Патриархът освети 8-ото миро в историята на БПЦ

За осми път в историята на Българската православна църква - Българска патриаршия беше осветено Свето миро.

Обратно в новината

Коментари - Патриархът освети 8-ото миро в историята на БПЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сегашната БПЦ, с какво допринася за добруването на народа. Толкова плътски извращения, по църкви и манастири. Само опяват тук и там за пари. Благотворителни инициативи и каузи- никакви.Та нима, помагат на бедните и инвалидите, напротив гонят ги от храмовете. Нищо общо с Българската Църква, съхранила духа и народността през Турско, нищо. Срам и позор са днешните служители на БПЦ.

Тази книжническа религия задушава българските традиции. Не дават и дума да се спомене за древния български календар. И от наорда с най-богат музикален фолклор не е изпатя нито ЕДНА българска народна мелодия.

Наистина кое му е българското на христянството? То и исляма си е от същото място де - от книга/библия/коран/тора. И на тия религии началтот им е едно и също. БКП и клоновете ѝ. От един дол дренки. Заради тая вера е паднал духа, упаднала е държавата. Понали са разцепления и са дошли робствата

Storen

Да не забравяме че християнството е наложено в България от Борис Михаил с насилие и зверства. За което е канонизиран за светец от БПЦ. Много мръсно има под чергата ама по-добре да не се ровим.