Британска депутатка отива в затвора за 16 км превишена скорост

35-годишната Фиона Онасаня е първият депутат, осъден на затвор от 30 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британска трябва да е в кавички.

Депутатката не отива в затвора за 16 км, а за опит да измами съда и лъжесвидетелстване!

Дир, още спите, оправете си текста под снимката, че се притесних как са я осъдили на 30 г., а дъртият прилеп /принца/ се отърва без нищо.

Африканска ценностна с-ма.

Политкоректността в Англия е толкова зловеща, че дори не бих искал да я коментирам. 100% това ще ги погуби рано или късно. Не може да се мазниш на всякакви тарамбуки, а бели хора от Полша или пък България да дискриминираш и да си въобразяваш, че така трябва и е нормално. И на всеки ъгъл да има места за молене за мюслитата, т.е. във всяко учреждение, а за християни и други просто НЯМА. С Брекзит или без, тия са по-обречени и от нас.

Хаха. Ами да слага бурката и ... всичко ще и се размине . Така ще е политкоректно...

Това ли е цвета на английската нация, депутат пък да лъже най безсрамно в съда ?!

Не, това са цветните в английската нация.

Цветът на английската нация е, че за нарушителите няма прошка. Виж ако беше някъде в Евразия, тогава щеше да мине най-много с 20 лева на място, без никой да разбере, но имайк предвид че е депутат, можеше и само с депутатска карта.

тия ги разправяйте на бабките пред блока, те може да се вържат, хи хи

3евзек

Бабките пред блока може и да се вържат, но който вече е с промит от медиите на Шиши мозък, той няма шанс.

ако на британците са им такива депутатите, то какви ли са им пък маймуните...?!

какви ли са им ромите на тия?

- От кой клон на британския парламент сте? - Аз дошла от Африка в Англия работи на бюро, не на клон, откъдето слязла!

Заглавието е доста подвеждащо. Тя не отива в затвора, защото е карала с превишена скораост , а защото е опитала да излъже съда.

Тази "печка" излиза с български номера, ама за лош нейн късмет не е в България и лъжите и неминават! Както и се разбира там на всичкото отгоре има Държава и Закони важащи за всички! Освен всичко друго но и законите им незапочват и свършват с условни присъди!

Написаното от теб е със съмнително интелектуално ниво,което не ме учудва.Нали си бял?!Да,тя е "печка", но сигурно е доста по-високо от теб в не само в интелектуално,но и в общочовешко отношение.Нима българите не лъжат?Това може да ме накара само да се смея.Така,че определението "печка" си го заври,знаеш къде!Между другото ,написаното е от бял човек!

Съдейки по действителността в БГ тази депутатка от опозицията ще да е?

Фиона Онанася мяза на принцеса Фиона от Шрек, преди да се преобразува в човек.

Това кореняк британците много светли.

Това на снимката ли са Британците???

Когато хората кажат закон, ред и правосъдие - разбират това. А сега си представете, че същото нещо е станало у нас, какво ще последва ? 1. Депутатът ще се развика и наругае полицая , като ще го заплаши до десето коляно с уволнения, съд и т.н. Може и шамари да раздаде. 2. Ще се извади документ, че камерата е била дефектна. 3. Ако има свидетел, той ще "почине" при битов инцидент. 4. Партията ще пусне по всички медии десетки копои, които да твърдят, че това е фалшива новина, опозиционна помия и т.н., а депутатът е невинен. 5. Накрая поради липса на каквито и да е доказателства изобщо няма да има следствие и дело. 6. Ако все пак като някакво 1 към 1 млн. изключение се стигне до съд, депутатът ще бъде оправдан, а съдията ще получи повишение.

Това дето си го писал става редовно в англето. Ти що мислиш депутат не е бил вкарван в затвора им за последните 30 години ????!!!!!! Щото никой не е превишавал скоростта ?? Айде де !! Принц Филип даже осакати човек, и се отърва само с едно фалшиво извинение !!

