Бразилски екстрасенс: След 4 г. средната температура през лятото ще бъде 42-43 градуса

"Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България", предрича Жуселино Ноберга да Лус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до 2023 г. средните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий." хехехе на бас че е в грешка. Слагам 1000 лв срещу 100 лв че СРЕДНИТЕ температури няма да са толкова. Дори няма да има и 5 последователни дни с температури с над 42 ºC през лятото. Мераклии?

магьосници често гледат автоматично в паралелните светове или във временнните такива. И съответно и за тях предсказват

Посланието което трябва да достигне чрез призмата на пречупване в промитото ви съзнание е ,Да не правите деца,понеже няма смисъл.Което е в разрез с Божията повеля,човек да се плоди и да насели земята.Този бразилеро направо върви срещу Божията повеля и срещу Библията.Не му вярвам. За да е средната температура 43 Целзий,значи през деня трябва да е 55 градуса.

А аз сънувах че Иван Костов ще го изберат отново за Премиер.Само казвам какво сънувах през ноща.Не че ще се случи на 100% ,просто понякога се случва,но не винаги.Но пак казвам,случвало се е и да се случва,и то безброй много пъти.

Хайде да не се бърка в Божиите работи. Миналата година навсякъде имаше аномалии много горещо на север, хладно на юг, а в България времето беше разкошно, дълго топло лято, от 1 април до края на октомври, без да е прекалено горещо.

Средна темп. от 42°... Не съм много наясно, признавам си, как се смята средна темп., но ако приемем, че е по най-профанския и бакалски начин, колко трябва да е най-високата температура, за да обере едни 18° и да даде средна темп. от 42°? 66°? Да приемем, че достигне толкова в Сахара, да ама, нощем там става студено и сметките пак отиват на кино. Или непрекъснато, денем и нощем, е ще е 42°? Ако в България е 42°, колко ще е в Сахара? 150+? Колко ще е в Сибир? Може да бъркам, разбира се. Не съм бразилски екстрасенс. Много може да се пита и за покачването на нивото на най-близките до България водни басейни. За това, дали водата не заема повече място в твърдото си състояние? Населението измира, ама иначе ще стане толкова много, че две планети не могат да го изхранят?

Аз само да попитам ... Тази статия подигравка ли е ?!!?!? или е по клинична пътека отпусната....

Последно: до 2040 година - ще изчезне 80 на сто от населението или ще стане два пъти повече!? Кое от двете?

Значи, до 2038 населението на Земята ще е 14 милиарда, а 2040, вече ще е с 80% по-малко. Това означава, че за 2 години ще загинат около 11,2 милиарда човека или средно по 5,6 милиарда на година???

Кой му плаща на тоя?

В психологията такива случаи си имат наименование. По-сериозните вече се разглеждат от психиатричната наука. Това според мен не му е мястото в раздела "Новини". Първо казва, че до 2040 г. 80% от населението ще изчезне. После казва, че до 2038 г населението ще се е увеличило до 14 милиарда. Последно на кое от двете той си вярва повече ?

не че цигането е с всичкия си, но двете мнения не са взаимоизключващи се..

Какви 4 години, Жуселино в момента има фебрилна треска от 42-43 градуса и бълнува за някакъв апокалипсис.

И един мармот ги завива в шоколад.. Сега трябва да питаме един астролог и една врачка. Може пък да трябва да се лее куршим нещо.

След 4 г. всички ще виждаме въглеродния двуокис с просто око.

Закъснял си, колега. У нашенско вече отдавна са такива, чакаме и още. При вас ще е по-горещо заради темперамента ви, не за друго. Влияете на озоновия слой.

По думите му до 2040 г. близо 80 на сто от населението на Земята ще изчезне...През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души

Интересно, нищо не казва за Бразилия....а може и да не е сънувал още....

маминиа златен той, прави пари в съзвучие с пропагандата на правителствата? УМНО!

Скъпи колега, не съм много сигурен , че този луд свят ще съществува след 4 години. Така че не знам дали ще можем да измерим температурата тогава. Рапорт даден.

Реално дори да се стопят всички ледници на Север и Юг, нивото на световния океан няма да се покачи в апокалиптични нива. Да, ще залеят доста крайбрежни градове и това е лошо, понеже по-голямата част от населението, както и икономически и търговски центрове са съсредоточени там (щото е по-лесно от гледна точка на евтиния морски транспорт). Но като цяло няма да сме изцяло под вода и само един Еверест да се подава отгоре, както плашат масово като стане дума за топене на ледените шапки. Погледнете някоя карта направена от експерти, не "екстрасенси", на които се вижда как ще изглеждат континентите, при разтапянето на ледовете. Ще са ПОЧТИ същите.

мда... при дигане на морското ниво между 20 и 100 метра - колко да ни ощети? е част от крайбрежието ще отиде.. ма като цяло не повече от няколко %. а това с двете планети и тн... и то само за 14 години - те жените трябва да родят по десетина деца.... я накарай някоя кака да ти роди дете... а второ? а десет? може би в Африка да успеят да ги направят, но там толкова население нема как да оцелее - така че пак не излизат сметките.

е* и тъпата новина. То екстрасенса едва ли е чувал за България, но я да ми опясни с нашата надморска височина колко ще ни афектира дори и всички ледове да се стопят ? Г-жа Чалева смело се е запътила по стъпките на гогов.

Не, двамата се конкурират по правопис, граматика и тъ...та!

Ако се вслуша някой в предупрежденията му те няма да се случат т.е. при всички обстоятелства в момента на оябвяването на предсказанието то може да бъде променено и следователно обезсмислено.

А Европа току-що се похвали с нов суперкомпютър за метеопрогнози.

Тоя е като тия, дето лекуват рак. Елате до Бразилия, ше ви излекуваме. И смотляците от ДИР преписват и ги популяризират.