Коментари - Братя Домусчиеви направиха още едно дарение за болници в Лудогорието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за Домусите, както и за Шиши важи с пълна сила народната поговорка: „С чужда пита, помен прави“.

А тук кораПче плува ли ?

Дарение е когато дарителят остава неизвестен. Другото е купуване на индулгенция, плащане на репарация, капариране на влияние или нещо от този род. И да попитам. какво стана с онези 50+ милиона, които тези двамата дължат на държавата по неизпълнение на следприватизационния договор с БМФ. За самото БМФ да не говорим. То е бледа сянка на себе си.

Ал капоне и дон Вито Дженовезе са били най-големите дарители.Трябва ли монумент да им направим?

дебеланчо даде повече! неговите грехове ще се изтрият по лесно!

Да бяха върнали онези 52 милиона и да бяха престанали сега да се престарават в ''даренията'' си защото когато човек прави дарени от сърце той не алармира навсякъде.....Надпреварват се с шиши да ''даряват'' нали са от една кръвна група ама реалността от дейността им е много противоположна на ''дарителската им'',, Между другото някой ще направили един бегъл поглед КОЙ взема на корем едни пари от 60/40???и едни реклами от държавната хазна да ми я рекламира мярката?????

И те на това се надяват ама в тефтера на Господ друго пише....

Това с водонепроницаемите костюми направо ме разплака от умиление. Реших и аз да се изявя като дарител - ще мина по по-тънката лайсна щото нямам милионите на братяа Свинарови (преведено от турски това им е името). Та щ купя няколко броя водонепроницаеми чадъри. Е, не защитават от вирусите, ама поне от вода пазят.

От крадените пари и залъка на десетки хиляди българи!!!

което си е тъй, тъй си е!!

лудогорието и шерудската гора са известни с благодетелите си!

Докато мафията и нейният чадър Къскета са на власт , няма кой да принуди този олигарх да изплати на държавната хазна тези 52 млн.лв.

Тези дарения с паметна записка ли са направили ??

Тези си купуват индулгенции, но дали не са объркали епохата ?

белгин шукри, алкин неби, мехмед юмер, айхан хашим, фикрет емин, и джавет азис и тяхните съграждани сърдечно благодарят на домусчиеви за помощта в тези трудни времена! това са кметовете на селата исперих, кубрат, цар самуил, лозница, завет и самуил! българският народ ще се справи с всички беди благодарениена домусчиеви!

тошо, ми те са двете рожби на един твой гавазин от дс, и една одговорна дрОгарка от бкп!

Върнете 56 милиона в хазната и тогава бъркайте в джоба си. Другото е неморално и цинизъм..

В България тошовци много, но аз никога не съм бил генерален секретар.

Браво