Бриго Аспарухов: Истината за Скрипал никога няма да излезе

Пренесохме дебата около случая „Скрипал” в полето на русофили и русофоби. Това ни е стара слабост, вместо да видим фактите в очите и кой има интерес от това.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не дава акъл, а да вземе да каже какво направи със стотиците милиони, които държавата даде за да се регистрират смесени българо-белгийски, испански, френски, италиански и какви ли още не дружества, които бяха под шапката на бившото ПГУ, а Бригадирът - негов шеф. В чий джоб се "преселиха" тея мангизи? Какво стана с дивидентите и със самите дружества? И да не обяснява, че нищо не знае, защото е бил длъжен да знае. Това са стотици милиони във валута народна пара. Каже ли дума, или ще го освиткат неговите "дугари", или ще го освиткат в затвора по поръчка. Бигадирът знае провилата на тази игра. Затава мълчи като зашит гъз. Защо никой не му задава този въпрос?

Името на съветско/руското ченге,специалист по незаконно унищожаване на досиета(Атанас Тилев) и по сваляне на правителства чрез интриги и задкулистни маневри(Филип Димитров) ясно е записано в дипломата му от немската гимназия в Ловеч - Бригадир Асарухов.

Истината за Скрипал може и да не излезе, но истината за Бриго Аспарухов отдавна е ясна - голям престъпник!

Нали Ви прави впечатление,че такива "старчоци" даже и да ги поканят в медиите да коментират някаква злободневна тема,се държат много сдържано и мерят всяка дума.Да се надяваме,че са оставили свои ученици в нашето разузнаване и благодарение на тях г-н Борисов взе решението за не отзоваване на руски дипломати,а не на собствената си интуиция за оцеляване.

Няма да излезе, защото е измислена по-голяма лъжа от Тереза и сега връщане назад няма!

"Онзи будала Кирчо Киров то осъдиха,защото не умее да прави фалшификации и да си прикрива следите така,както съм го учил.Аз откраднах от НРС повече,но мене ще ме хванат за оная работа!"

Не е и необходими да ни демонстрират истините си! Всички знаем, че англосаксите са го отровили и ще го ликвидират като Литвиенко!

Интересно ако беше британски шпионин предател, англичаните какво щяха да му направят? По принцип още когато те вербуват ти си наясно, че държавата ще стои зад теб финансово и всякак, но ако се засере работата, ще бъдеш даден в жертва заради същата държава. Дори не се говори за предателство. Не е нужно да си бил шпионин, за да го знаеш. Нужно е просто да си бил в казарма и да си давал клетва.

Две различни неща са клетвата в казармата и това да си разузнавач.И двамата са се клели във вярност,и от тук е разликата,войника пази страната на и ли след границата,разузнавача е извън нея(в общо приетия случай)Разузнавача винаги е шпионин но само тогава,когато го разкрият и тогава си проличава страната която държи на своите разузнавачи

Истината е вече наяве - естествено не за руската подлога

Всеки който помни "славното бригадирско движение" знае добре значението на тези термини.

Време е отново да съберем бригадирите под знамената! За повишаване на техния трудов ентусиазъм концерт ще изнесе зетят на Бригадир Аспарухов Светльо Витков от група Хиподил.СКАКАЛьЕЦ,СКАКАЛьЕЦ!

След ленинския съботник ще бъде организирана спортна неделя за всички бригадири.Тя ще започне със състезание между Румен Грипена и зетя на Бригадир Аспарухов Светльо Витков за брой коремни възлизания в рамките на определено време.

http://dnes.dir.bg/newscomments.php?id=27013144&tagid=152663&page=1&comment=7613 Един истински стойностен коментар

Впрочем кой финансира дира, че толкова ревностно трие коментарите за това, че Руските дипломати трябва да бъдат шитнати от България, докато не сме се превърнали във втори Крим. Кой руски източник дава париците бе господа? Кой?

