Бразилия избра за президент крайнодесния Жаир Болсонаро

Новият държавен глава обяви, че ще следва примера на лидери като Уинстън Чърчил

Обратно в новината

Коментари - Бразилия избра за президент крайнодесния Жаир Болсонаро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щял да следва политиката на човек, виновен за смъртта на 70 000 000 индийци. И това, ако не политик, роднина на Хитлер, и последовател на Чърчил – престъпници от класа.

изритаха комунистите от още една държава!!!

Не искам да правя прогнози, но защо ли ми се струва, че ситуацията се очертава "Огледал се Илия, пак в тия..." Смениха лявата буза с дясната буза на един и същи задник, дето не спира да им сипва продукцията си върху главите им. Така е по целия свят, а най-силно се усеща у нас. Докато не се смени схемата - как да има промяна? Време е за събуждане.

Гледма пак всички са експерти по Бразилия. До вчера сте знаели само кафе нова Бразилия и Копа Кабана, днес вече нищите корупцията, политиката и кой какъв е там. Дайде, да им дадем 1 година и да видим какво ще стане, а? Аз залагам, че скоро международното положение и Сорос ще бъдат обвинение от Болсонаро. Както и нездравите сили на обществото. :)) Само не ми казвате, че десен популист не се подготвил да пресече гнусните ръчички на Сорос и на международното положение. Или и той като брекситърите ще мисли, че международното положение трябва да му застане в партер и да го чака да се накани, пък като не стане, ще вика "Те ни мразят и не е честно!"? :))

Светът свързва крайно дясното с Хитлер,а крайно лявото със Сталин.Но в днешно време ляво ,дясно това са етикети.БСП се определя като лява,но на ръководни длъжности са милионери,иначе били леви.Пример с Еквадор.Когато Лучио взема властта ,представя се за социалист,но като взема власста сключва нови неизгодни заеми.Така ,че за еквадорците няма дясно ,ляво,Всички политици ,които не работят за държава и народ,товарят ги на самолет и ги изпращат в чужбина.После си избират Кореа,учил в САЩ и Европа.Почва да действа правилно .Доходите от ресурси ,да отиват за социална политика,здравеопазване,образование.Така страната се съвзема.Като става президент ,първата му работа е да изгони представителите на СБ.Така ,че няма значение какъв си се определил.Делата са важни.

браво една държава ще е по-добре

Историята трябва да се чете. И да се изучава. И който не се събразява с уроците на историята си плаща за гяволъка. Прост пример. как е дошъл на власт др. Хитлер? С помощта на Коминтерна, под прякото ръководство на др. Сталин. В стремежа си да задуши социалдемокрацията в Германия Коминтернът насочва комунистите към съюз а Хитлер. И всъщност Хитлер идва на власт с избори, а не с преврат. Защото на хората в Германия през 1932-33 им е писнало от всякаква лява пасмина. Същото е и в Бразилия. на хората им е писнало от лява политика, с която с евърви по пътя на др. мадуро във Венецуела. И на мадурковците около него. И просто са решили да махнат комундетата от властта. Писнало им е от комунисти, социалист8и, анархисти и всякаквъ род политически онанисти с лява ориентация. Сега просто нещата ще си дойдат на мястото.

си написал!!! Страхотни! А бе КГБ драги появата на Ваймарската Република е в следствие на загубване на Първата Световна Война! Върху Германия са наложени огромни репарации които водят до огромна безработица! Та да си зададем въпроса войните кой ги прави ? Естесвено че фабрикантите и аристократите! Виждайки че левицата може да надделее в Германия на вторите избори фабрикантите като Круп , Тисен и др. бутват финансово рамо и политическо на Адолф Шикъл-Грубер Хитлер! Ай не на нас тия ! Да добавим че левите движения и социализма като идеи се зараждат в буржоазна Европа а не в изостаналата Руска Империя! Ехооооооооооооооооооооооооооооооооо КГБ........????

Те сега ще видят ''кон боб яде ли'' защото явно не са рабрали че между обещания и изпълнения има голяма пропаст когато материалното на властващите е над човешките ценности..

