17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме й на кралицата какво ше каже...как й беше името на тази жена, бившата актриса, дето се съди с таблоиди? Все едно, няма значение.

Тия не ги познавам

боли ме швепса

Тези в ЮК тотално изтрещяха. Толкова тъжно за падението на тази държава.

Явно бая ѝ дреме... впрегнала в цялото семейство.

Идва Денят на общността на нациите- прави се кралско изявление по повод Деня на общността на нациите. Холивуд какво общо има? Холивуд си гледа евтините скандали. Всеки- с нивото си.

Хората пускат небелите само да чистят кенефите, а в англия за снахи си ги вземате,,,,,нека ви е за урок!

По- скоро харито и любимата му са се нагласили за същия ден, та дано направят най-сетне впечатление някому, освен на себе си и на съкварталците си. Докато си в двореца, интересен си, после си точно никой.

Боли ме за англииските амбриажи дъртата вещица

тоз рептил докога ша живее-дали има некъв коефициент по бетовете например за 200години ако устиска което ща е нормално за рептил 1 към 1. Не че чернята и снахица е по добрия вариант- все зле. ама хак им на ингилизите дет и тех ги управляват юдеите и пакитата и црните им мандръсат белите дъщери и жени. Големи скандали имаше в телфорд и други градове ама си затвориха очите политкоректните слуги на антихриста

Тия още ли си играят на принцове и принцеси? Кой го еве бе... :)

Пишете прастотии, това все пак е най-известната кралска фамилия в света..Баба Бети е желязна, мъдра жена..да е жива и здрава, няма да се даде на една американска персона, която искахна гърба на хилядолетна история да прави пари и скандали

Не случайно е избрана речта тоя час...така трябва

Моята баба пък никой не я знаеше, но за мен си остана най-добрия човек във Вселената... В сравнение с баба ми Баба ти Бети е като кибритена клечка наложена върху слънцето.

това какво общо има..точно нища

Пълен игнор..томно така трябва

Чудя се Хари с какви очи ще погледне баба си..?

Приемам залози за скорошна несполука на Маркъл, катастрофа ще е твърде очевидно и нпомнящо друг инцидент, инфаркт може би, м? С пълна сила важи поговорката: "Сиглето и е Бъкингамския дворец пак си е сигле!"

Има много начини... ще приложат най-подходящият в случая.

Тази общност на нациите не трябва ли да е опит да се използва и до днес една много срамна история на робства,грабежи и убийства на много нации? Как не ги е срам в този дворец!половината им покъщнина е кървава!

Между другото дъртата кралица,е карала линейка по време на ВСВ и то на първа линия..на нея евала ..а че внука и е дебил се фанал с проста негърка ..тва е американска пропаганда

Ти сериозно ли го каза това?

Нещо с вророто Негарката Пометна Забременее ли за трето ойде като Дайана

а нашия насран гъз цар БОРИС и малкото синче СИМЕОНЧо се крили като мишки

Време е кървавата лицемерна монархия да си ходи, Какво е кралското семейство във Великобритания ако не символ на робството. Позор за света. А особено последната кралица отоговорна за катастрофалния разпадък на британската империя. На това същото семейство и уговоримите му около първата световна дължим войните в близкия изток. Милиони хора плащат за наглоста на тая фамилия

Меган да не се репчи толкова, защото старата вещица няма да се поколебае да я прати при свекървата Деяна.

Все едно ердоганя да държи реч за словенци, унгарци, австрийци, румънци, молдовци, хървати, бошняци, сърби, албанци, македонци, българи, сирийци, ливанци, евреи, египтяни, либийци, перси, араби и какви ли не подвластни в миналото народи, в много от които държави днес се говори турски, унизително. Или Фелипе VI да дръпне една реч на 20-30 държави вкл. Филипините, чието име носят. Абе ако можем да съжаляваме най-много за нещо е, че адолфчо не ги заравни със земята, не можа, брани ги острова кръвопийците на света, а сега с цялата си наглост, се затварят.

е шофирала линейка, но е била и действащ механик.

Точно Османската империя приютява много изгонени от Европа евреи, сред които и праотците на запалилият Стара Загора Осман Паша!