Този, който на теб ти плаща да плещиш лъжи.

Като чета колко болни мозъци фанатично коментират, сякаш са кърмени не с мляко, а с "дружбата ни със съветския съюз, необходима на всяко живо същество", направо започвам да вярвам, че когато лъсне истината, част от българите ще си направят жертвено харакири.

от самото начало е ясно че истината няма да излезе те дори не я търсят нали точно за това искат да се консолидират и без истината да са против на всяка цена, това и политиката на обвинението без вина

Руснаците се държат като пръднал в автобус след всяко политическо убийство. Как пък не умря един бивш руски шпионин в Москва, а биват тайнствено тровени предалите системата играчи. Толкова са нагли, че дори отрекоха за свалянето на пътническия самолет, свален в Украйна, въпреки уликите доказващи изстрелването на руска ракета. Те дори и за лагерите си отричаха. Отричаха избиването на полските офицери в Катинската гора, отричаха и за убийството на Троцки, отричаха и за участието си в убийството на Сергей Марков. Съвременната руска литература изобилства от взети от живота истории на убийства в чужбина, извършени от службите. Дали това се дължи на фантазията на руските писатели? По-скоро се дължи на фантазията на руските шпионски служби. Бригадира твърди уверено, че никога няма да се разбере кой стои зад това покушение. Е, Бригадира вероятно никога няма да разбере, но по-младите от него ще разберем. Ще доживеем и разберем.

Путин и путинофилите могат да се правят на ударени колкото си искат, но всеки НОРМАЛЕН независим човек отлично знае, че когато някой излъже един път, два пъти, три пъти,..., когато някой е известен с лъжите и манипулациите си дори и да каже истината или неговата версия НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МУ ВЯРВА И НЕ ИСКА ДА ГО СЛУША!!! Точно в тази позиция се отзова Путин и обкръжението му пред света сега! А Бригадира явно е забравил какво казваше публично вчера - че истината за случая щяла да шокира всички! А днес - че нямало да ги шокира:) Защото ... никога нямало да излезе наяве. И ни представа някакви негови си интерпретации и ВЕРСИИ - тоест к той не я знае, но това не му пречи да лъже и да внушава, че я знае (нали щяла да изненада всички!) А глупостта му, че всеки можел да направи това престъпление дори и не си струва да се коментира. Като знаем, че този се водеше топ разузнавач представете си за що за разузнаване става дума и какви са ги забъркали...

Ти май си пръднята, дето се носи иуз автобуса. Първо, от къде имаш информация, че руските шпиони умират само зад граница. Второ, дори да е така, сигурен ли си кой стои зад тези убийства. Например преди дни бащата на убития също в Англия Александър Литвиненко заяви, че убийството е дело на ЦРУ. Трето, така нареченият от теб Сергей Марков се казва Георги. Четвърто, не ти ли се струва, че англичаните така се оплетоха с версиите за Скрипал и дъщеря му, че вече се чудят как да излезнат от положението. Мога да задавам още въпроси, защото всичко, което си написал е плод на твоите фантазии.

Не е плод на неговите фантазии. Просто не си е допрочел текста, който са му изпратили. Сергей Марков ха ха :) - пълен нещастник. Няма как да го объркаш ако имаш поне малко мозък и знаеш за какво говориш. Сигурно и за Сергей Антонов са му написали нещо да плещи, ама той тъпак. Какво се учудвам и аз, той ако е свестен, с друго ще се прехранва.

Който е живял по-дълго знае ,че това е работа на КГБ. За всеки предател има издадена смъртна присъда ,въпрос на време... Това е въпрос който разделя европейците. Сега Путин знае официално кои европейски държави са "за" и кой "против него"... За голямо сдъжаление ние се оказахме путьовци!

