Брекзит е все по-близо след категорична победа на Борис Джонсън в изборите

Успехът ще гарантира на торите достатъчно места в парламента да осигурят излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз на 31 януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че ги има САЩ ,Англия ,Тръмп и Джонсън за да спрат възхода на неолиберализма и да скършат левичарските напъни да се превърне Европа и света в нов Съветски съюз.

Излизането на Великобритания от ЕС е повратен момент в историята - от ранга на разпадането на СССР. Имаме нова политическа ситуация, нова разстановка на силите. В средносрочен план това значи еманципация на ЕС от САЩ, възникване на нови военно-политически центрове, а в дъпгосрочен план и военно противопоставяне на тези центрове.

ЕС не е държава, СССР - беше.

Англичаните са умна нация. За това са владели света и сега са фактор. Но всички (журналисти и политици) които казваха че Брекзита няма да се състои да бъдат уволнени за неразбиране.

Това е началото на края на омразната бюрокрация която с абсолютно не отговарящи на никакви условия протежета буквално разпиля и подложи на гонение и унищожение народите и държавите на добрата стара Европа.Отговаряйте на картинки като не ви идва на акъла от къде се взеха.

Значи Великобритания сега ще цъфне и върже за отрицателно време. Ще ни покаже на всички колко хубаво се живее извън ЕС и скапанто ЕС ще се разпадне до година-две, нали? Русия ще почне да се отнася с уважение към всички бивши страни от ЕС, защото... не знам защо всъщност, но ще го прави и САЩ също ще открият, поради някаква си причина, колко харесват малките страни в Европа и искат да се съобразяват с тях... Ех, ще настане такъв живот. Откога го чакам!

А дано най накрая да свърши тази сага че вече е омръзнала на всички.. Само се питам как еврогейския ще поореже някакви пари след като позагуби милиарди от там ама така че техните доходи да нарастват както го правят всяка година..

Глобализмът получи един голям шут в зъбите.

но също така и добри отстъпки в amazon.co.uk и други он-лайн магазини завършващи на .co.uk

Браво боджо

са сложили всеки резултат ... тц, тц, тц ...

И британския мат'рял за нищо не става, но то това си се знаеше отдавна. Ние поне имаме по-убави жени

Най ми е забавно да чета Ганьо как дава оценка, но хора, на които не може на малкия пръст да стъпи. Британците са си много добре с матряла просто не искат повече чернилки да ги завземат и един куп други проблеми, които им донесе ЕС, а ние не можем да се оправим с нашите си цигани само, а гледам по улиците се появяват нови и нови мургави хора

Във Великобритания е пълно с индийци, пакистанци, мурдапи и всякакво друго сигани още преди ЕС. Избраха си и кмет на Лондон арабел. Шарено им е отвсякъде,. Местните пък са алтави като Борисчо и любимото им занимание е кръвосмешението. Иначе парици имат.

българките са парцалешси тип НИколета под копие! А в Англия има наистина хубави жени!

Най-хубава е Камила/на Чарли Хубавеца жена му

Kenn1111

Най сетне ще се отървем от тях.

Абе незнам кои сте ВИЕ, обаче сега Меркел ще засели повече маймуни при ВАС.

при положение, че ОК са на път да излезнат от ЕС, поради каква причина всички дето искат да емигрират там ще минават през ЕС, което само по себе си става допълнителна пречка???

че напъваш да се отървеш от тях?

Ами довиждане на ингилизите. Както би казал учителят Йода: Към края си нашата дружба е. И все пак недостатъчно къса беше.

Сега като ги гледам тези ми се струва че ще има и Скотхикс от UK на шотландия...

но тов аго решават шотландците а т езнаят много добре къде им е добре и не е ЕС. В момента с ана богата хранилка към Англия, а после ще трябва да станат прошляци като теб,но не са идиоти като теб за да го позволят!

Те, точно за това не излязоха предния път. Защото им казаха, че няма да влязат автоматично в ЕС.

ЕС няма полза от сделка. Не може само да се обере ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА - само свободна ТЪРГОВИЯ и да няма СВОБОДНО ПРЕДВИЖВАНЕ на хора!!! Нали иска визи = няма сделка

Ти въобще знаеш ли за какво пишеш? Ингилизите се правят на откачени и не искат да дават пари а само да участват в общият пазар на ЕС!!!

ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

Защо ги жалите бозавите и всеки ден детайлно ни запознавате със житието им?! Да се махат час по скоро и да им се наложат реципрочни визи и мита! Аз зор да ходя на плесенясалият им Остров нямам...те напират за Ибиса и Слънчака!