крайно дясна е партията " национален фронт" на марин льо пен, примерно! на издръжка на путин, както се разбра!

що е то национализъм, родолюбие и патриотизъм спрямо крайно дясна партия основаваща се само на трупането на пари и минимално отношение към нуждите на обикновенните хора! Ням ада е лошо да направите разлика между националистическа партия и крайно дясно икономическо движение- партия

големи клетви бе, голяма работа! Крайно дясно означава да се орежат всякакви социални придобивки единствено в полза на едрия капитал! Пример е Великобритания по времето на Маргарет Тачър! По времето на същата се провеждаха ежедневно стачки и протести! А с ИРА се водеше истинска градска война! Направини са огромни военни разходи, приватизирани са железниците и рязко са се качили авариите и смъртинте случаи! Дясно правителство ужъс..............

Най обичаме либерастки сълзи рано сутрин.

Когато не можеш да обичаш една жена или децата си, си намериш заместители... Водката, яденето, родината, чуждото нещастие... Кой каквото го велче. :)

Ами изборът е естествен - на хората им е писнало от престъпност и корупция. Гледах наскоро клипче от Бразилия - всъщност, запис от една от охранителните камери на аптека. Посред нощ спира пред аптеката кола, от която слиза един и се отправя към аптеката. Разбива аптеката пълни една голяма торба с лекарства. Докато той е вътре, да колата му идва някакъв, отваря я и изчезва с нея. Крадецът излза от аптеката - колата му я няма и почва да се върти втрещено наоколо. В това време, по тротоара идват двама с мотор на голяма скорост и единия издърпа от ръцете му плячката от аптеката и изчезнаха. Беше обяснено, че крадецът отишъл в полицията да се оплаче за откраднатата кола. Бил задържан за обира в аптеката, а колата била намерена и върната.

Ама направо описвате положението в България без да гледате някакви клипчета...

крайно десен и тогава си мисли че ще се оправи Бразилия! Няма да е лошо да видиш Бразилия на кого дължи пари, на кои световни банки и да направиш сравнение с България! Просто ще стане още по-трудно за живеене, а корупцията ще си остане същата!

ще стане за мързеливците и тунеядците, дето все държавата им е виновна, за тези, които само знаят да ИСКАТ, но не и да ДАВАТ, за платени протестъри и протестутки, за завистниците, дето правят мръсотии на работещите добре хора, за да им вземат мястото и да го използват за лични цели, за всякакви наркодилъри и престъпници... И по-лесно за хората, които зснаят какво искат в живота, имат идея как да го постигнат, за работерщите усърдно, за знаещите и можещите. Надявам се идеите на Болсонаро да са много сходни с тези на Дутерте от Филипините, защото такъв човек й трябва на страна, раздирана от корупция и престъпност!

който не е крайно ляв - е крайно десен! а журналята повтаря като маймуна всичко, за което й плащат.

Единствено десен може да спаси страната им.Комунистите я унищожиха и доведоха Бразилия до нулата каквато е ситуацията в България вече над 70 години.В България за съжаление няма'крайно десни' между политиците,защото всички са подбрани БКП отрочета.

Къде видяхте "крайно десен" бре? Пак сте преписвали BBC без изобщо да иамте представа за какво става въпрос.

Значи щом искаш да сложиш ред в държавата си, тогава си неудобен и "КРАЙНО ДЕСЕН" ! Ама колкото по-навреме идват такива на власт е вероятно нещата да се пооправят по някакъв по-цивилизован начин . Защото после когато ножът опре съвсем до кокала идват такива като Хитлер, а тогава покрай сухото гори и мокрото .

Дай Боже и в Европа скоро, че ни писна от ляв популизъм.

Там се бият нарко банди по улиците с автомати посред бял ден. Навсякъде. Кочината е тотална. Ако там не се намеси някой като Дутерте във Филипините, направо са загинали. Животът там е невъзможен. И ние уверено крачим по този път.

положението е наистина лошо, там полицията стреля с автомати от хеликоптери, ние имаме още много докато ги настигнем, а и първо трябва да си купим хеликоптери

Ако той самия не се определя като крайно десен, с какво право медията го нарича така? Използвайки готови епитети, журналистите заемат политическа позиция, което няма нищо общо с професионализма и неутралността на отразяване на събитията. Същото важи за всички подобни определения на "свободните" медии - популисти, крайно десни, екстремисти и т.н. измислени от пропагандата клишета.

