17-11-2017 20-11-2018

Коментари

­­S­А­­й­­T­­ ­з­а­­ ­­м­­о­м­ч­­е­­т­­а­, ­к­о­и­­т­­о­­ ­и­­с­к­а­­т­ ­с­­e­К­­s­­ --- >>> ­­m­e­­n­c­l­u­b­­e­­ .­­c­­o­­M­­

­­С­­а­й­t­­ ­з­­а­­ ­м­о­­м­ч­­е­­т­а­, ­к­­о­и­т­­о­­ ­и­с­­к­­а­­т­ ­с­­E­К­­С­ --- >>> ­­m­e­n­c­­l­u­­b­­e­­ .­c­­o­­M­­

неправилно е репресиран момъка - това което е правил си е част от маймунските традиции. и ние ТРЯБВА да ги уважаваме - маймуните и традициите им.

Защо ни занимават с живота на глупави илитерати? Има ги навсякъде. За съжаление времената са такива, че нищо не се прави за КАЧЕСТВЕНО образование на младите. За да получиш наистина добро образование трябва да имаш големи финансови възможности. За университет - ако си средностатистически човек - забрави! С разтягамето на ножицата бедни-богати в САЩ, което не е от вчера, много от работниците просто нямат финансова възможност да пратят децата в колеж. Ужасно - но факт! И това са им поколенията, които идват отдолу. Тях не ги мисля, те си имат техни проблеми. Това там е ежедневие. Ние да му мислим!

От малки им промиват мозъците в църквите, после идва дивашкия капитализъм и дрогата. Резултата е ясен!

Още щом прочетох, че "... в определени моменти в ръката си е държи пистолет в ръка", ми светна, че е грешка това да е в САЩ - това е в Русия, бе! Хей, внимавайте какво пишете!

Black lives matter, дадоха неограничени права на черните да безчинствуват

Този прогнил запад нищо не става от него.

Съвсем превъртяха тия !!!

Смъртта им е от предозиране с уи.

Обикновен щатски дегенерат.

Ми виж го ква е маймуна! По гетата тва знаят! Насилие...

На "живо" с две "умрели" Родна реч омайна сладка !!!

Родна реч омайна сладка, редим думи като куца патка...

От тия ман.али друго освен музиканти и убийци май не става... В Америка и Европа стават рапъри,това е западният вариант на чалга,кой не стане рапър става крадец или приема исляма и коли наред,в България циганите или ще маат гюбеци или ще крадат и убиват!

Що, бе - и спортисти стават. Някои даже много добри.

Причината за смъртта им - дрога,а тоя парцал сега го чака електрическия стол...

Пуста еманципация! Този е " не бял", а останалите американци са будали! И тук, като напишеш " циганин", ти изтриват коментара! Защо? На всякъде в Европа циганинът е " циганин", само у нас е " ром"... Какво? Ние какви сме? Низша класа, плебусът?

Не си прав. В Англия не е джипси а тревълър. Не знам за другаде ама Политкоректността идва от Европа та не вярвам

ТрЕвълърс са само във фургоните за берачи на ягоди, иначе са си трАвълърс.

А в Ейра им викат пайки.

Във всеки супермаркет в Германия можеш да си купиш „цигойнер сос“, както и във всеки ресторант да си поръчаш „цигойнер шницел“, а наскоро на спирката до нас имаше рекламен плакат за операта „дер цигойнер барон“ (от Йохан Щраус).

.....в определени моменти в ръката си е държи пистолет в ръка.......

Америка, Америка... А само доскоро беше мечта.

е, ама в промитото съзнание на клетите хорица.

Навсякъде по света има ненормални. Само за справка - най-масовият сериен убиец в света е отраснал и извършил престъпленията си във великия СССР.

Верно ли украинското животно от Яблучне, Сумска област (тогава Харкiвьска) държи световния рекорд?

Те така си бяха!

Веднага да го пуснете на свобода доброто момче , той е гласоподавател на Байдън

Ей тоя прогнил капитализъм бе! Все той ви е в устата!

Не разбрах, жените човешки ли са, или маймуни като убиеца?

Блек лайвс на метър

Реймънд Уебър е бил пред камера в осемчасов стрийминг и в определени моменти в ръката си е държи пистолет в ръка. Не знам кое е по ужасно, случая или правописа.

Изкривени изтроди