Брекзитът започва в сряда

В сряда премиерът Тереза Мей ще стартира процедурата по излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз, с което ще започнат тежки двугодишни преговори.

Обратно в новината

Коментари - Брекзитът започва в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със 69 срещу 59 гласа вчера шотландския парламент гласува ЗА провеждане на втори референдум за независимост. Все по често се чуват гласове за обединяване на Ирландия... Тежки години идват за кралството...

Най-после!Опасявах се,че англичаните могат да се откажат!

Бо Бо

В сряда премиерът Тереза Мей ще стартира процедурата по излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз. С пълния ми респект към премиера на УК, съм на мнение, че излъчването и от снимката е по-скоро на шизофриник.

Да заминават. Винаги са били по-близо до САЩ отколкото до Европа. Надявам се Шотландия най-сетне да се отцепи от ЮК защото по манталитет нямат нищо общо с тези от Англия (което се видя и на референдума). Успех на Никола Стърджън.

ще се отделят гайдите!

Пакитата да си събират багажа и да се махат веднага! Също така да си задържат кралските поданици от БГ. Те се чувстват добре там. Почти синя кръв им е потекла по вените..

В сряда на рук се сяда

Пример за двуличие: 1. Да няма референдум за Шотландците по време на преговорите? 2. но може да има референдум за излизане на UK по време на мигрантската криза?

А, ми те са си такива англо-саксонците - двулични! Чърчил е мразел България и в същото време е изкупувал реколти вино от Мелник...

Фотографията е много красноречива за характера на лицето което е заснято ! На мен Мей ми прилича на малък хищник който се готви за боен скок ! Ще има ли Брекзит или пак имитират ? Англо-Саксонците са хитро и коварно племе , Българите не сме им симпатични , след големия бой който сме ги били в първата световна война и Чърчил ние намразил ! А през Втората Световна сме бомбандирани без причина и нито един политик не повдигна въпроса за компенсаций !

Снимката е качена от някой като теб!Качи твоя снимка,да те видим какъв си убавец!

Голям майтап Много скоро с Англия ще се отнасят както и с Турция Украйна и Македония Естяствено че няма да посмеят да изгонят българите от Острова въпроса е ние дали ще въведем визи за англичани ?

1. Шотландия се отделя. 2. Северна Ирландия ще се отдели и тя / тя си е при другата Ирландия географски така или иначе. И какво става -> Сръбски сценарии...

От Великобритания ще остане само Британия!

Англия заслужават много повече от визи. Мито за ЕС. Защо не излязоха от ЕС през 90-те когато икономиката им издъхна и немски компании им изкупиха фалиралият автомобилен сектор. Както и Нисан и Тойота строяха заводи там, като част от ЕС. Сега да им се въведе мито и продукцията от УК да не е рентабилна на европейският пазар и да се върнат в изходна позиция тези хитреци.

Скочиха си на главата, а сега е редно да получат подем от цицината, която ще им излезе. След като мъжете са негодни, а фемини ги управляват друго няма как да бъде. Излизат, но ще искат да чопнат кинти, с които да преживее едно цяло поколение политици. Народът ще гледа гордо с празни хладилници и по- скъпи стоки. Всъщност ще се радва на своята продукция и няма да плаща за италиански сосове, френски и немски меса и зеленчуци. Английската кухня ще се превърне окончателно в индийска. Индийци и пакистанци ще са единствените добре дошли в домовете на британските господари. Вече си имат лондонски кмет- чист британец. "Гадните" европейци от Полша сега ще останат на брега в Европа, а британския начин на живот ще победи всички! Какъв триумф! Но първо ще изгубят привилегиите си.

Англичаните могат да вървят на майната си!

Браво! Да им е честито на британците че ще се освободят от глобалисткото иго!

и от мене едно браво.