Не е вкарана в затвора за превишена скорост, а за измама. За превишена скорост има глоба и евентуално отнемане на книжката за някакъв период.

Нали виждаме англетата пияндърници по нашите курорти, виждаме какви са дрогирани и побойници. това ако го приказваше преди 30 години можеше да хване дикиш, ама в днешно време хората са по осведомени, за да се вържат на лъжите ти.

"Адвокатката шофирала колата си с 66 км/ч при разрешена максимална скорост на пътя от 50 км/ч." Всички българи сме за затвора!

Тези приличат на сестри на Пришалеца.

Те са пришЪлци, ако не те то поне родителите или техните родители.

Да дойдат да живеят в България и няма да имат такива проблеми :)

За това Англия си е Англия и всички се възхищават от нея. За това провинение - затвор. В България човек или човеци се убиват и пак има само условна присъда за да има бъдеще човека.

лъже кат дърт сиганин в съда. И това не е обикновен грацданин, а депутат !!!!

Като гледам така, едва ли има разлика, преди след печене на слънце на плажа.

А бре заплес, ти схвана ли изобщо за КАКВО провинение тая отива за някакви си 30 дни в затвора?! Опитай се и при нас да разиграваш следователи, прокурори и съдии с неверни показания, дадени под клетва, пък гледай последствията.

Ако беше с друг цвят на кожата ...

В Африка или в Англия маймуната си е маймуна, мисли 1 минута напред .....

Мумуна ! За 100 лири глоба лъже като дърт циганин ! И нямала други доходи та трябвало да е депутат !!! Мумуна !

Малее не лъжат, а искат да се направят повече пандизи у Нас за тая работа--скоростта

Ще лежи не за скоростта, а защото ЛЪЖЕ !!! Има голяма разлика.

Объркали сте снимката - това да не е някоя африканска първа дама на вожда?

ужас.......................

Това редакторите в дирника са много рядка порода...

Здрастиии

Присъдата била затвор от 30 години за превишение на скоростта с 16 км/час..... опсссс то не било присъда от 30 години, ми било за последните 30 додини да има осъден депутат..... лелейййй как се обърАх...

Тия дираджии пак изкъртиха мивките със заглавие и словоред. От заглавието излиза, че е осъдена на 30 г. за превишение от 16 км.

Ето защо Великобритания е сред най-добрите страни за правене на бизнес, а жертвите на пътя са 3-4 пъти по-малко отколкото тези, на другия край на ЕС.

някой те е излъгал. това се случва веднъж на 30 години. И принц Филип се развява на свобода, след като осакати друг човек. Къде е затвора за него ??

Той обаче не луже, а си призна и се извини !!! Затвора е за лъжата, не за превишената скорост.

значи в Англето убиваш, крадеш, мамиш, после само се извиняваш и си свободен ??? А ние мислихме,че там има закони, които се спазват !

А принц Филип, него законите не го ловят, мъж на кралицата.

Представете си, какво би се случило, ако от гласът на тази депутатка би зависил въпросът да има мир или война ....

уф, имам подозрението, че пред тия нашите роми са бели, чисти, работливи, честни същества. и руси, със сини очи

Показали сте негатива на снимката.

как ли е станала депутат !?

Много лесно... ако в избирателният и раьон са преобладаващо такива като нея. В UK има много такива.

Затова един паунд е почти 3 лв.

Малко я карате на стари спомени 1GBP = 2.23227 BGN Брексит не прощава

Айде да ми изкупиш паундите тогава. Даже не ти искал почти 3 лева. Само по 2.50 ще ти ги дам

"Това е втори случай за последните 30 г., когато действащ народен представител във Великобритания е пратен зад решетките." значи на 30 години, по един случай, тц тц, а в останалите години той наш човек, нема да го пипаме. Че то много по зле от БГ-то бе !