Нее, както казва един комик, перефразирам: "Първо ни гонихте, защото искахте независимост, а наскоро получихме обаждане от вас да се връщаме, защото гладувате?!" Ако разбирате какво се опитваме да ви кажем?!

Българските селяни в защита на британската монархия, да плачеш ли, да се смееш ли, титли да чакаш ли?

Гледах цялото двучасово интервю на Опра Уйнфри с Меган и Хари и съм потресен от подлостта и жестокостта на изродите от "кралското семейтво", които са искали да разкарат Меган, защото е черна и едва не са я довели до самоубийство, даже има съмнения, че са искали да я убият. Тези иьроди трябва да бъдат пометени от народа, кралството да стане република.

Хари и Меган да получат световно одобрение подобно на принцеса Даяна.Все някой трябва поне малко да разчупи таза кралска идилия

Гледах поCBS цялото двучасово интервю на Опра Уйнфри с Меган и Хари и съм потресен от расизма, подлостта и жестокостта на изродите от "кралското семейтво", които са искали да разкарат Меган, защото е черна и едва не са я довели до самоубийство, даже има съмнения, че са искали да я убият. Тези изроди трябва да бъдат пометени от народа, кралството да стане република.

Коя е Меган Злобно и неудовлетворено същество. Когато попаснеш случайно там където не ти е мястото.

Един от не толкова лесните уроци, който трябва да научим в нашият живот е, как да различаваме добрите от лошите хора само по отпечатъците, които тяхната дейност оставя на лицата им. В случая с тази крадла Кристалина, май не е толкова трудно...

ква кристалина те е уцелила, тук стааре за брюнетката меган, дето не ще да живее в дворец, не можела да запомни етикета и ги излагала, ама дрънка пък постоянно срещу тях...

Хубава или лоша, англичаните си харесват монархията. Пеят с гордост " бог да пази кралицата" , и си се чувстват добре. Българи ходят да работят в Англия , а не обратното. Относно Меган Малкълм , бях писал и преди. Трябва да вземе да се спре, защото иначе ще я спрат, но надали и чува главата. Явно е яхнала метлата на " расизма", ( защото в Щатите номера минава все още), и е решила да става известна и богата по този начин. Е, времето ще покаже.

Кралицата се заблуди, че майката на Мегън Маркъл изглежда свястна и трудолюбива жена. Но Мегънката изглежда се е метнала на баща си - белият боклук в затвора.

Какво направи? Вкара Троянския кон в Двореца! Можеше да си я....почиташ и без да се жениш, ама ти, нали искаше да се правиш на мачо като бате, избърза и сега какво? Раздори, задънена улица, срам....И не ми се прави на "човек от народа"!!!! Ние добре знаем какво е това и колко ни коства.

Тая катраница Маркъл що не се омъжи за някой реднек от щатите, а се натресе на тоя рижав м.алоумник?! По любов ли?! Не на нас тея - меркантилтилен сп.пермояд!

Пак се борим за един клик , с некоректно заглавие .

Пак се борим за един клик , с некоректно заглавие .Това не е изявление , а поздравление и пожелание. Има голяма разлика.

да викат Лорд Евгени Минчев и Денди да ги оправят, като са я забъркали такава дъртите vs. по-младите рептили :-)

Мондю!? Няма ли да е в екипа за бърза помощ.

Ще пеят как няма да пеят, като са крали и грабили векове от по света и у нас, и продължават да манипулират събитията за своя полза в ущърб на другите народи. Те са били и основния съюзник на Османската империя. В това число и срещу българите, В това число и с армия. За радост на българските дебили, дето не знаят на кой свят живеят. Поради простотия и невежество.

Всъщност Осман паша е роден във Франция... Повечето генерали на османците са чужденци - основно евреи, а по-голямата част от тях не са раждани на територията на империята. Пришълци, които след обрязване и вричане в исляма са правени генерали от султана. Турците са служили само за пушечно месо. Акъл за военна стратегия и тактика никога не са имали. Именно за това винаги сме ги побеждавали в битка.

Не, толкова "острова", а това, че успяха да го излъжат да нападне СССР, преди да ги завладее. Иначе, с цялата мощ на германската армия срещу тях, нямаше спасение.

СУЛЕЙМАН, не Осман. Всъщност Солеймон Паши.

Симеон-Хасан-чо! Да се свети... маслото на дядо му и целия му род!