Бойко Василев за окупацията на БНТ: Каним гостите си да отговарят на въпроси, а не да търпят обиди

"Изпитваме трудности, правим грешки, търпим критика, но вярваме, че трябва да има и журналистика, която не стои в агитките, а между тях", каза водещият на "Панорама"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поканете бойко Борисов, моля.

Туй протестърите се очертават като чисто либерал-болшевишки боклуци. Няма други истини освен тяхната. Но имат един голям проблем - в България няма достатъчно умни и красиви мекокитковци и почти няма негри. Този проблем прави протестърите смешни и жалки.

И ти си един от натегачите и използваш девиза ще бъда с тия които са на власт

Ауу, сакън да не им зададете неудобен въпрос на гостуващите пеликани.

ПРОТЕСТЪРИТЕ са добри хора и толерантни, ама само към други протестъри. Ако такива дойдат на власт Хитлер ще ни се стори светец....

Първо, Вие не задавате правилните въпроси, второ, очевидно заемате страна и хитро се хихикате, т.е. - много слаб журналист. А това с правото на различно мнение е смешно - установете поне веднъж на каква зависимост се дължи дадено мнение. А хората отвън също имат право на мнение, не мислите ли?! Никак не е достатъчно да си облечете новия костюм и да гледате мазно от екрана - ето Ви още едно мнение, различно.

Да отговарят на слагаческите въпроси на водещия.

3 месеца ви слушаме мнението под прозорците на улицата. Искаме да чуем и някой с мозък в главата

Но няма да надминат Борисов.

Протестиращите са като Блек Лайф Матър и като сталин.... Ако не подкрепяш тяхната анархия и борба за власт нямаш право да си казваш мнението.

Протестиращите ще са винаги прави и няма кой да ги убеди в друго, докато Чери плаща. След това тихо и кротко ще съберат катуна и кой от където е, до следващия път.

Всеки който замери с яйца или домати Стойчо Стойчев е национален герой.

Това са Лумпените - Бабикяни от Лумпениадата. При терорът върху медийте е практика. Напишете, че са Били Милиарди и ще ви оставят на мира.

Може би така БНТ изведнъж ще се сети, че има протести? Защото за повече от 2 месеца не чухме нито една новина свързана с тези събития. Пълно медийно затишие.

като?!

Еми слушайте тулупа тогава, той е прочел 3 книги. Или ПКП, от нея може много да се научи.

Ха-ха, дойде моментът и Бойко Василев да усетие от хубавинята на "великото народно въстание" или както там се казва този долнопробен водевил. Когато яйцата летяха в посока на други хора и други интституции, тогава Василев вземаше страната на "протестиращите" (както и болшинството други "журналисти", които, сакън да не влязат в черния списък на лумпените, си затварят очите за бедзобразията и изстъпленията на разпасаните лумпени). Сега, когато вече и гостите на Василев са под обстрел и има опасност предаването му да остане без гости, милият взима някаква мижава позиция. Но така действа кармата - първо си затваряш едното око, после другото, после започваш леко да пригласяш на болшевиките, а накрая в тъмна доба същите ти почукват на вратата, да те водят за справка... Добре дошли при новото ОФ, чакат ви светло бъдеще и развит социализъм 2.0.

"На рядко лайно камък не хвърляй, че пръска."