Не е КГБ. Твърде по американски нескопосано и миришещо на некомпетентност. Това е убийство целящо да злепостави Путин по време на избори. Лошото е, че постигна обратен ефект и обедини руснаците около него. Възможно е и да е поръчка на обкръжението на Путин без знанието на службите с цел вдигане на рейтинг. Хората ще кажат - вижте какъв мъченик, целият свят го мрази заради това, че мисли за нас

За това какво направиха нашите братовчеди англичаните (кръвно родство по линията на прабългарина крал Артур) с Хитлер по времето на престоя му в Британия преди да стане канцлер. Коментарите на неговата племеница в тази връзка са много интересни (вж. "Копието на съдбата"), както и прелюбопитният факт с безпрепяственото изтегляне в Англия на обкръжената при Дюнкерк 300 хил. англ. армия, която Хитлер спокойно е могъл да унищожи. А се занимаваме с някакъв двоен агент (предател).

Това е само плаха надежда. Надявай се, бригадире.

И каква е толкова загадъчна тази истина! Големите си мерят аршина, а го отнасят магаретата. Казано е в Св. писание: В края на времената (т.е. епохата) всичко скрито ще стане явно и тайното ще се разкрие и научи... А и подобни случаи не представляват интерес. Има много по-важни неща, за които трябва да се каже истината. Например има ли земна колония на Марс. Гагарин ли е първият човек летял в космоса и пр. и т.н.

добре казано..

Истината е, че ако Запада не спре Русия, след още един мандат на Путин, може да се превърнат в съвременна и силна държава. Така бързо се отърваха от вноса на основни храни и слескостопански продукти, че още един мандат с високите цени на енергоносителите и Британската империя и производните й "демокрации" си заминават. Британците и техните наследници водят всякакви войни. Водещи са винаги техните интереси, а не справедливостта или баланса. Кой е водил война с Китай за да продава на китайците опиум? ДА не би да са руснаците? Кой е водил война с Колумбия за да не се срути американския търговски баланс от продажбата на кокаин? Същите "лидери". Истината е, че британското лицемерие и защита на егоистичните им античовешки интереси не познава граници или морални препятствия. Още чакаме доказателствата за БОВ в Ирак и Сирия, още чакаме извинение за лейди Д, абе изобщо морал и срам тия "аристократи" нямат.

Да превърнеш кочина в развита държава е непосилно дори за Господ, камо ли за джудже.

Писна ни, бивши ченгета да се правят на важни, някой искал да го трови!? Хайде стига толкова, дребни номера! Бойко щяха да го гърмят, Доган и той на герой се показа, даже визуално си го изигра, Слави и той на герой се направи!? Е писна ни, стига с плитки номера! Кой ще иска да ходи в затвора заради безлично ченге?

Нищо, важното е да сме солидарни с убийците на Скрипал. Между другото - първите удари няма да са по градовете. Нито даже по земята. Първата експлозия на височина 200 километра, почти никой няма и да я забележи. След втората ще изчезнат GPS-те и интернета, и тогава ще се почне. Но засега вие подкрепяйте улавите бабички със старчески изтънели крачета. И избягалите от лудницата Борки със страшни гласове. Току виж Лавров се разбере с вашият домоуправител, и не ви изключат асансьора до сряда.

Господин Бригадир Аспарухов първо да каже, защо го изфичкаха от полицията в Добрич??

Бившият украински президент Виктор Юшченко заяви пред Би Би Си, че се надява Европа да се събуди и да осъзнае каква заплаха представлява Русия - след случая "Скрипал". "Боли ме за Европа, защото е толкова сляпа. За това, че европейските страни не са задружни и са толкова малко солидарни по отношение на руската политика. Бих искал това, което наричаме "Единна Европа", най-после да разбере, че най-голямото предизвикателство за нейните граждани е средновековната политика, която Русия преследва през 21 век." Преди 14 години беше оповестено, че Виктор Юшченко е отровен с диоксин. Това стана в предизборната кампания, когато той се кандидатира за президент на Украйна като конкурент на кандидат, предпочитан от Русия. Лекарите диагностицираха натравянето, обезобразило външния вид на Юшченко, след тримесечно лечение.

