БПГА: Горивата ще поскъпнат но с жълти стотинки

Цената на петрола ще поскъпне трайно, смята бившият зам.-министър Милен Керемедчиев

Обратно в новината

Коментари - БПГА: Горивата ще поскъпнат но с жълти стотинки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лукойл вече калкулира 6-8ст отгоре, въпреки че петрола върна на котировките преди атаката.

Защо не ви казват, че ще поскъпне всичко което се транспортира, а говорят само за горивата? Вчера по западно радио го говориха точно това- ще поскъпне храната, ще поскъпват материали, дрехи и т.н.

разкошно....

само не разбрах тея жълти стотинки, колко по 5 колко по 2 и колко по една ще са?

Омръзна ми от наглоста на експерти да не говорим за ТВ Европа одврат.

жълти стотинки - 50-60... колко са 50-60 стинки, даже дъвка не можеш да си купиш...

Дира, пак ли с грешките още в заглавието? Как изобщо списвачите ви са завършили 12 клас?

Поскъпване на горивата преди избори, вие луди ли сте? Чакайте да минат изборите, пък това ще видим "кон боб яде ли".

Като има свръхпроизводство - у нас цените скачат (или в най-добрия случай не мърдат), щото сме купували нз си кви типове горива по еди какви си цени по едикакви си договори и нямало как да паднат цените. Сега като намалят производството - пак скачат цените (макар и айде, тоя път да има някаква логика)

Те бомбандираха в Салдитска Арабия а НЕ в Русия!!!?

Ти ако си ще смееш ли там да бомбардираш???

На фона на нечувания икономически просперитет и БВП, уникалния кредитен рейтинг, забитите МУ магистрали от инвестиции, кво са некви жълти стинки?!

защо заводските цени на горивата в България са едни от най високите в Европа?

Достатъчно сме се нагледали на наглостта на веригите бензиностанции у нас, които само чакат подобни намеци, за да вдигнат цените. И ако из Европа има 2-3% повишаване, нашите играчи го утрояват...

Българската политика за цените на горивата... Цената за барел пада: БПГА - ние сме купили на високата цена и докато не го продадем няма как да свалим цената . . . Цената за барел се вдига: БПГА - Вдигаме цените, защото цената за барел се покачи... не е само в България

Когато цената падна, дори не споменаха за намаляне, чак след недоволството на хората започнаха да се обясняват. Иначе ни лук яли, ни лук мирисали.

Чакайте сега не сте ли го купили на старите ниски цени? Поне месец- два да минат и тогава. Нали така се обяснявахте, когато падна цената. Сега на следващия ден от атаката в СА и ще вдигаме цените. Толкова ли сте обеднели, че нямате наяждане? Жал ми е за вас, приличате на някоя махленска фирма.