Бойко Василев: Филмът "Останалите" е за онези, които преодоляват различията, за да бъдат хора

Журналистиката трябва да любопитства за промяната, включително промяната в самите нас

Обратно в новината

Коментари - Бойко Василев: Филмът "Останалите" е за онези, които преодоляват различията, за да бъдат хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само включете коментарие!!!!!

Почва няква операция на ЦРУ в Сърбия. Косовските маймуни от няколко дена мутреят. И точно сега поръчковият филм, който трябва да ни създаде сантименти се пуска. Пичове, не сме тъпи. Статистически погледнато се видя кои са тъпаците. Тези, които се наредиха да се ваксинират като говеда. Средно-статистическият индивид беше наясно, че има вирус, но видя и, че ваксините са понзи схема и не клъвна. За това са ни дигнали и мерника в момента и искат да ни запалят. Не се подчиняваме на планираните пропаганди. Пак ще оцелеем. Да евентуално ще ни подпалят от някой ъгъл, но ние колективно имаме генетична памет и ще се оправим. Обидно е обаче, че ЦРУ смята натрупаните си фалшиви данни от Центъра за изследване на Демокрация за меродавни. Не кълвем бе. Освен да си отгледате някой плазмодий на хонорарче, който ви лъже, че всичко е наред за да ви вземе парите, друго не става. Българина е най-бедният в Европа. И не само по негова вина. Ще ни заринете, ма пак ще се откопаем. И ще чакаме следващите "господари". Щото е ясно, че искате Румъния и България да станат като Украйна. Турция ви се опъва и ще ви е супер да я притиснете с конфликт около нея. Лоша новина имам обаче. Черно море е в обсега на Руският флот. Цялото. Не им е необходимо да ги виждате, а концепцията за самолетоносачите е толкова смешна в съвременната война, че даже няма нужда да се обяснява. Да докараш огромно корито, което не е маневрено, и да го заобиколиш с някакво измислено ПВО на вода, не е решение. Така, че скъпи ЦРУ Краварчета, пак сте дали пари на вятъра.

Бойко Василев е точно толкова журналист, колкото Тео Ушев е творец, едни и същи боклуци ни заливат от всякъде по цял ден платени с парите на краварската кочина.

"Войната е продължение на политиката с други средства." Тази сентенция Бойко Василев със сигурност я знае. А от омраза можеш да се сбиеш с някого, но чак пък война да разпалиш. Война се разпалва от тези, които имат интерес да печелят от нея и това е най-гадното.

като на всички други офци- виртуозност и върхове в кавалджийството...

Този човек съвсем превъртя след развода. То вярно, че младото без пари няма да го търпи. Стана същият като Рачков. Да ходи в Украйна да прави филми. Притопля ми стари манджи които самите потърпевши искат да забравят.

Пиша ти плюс с едно допълнение. Там всички етноси се мразеха. Обединяваше ги само Лепа Брена и телешката любов към Тито.

И тоя се хвърля на барикадата да защитава една лъжа - естествено за пари! И милион филми да направи не може да скрие под тях истината, а тя е, че Вашингтон и европейците убиха Югославия, така както сега убиват бивша Украйна като крайната цел и тогава, и сега е една и съща - Русия!

Кво ни учудва? В държавата на проститутките, проституцията за топло местенце си е норма. В комунизма поне го криеха. Са го пропагандират.

Един голям лъжец е Бойко Василев!! Подлога от класа, отдавна не му гледам прадаването! В БНТ е пълно с предавания които водят пропаганда за това че Запада е най-прекрасното място за живеене! Няма никаква конспирация отдавна се знае че войната бе направена от САЩ!!! Бойко мизерна душицо!!

Един въпрос: -Кога мисирът ще направи филм, за безчинствата на герб/дпс в България? Или от козяк не са му дали поръчка?

Този е рядък плужек. Точно затова се радва на такава кариера.

Тази креатура трябва да бъде съдена.От доста време пропагандира лъжи.Що се отнася до войната в Босна и Херцеговина,то там конфликта си е чисто етнически и беше провокиран от мюсолманите с външната подкрепа на боклуците от Америка.Просто американците разчистваха терена за голямата база в Албания.

Ха вижте кой му плаща тези филми?! Бил "обичал демокрацията".....

Типичен тунеядец и нагаждач, яхнал вълната и правилно ориентиран геополитически. Иде ми да си измия очите след тази статийка...

"Иде ми да си измия очите след тази статийка..." И на мене. Соросоидчето Бойко трябва много да се мрази, за да влезе в ролята на ПЛУЖЕК.

да попитам, всред толкова бежанци- сирийци от Пакистан, Афганистан, Алжир - къде са християните-бежанци от Сирия?

още един отгледан от българските ченгета

сорос, Отворено общество и прочие, ги има още преди боко. не, че го оправдавам, ама останалите от 'елита' днес - може би без БСП и Възраждане - са също грантаджии.

Тоя бойко когато води панорама и звука на телевизора е изключен имам чувството,че тия дето ги е събрал им обяснява с ръцете колко голяма риба е бил хванал. Прави едни рибарски жестове с ръцете всеки път .