точни ни интересува мнението на лакеите на америка...урките които смятат крим за украински . а европа е сляпа за опастността идваща от америка,англия и китай . и цяла България още не е разбрала какво точно е направила русия в англия...щото доказателства НЯМА

вас руските лакеи знаем какво ви интересува.

От европейските държави се изисква да бъдат задружни и солидарни, само срещу Русия. Иначе на никой за никого не му пука. Под овациите на Брюксел например "Златното момче" на Юнкер е яхнал най-мизерната, най-корумпираната, най-топящата се държава в ЕС.

Този Юшченко не е онзи комсомолец, който отиде в Щатите да се доучва, а се върна този с брадавиците по лицето (уж бил направен опит да го отровят)!

Юшченко ги знае тези работи - него го тровиха в Киев, така и не се разбра кой.

Бриго Аспарухов: "Истината, когато излезе, ще изненада всички." (30 март 2018) "Истината за Скрипал никога няма да излезе." (2 април 2018)

Именно затова няма да излезе никога, защото ще изненада всички опашатата лъжа, от което никой няма полза при свършен факт.

Най-сигурният начин да се излъже, това е да се каже истината.

Брегадере , ти ли го тепна по Гостзаказе ?!

Добре,като не са руснаците,кой отрови скрипал,бе бриго?Англичаните ли го отровиха?Ти си едно ченге от тошово време и си ми ясен.Само не мога да разбера защо в България има толкова много малоумници,които не разбират какво се случва и вярват на престъпника путин?Нямам нищо против да обичат руснаците и русия,но не и управляващите там,които накараха целият свят да е срещу тях.

Бригадирчето е един от кукловодите на комуноидите тук заедно с още двама такива като него и за това ни смятат още за троянския кон на ЕС но като го гледам и той се е запътил вече да докладва на създателя си какви ги е вършил тук през живота си та като си отиде това робско поколение ще започне да се диша по-спокойно

Едно "робско поколение" ще си замине, но се е задало друго такова, което е съвсем късогледо и още по-заблудено. Сменят се само робовладелците.

Както пишеш си личи, че си на неговата възраст. Гледай да не го изпревариш, нали не си безсмъртен, знаеш си.

Е хайде обясни ни какво се случва. Щото аз наистина не разбирам и не вярвам на Путин, ама защо ли не вярвам и на британците. Пък то разбирането и вярването са две различни неща.

Имаме доказателства и вече сме ги предоставили на международната организация, която се занимава с химическите оръжия. Те ще направят свое собствено проучване. Руското правителство до този момент пусна в публичното пространство 19 различни обяснения за това отравяне. 19 различни фалшиви новини, защото те знаят, че бяха правилно посочени като инициатори на този отвратителен акт, обясни той. Това е безпрецедентно. Това е много притеснително. Това е нещо, което сме виждали и продължаваме да виждаме в Сирия. И сме загрижени от действията на руското правителство там и подкрепата за режима на Асад. Благодарение на конвенцията за забрана, химически оръжия са използвани много, много рядко и много отдавна. Британците и германците са ги използвали едни срещу други в Първата световна война, но не и през Втората. Ще бъде отвратително падение на цивилизацията, ако те се превърнат в актуални оръжия отново, смята Айкън. Организацията за забрана на химическите оръжия, които следят тези събития, ще публикуват своя доклад. Ние ще продължим да предприемаме всички необходими според нас мерки, по решение на премиера и външния ни министър. Следващият изключително важен момент обаче за мен е докладът на учените от Организацията, посочи той.

Целият свят не са 28 страни, повече от половината от които действаха под натиск. Единствената страна, в която тровят двойните шпиони е Англия. А това говори много. Ползват ги докато имат полза после "някой" ги трови с чадър, с полоний или с Новичок. Хайде не с тези плоски номера.