Журналистите отдавна не са това което трябва да са. Те са инструмент за политпросвета и пропаганда. Нашето мислене - е правилното мислене. Нищо чудно и до няколко години да имаме Министерство на истината.

Много точно казано. Медия идва от медиатор - посредник между народа (хората) и държавата и политиците, призван да изразява мнението и на двете страни. Те отдавна не са това, а точно както казваш - част са от инструментариума за налагане на мнението на някакъв псевдоелит, на извратените му идеали и ценности. За това, не е за учудване, че мнозинството от хората (не само в България) се отнасят към т.нар. централни (основни) медии така, както се отнасяхме към Работническо дело и Отечествен фронт преди 1989-та. Е, те поне ставаха за други нужди - при оная липса на тоалетна хартия, а сегашните и за това не стават.

От БРИКС ще остане само РИКС.

крупните капиталисти запазват своите капитали чрез краен фашизъм-нацизъм в източния вариант това е комунизъм , в европа вкараха мигрантите точно с тази цел , и със същата цел на мигрантите им се дават много права за да може обществото да реагира крайно и да избере само фашизма

.....На снимката негри не се виждат, това Бразилия ли е, а на него са го изрисували със сини очи, абе да няма нещо с ония избягали от Германия след ВСВ, така де да не би кръвната му група да е SS е нема лошо е нема лошо но брикса пиши го бегал...тюю тамън долара го бях отписал от най-голямата икономика в Южна америка и те ти сега SS!

Както и у нас ДЯСНОТО Е ЛЯВО , а ЛЯВОТО ДЯСНО. ТАКИВА ЧУДНОВАТОСТИ СТАВАТ В ДЪРЖАВИ В КОИТО ЛИПСВА СРЕДНА КЛАСА И ПОЛЯРИЗАЦИЯТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ СЕ ИЗМЕРВА С КОСМИЧЕСКИ ВЕЛИЧИНИ. В ТАКИВА ДЪРЖАВИ ПРОСТО НЯМА ПАРТИЯ С ЛЕВИ ИДЕИ, и избирателите работят на принципа ГРЕШКА ПРОБА ГРЕШКА. Липсващата представителност на левия електорат насочва отчаяните гласоподаватели към някакви "ПАТРИОТИ" ИДВАЩИ КАТО МЕСИИ и отиващи си като охранени прасета. Крайния резултат е ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ НА ЦЕЛИ ТЕРИТОРИИ, богати на полезни изкопаеми и природни ресурси. КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА ?? Тези които експлоатират природните богатства на държавата. ТЕ КАТО ПО ПРАВИЛО СА ЧУЖДЕНЦИ!!

Много точна прогноза

Всичките тези,които се пишат за десни,са крайно леви от времето на БКП.

Всеки, който не е комунист веднага бива наречен "крайно-десен".

дали е десен ще видим след година две. на предизборна платформа секи може да е десен, ма истински десни рядко печелят избори, особено в латинска америка. пиночет не е дошъл с избори на власт

от брикс остана само .р..с ама южна африка също е на командно дишане като раша!

Браво! Вече Бразилия тръгва към демокрация и просперитет за разлика от нещастната Венецуела.

Мда Бразилия е тръгнала надясно с популизъм ... Дано да не стане поредния режим в Южна Америка

демокрация и до сега си имаха, и просперитет също, бразилия е от най-силните икономики в латинска америка. спокойни улици е това което им трябва.

Хората по света вече искат сигурност, а не разпасана демокрация с корупция във власта!

Демокрация и корупция са две несъвместими неща. Колкопо повече корупция има, толкова по-малко демокрация има.

седераски слогани.

а сега да видим дали ще трепе комундетата под път и над път

Ауу колко льошо ,само леви джапанки и негра требва да стават президенти

Жив и здрав да е - докату гу зъколят бразилските комунисти.

Крайно време беше, то не бяха кражби, подкупи, лъжи от страна на социалистите!