Мутри вън! Викна той и вдигна юмрук. Мутрите чуха паролата. Вече са тук. Платена от Белград, Дубай и Москва, престъпната мафия се озъби в нощта. Оставка! Дере гърла наетата чета. На кабинета, на прокурора и кмета, на СДВР, съда, шефа на парламента, БНТ и другите там. Сега, на момента! Фиксирани кат' алчен античен циклоп: - Властта нека падне! Пък после потоп. Целта е хазната, медиите, съдът. Диктат едноличен е замислил кръгът. На сериозно се взели шайка водачи - блогъри, адвокати, чалгари, готвачи. Бленуват за постове, пари, кариери, за министри поне, ако не премиери. Крачат под строй деца на партизани, ОПГ русофили, тунеядци, наркомани, чейнчаджии, комарджии, анархисти, пияни, хулигани... Накратко пучисти. Рушат тишината с тъпани, с тромби. Не знаят к'во искат. Безмозъчни зомби. Шоу спектакъл с платени и откачени, с разходки и с кино, вечер на смени. Блокират кръстовища. Терористи! Мечтаещи медийна слава туристи. Ситняково стана за тях Термопили, а Ксеркса - жената с децата й мили. Глухи за фактите и другото мнение, явно в хипноза под чуждо давление. Разби ги от критика операта и рока. Псувни полетяха с мерзост жестока. Пълна блокада! Ако не ние, те нас! Отровното трио просъсква в бяс. Със звучни псувни тук налитат на бой. Протеста навън с платен тур от Кой. Кънтят с уредби, крещят с мегафони, Ужким са много, а са шепа галфони. Има сценарий за цирк с провокации, Талибани с бомби целят ескалации. Размахват колове с роден байрак, а отдолу прозира варяжкия флаг. Селяни бесни къртят жълти павета. Погубват история невежите псета. Тласкат страната към пълна анархия, желана мътилка на червената партия. И води ги Мунчо, русороб фигурант, очакван в затвора любим арестант. Напъни последни. Без никой срещу тях издигнаха лозунг: Нас не ни е страх!? И лека полека таз ГМО Лумпениада логично приключва в жалка Клоунада.

Това предаване отдавна е безинтересно, скучно и негледаемо! Време му е да се пенсионира, заедно с водещия!

Една от най-грозните черти на протеста, поради която са ми силно неприятни (освен русофила Радев) това пълната липса на толеранс. Протестърите са готови да заплюят всеки, който не е съгласен с тяхното мнение - което автоматично означава диктатура. Ти не можеш да заклеймяваш всяка различна позиция, да отказваш дебат или да отхвърляш всеки довод, и да твърдиш че си демократ.... Всъщност българите да помислят колко много е застрашена личната свобода и свободата на изразяването ако властта попадне в хора, които дори противопоставяне на думи не могат да приемат!

Лумпените от Лумпениадата са просто Бабикяни, мислене НЯМА.

Сам на дивана В бункера лежи и пъшка Вдигнал кръвно и се гърчи Страхливата банкянска въшка Шайката му се строява За последен път Мутрата се уволнява А калинките реват Няма вече мутра стара вечно да крещи Шайка равнис, шайка мирно, шайка остави Няма вече мацки млади, шкафчета и евро в брой Има само стари баби и дела безброй И ето идва пак есента И той пада на колене И се моли на всички богове - Уво? - Не, не, и не! На портала вън го чака полицейската кола А на задната седалка Гешев с белезници във ръка Мутрата се уволнява А калинките реват Изпълнявай Тунджа-200 Ти си уволнен На колене Кретен

Аз пък съм с усещането, че освен протести, нищо друго друго не се случва в България. За такъв мижав протест, отразяването е непропорционално голямо. Айде метла в телевизията на учиндолския.

Въй, както казват в Бургашко Туй за Плевненлиев направо ме метна в оркестъра. По-голям пухльо на тоя пост не е умало. Равен е с ПКП.

Комунизма си отиде НО прийомите му са тук, прилагани от неокомунистите! „Всеки с различно мненше от нашето е ВРАГ“!!!

Ега ти националните герой..Ми тия ся кръгли идиотаи ма Кичке

Колко продажна паплач защитава премиера! Даже не е Белене вече, направо в родното си Гуантанамо пращате, а? А се смееха, че едно време по комунизма се искали да станем 16-та република! Сега наследниците на същите подлоги ще ни правят 51-ви щат.