някой да наказа англетата за лъжата чрез която нападнаха ирак и убиха садам хюсеин ??нещо съюзниците им се поизпойкриха и дори не ги порицаха

Човека на Радев го каза много ясно: от Българите 80% са ДЕБИЛИ. Ти -не, а защо питаш? то е ясно - ДЕБИЛИ са и обичат пирожки.

Този, който каза за дебилизма е професор по социология,юрист и народен представител Иво Христов.Другият със същото име е журналист и писател - съветник на президента.Те това, което си написал, чочко е ДЕБИЛИЗЪМ.Не зние (или по-точно) заблуждава, но пише ли пише.

Ех, звеноводе, звеноводе!

Г-Н АСПАРУХОВ НАПЪЛНО И ВЯРНО Е ЧЕ ИСТИНАТА НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ТАКА КАКТО И НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА СМЪРТА НА ТЯХНИЯТ Г-Н ДЕЙЛИ КОЙТО КОНСТАТИРА ЧЕ НЯМА ЯДРЕННО ОРЪЖИЕ ВЪВ ИРАК.

Никога не са търсили ядрено оръжие в Ирак.

Работата излиза както при Георги Марков . Г. Марков е писал статии , и с/у капитализма , и с/у социализма / в Англия/ . Какво се разбират и АНГЛИЯ , И СССР ? Че Марков пречи и на двата строя , общо решават , Марков да бъде ликвидиран ! ТОВА Е ИСТИНАТА , КОЛКО И ДА НЕ УДОВЛЕТВОРЯВА НЯКОИ ПРОСЛОЙКИ !

tonk11

Точно като при Марков! Никой не знае как е убит, кога, с какво и от кого. Няма официално заключение от никого! Това е истината!

Само забрави да кажеш, че Марков избяга от единия строй и това автоматично го осъждаше на СМЪРТ. А защо избяга при другия строй-питай дъщерята на Песков какво прави във Франция! Питай дъщерята на Путин какво правеше в Холандия, Питай синчето на Курни какво прави в САЩ!

Не бягат в "другия строй" бе Иваушка, а си харчат окраденото по-далеч от мястото на кражбата. Автоматично на смърт осъжда само господ и никой друг.

Ти чел ли си поне една книга на Георги Марков или поне една статия?

Истината наистина не е приятна за управляващите и понеже ви я написах такава каквато е затова ме изтъркаха.

Много готин подарък спретна острова на Европа, за сбогом. На тях ще им е трудно без ЕС, но сега и на ЕС ще му е трудно без Русия. "След химическия скандал и последващата истерия, Европа никога вече няма да бъде такава, каквато я помним." Няма връщане обратно. ЕС върви към упадък, вече се оформя устойчива тенденция. САЩ не успяха да скарат ЕС с РФ, но кралския двор е ненадминат в интригите!!! Колкото по слаба е Европа, толкова по-добре за САЩ.

САЩ не допуснаха на ЕС да бъде по-силен от тях , затова и си напазарува евро-депутати , като нашия Дудук и подобни продажници , за да гласуват в ЕК това което им се заповяда . За съжаление , преди да бъде обезкостен от САЩ , ЕС ''БЕШЕ'' най-силен икономически, военно , и с най-голям авторитет . Всичко това което имаше ЕС , вече го няма , САЩ забрани на ЕС да търгува с Русия , след което САЩ и АНГЛИЯ изместиха ЕС от търговският пазар с Русия ! В момента САЩ и АНГЛИЯ си търгуват с Русия на 100% , а ЕС извършва ''санкции'' с/у Русия . Макрон : ---''САЩ , СВАЛЕТЕ РЪЦЕ ОТ ЕВРОПА ''!

