойчив на ваксини, ако съчетае характеристиките на южноафриканския, кентския и индийския вариант

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде давайте го насам вече. Корави сме.

Даа и ваксините са единственото спасение. Стига вече с тези заплахи!

На новия Нюрнбергски процес, който се очертава, ще съдим всички "британски учени" и журналисти, които докарват населението до истерия за тероризъм и разпространяване на паника. Мислете му.

Нали тези учени бяха много вещи по отношение на ваксината, за това ли толкова хора измряха от скапаната им Астра? Един вид подготовка- като не искате да умирате от Астра , тогава ще ви пуснем друг, по-смъртоносен щам.

Тези познават, колкото познаха, че ваксината ще ги пази :)

Вече се Подготвят как ще Замаскират Милионите, които Ваксините ще Убият - нов КОВИД щам, а не Експериментални, супер-опасни ваксини!

А ще обяснят ли британските учени като е такава работата, защо сега всички сме притискани да се ваксинирамее

Важното е ковидиотите да треперят и да се ваксинират, а ние с ваксинките им забъркваме смъртоносни буламачи...

Това Дейли мейл е по-зле и от нашите Шок и Уикенд!!!

Щом поствате от Daily Mail ясно е колко сте достоверни....

Внимавай какви си пожелаваш. Къса памет, ще трябва да ти припомня миналата година ноември какви беше и какви се случи после е Индия, Бразилия, Русия и други.

Очевидно идеята е населението на земята да спадне с поне 10-15%, само дето не разбирам защо не фокусират усилията си върху местата където има хем много хора, хем нулева хигиена, хем нямат пречеиствателни станции и всичко се излива в общия океан? То ясно че и възрастното население в развитите страни им пречи (ядат много от пенсионните и здравните фондове), но е цинично ... Много по-добре е регулация в световен мащаб от вида на програмата на Китай за едно дете.

Кацаров каза, че в България нямало Смъртни случай в следствие на Ваксините - разбира се, че няма - водят ги жертви на КОВИД! А само аз знам 2 случая - младо момче и жена на средна възраст починали буквално дни до седмици след Ваксинация, и двамата ги писаха - Умрели от КОВИД!! Обаче, естествено, че ще са положителни за КОВИД на теста при аутопсия, защото иРНК ваксината ти вкарва Спайк протеина на КОВИД - същото за което ПСР теста тества, т.е. теста не различава Спайк от Вирус и този от Ваксината - но се правят на луди, сякаш ние сме тъпи!!!

Тъкмо ще останем едната трета най-готини от човечеството! Започва да ми е много симпатичен тоя Covid...

Може да възникне такъв щам, но тъй като дотогаво повече от половината човечество ще е с имунитет, няма как да убие всеки трети,дори и при 50% смъртност. Отделно вирусите мутират към по-заразни, но е и към по-смъртоносни варианти. Освен ако не е моделиран в лаборатория.

ще те посрещнат с почести и почерпки! :)

Явно говорите за България. Еми до сега сме дали най-много жертви на 100 хиляди. Не мисля, че това ще се промени. Очевидно Вие сте бъдеща жертва на вируса. Благодаря Ви за всички изписани глупости. Няма да липсвате на света.

е станало ясно, че предлаганите ваксини са абсолютно безполезни и сега тъпсят начини да накарат хората хем да се ваксинират, за да върви търговията, хем да си знаят, че ако се споминат, ще е от новия щам .

Ами спрете свободното движение намангали по ЕС за да не разнасят щамове. Да си ги държат в родината а не да ни карат насила да експериментираме калпави ваксини и да обогатяваме тарикатите!!

Нали тия учени викаха, че нямало никаква опасност от ваксините нищо, че много хора умряха след ваксина с Астра Зенека. Да си гледат тях си и да не ни занимават с глупостите си

не е статистически невъзможно да възникне такъв щам, дето ходи само по журналисти или само по политици... По тикви, калинки, чалгари и т.н... Дай, Боже!