88% от предизборните обещания на консерваторите са лъжа, срещу 0% на лейбъристите. Хората съжаляват, че няма орган , който да санкционира тези лъжи, както е сред търговските реклами. Следват тежки времена точно за гласувалите за Брекзита. И шоу, което се случва веднъж на няколко поколения за останалите европейци.

Има руска намеса в изборите. Ха, Ха, Ха

настават тежки времена за евргейският съветски съюз и кой остана да плаща на станишевци и барековци заплатите от по 40 000 евро на месец плюс секретарки ,самолети,луксозни хотели и вечери по европата? ами изелените програми за милиарди ....как кой дойчо и бай ти ганя и той барабар петко

Има една поговорка Внимавай какво си пожелаваш, защото ще го получиш! Сега ще имат три в едно Брекзит, независима Шотландия и обединена Ирландия. А Англия, забележете не казвам Обединено кралство ще се превърне в Пуерто Рико 2.0 на Тръмп. Честито

Сега е важно и Шотландия да излрзе от Великобритания и кефа ще е пълен

На мястото на Великобритания ще влезе Македония!

Малка грешка сте допуснали преговорите са 1 месец а не 11м както сте написали.

Сега англетата могат да си пуснат "Sweet Caroline" ,да плеснат с ръце и да се прегърнат с другите пакита,нигерийци и вся останлая сволочь на това мъгливо островче, а на шотландците и обединените ирландци до скоро в Европа...!

на Брекзит, главният преговарящ за Брекзит от страна на Франция и ЕС Мишел Барние ще бъде преназначен на любимия му за него пост-главен мнетчия в забутаните улици край река Сена. Честито Мишо!

Ами постигнаха си го. Онова безлично джудже Джереми Корбин постигна брекзит и с това мачът на англичните свърши. Все пак това е Англия и някак ще се оправят. Ще се сдухат за известно време и без селка ще напуснат, защото зад всички лъжи ще блесне фактът, че наебаните ще са всички обикновени хора, които имат нещо общо с ЕС. Брекзит е и удар за ЕС, но той е известен отдавна , така че всичко ще свърши на 31.01.2020 година.

Този резултат, който се очертава, може да доведе и до две странични полезни промени. 1. Лейбъристите да си намерят по-читав лидер. Това не е моята партия, но приемам че има място за нея в политиката и не е добре да я ръководи такъв неориентиран лидер. 2. Шотландската предателка също да сдаде поста. Макар че точно заради нея в Шотландия консерваторите утрояват резултата си. Така че май нужната промяна е само една

Страхотна победа за Джонсън. Той постигна това, в което Мей очаквано се провали. Джонсън беше и моят избор за PM още преди 3 години, така че имам двоен повеод за радост. Поуката е в това, че хората усещат когато лидера е неискрен. С "почти" консерватизъм се постугат "почти" победи, т.е. загуби. И у нас имаме един почти "консерватор" и почти "атлантик", а всъщност чиста мутра.

Толкова за лъжата, че англичаните не искали да излизат от ЕС - искат, но няколко продажника ги спираха. Сега вече и продажниците не могат да ги спрат.

То не беше лъжа а мантра. 3 години я повтарят "няма да излязат, няма да излязат...." Като минаха 2 години беше последвана от "казах ли ви, че няма да излязат" - това от многознайковците, чиито прогнози се издъниха по време на Брегтзит. Не че им се случва рядко да се дънят, но тогава ги заболя най-м,ного

да честито на победените

Радвам се! Либералите и социалистите навсякъде погром, след погром. Просто отвратиха хората с лицемерието си, мулти-култито им, политическата си коректност, корупцията и накъдърността си.

Историческа победа, Комунистите в Брюксел и Комуниста Корбин гризнаха дървото за пореден и този път финален път! след 12 месеца и Тръмп ще вземе 2-ри мандат и със ЭСССР е свършено!!

350 милиона паунда седмично ще имат по - малко да харат задниците в Брюксел! Мари Льо Пен да се готви, че скоро тя ще трябва да води Фрекзита..

Изборът на ингилизите беше дали да изберат перкото Джонсън и да им се смеят заради него всички или да позволят на меките китки от Брюксел да продължат да ги... онождат, както досега, вижда се, коя от двете беди са избрали.

Нещастници ,вместо да вървим към обединение за да сме по силни ,дай да се барикадираме на скапания ни остров . Сед Брекзит да очакваме и независима Англия а ,каква империя е била...

Сега вече всичко във Великобритания ще бъде по мед и масло !!! Чакаме с нетърпенияе 31 01 2020 г, :((((

Един хубав ден за хората и лош ден за Брюкселските чиновнически задници! Един британски шут в задника на Туск и сие!

Хаха, ама тия англетата верно ли си го харесват тоя шут Борката...

Не, мразят Брюкселските задници барабар със Станишев!