Василев, вижда се много добре колко сте безпристрастни в Панорама - винаги с наклон към управляващите, а откакто Кошлуков стана шеф на БНТ - с ниски теманета към властта и реки от помия по опозицията. А за водещия Георги Любенов какво да говорим, мястото му изобщо не е в БНТ, а по-скоро в ПИК.

Е как всяка вечер с патос и умиление ви отразяват цирка, даже се мъчат да го изкарат повече от колкото е.

Протеста - лумпениада е скучен и без интересен, но ни принуждавате да го слушаме. При телевизията поне можеш да избираш

Гледам няква опорка ще е излязла, защото много ГЕРБ-ерски трол тука бе. Да не са отворили чекмеджето?!

Няма метла. Това е национална телевизия. Длъжна е да излъчва редовни репортажи от протестите. Всеки ден и то в най-гледаното време.

То простотията от комунист никога не си е тръгвала.

Напротив. Ти откъде мислиш, че аз се осведомявам за жалките протестърски изцепки. Всяка вечер БНТ ви дават поне по 2 пъти - 50 до 70 човека с камион, озвучителни уредби и прожекционна техника. Че се мъчеха и те да са актуални, отначало ви даваха само в близък план, да не се разбере колко сте малко. Е получиха си благодарностите ви.

Хем всички медии са 'про' правителството, хем всички пишат/излъчват репортажи против?

Що за умни и красиви са протестърите щом мятат яйца по опонента,носят кофчези, бесилки,магии с вуду кукли за смърт,къртят кашпи и павета!?Нека днес Минеков направи това в Брюксел да видим дали ще му стиска.

от гамени и вандали които усетиха безнаказаноста им от корумпирания пантофски съд и безчинстват вече 3 месеца по улиците на София, полицията е унижена тотално след като беше нападната на 22 септември от диваци и талибани и за капак беше обвинена от същите и най вече от водачите им слугите на мафията а наглоста им да бъде тотална бяха даже нахокани за някакво измислено "насилие" от главния метежник на РБ другаря Гумен Гадев!

Смятайте какви лумпени са тези протестъри, ДОКАТО НЕ СА НА ВЛАСТ. ..какво ли ще правят, ако дойдат? Всъщност вече историята на БСП от 1944-1989-та го е показала.

То стана по-зле от комунизма, тогава поне се знаеше срещу кого да не говориш. Сега, а си казал нещо а са те разпнали, да ви пикам на ДеКорацията, грешка демокрацията.

А Бойко е Тръмп. Смях.

Наистина е грозно да искаш доводи, а да не даваш такива. Правителството се клати като при 10-та степен земетресение, а скандалите не спират. Дори в това положение ги ловят за злоупотреби и няма наказани, а протестиращите не искали диалог. Ако мен ме краде някой и ми вика: "Дай да се разберем без полиция.", а през това време продължава да ме краде, дали ще искам да разговаряме? Времето за диалог свърши отдавна.

Ами във Факти не ножем да се вредим и затова тука си изказваме мнението

И това го казва вечният гъзоблизец на властта - Бойко Василев. Абе, Бойко, търпят обиди тия, които са си ги заслужили. Не ставай по-глупав от другия Бойко, защото това на практика е невъзможно.Да си ПО... от другия

пише се демоКРАДЦИя

Ами като им позволихте в София да ви се качат на главите, кой ви е виновен? Из провинцията има много повече основания за недоволство от Боко и компания. Но там хората са и по-земни, бързичко прибраха от площадите местните боклуци.

Ами слушайте си още 10 години тиквата тогава. Там семе бол и пръска ли пръска.

ще кажеш за олигофрените, които свикнаха 30 години да крадат безнаказано и вече няма как да ги изгоним от властта, с която се сдобиха изцяло благодарение на парите, които окрадоха от нас?

Теодор Ушев: "Атмосферата в България е токсична, не може да се диша, а властимащите са брутално нагли."

Ти да не си от израелските пиари на Б.Борисов, или си просто от простаците, възпитани от властта?