Колкото и да повтаряте едни и същи лъжи няма да ви се получи зомбита.......целия свят се разграничава от русия на това ботоксово джудже и до като той е на власт нищо добро не очаква русия ....ще се върнат във времена забравени от години и ще си спомнят как техните предци са нямали какво да ядат но всеки народ си заслужава бащицата

За теб цял свят, може да означава и само ти и комшията отгоре, дето биете таблата двамата, но светът е доста по широк от разстоянието до носа ти (до където, всъщност виждаш). Една Тереза Мей стига за да вгорчи кацата с мед, но злодеите и търтеите, кошерът ги изхвърля!

За неграмотниците. Съюзниците са имали практика да хвърлят бомби маскирани като играчки и химикалки над Германия, Италия и България. Форума не позволява добавянето на линкове, но всеки полуграмотен, това изключва Майора, може да потърси и да намери снимки. Включително снимки на предупреждения на немски и италиянски език към населението да не приближават тези "безобидни" предмети. Съюзниците са наричали това "Тотална война" и е един от най-срамните епизоди от войната.

tonk11

Всъщност термина се използва за нещо различно - тотална война се обявява от Чърчил когато поради лошата техника и лошото насочване на немски бомбардировачи няколко бомби падат в Лондон! До момента по изрична заповед на Хитлер не е атакуван град. След това започва масовата бомбардировка на градовете без оглед на щетите! В интерес на истината тогава е било огромна доза късмет да уцелят нещо с бомбардиране! Затова е въведен термина Бомбен килим -

22.06.1941г НАЧАЛО НА НЕОБЯВЕНИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НА СССР СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! А ДО ТОЗИ МОМЕНТ ХИТЛЕР И СТАЛИН СА БИЛИ СЪЮЗНИЦИ!

Не само си глупак ами си и изключително тъп!на 22.06.1941. Германия напада СССР,в първите няколко дни немската авиация почти напълно унищожава базираните по летищата на одески, украински и белоруски военни окръзи самолети на РККА !!!та от къде викаш са излитали самолетите на РККА за да достигнат и бомбардират България? и защо НИКЪДЕ в НИТО един източник не се споменава за тези "бомбардировки"!!!или те са плод на болния ти мозък/ако имаш такъв/ боже слез си пребири неграмотните вересии!!!

"логично" звучи приспивната русофилистична песничка на екс-ченгето!... Човек дори може да си помисли, дали да не изпие един руски чай, за да докаже своята смелост и преданост към кремъл? А най-интересното е, че всички защитници на матушката, както и тези, които проповядват "меки и балансирани позиции" забравят най-важното - ЗАЩО СА НАЛОЖЕНИ САНКЦИИТЕ на путьовската кремълска хунта? В случая не става въпрос за това, че някакъв двоен агент е бил ликвидиран от един от бившите му работодатели. Такива неща е нормално да се случват в света на "плаща и кинжала" и ще продължават да се случват. Експулсирането на кадровите разузнавачи и санкциите, които вече са наложени и тепърва предстои да се налагат, са заради нещо съвсем друго, различно от личността на Скрипал. Тези остри действия спрямо кремълската хунта са заради това, че те или някой друг от тяхно име, или с тяхна помощ, СЕ ОСМЕЛИХА ДА УПТРЕБЯТ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ на територия на страна, която е член на НАТО! Ето, ТОВА е причината, а не че е посегнато на някакъв двоен агент! И, странно защо, нашите политици, както и шаманите, дето постоянно ни хипнотизират по разни тв-предавания, все забравят да посочат ОСНОВНАТА причина - БОВ,РАЗРАБТВАНО И ПРОИЗВЕЖДАНО В СССР И РУСИЯ, Е ИЗВЪН КОНТРОЛА НА ВЛАСТИТЕ или пък е употребено от същите тези власти, при това на територия на страна, която е член на НАТО!