Виждат колко много пари ще изгубят от провалената им идея за ваксините и сега нов щам. Колко са жалки...

Продължавайте да пишете глупости и да не се ваксинирате. На света ще му е по-леко без Вас.

Може и ако е наистина е толкова смъртоносен просто ще изчезне бързо.

Дойдохме си на думата.

Да хванат да си заврът в чавските задници всякаквите там вируси,ваксини,маски и боклуци

Супер. Айде, пускайте го и да приключваме по-бързо!

Проверете, ако не Вярвате, но до Момента, Новите Милиардели от Бизнеса с КОВИД Ваксини са Малко над 100 - после ми говорете, че не става въпрос за масирана измама, с цел нагушкването с Милиарди, на определени наши хора от Синагогата!

Светът ще е едно по-добро място без овчедушни хора, на които ако им кажат, че секс отзад ще ги спаси от Корона вирус - на мига ще разтворят бузки

Е, че има ли още някой да се съмнява, че вируса Е моделиран в лаборатория? Дали е изпуснат случайно или нарочно не е ясно, но че е пипнат е повече от сигурно.

Който хвърли топа от ваксина, вече се води, че Ковидът го е отнесъл! Предвидено е да се ваксинират 70% от населението. Ако двама от всеки трима дадат фира - това са 66%... Подозрително близко като число! Така че познайте... "новият смъртоносен щам", ще е всъщност... резултата от действието на ваксините...

Айде, преди това да намерим химическите оръжия на Садам Хюсеин, пък после ще чакаме новият щам. Има вероятност да е по- опасен, но, малка. Много по- голяма вероятността да е по- адаптиран към човека и по- леко да де прекарва. Вирусите не са самоубийци.

ако беше за здраве и за спасяването на човечеството от смъртоносна пандемия - пари просто нямаше да са замесени - всичко щеше да е на благотворителна основа!

Вероятно цигарите и кокосовото масло, допринасят за смъртността, забранете продажбата им за 3 месеца в голямите градове,

Тия седмица пред Джонсън да отвори всичко даваха прогнози за 100-200 000 заразени на ден, но след като отвориха всичко от 50000 дневно паднаха на 30 000 , дори и на 23 000 и нещата отиват към подобрение. Това не са учени, а кучета на каишка!

Е, по-важно е какво ще кажат Мунчо и Кацата по въпроса.

Хайде поспрете се с апокалипсисите поне събота и неделя, а?

Що не си евете мамата вече, а?!? И не ме трийте!!!

Всъщност вирусите митират в посока по-лесно разпространение и заразяване… При мутации с по-голяма латентност те просто ще изчезнат…

И, как се казва този щам ? Янсен или Астра-Зенека ? Двата боклука, незнайно как разрешени за употреба.

Синагога ли? Единия е турчин. Парите нямат религия и цвят

ще ти донесе цветя за Задушница ли? Никой няма да се сети, повярвай ми...

Вече сте го разработили новият вирус предполагам. Ставаме свидетели на биологична атака върху населението на земята с цел редуциране на броя до прединдустриални нива.

Schilo

Тез да не ги чифтосват вече?

Ковид епсилон дойде. Закъсняха само с две седмици с него. :-)

Schilo

Кът им свърши азбуката, кво ще прайм с новите?

да не върнат радиоточките - да те облъчват и в спалнята през цялото време...

Да си копаме гробовете тогава и да лягаме... Маски не ни трябват.. Ваксини също.. Бас хващам, че тези "учени" са постоянно с памперси и противогази...

Това е толкова смешна статия, че само някой изплашен хипохондрик не би се смял! Да избиели всичките норки и котки, за не пренасяли вируса! Тия хора на кво са, а тези, които им вярват на кво са?

Този нов най-смъртоносен щам кой поред е, от всичките 3000 които открихте преди няколко дена. Ако е първи в редицата, да идва и да не се занимаваме повече с глупости. Ако е последният, какво да му мисля за след 200-300 години. Или се опитвате да докажете, че единственото безкрайно нещо е глупостта на учените?!