А,тук корупцията е навсякъде и осъдени няма. България никога няма да стане нормална държава,тя ще си остане КЛОЗЕТ

Явно в бритиш парламента и в правителството вече почти няма нито един бял англичанин, само продукти на колониите.

Демокрацията е механизъм, гарантиращ ни, че ще ни управляват толкова добре, колкото заслужаваме

Само не разбрах защо на нея ѝ дават 3 месеца, а на брат ѝ - 10. Според мен и двамата са еднакви лъжци, но предвид това, че тя е извършител на същинските нарушения (карането с превишена скорост и писане на съобщения), както и че тя е инициатор на лъжесвидетелстването, нейната вина е по-голяма.

скъпите ни милиционери , разрешено 50 мили в час ,са около 80 км/ч , а 66 мили са около 120 км/ч , обикновено 50 мили е ограничението при изхода от населените места , а в населено място е 30 мили или малко над 50 км/ч , но от бързане да пробутат новината за ;свирепите мерки; просто не са съобразили

Грешите! Цитирам: ... was driving at 41mph in a 30mph zone. Проблемът и е, че е лъгала после

сега разбирам защо са толкова зле !!депутатка...…...

Много черна Мингиянка !

България е правилната страна за такива кат нея. ейго, деса мерцедеса я фащат с камери и хпокуратурата нищо не може да докаже.

Ние си мислехме че само у нас стават тия работи, пък англетата били същите, да лъжат в съда, да укриват следи

Но са я отпрали съвсем на място. А тук на това му се вика "зашитна теза на подсъдимия"..

и тази е англе , колкото в София 1,5 млн. наричат себе си софиянци......

за 30 години това било 2-рия случай. А за останалите години ???

Към повечето коментиращи - депутатката е в затвора, не за превишението на скоростта, а за опит да заблуди съда, като декларира неистински факти. Вероятно няколко пъти е била предупредена да си промени показанията, и щом се е стигнало да сравняване на таймингите на СМС-те от телефона с тези на записите от камерите, работата е станала дебела. Иначе и по онези земи няма "наши хора", да да... :) Принц Филип като направи салтомортале с джипа преди няколко дни, дадоха му нов. А не се е чуло да дал алкохолна проба, да мине медицинска комисия за годност за шофиране и проверочен изпит (в ЮК има такъв, ако направиш инцидент след навършване на определена възраст).

Ми извини се човеко на оная жена дет и счупи китката и изрази надежда, че е пострадала леко. Ама следващия път да се облече нещо по ярко, че сеги не я е видел. Тъ, затва.

Принцът почти е станал извънземен и само Бог знае колко са му дните и да го пратят на проверовъчен в държавата на жена му е нехуманно, въпреки че моеше да убие човек седмица преди това... Просто "вече" е за шофьор.

Първоначално е излъгала, че вероятно квартирантът и (руснак) е карал колата. Това е районът на Кембридж ... нали :-). Доказано е обаче, че той (квартирантът) е бил по това време (лятото) при родителите си в Русия. После е "натопила" брат си, който пък е работел като шофьор и е имало реален риск да загуби правото да шофира въобще. Веротно това е ядосало властите и те са се зачели в записите от мобилни и са намерили и SMS-и.

ми то също както у нас

нищо не видях на тая снимка, не са я проявили достатъчно.

не са имали време и са качили негатива ?

Това вероятно е негатива.

За затвора! Кой лъже - на въже!

Боже е е е , че то тук половин България трябва да бъде осъдена и в затвора за превишена скорост , говорене по телефона, без колан , пияни и дрогирани! !!

У нас си имаме Бат Сали, те си имат кака Сали.

Отврат, англичани, пък да лъжат съда като дърти сигани, и отгоре на това са се наговорили кой бил зад волана, което е умишлен опит за подвеждане на съдебните власти. Малко са ги осъдили.