Единственото което защитават въпросните "защитници" е справедливостта. Тезата ти ще има смисъл чак когато докажеш че "те или някой от тяхно име СЕ ОСМЕЛИХА ДА УПОТРЕБЯТ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ на територия на страна ....и т.н." Докато не е доказано едно твърдение не може да се съди по него в демократичния ти цивилизован свят. Защото тогава той вече не е нито демократичен, нито цивилизован. И точно в това е проблема - в какво се превръща демокрацията и то в името на демокрацията. Майната му на Путин - да му берат грижата руснаците. Мен ме интересуват нашите какво правят. И това, което правят не ми харесва защото ми навява спомени от минали времена, когато съдеха хора по недоказан донос.

За едно са само прави рашките- редно е да им се позволи да предложат консулска поддръжка на пострадалата тяхна съгражданка. Тъкмо да им каже какво обезщетение би приела- дори по тяхното "право" тя никого не е шпионирала/предала, посетила е баща си само.

Сорос е пускал детски играчки-бомби над православная НРБг!

... и Боярищник коварно е предлагал )))

НРБ я направихте ВИЕ! До тогава си бяхме НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ!

След време излиза...както Ирак че имат хим оръжия.

Абсолютно прав е Бриго Аспарухов. Европейските страни приеха всичко без доказателства, просто на юнашко доверие повярваха на Великобритания, нищо, че твърденията и са абсурдни и в тях няма грам логика. Защо ли? Наистина ли в европейските страни стоят само едни наивници? Нищо такова. Всичко им е ясно! Просто те участват "по задължение" в една глобална акция против Русия. Доказателствата са подробност, която няма никакво значение. Точно затова Бриго Аспарухов казва: "Не се знае нито кой го е поръчал, нито кой го е извършил, но Русия е виновна!" Точно така! Русия я съдят и санкционират за нейни мними "прегрешения" през последните години. Тоест за провежданата от нея политика, която според Запада е неприемлива. Неприемливо е Русия да си връща Крим. Такава хубава база на НАТО можеше да стане там! Неприемливо е да помага с оръжие на населението от източна Украйна, което брани домовете си. Нищо, че е руско езично. Защо да не препишем на Русия и сваленият самолет над Украйна. Нищо, че това е украинско въздушно пространство и отговорността е 100% украинска. Ако беше Борис Елцин президент, нямаше да има проблеми. Но от този Путин, може да ти влезе треска в ръката. Точно за това е цялата дандания! Запада не иска велика Русия! Иска послушна Русия! Което никога няма да стане!

Истината е ясна - долна постановка! Просто официално няма да излезе наяве. Ингилизите слабо ме интересуват , обаче днес на вратата на детската градина имаше инструкция от столична община какви мерки да се вземат при наличие на радиационно замърсяване. Публикации от онзи ден казваха че боко разпоредил и проверка на скривалища. Та явно по каналите на нато си течат разни препоръки защото много го е шубе някой сармат да не заличи англия от лицето на земята. А подлярите точно това заслужават. И тези са ни съюзници. И всички които ще ми нацвълат минуси ги пращам да се бият срещу руслия атом в знак на солидарност!

Ти сега ще кажеш, че и сирените ги тестват извънредно спешно в тази връзка.

Набират доброволци които да влизат в сърмичките и да ги направляват....живи торпили и сега е момента нашите русофилистици да покажат колко са предани на гнома и комунизма

обгазен с токсични отпадъци не стигат противогази.

Горкият Бригадир. Цял Свят разбра истината, само той не.

Тъпаците като теб по света,които вярват в руската световна конспирация,и зомби апокалипсис.

За играчките - бомби, я пробутваха и за виетнамската война.

А сега до всички лицемери и мръсни комунусти. Великобритания не реагира само заради Сктрипал...

Повечето страни, "изгонили" руски дипломати са оставили възможността бройката да бъде "запълнена" с други дипломатически лица. Но това се съобщава под сурдинка с малки букви, които кой знае защо журналистите не го забелязват. Така че изгонването, всъщност е подмяна. А затварянето на консулства в САЩ и Русия е поради предишни спорове и няма нищо общо със случая Скрипал, но сега се използва отново за нагнетяване на напрежението.