Коментари - Богаташка разгневи Китай, карайки мерцедеса си в Забранения град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баш като едно време при бай Тошо. За пролетариата сопа, за "елита" каквото им е кеф. Людмила Живкова някой?

Chefo77

Защо ли си мисля, че в най-скоро време част от "Администрацията на Забранения град" ще ги командироват на някой стадион...?

Евроатлантически ценности. При бай тошо такива работи нямаше.

Мдам ... тогава си имахме Владко ... каква е разликата?

Може да е била поддръжка на зелените площи.

Как може да я оплювате. Ами дала е пари за силикон и ботокс. После един батко и е купил "джиб". Що да не се покаже в забранения град? Сега му е времето да се покаже. Утре ще и увиснат ци-ци-те, джуките и ще станат още по отвратителни, баткото ще си вземе колата. И тогава някой старчок с малко парички може да я прибере, ако се покаже сега.

Привилегии? Привилегировани другари? Такива работи във великата свобода и върховна цивилизация КНР няма.! Това е фалшива новина. Това е американска опорка!

ще започне поредният Път към Култерна революция. Събитието няма нищо общо с Владко Живков....когато влизаше в женските тоалетни а охраната на ДС не можеше да го спре.

Някъде има ли да излъчват лайв като ги разстрелват такива на стадиона? Мисля че ще действа позитивно в тези времена

Там разстрелват само селяни

дали? я виж пак колко партийци и бизнесмени са били разстреляни за корупция и кражби?

От всички тук само аз съм бил там така че другите нямате право на мнение!

хъхъхъхъ ... сигурен ли си, байновата?!?

И аз съм бил и още съм! Трай тумбак. Поздрави от Шанхай.

Не бе. Глупости. Това само в България може да стане

Кво излиза, при това положение? Че правоимащите са си правоимащи. Където им е удобно се наричат капиталисти, където пък е по-доходно да са комунисти, са комунисти. Всъщност всяка система се ръководи от най-чевръстите използвачи на правилата, върху които е построена. Управниците са си управници, плебсът, плебс.

Да сме наясно, Китай няма нищо общо с Комунизма на Маркс (общество без експлоатация и средствата за производство принадлежащи на всички), освен централизираната власт. Та изчакайте да видите реакцията на властта и тогава пак ще говорим.

Комунистическите говнари са еднакви навсякъде по света! По Червения площад в Мордор такива Мерцедеси вървят ежедневно и на никого не прави впечатление...

Нито в Русия нито в Китай има комунизъм. Това, че името на партията е комунистическа не значи, че системата на управление е комунизъм - при комунизма се работи различно, а се дели по равно - в Китай, такъв филм няма - там има и бедни и богати - равенство няма

Значи най-големите комунисти са на запад, там с пари може да правиш каквото поискаш и даже ще ти се радват последователите в инстаграм и туитър

Ако наистина се е омъжила за сина на семейство от елита на комунистическата партия, работата е ясна, ако не е, дупе да и е яко!

Тази е някоя китайска мутреса.

"Администрацията е потресена" И потресена, и много изненадана! Тези хора явно са промушили Мерцедеса през оградата през някоя заешка дупка!

стават изключително нагли! Поради липса на акъл - нямат и ограничения... Дано Килъри не вземе властта...

Ние пък бетонирахме дюните и нямаме вода!!! А уж не е комунизъм...

Комунизмът е като сън. Рано или късно се събуждаш и се връщаш към реалността. Всъщност демокрацията, е най-лошата форма на управление, с изключение на всички останали форми, опитвани някога. Най-лошото нещо на демокрацията е цензурата. Показана в истинският й вид чрез филма "ДОБРО УТРО, ВИЕТНАМ". / Good Morning, Vietnam, американски филм от 1987 година./

тая ще й се стъжни съвсем скоро, в Китай не ги оставят такива наглеци да си развяват байряка особено пък в Забранения град

Всъщност ще накажат администрацията. От известно време насам чета китайски книги, които доброволни преводачи превеждат на английски (няма да се учудя, ако са поощрявани от китайските власти). Там партийните босове и техните семейства са абсолютно извън закона, над тях са само партийни босове от град с по-висок ранг - малък град - голям град - областен център (или както там се нарича) - столица на провинция - национална столица. Непосредствено под тях са разните тайни служби, които се подреждат по ранг по същия начин. Т.е. партиен бос от областен център е над тайните служби от областта, но партиен бос от по-малък град е по-нисшестоящ от тайна служба от областния център. След това идва армията, после националната полиция, след това муниципалната полиция, и след това чак са гражданите, включително богаташите. Поради което богатите хора "купуват" шефове на полицията и на тайните служби и партийни дейци, и действителният им ранг вече зависи от ранга на хората, които се хранят от тях.

така е, обаче при такива публични нарушения особено пък в Забранения град прошка няма, и не се съмнявай, че ще и направят нещо за да успокоят тълпата, защото ако в Китай тръгнат протести нито партия, нито армия може да ги спрат.

за долАри, всеки комунист ще продаде и майка си.

А ГЕРБаджия какво ще продаде интересно, ремонтира или купи( с чужди пари се има в предвид)?

напротив, в много голяма грешка си, за долАри, всеки капиталист/демократ ще продаде и майка си - гледай американските риалита, там ги има и такива, кой за колко пари е готов на всичко

Айде и там почна деградацията. Не я ли накажат сурово и публично да се види, че няма специални богаташчета, до 20 години ще стане като в Европа.

Да се премести в България девойчето! Тук ще може да кара даже по главите на пешеходците и никой няма да ѝ прави забележка.

Абе аз не знам какво ги одумвате ама на целия площад Тиенанмън дълъг 880м. и широк 500м. една кръпка по асфалта му не видях.

ох, на дедо внученцето...

Като гледам "луксозното возило" е GL от около 2000-та....

Явно си кьорав, защото е G класа. Предвид Mercedes колко малко променят по екстериора на G класите, може да е и предпоследния модел. На снимката не се виждат фаровете, по които 100% може да се определи, но за сметка на това, се вижда, че има камери в конзолата, която държи огледалото за задно виждане - горе, в средата на предния прозорец.

няма смисъл да се занимаваш с неадекватни

Китай за първи път по стъпките на България!

"Демокрацията е виновна " ще ревнат червените тролове , ама както вижда от случая - точно тая е някаква червена капиталистка назначена от Партията да върти крадените мангизи . И в България са същите червени комундрели , окрали цяла нация , и правещи си каквото си искат !

Комунизъм, капитализъм, демокрация, република, каквото и ще да е, винаги имат едно общо - шепа народ имат цялата власт и пари, правят каквото пожелаят, а останалата част от народа плаща масрафа.